Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af hodja
@Mero

Tror lige jeg skal komme mig over nederlaget, inden jeg forsøger at finde på noget.
Skrevet af Mero
Det er mere fordi jeg kommer til at være væk fra bold.dk i meget lang tid.

Nogen frivillige der melder sig til?
"Bare tanken om fire skridt tilbage og et til siden for så at trække op i shorts så man kan se musklerne, og til sidst at sparke bolden alle andre steder hen end i mål - Price less".
Skrevet af Bundesliga
Vi burde klart have løftet pokalen. Vi spillede bedst og havde fortjent sejren, men fodbold er ikke altid fair.

Jeg holder sådan set meget af Chelsea og har følt med dem de gange, hvor de er blevet snydt. Imod Barcelona i semi og United i finalen. De har virkelig lidt nogle grimme nederlag og selvom det var hamrende ufortjent de vandt i år, udligner det måske noget af den uretfærdighed de tidligere har mødt.

Det var måske sidste chance for gode folk som Lampart og Drogba.

Bayern er i mit hjerte de moralske vindere både i 1999 og 2012. 6 pokaler i skabet.

Hvem der har pokalerne betyder ikke alt. Vi ved vi er de bedste.
♥ FC Bayern München (siden 1985) ♥ FC Midtjylland (siden 1999) https://www.rt.com/on-air/
Skrevet af Martinovic
Uhh, den med moralske vindere. Så må jeg hellere nævne for Liverpools fans, at de er nede på fire, og vi er på otte efter finalen i 2005 :)
Mojn do!
Skrevet af Borger Louis

Bayern er i mit hjerte de moralske vindere både i 1999 og 2012. 6 pokaler i skabet.

Det er ikke et udtryk for høj moral, at score to mål i overtiden?

Har du været på kursus i mindfullness hen over natten?
Skrevet af Mash
Kan du overhovedet huske finalen fra 1999? Bayern spillede jo United ud af banen og havde så mange chancer for at lukke den kamp.
Skrevet af LyngUnited
Det ændrer dog ikke på det faktum at Bayern lavede samme fejl i dag som i 1999. De stiller sig ned og spiller defensivt med en et måls føring. Det er direkte snot dumt overfor engelske hold. Og igen blev Bayern straffet.
Ser man på spillet havde de fortjent bedre men man skal score mål for at vinde pokaler, længere er den ikke.
Skrevet af K-Ching
Det er da noget pis at sige man ikke skal forsvare 5 min før tid.. Selvfølgelig skal man det.. Bayern scorer fem min før tid, så selvfølgelig skal den hives hjem med en indskiftning af Van Buyten.. Både marginalerne og og skarpheden med imod os igår.. Derfor vandt det ikke.. Det var jo total symptomatisk for hele kampen at vi indkasserer et mål 2 min før tid, brænder et straffespark, alligevel har overtaget på straffe, skyder så på stolpen og Drogba kan sikrer sejren..

Jeg sys også det er noget decideret pis at sige, der ikke er noget der hedder "ufortjent", selvfølgelig er der det.. Enhver idiot ved at resultaterne og pokalerne tæller, men der er forskel på at vinde på en overbevisende måde og så have al heldet i både semi og finalen.. Bayern tabte finalen, Chelsea vandt den ikke.. Selvfølgelig er der tale om uskarphed fra både Barca og Bayern, men Chelsea har dog også haft ufatteligt meget held.. Og selvfølgelig er man ekstra bitter som Bayern mand dagen derpå, især på måden Chelsea vandt på.. Men her i DK er holdningerne typiske, dem der vinder har fortjent det.. Det er jeg bare ikke enig i .. Efter min mening skal man have vist verden man har fortjent sejren og spillet modstandere ude at banen.. Chelseas triumf er baseret på tilfældigheder.. Og det kan pisse mig af
What you see is what you get.
Skrevet af Mero
Til at starte med, vil jeg sige at Bayern i sidste ende kun har sig selv at takke for at de vinder sølv. Chelsea er mestre, og verden skal leve med det. Sådan er det bare.

Så kommer det første tudeindlæg fra min side, og den kan ikke komme på et bedre tidspunkt end dagen efter. Jeg må indrømme at jeg havde svært ved at sove, fordi der flyver så mange tanker i hovedet på en. Hvad gik galt? og er det helt seriøst kun held og tilfældigheder, der får Chelsea til at vinde dét trofæ? En STOR del af det var afgørende vil jeg sige.

Hvis man skal se på deres semifinaler mod Barcelona, så kan man ikke komme udenom at deres taktik var afventede, defensivt og destruktivt. Deres eller trænerens tilgang var at HÅBE på at modstanderens offensive kræfter brændte chancer på stribe, også må man håbe på det bedste efter. En hasarderet en af slagsen, når modstanderen har en Messi på banen. Hvor tit er det, at Barcelona ikke kan finde vej til nettet, og ovenikøbet at Messi brænder straffe? Kan man seriøst gå ind til en kamp, hvor man håber på at modstanderens angriberne er uskarpe? Efter Barcelona og Bayernkampene, så kan man åbenbart godt. Messi vælger at brænde straffe, også skal vi ikke glemme de 4-5 stolpeskud.

