Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Flying Dutchman
Fuck, det ser alligevel ud til, at Rodriguez ender hos naboerne. Vi har jo også kun haft halvandet år til at byde det, Wolfsburg gerne vil have for ham.

Nøl.

Flot.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af OC
Yes.

Ausilio raus, nu når vi er i gang.
La prende Vecino.
Skrevet af Flying Dutchman
Javel ja, flere rygradsreaktioner, tak. Alle raus!
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Bosse1983
Er det Trump der har købt Inter?
"I have mood poisoning. Must be something I hate." kortlink.dk/knd4 10 af mine de bedste, mod Toffees' 15 i Top 6
Skrevet af Flying Dutchman
Gid det var. Han ville i hvert fald kunne bygge et nyt stadion.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Lentini
Hvorfor Ausilio raus?
Skrevet af OC
Hvorfor Ausilio raus?


Du nævnte selv hans mindre prangende resultater på bundlinjen siden han har taget over for ikke så lang tid siden - dvs. én ottendeplads, én fjerdeplads og en øjeblikkelig ottendeplads. Læg dertil en pil der på nuværende tidspunkt hverken peger op eller ned, og 6 har vi skiftet træner under ham.

Nu Sabatini er i hus, bliver der for mange kokke i køkkenet for mig at se.

Rodriguez er blot dråben der får bægeret til at flyde over.
La prende Vecino.
Skrevet af Flying Dutchman
Er vi ikke ved at komme rimelig langt ude, når man gør DS ansvarlig for slutplaceringer i ligaen? Endvidere er det også manden, der trods alt han hentet forholdsvis mange på papir dygtige spillere til Inter, på trods af ovenud svære omstændigheder. Jovist, han kunne godt have vist rettidig omhu og have skaffet Rodriguez eller Venstreback X i sidste vindue, men det er vel næppe nok til at ønske hans afgang.

Vi er gået fra at blive sat i forbindelse med Conte og Simeone til ditto med Pocchetino og Luis Enrique.

Whoop-di-fucking-doo.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af OC
Du får det til at lyde som om, at en sportsdirektørs eneste job er at sælge og købe spillere.
Og selv her er der ligeså mange missere som succeshistorier.

Er vi ikke ved at komme rimelig langt ude, når man gør DS ansvarlig for slutplaceringer i ligaen?


Det her er noget af det mindst kloge (jeg frasiger mig at kalde det dumt, nu når vi endelig er ved at blive gode venner igen ;)) jeg har set dig skrive i lang, lang tid.
Selvfølgelig skal den med det overordnede sportslige ansvar klandres for de overordnede sportslige resultater eller mangel på samme.
La prende Vecino.
Skrevet af Flying Dutchman
Selvfølgelig er DS´en ikke en glorificeret markedskræmmer - men overordnet set, gør Ausilio det da noget bedre end Branca gjorde til sidst. Det er jo ikke så længe siden, at vi talte om, at mere end halvdelen af vores trup er ´ny´ - og da vi, som bekendt er enige i, at truppen for det første er til mere og for det andet er noget nær komplet (ret mig gerne, hvis jeg tager fejl), så er det jo i høj grad Ausilio´s fortjeneste, ville jeg mene.

Selvfølgelig skal den med det overordnede sportslige ansvar klandres for de overordnede sportslige resultater eller mangel på samme.

Hmmja, hvis der rent faktisk kan lægges en ansvar for hans dør, så klart. Men jeg har oprigtigt svært ved at se, hvordan Ausilio har ansvar for en 8., en 4. og hvad ligner en 8. plads.

Som jeg ser det, er spillerne primært ansvarlige, derefter træneren og så kan man skule mod den sportslige ledelse.

PS: Vi har da været gode venner i lang tid nu ;)
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af OC
Du gør ham jo netop kun til en markedskræmmer, når du stiller det op som om at truppen er hans eneste ansvar, og så længe den er god (for den er god nok), kan han klappe sig selv på skulderen. Vi taler ligeså meget om en overordnet sportslig strategi og vision, rapport med træneren og resten af ledelsen, netværk osv. osv. som så i sidste ende gerne skulle udmønte sig i resultater.
Det har det ikke gjort.

PS: Vi har da været gode venner i lang tid nu ;)


Men jeg synes for tiden at vi er enige i langt det meste. Det er næsten skræmmende.
Måske det skal være sådan, når man efterhånden udgør den gamle garde.
La prende Vecino.
Skrevet af Lentini
@ OC

Enig så langt at man kan kritisere en sportslig ledelse for manglende retning. Men hvis man tager spadestikket dybere, så har der været mange intressenter inde over noget som rettelig hører sig til Ausilios bord.

Ansættelsen af Frank de Boer var en Thohir-idé – ingen ved rigtigt om det var noget Ausilio støttede op om.

