Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Mero
Löw har også mareridt nu. Det her er slet ikke til hans fordel.
"Bare tanken om fire skridt tilbage og et til siden for så at trække op i shorts så man kan se musklerne, og til sidst at sparke bolden alle andre steder hen end i mål - Price less".
Skrevet af Kemosabe
Jeg bilder mig ihvertfald ikke ind, at vi kunne vinde den igen næste år ved at spille på den måde. Det er fuldstændigt usandsynligt.

Bayern er et formidabelt hold og de kommer igen de næste mange sæsoner. Jeg føler med de spillere, som brændte. Det må være en forfærdelig følelse, men Schweinsteiger kommer også stærkere ud på den anden side og han har stadig masser af tid til at vinde pokalen i fremtiden.
Skrevet af hodja
Löw har en kæmpe opgave foran sig!

Men hvis han kan få en trodsreaktion frem i spillerne, kan det vise sig at blive godt.

Uli har været ude med udmeldinger om, at han ikke vil acceptere 2. pladser. Tre 2. pladser går ikke under kategorien uheldigt. Der må kigges indad og så ellers få hentet de nødvendige forstærkninger.

Vi er uden sammenligning det top-10 hold i Europa, der har den mest fjollede bænk...
Skrevet af Castellano

Nu skal man også slå lidt koldt vand i blodet. Holdet er som sådan helt fint. Der kunne da godt komme et par tilføjelser, og vi har da også allerede hentet tre. Man skal også tænke på, at vi manglede tre starter igår - det spiller jo også ind.

Det var små marginaler og tilfældigheder, der afgjorde det i går. Havde vi vundet i går, så havde der ikke været noget galt med holdet. Det er meget sort og hvidt.

Jeg tror simpelthen at CL havde lidt for længe fyldt for meget i spillernes hoved, det var blevet for stort, især fordi det var på hjemmebane (og man ville ryste skuffelsen mod Inter af sig). Det er lige før, at spillerne ville det for meget.

CL kom til at koste i Dortmund kampen i ligaen (da havde man Real kampen i hovedet) og DFB-pokalen.

Dog vil jeg gerne indrømme, at Gomez føler sig lidt for sikker på sin plads, og er slet ikke så sulten som før. Det kan rettes med et indkøb.

Defensiven og særdeles midterforsvaret skal også styrkes, men det skal gøres på træningsbanen og ikke indkøb, nu hvor vi med Dante har 4 midterforsvarer.
Skrevet af hodja
@Castellano

Jeg er enig med dig i alt angående overtændthed.

Det er bestemt ikke første gang, jeg har talt om forstærkninger til bredden.
Vi har en start-11, der kan måle sig med alle andre tophold. Det så vi mod City og Real.
Men når man vil spille i tre turneringer, og drømmer om pokaler i dem alle, er det ikke godt nok med spillere som Pranjic, Usami og Pedersen på bænken.
Det er ikke alternativer, som kan gøre en stor nok forskel.
Det er i mine øjne ikke spillere, der burde have niveauet til Bayerns bænk.
Vi er alt for sårbare, når vi løber ind i skader.

Derfor skal der handles til bredden, samtidig med at der skal handles et alternativ til Gomez samt en Drecksau a la Jeremies, Bommel eller Effenberg.

Skrevet af Dres
Jeg er meget enig med Castellano her. Bayern har jo et fantastisk hold, som slet ikke har peaket endnu. Er sikker på at de nok skal vinde den pokal inden for de næste par år. Tror også de henter den to gange.

Med tilføjelse af nogle enkelte kvalitetsspillere i bredden, så har de jo et super hold, som vil være med helt fremme de næste 4-5 år i CL. Slet ingen tvivl om det. Fremtiden ser lys ud for FCB.

Nur der BVB --- Leuchte auf mein Stern Borussia
Skrevet af hodja
@Dres

Det er der vel ingen, der er uenig i.

Men vi mangler til bredden. Og netop det er afgørende for succes i nærmeste fremtid.

Dante og Starke er glimrende løsninger. Shaqiri er et stærkt køb med masser af perspektiv. Så mangler vi endnu en topangriber, samtidig med at vi holder på Pedersen.

En "møgkøter" til midtbanen ville også være ønskeligt. Bastian har meget af det, der skal til, men jeg savner en mand med fråde om munden.

Lahm er genial. Både som back og holdets talsmand. Sympatisk på alle måder.