Hvad nu hvis Barcelona eller Bayern spillede som de plejede, og omsatte de chancer til mål. Hva er så tilgangen?

Bayern brændte straffe igår og ramte også stolpen.

Man KAN ikke komme udenom at en STOR del, og muligvis også afgørende for deres trofæ er baseret på REN HELD og Tilfældigheder. Jeg KAN ikke mindes at Chelsea havde en 100% chance mod hverken Barcelona eller Bayern. Jeg kan ikke mindes at man sidder der og siger... sikke en afbrænder af Chelsea og den kan koste i længden. Jeg kan ikke mindes et ringere og heldigere mesterhold i alle de år, jeg har fulgt med i den turnering.

Der var nok held i den sprøjte, og det skal de være glade for. Man KAN ikke vinde det trofæ én gang til med samme spil. Dertil er der SÅ mange brikker der skal på plads for dem. Messi brænder næppe straffe igen. Barcelona skyder næppe på stolpen 4-5 gange igen. Bayern brænder næppe så mange chancer igen og Cech viser igen klassen. Man må virkelig sige at han vandt det trofæ for dem, sammen med Drogba.

Det er heldigt, tilfældigt, pisse hamrende effektivt og kynisk. Det er hverken smukt, sprudlende, orgasmisk eller specielt seværdigt.

At man har ét fucking hjørnespark i hele kampen, og scorer på det er så ekstremt bittert og hul i hovedet. Jeg sad bare forstenet og begyndte at grine. Skæbnen ville tingene anderledes i denne her sæson.

Tillykke til Chelsea.
"Bare tanken om fire skridt tilbage og et til siden for så at trække op i shorts så man kan se musklerne, og til sidst at sparke bolden alle andre steder hen end i mål - Price less".
Skrevet af LyngUnited
Det er da noget pis at sige man ikke skal forsvare 5 min før tid.. Selvfølgelig skal man det.. Bayern scorer fem min før tid, så selvfølgelig skal den hives hjem med en indskiftning af Van Buyten..


Vrøvl. Bayern havde i forvejen godt styr på kampen og må alt andet lige få noget momentum af scoringen.

Det vidner om mangel på indsigt i fodbold uden for tyskland at mene det er kløgtigt at stille sig ned og forsvare en smal føring mod et engelsk hold.

Beckenbauer havde ganske rigtigt sagt inden kampen at Bayern ikke måtte lade Chelsea komme derned og evt trække en dødbold, for så var de farlige.
Der findes ikke mange hold i verden der er mere kyniske foran mål end Chelsea, og de har spillere der i fysik og dødboldevner overstråler Bayerns ganske markant.

Da Heynckes satte Buyten ind skældte jeg gevaldigt ud, for det var nærmest en foræring.
Skrevet af stofferc
Undrede mig godt nok meget over, hvorfor Bayern ikke prøvede nogle andre ting på hjørnesparkene. Robben tog vel noget der minder om 15 hjørnespark, og ingen af dem lå godt nok. Forstår ikke hvorfor man ikke satte en anden til at sparke.

I kan trøste jer med, at I med stor sandsynlighed er et hold man kommer til at se i samme position i fremtiden. I har mange spillere med fremtiden foran sig, mens igår var sidste udkald for mange af Chelseas spillere. Hvis man ser på hvad Chelsea tidligere har præsteret i Champions League, så ville der nok være nogle sejre, der var mere "fortjente", men det er sjældent nok i den turnering.
-
Skrevet af Tha K
Kigger man på alderen af vores spillere og hvilket niveau de lige pt. spiller på så kan man trøste sig selv med at vi med sikkerhed de næste mange år vil være med blandt top 5 i europa. Vi har skabt os en kæmpe respekt i europa. I går kunne man se at bredden i truppen simpelthen var til grin. Chelsea kan kompensere udfald af 4 stamspillere og stadig have spillere der kan gøre en forskel fra bænken. Vi havde i går kun Olic at smide ind på banen som oven i købet spillede som om det var en træningskamp. Ingen løbevilje som man plejer at se fra ham. Alle andre spillere på bænken tilhører ikke i ChL, men passer mere ind i 2. Bundesliga.

Stor ros til Contento for en god kamp set i forhold til hvor lidt han har spillet i denne sæson.

Starke, Dante og Shaqiri hæver kvaliteten på bænken, men der skal fandme investeres meget mere til bænken og startopstillingen til næste sæson.

Vi kan desuden blive enige om at frispark, hjørnespark, kynisme og koldblodighed foran mål samt bedre defensiv er målet at forbedre til næste sæson.

