Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Bosse1983
Spændende opstilling fra Liverpool. Er ikke meget gæsterne ser til bolden.
"I have mood poisoning. Must be something I hate." kortlink.dk/knd4 10 af mine de bedste, mod Toffees' 15 i Top 6
Skrevet af pøllese
Når storholdet stiller stort set uden normale startere, burde det gæstende hold ikke forsøge bare en smule, uanset hvor lavt rangeret de er. Det er så ensidigt at det er røvsygt
Skrevet af Bosse1983
Jeg tror ikke der findes regler for hvad de skal. Plymouth er generelt et relativt defensivt hold og Liverpool er nok mest interesseret i at tage den i én kamp. Hvis Plymouth er bedre uden end med bolden, giver det god mening at vente på kontra eller end dødbold.
"I have mood poisoning. Must be something I hate." kortlink.dk/knd4 10 af mine de bedste, mod Toffees' 15 i Top 6
Skrevet af StretfordEnd95
Pølløse: Bliver det aldrig kedeligt at give modstanderen og deres indstilling skylden for, at man ikke kan bryde deres forsvar ned?
Skrevet af pøllese
Selvfølgelig er der ikke regler om det, men når man har sådan en backup på tilskuerpladserne, så tænkte jeg at måske kunne give dem lidt. Men kravet for succes for alle de tilskuere er nok ikke særlig stort. De skal jo nok få en dødbold mere, og med Karius ved man jo aldrig.
Skrevet af Bosse1983
Ja, de er selvfølgelig forpligtet til at spille atypisk offensivt mod et langt bedre hold, for tilskuerne der er rejst med elsker at se sit hold nedslagtet.
"I have mood poisoning. Must be something I hate." kortlink.dk/knd4 10 af mine de bedste, mod Toffees' 15 i Top 6
Skrevet af ScouserTommy , moderator
Haha
He’s a lad from Portugal, Better than Figo don’t you know, Ohhh, his name is Diogo https://www.bbc.co.uk/sport/football/58943625 https://www.bbc.com/sport/football/48179167 https://www.bbc.com/sport/football/59397416
Skrevet af pøllese
Det ser ud til at det har givet lidt bonus at vove sig længere frem. Nu må selv den mest optimistiske Plymouth-fan tro på det kan lade sig gøre.
Skrevet af Smör40
Jeg vil nærmest hellere have vi taber selvom det ville være mere pinligt.
\"If a player is not interfering with play or seeking to gain an advantage, then he should be.\" Liverpool FC siden 1996. JFT97. https://imgur.com/a/RJzhg
Skrevet af Zacha
Dejligt når begge ens favorithold enes om en ekstra kamp.. ikke så tit Plymouth er på skærmen..

Lidt blandet fornemmelse at se kampen - men fedt for byen og fansene at få fint besøg på Home Park - håber på et lidt mere offensivt Plymouth hold der..
Skrevet af Halil
Gid FA indførte den tyske model, hvor lavest rangeret hold hold har fordel af hjemmebane.

Liverpool vs. Newton lyder ikke spændende.


Hæhæ, ja gid de gjorde det.

Wycombe spillerne ser ud til, at der er begravelses stemning efter lodtrækningen, hvor de skal op imod Spurs på White Hart Lane.

https://twitter.com/wwfcofficial/status/818543408536952832?lang=da
Hva kan jeg hjælpe med hr. Andresen??
Skrevet af BoroDane
Det ville også være en tåbelig model at efterligne. Mange af de små hold får jo en økonomisk indsprøjtning når de skal til de store klubber. Selv middelstore Championship klubber håber at tage til store stadion som Old Trafford, Emirates osv. Det kan snildt betyde en halv til en hel million pund i indtægter.
Lee Tomlin on Twitter \"My washing machine was making loads of noise I opened it and kompany crawled out I must of left him in my pocket\"
Skrevet af Zacha
Præcis.. på en runde som nu Plymouth - Liverpool der kan Plymouth lægge godt 10 mio kr ned i madrassen samlet.. mener det er godt 45% af tilskuerindtægterne de får - uagtet om de spiller ude eller hjemme.. så en udekamp med mange tilskuere giver en god kapitalindsprøjtning for mindre klubber.

Det er satme mange penge for en klub i 4. bedste række.. og klubbens fans og spillere får en oplevelse, som de sent vil glemme.. så for mig er det den helt rigtige model..
Skrevet af YNWA"96"
Man kan nok ikke samlmenligne pokalturneringen fra land til land og så sige at præcis den model er den bedste. Hvis vi tager Plymouth indtægter fra kampene mod Liverpool, så svarer de 2 kampe til 20% af Plymouth samlede omsætning på et år, ifølge formanden fra Plymouth og som der osse skrives i tidligere indlæg, en indtægt mellem ca.£ 900.00 - 1 million pund. Den model tror jeg de mindre klubber er godt tilfreds med i England ! Hvis vi tager vores egen model her i DK, så spiller det lavest rangerende hold jo hjemme ( med mulighed for at afgive hjemmebanen "fordelen") den model tror jeg de fleste af os synes er god i DK..
“Some people believe football is a matter of life and death, I am very disappointed with that attitude. I can assure you it is much, much more important than that.” Bill Shankly
Skrevet af ca$h
2 nonleaguehold videre til 4. runde
Sutton United vs Leeds United og Lincoln City vs Brighton & Howe Albion
Nu har det jo aldrig været en forudsætning for bold.dks debat, at man ved hvad man taler om... > https://twitter.com/crackbaby1312/status/983805501262716929?s=21
Skrevet af JimLaFleur
Stewart der render rundt på Liverpools midtbane er godt nok en ringe fodboldspiller. Imponerende så mange fejl han laver
I am an Owl.. ............. Meaning that I support Sheffield Wednesday, by all means
Skrevet af Slettet(100838201910)
Jeg kan simpelthen ikke se hvorfor Mark Clattenburg skulle være så dygtig en dommer. Synes han har meget afgørende fejlkendelser i snart hver eneste kamp han dømmer.
Skrevet af Acheron 3
Jeg kan simpelthen ikke se hvorfor Mark Clattenburg skulle være så dygtig en dommer. Synes han har meget afgørende fejlkendelser i snart hver eneste kamp han dømmer.


Hvis det er det ikke-dømte straffespark til sidst du refererer til, så kan jeg egentlig godt forstå, hvorfor Clattenburg undlader at dømme det. Leicester-spilleren når simplethen ikke at se bolden da den bliver spillet mellem benene på en medspiller. Så selv om armen flagrer vil jeg mene at det påskudt.

Brøndby Fiorentina Portsmouth
Skrevet af Wise1964
Welcome to Anfield, we are the Wolves ... er du så færdig en start
Nisi Dominus Frustra ...
Skrevet af GF4life
Jeg synes nu også Klopp gambler med den starter. Vinder de så er alt selvfølgelig godt, men uafgjort eller nederlag så er det efterhånden en negativ stime på Anfield.
annonce
0