Jeg tvivler oprigtigt på at Ausilio var ophavsmand til fyringen af Frank de Boer, fordi fyringen af de Boer afslørede jo ganske tydeligt at man overhovedet ikke var forberedt, hvilket blev illustreret i de meget officielle samtaler med diverse kandidater. Her iblandt blev Ausilio endda udelukket fra samtalerne med Marcelino(tror jeg det var på stående fod). Det var håbløs ledelse for åben skærm. Ausilio og de andre italienere fik dog deres vilje omkring Pioli.

Ovenstående scenarie afslører dog at Ausilio kæmper nogle kampe internt med andre ledelsesfolk, som ganske tydeligt blander sig, og træffer beslutninger henover hovedet. Det giver mig et billede af en ledelse, hvor der ikke er en klar struktur, eller i hvert fald respekt om hinandens opgaver.

Det skader selvsagt Ausilios autoritet. Og hvis jeg skulle finde en fejl ved ham, er det at forløbet beskrevet ovenfor giver et billede af en for blød mand, der lader sig tryne. I min optik skulle han have stukket ledelsen fingeren, og taget sit tøj og gået, da han blev udelukket fra samtalerne med Marcelino.
Skrevet af Slettet(042125212608)
Appropos skade hans autoritet så er ansættelsen af Sabatini og fyrringen en klar forlængelse af dette. Begge beslutninger er ifølge seneste meldinger kommet direkte fra Sunings top, den daglige ledelse fik først besked herom få timer før offentliggørelsen men blevangiveligt ikke inddraget. Håbløst hvis det er sandt omend jeg er noget skeptisk omk. hvordan de vil undgå det

Men skal dog med at Sabatini er en suning mand og vil ifølge nogle ikke konflikte med Ausilios position
Skrevet af Interforlivet
@Lentini: Det giver mig et billede af en ledelse, hvor der ikke er en klar struktur, eller i hvert fald respekt om hinandens opgaver.

Og det billedes validitet tror jeg ikke der er mange Inter-fans, der vil stille spørgsmålstegn ved. Så jeg er sådan set enig med dig. Problemet er bare: Hvordan løser man det? Du ville gerne have at Ausilio havde sagt "farvel og tak", da han blev udeladt fra Marcelino-forhandligerne. Men hvad ville det ændre - andet end at pleje Ausilios professionelle integritet? Det ville da ikke gavne Inter, for man ville stadig sidde tilbage med en ledelse der træffer beslutninger henover hovedet på folk i organisationen og sandsynligvis bare få en ny "nikkedukke" (dermed ikke sagt at Ausilio nødvendigvis kan kaldes det) ind. Og man kan jo hive Mancio jo frem som eksempel her. Han trodsede angiveligt Suning med sine krav til sin egen indflydelse, og så røg han på porten. Så umiddelbart virker det som om at man kun har plads på Sunings hold, hvis man finder sig i deres måde at gribe tingene an på.

Der begynder med andre ord at tegne sig et ret klart billede for mig af at Suning er det virkelige problem her - og endda et stort et. De sidder med det overordnede ansvar, og det kan de (tilsyneladende) ikke finde ud af at håndtere. Strukturen i klubben er så ugennemsigtig som den kan være, idet de løbende underminerer de ansattes (og her snakker vi altså både træner og sportsdirektør) beføjelser, og når det nu er tilfældet, så er det vel egentlig ikke så mærkeligt endda at spillerne lader sig påvirke, når de oplever modgang på banen. Hvis træneren (og sportsdirektøren) ikke bliver behandlet med respekt af ledelsen, hvorfor skulle spillerne så respektere dem? Jeg gruer virkelig mere og mere for fremtiden, så længe Suning insisterer på at køre diktatur-stilen.

@Z4E: Jeg er som du nok kan forstå, enig med dig i at det er endnu en håbløs håndtering fra Sunings side, hvis rygterne taler sandt omkring ansættelsen af Sabatini.
Skrevet af Flying Dutchman
@ OC

Jeg er klar over, at Ausilio´s opgaver dækker noget mere end bare spillerkøb og -salg. Grunden til jeg dog gang på gang understreget den del af arbejdsområdet, er fordi jeg ikke er sikker på, hvor meget Ausilio skal stå til ansvar for den overordnede sportslige vision, fremtidsstrategierne og agere mellemled mellem træner og ledelse. Først og fremmest har også han lidt under to forskellige ledelser på meget kort tid, mens der, som Lent også fremhæver, virker til at have meget indflydelse fra ledelsen på disse ting, hvorfor jeg nøler lidt med at give Ausilio skylden for rod på den front.