Jeg hænger stadig ekstrem meget med hovedet endnu. Der kommer til at gå lang tid før jeg har fordøjet denne sæson.
Hjerteklub: FC Bayern München Landshold: Tyskland - Ja vi kan ikk alle hade dem! ;) Mein Herz schlägt für den roten Stern des Südens!
Skrevet af Slettet(092102201308)
"Chelseas triumf er baseret på tilfældigheder"

Det er helt forkert. Chelsea fulgte deres taktik til punkt og prikke.
De spillede kun offensivt i 5 minutter, og det gav et mål.

Det er en skam, at Chelseas langgaber fodbold gav sejren, men Bayern spillerne var selv skyld i resultatet med alle deres dårlige afslutninger. Og det er ikke en tilfældighed, at man om og om igen leverer dårlige afslutninger. Eller at man bevidstløst fastholder de samme 2-3 varianter på alle hjørnespark, selv om det beviseligt var ufarligt.
I hear Glenn Hoddle has found God, that must have been one hell of a pass
Skrevet af Mero
Det er der ingen der er uenige i. De fulgte deres taktik ja, men grunden til at den i stor dele af de 2 kampe virkede, er jo de tilfældigheder som har spillet ind.

Lad mig minde folk om at Bayern og Barcelona tilsammen havde 5 stolpeskud og 2 brændte straffespark.

Er ovenstående en del af taktikken? At man ligefrem forventer eller håber på at modstanderne er så uskarpe? I mine øjne er det rent held og utur at Messi og co, ikke formår at score flere end 2 mål mod det hold.
"Bare tanken om fire skridt tilbage og et til siden for så at trække op i shorts så man kan se musklerne, og til sidst at sparke bolden alle andre steder hen end i mål - Price less".
Skrevet af hodja
Det siger vel sig selv, at en kamp består af en stor del tilfældigheder.

Indgangen til kampen i går var total forskellig! Bayern skulle skabe en kamp, Chelsea skulle spille på at få en enkelt dødbold.

Marginalerne var afgørende! Kynisme eller held - det er lidt svært helt at skille ad.
Skrevet af Sir , moderator
Er du gal noget vrøvl man skal læse i denne tråd

"Bayern er i mit hjerte de moralske vindere både i 1999 og 2012. 6 pokaler i skabet.

Hvem der har pokalerne betyder ikke alt. Vi ved vi er de bedste"

Man er ikke de bedste hvis man ikke scorer på sine chancer. Hverken i 1999 eller i 2012!
Dette er en signatur.
Skrevet af Mero
Bundesliga har på det seneste været ude med nogen meget uheldige udtalelser desværre.

Jinxer så det basker, og endda provokerer i Chelseatråden før kampen overhovedet er startet.

Du kan bare svinge med pisken, da han har overtrådt mange grænser. Han er trods alt også Bayernfan, så det burde gøre det lidt nemmere at smide ham ud.
"Bare tanken om fire skridt tilbage og et til siden for så at trække op i shorts så man kan se musklerne, og til sidst at sparke bolden alle andre steder hen end i mål - Price less".
Skrevet af Slettet(092102201308)
"Lad mig minde folk om at Bayern og Barcelona tilsammen havde 5 stolpeskud og 2 brændte straffespark."

Hvorfor er det uheld/en tilfældighed ikke at kunne score på et straffespark?

Hvorfor er det uheld/en tilfældighed at der ikke bliver mål, når man sparker bolden på stolpen?

Uheld relaterer til tilfældet, men der er vel ingen tilfældigheder i, at et skud rammer stolpen og ikke går i mål, medmindre et pludseligt vindstød ændrer boldens bane.
Har sparkeren ikke det fulde ansvar for resultatet af afslutningen?
Hvis målmanden redder, er man så ikke bare overvundet?
I hear Glenn Hoddle has found God, that must have been one hell of a pass
Skrevet af Mero
Så lad mig spørge på en anden måde.

Tror du at Chelsea kan vinde det trofæ med præcis samme spil igen?

Dvs at håbe på at modstanderne brænder så mange chancer, skyder på stolpen og brænder straffespark? Hvor stor er sandsynligheden? Hvor stor er sandsynligheden for at verdens bedste spiller rammer stolpen igen på hans straffespark, eller at Sanchez rammer overliggeren?

Hvis chancerne er minimale, så bliver argumentet om held og tilfældigheder blot forstærket.

Vi snakker om 1000% chancer, hvor spillerne svigter. Og hvilke spillere? Sanchez, Messi, Robben og Gomez. Det er ikke noget, der sker hver dag.
"Bare tanken om fire skridt tilbage og et til siden for så at trække op i shorts så man kan se musklerne, og til sidst at sparke bolden alle andre steder hen end i mål - Price less".
Skrevet af Martinovic
Du kan bare svinge med pisken, da han har overtrådt mange grænser. Han er trods alt også Bayernfan, så det burde gøre det lidt nemmere at smide ham ud.


Ha ha, Mero :)

De mange Bayern-spillere har haft en forfærdelig sæsonafslutning. Den kan næsten ikke blive værre.

De må rejse sig for Tyskland, hvor de kan få noget oprejsning.
Mojn do!
annonce
0