Samtidig har vi masser af unge spillere, som endnu ikke har toppet. Vi har stammen til noget stort, nu skal der bare justeres.
Skrevet af joni
Ud over nogle ekstra spillere i bredden, så mangler vi altså også en plan-b (og c for den sags skyld), da vi efterhånden er for nemme at regne ud. Ikke megen overraskelse i vores spil længere. Også derfor at vi p.t. bliver ved med at tabe til Dortmund. Hvis Robben og Ribery tages ud af kampen så er vi forholdsvis harmløse. Vores andet store problem er udnyttelsen af chancer. Det er ikke første gang i år/sidste år, at vi taber en kamp vi dominerer totalt og har utallige chancer. Samtidig er det også lidt frustrerende at vi ikke har haft det fornødne stolpe-ind i år. Synes der er mange af de andre hold der har forpagtet heldet i år, hvor de scorer på alle de få chancer de har. Kan nævne Gladbach, Dortmund og Chelsea som de værste eksempler.

Jeg ved godt at jeg bliver upopulær hos en del, men jeg er slet ikke nogen stor fan af Gomez. Han brænder alt for mange chancer og er utrolig dårlig teknisk. Ja, han har scoret mange mål, men når man tænker på hvor meget han bliver fodret, så ville mange angribere kunne score mange mål. Savner en Elber eller bare en lidt yngre udgave af Pizzaro i angrebet. Måske også netop bare en plan B med to angribere. En teknisk dygtig angriber med Gomez ved siden af - det kunne give mening. Ikke at det behøver at være i alle kampe, men hvorfor ikke prøve dette mod defensive hold eller hold som har læst os a la Dortmund?

Men det er selvfølgelig kun min mening og deles givet vis ikke af alle herinde. Men mon ikke vi kan blive enige om at det er frustrerende at vi bliver ved med at lave samme fejl. Men bær over med mig, jeg er bare så utrolig frustreret over den kamp i går. At denne chance ikke blev udnyttet er så hårdt. Hvis vi så bare havde tabt til et bedre hold. Chelsea slog ikke Bayern - de slog sig selv. Jeg frygter virkelig at der skal gå ti år mere inden vi får chancen igen. Der er jo ingen der siger at Robben kommer op på gammel niveau igen. Han prøver virkelig (måske for meget?), men er desværre ikke sig selv. Ribery har spillet godt i år, men der er ingen der siger det bliver ved. Kan de blive ved? De nærmer sig jo også de 30. Men hvem ved, måske alt bliver godt igen næste år :-). Det er vel også nu man skal vise sig som rigtig Bayern fan og stå sammen ikke kun i gode tider.

Så et Mia-San-Mia herfra. Vi kommer stærkt igen.

Skrevet af TimE
"Hvis Leicester ender i top 4 i denne sæson, spankulerer jeg gennem gågaden nøgen på den varmeste sommerdag med flest mennesker." - WulfgarDK
Skrevet af Bundesliga
@joni

Jeg ved godt at jeg bliver upopulær hos en del, men jeg er slet ikke nogen stor fan af Gomez. Han brænder alt for mange chancer og er utrolig dårlig teknisk. Ja, han har scoret mange mål, men når man tænker på hvor meget han bliver fodret, så ville mange angribere kunne score mange mål


Enig - bortset fra at jeg er stor fan af Gomez. Han har bare slet ikke haft den koldblodighed en topangriber skal have. Han bærer absolut også sin del af skylden for at vi ikke fik en pokal med hjem i lørdags.
♥ FC Bayern München (siden 1985) ♥ FC Midtjylland (siden 1999) https://www.rt.com/on-air/
Skrevet af Èlber
Nyeste rygter jeg har læst på goal

Javi Martinez fra Bilbao

og

Hövedes i bytte for Rafinha

To transfers jeg gerne så komme. Vi har virkelig brug for nogle breddespillere, og især Hövedes vil være en klassesigning.
Skrevet af TimE
Hvis Höwedes skal være med i en bytte aftale, skal det da være for en anden central forsvars spiller..
"Hvis Leicester ender i top 4 i denne sæson, spankulerer jeg gennem gågaden nøgen på den varmeste sommerdag med flest mennesker." - WulfgarDK
Skrevet af Dres
Pizarro skulle også være meget tæt på en underskrift med jer.
Havde gerne set ham hos Dortmund. Ville have være en rigtig god spiller at have i de internationale kampe, med al den erfaring han har.