Det er eksempelvis uhørt, at en DS udtaler, at de fortsat har tillid til træneren (i det her tilfælde Pioli), hvorefter selvsamme bliver fyret et par dage efter. Det er også uhørt, at der bliver hyret en træner (De Boer) over hovedet på DS´en, der har så markant en anderledes tilgang til fodbold, at det bragte hele truppen i ubalance. At der desuden også bliver prestigekøbt en spiller som Barbosa, der, omend talentfuld ad pokker til, ikke just var ønsket af træneren, ej heller et must (i forhold til andre pladser), peger på, at Ausilio bliver sat offside i rigtig mange situationer.

Så kan man, formentlig med stor succes, argumentere for, at Ausilio ikke er stærk nok til at sige fra - men det gør det også meget svært at lægge ansvaret for den manglende sportslige vision og strategi for døren af ham, synes jeg.

Men jeg synes for tiden at vi er enige i langt det meste. Det er næsten skræmmende.

Jamen, jeg kan da godt lige være uenig for de gode gamle dages skyld? Ej, spøg til side, så tror jeg, vi bare ser de mange rådne pletter der er i klubben lige nu, og bekymrer os om det. Det er der også god grund til.

EDIT: Det kan jeg i øvrigt se, vi er langt fra de eneste, der bekymrer sig:

http://www.football-italia.net/102464/inter-fans-plan-protest
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Lentini
Og det billedes validitet tror jeg ikke der er mange Inter-fans, der vil stille spørgsmålstegn ved. Så jeg er sådan set enig med dig. Problemet er bare: Hvordan løser man det? Du ville gerne have at Ausilio havde sagt "farvel og tak", da han blev udeladt fra Marcelino-forhandligerne. Men hvad ville det ændre - andet end at pleje Ausilios professionelle integritet?


Hvad er en leder uden integritet? Ligegyldig, i min optik. På den anden side, er det jo ret let for mig at sidde her og plæderer for at Ausilio skal opsige sig selv, og dermed stå uden job, uden løn og formentlig en familie på hjemmefronten.

Jeg vil dog mene at med hans evner til at sammenstrikke aftaler, som han har gjort indenfor meget hårde FFP-sanktioner imod Inter, taler til hans fordel. Men det er jo helt og aldeles uholdbart at ejeren lytter mere til Kia Joorabchian end sin egen ansatte på den position. Hvorfor er Ausilio der så?

Det ville da ikke gavne Inter, for man ville stadig sidde tilbage med en ledelse der træffer beslutninger henover hovedet på folk i organisationen og sandsynligvis bare få en ny "nikkedukke" (dermed ikke sagt at Ausilio nødvendigvis kan kaldes det) ind. Og man kan jo hive Mancio jo frem som eksempel her. Han trodsede angiveligt Suning med sine krav til sin egen indflydelse, og så røg han på porten. Så umiddelbart virker det som om at man kun har plads på Sunings hold, hvis man finder sig i deres måde at gribe tingene an på.


Nej, men nu er det Ausilios person vi diskuterer og den rolle han besætter i Inters organisation. Ikke hvad der ville gavne fodboldklubben Inter.

Der begynder med andre ord at tegne sig et ret klart billede for mig af at Suning er det virkelige problem her - og endda et stort et. De sidder med det overordnede ansvar, og det kan de (tilsyneladende) ikke finde ud af at håndtere. Strukturen i klubben er så ugennemsigtig som den kan være, idet de løbende underminerer de ansattes (og her snakker vi altså både træner og sportsdirektør) beføjelser, og når det nu er tilfældet, så er det vel egentlig ikke så mærkeligt endda at spillerne lader sig påvirke, når de oplever modgang på banen. Hvis træneren (og sportsdirektøren) ikke bliver behandlet med respekt af ledelsen, hvorfor skulle spillerne så respektere dem? Jeg gruer virkelig mere og mere for fremtiden, så længe Suning insisterer på at køre diktatur-stilen.


Jeg tror også at den rodede ledelsesform er en del af forklaring overfor den meget sløve form man pt. viser på banen.

Jeg gad også godt at vide hvor pokker Javier Zanetti er placeret i alt det her ?

Jeg synes dog Walter Sabatini ansættelsen er spændende, i en rolle som teknisk direktør for begge afdelinger, kinesisk såvel som italiensk(hvis hans helbred da holder til det). Sabatini er dygtig til at anvende sine scouts og sit kildenetværk, knap så god til at blive fortalt hvordan han burde arbejde(Palotta-referencen). Hans ansættelse ser jeg også som et skridt imod at skabe en intern organisation, som er bæredygtig fremadrettet. Men dertil kræver det også at man afleverer det rette ansvar i rette afdelinger. Men man syns at have påpeget en problematik, og taget en action på det.