http://www.spox.com/de/s…linger.html
Nur der BVB --- Leuchte auf mein Stern Borussia
Skrevet af LyngUnited
Hvis I henter Martinez er jeres midtbane da noget overbefolket?
Skrevet af Dres
@LyngUnited
De giver nok Kroos væk, skal du nok se. Ifølge dig er han jo ikke noget specielt. vel? ;-)
Nur der BVB --- Leuchte auf mein Stern Borussia
Skrevet af K-Ching
Egentlig ik .. Så har vi Bastian, Tymo, Gustavo og evt. Martinez.. Dog er tre af dem defensive.. Men tvivler også på at Martinez kommer.. Der er jo i teorien ikke mange spillere der kan komme på hold hos os.. Hvis vi ikke henter en klasse midterforsvarer, så er det ikke mange pladser vi mangler.. Jeg gad dog godt at se 2 store stjerner.. Pga bredde, de mange kampe til EM og skadesfrekvensen..
What you see is what you get.
Skrevet af K-Ching
Kroos skal først spille på den centrale i fremtiden når Bastian stopper.. Nu er hans bedst som 10´er.. Og som Frimann sagde, han er CL´s åbenbaring.. Han har været klasse denne sæson.
What you see is what you get.
Skrevet af Dres
@K-Ching

Man kunne også forestille sig en midtbane med Schweinsteiger og Kroos centralt i fremtiden. Og så lade Müller spille på 10´er positionen. Det fungerede jo faktisk rigtig godt mod Chelsea, synes jeg, hvis man udelukkende ser på spillet.

Og da Schweinsteiger blev skriftet ud i den første kamp mod Real, så flyttede man Kroos ned på hans position. Og det løftede faktisk Kroos spil markant. Vil ikke sige, at han absolut er bedst på 10´er positionen længere.

Kroos er vokset rigtig meget med opgaven i denne sæson, hvor Schweinsteiger har været meget skadet. Og Kroos har spillet rigtig godt som Schweinsteiger´s afløser. Både på landsholdet og hos Bayern.

Dette var en position, hvor han har haft det svært tidligere, og derfor er han altid blevet rykket op på 10´er positionen, hvor han har haft det bedst. Men nu mestre han begge positioner, og de seneste kampe hvor Schweinsteiger og Kroos har spillet side om side, der har det fungeret rigtig godt.

I sidste sæson prøvede Van Gaal også at stille med både Schweinsteiger og Kroos centralt, efter at man havde solgt Van Bommel. Dette fungerede slet ikke, da Kroos var alt for grøn, og Schweinsteiger endnu ikke havde den store sikkerhed som ny alene styrmand, efter Van Bommel var væk. Alt dette har ændret sig nu, hvor begge spillere har rykket sig meget. Det kan sagtens fungere rigtig godt i fremtiden, og vil være en klasse midtbane for Bayern.

Det vil også være en fordel for Müller, som jeg synes spiller bedste lige bag Gomez. Han har ikke fået nok tillid i denne sæson, og heller ikke nok kampe på denne position. Müller skal ikke rykkes alle muglige steder hen på kanten, men have sin stamplads som hængende angriber. Så skal han nok blomstre op igen, lige som under Van Gaal.
Nur der BVB --- Leuchte auf mein Stern Borussia
Skrevet af K-Ching
Ja det ku godt fungerer mod hold som Chelsea.. Men hvis du lagde mærke til det i Chelsea kampen, der var alt for store huller på midten og alt for meget plads til Mata og Lampard til tider. Det er sgu for offensivt, sådan kan man ikke spille mod offensive hold.. Det har kørt fremragende med Gustavo, som jeg sys er en mand for de store kampe.. Bortset fra hans dårlige kamp i pokalfinalen..
What you see is what you get.
Skrevet af Èlber
Hvis Höwedes skal være med i en bytte aftale, skal det da være for en anden central forsvars spiller..


Hvorfor? Rafinha er alligevel i overskud

Fremtiden har Lahm og Alaba på backerne, samt Contento som fremragende back up. Jeg ser det ikke nødvendigt med en back up for Lahm, han spiller jo alle kampe alligevel.

Badstuber og Boateng har faktisk løftet niveauet på det seneste, men det ville være super hvis de fik endnu en tysk landsholdspiller i Höwedes til at konkurrere med dem.
annonce
0