Men også her gad jeg godt at vide, hvem der har fået Sabatini-idéen ?
Skrevet af Interforlivet
@Lentini: Hvad er en leder uden integritet? Ligegyldig, i min optik. På den anden side, er det jo ret let for mig at sidde her og plæderer for at Ausilio skal opsige sig selv, og dermed stå uden job, uden løn og formentlig en familie på hjemmefronten.

Jeg vil dog mene at med hans evner til at sammenstrikke aftaler, som han har gjort indenfor meget hårde FFP-sanktioner imod Inter, taler til hans fordel. Men det er jo helt og aldeles uholdbart at ejeren lytter mere til Kia Joorabchian end sin egen ansatte på den position. Hvorfor er Ausilio der så?

Jeg er helt enig med dig i at en leder uden integritet er svær at kalde noget værd. Dog mener jeg bare at man bør have for øje, at der er flere mulige forklaringer på at han ikke bare smuttede efter den første underminering. Den kan jo rent faktisk være at han tænker på den lidt længere bane og derfor finder sig i Sunings "fejltagelser" med henblik på stadig at være på skibet, når de (forhåbentlig) engang kommer til fornuft og indser, at den sportslige ledelse skal have lov og masser af råderum til at lægge den overordnede strategi og at man skal stoppe med at træffe beslutninger henover hovedet på dem, hvis Inter skal komme tilbage til der hvor de hører hjemme. Dermed ikke sagt at det er sådan, det hænger sammen. Det kan jo sagtens være at han egentlig bare er en "svagpisser". Men det ene gæt er lige så godt som det andet i min optik.

Nej, men nu er det Ausilios person vi diskuterer og den rolle han besætter i Inters organisation. Ikke hvad der ville gavne fodboldklubben Inter.

Så tillad mig at synes at det er på grænsen til ligegyldigt at diskutere Ausilios virke uden at inddrage perspektivet der konstitueres af Inters ve og vel.

Jeg gad også godt at vide hvor pokker Javier Zanetti er placeret i alt det her ?

Også mig. Som jeg skrev forleden dag, så fatter jeg simpelthen ikke at man ikke bruger hans ekspertise (mere)! Men om det et fordi man i ledelsen ikke vil høre på ham, eller om det er ham der ikke hæver sin stemme nok, aner jeg ikke.

Jeg synes dog Walter Sabatini ansættelsen er spændende, i en rolle som teknisk direktør for begge afdelinger, kinesisk såvel som italiensk(hvis hans helbred da holder til det). Sabatini er dygtig til at anvende sine scouts og sit kildenetværk, knap så god til at blive fortalt hvordan han burde arbejde(Palotta-referencen). Hans ansættelse ser jeg også som et skridt imod at skabe en intern organisation, som er bæredygtig fremadrettet. Men dertil kræver det også at man afleverer det rette ansvar i rette afdelinger. Men man syns at have påpeget en problematik, og taget en action på det.

Men også her gad jeg godt at vide, hvem der har fået Sabatini-idéen ?

Igen er jeg enig langt hen ad vejen. Det er spændende med Sabatini. Og er det Spaletti der skal sidde på bænken i næste sæson, giver det jo kun endnu mere mening. Dog er jeg stadig skeptisk i og med at jeg stadig ikke er overbevist om at Suning rent faktisk vil lade ham agere, som de bør. Så før jeg ser Suning skrue ned for diktatur-stilen og stoppe med at træffe beslutninger henover hovedet på den sportslige ledelse, så er jeg ikke rolig - ligegyldig hvem de ansætter.

Ps skrevet på mobil - så undskyld for rod på forhånd!
Skrevet af Flying Dutchman
Milan henter Rodriguez og Kessie. Vi henter... Pepe...

For fanden...
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Slettet(042125212608)
Marca er ikke just jordens mest pålidelige kilde, lad os nu lige se hvem der rent faktisk kommer.

Forstår egentligt godt at Rodriguez ikke vælger os, det hele sejler jo. Ingen ved hvem træneren er i næste sæson og hvor længe vedkommende vil holde. Der har været komplet kaos i bestyrelsen og til tider vanskeligt at vide hvad ledelsens plan egentligt går ud på, og så bliver der taget beslutninger over hovedet på den daglige ledelse.

Man skal være godt gal for at vælge Inter, eller blot ude efter en fed løn, for sportsligt set er der nul at komme efter så længe det hele sejler.
Skrevet af Flying Dutchman
Det er jo ikke et spørgsmål om "ikke at vælge os" - det er et spørgsmål om, at vi, om én eller anden uransagelig årsag, ikke var villige til at smide en endog meget lille frikøbssum efter en klasse venstreback. Hvis vi havde handlet i vinters eller sidste sommertransfervindue, så havde han været vores.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
annonce
0