Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Interforlivet
@OC: Du har helt sikkert en pointe, men det er immervæk stadig en positiv nyhed. Og kan det egentlig ikke diskuteres om det er Ausilios ansvar at sørge for, at der ikke er klikker i truppen? Jeg tænker mere at sådan et problem falder tilbage på træneren i hvert fald og dermed er hans ansvar.
Skrevet af Flying Dutchman
http://www.football-italia.net/102822/inter-wouldve-finished-top-three-if

Ugh, shut up, shut up, shut up. En middelmådig træner, der spekulerer en helvedes masse - findes der bedre?
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Great Milan
Der er stadig håb forude:

http://www.football-italia.net/102852/simeone-ill-speak-atleti

Får i ham, og kan i hente 3-4 store nævneværdige spillere, kan i efter min mening spille direkte om mesterskabet næste sæson. Men så skal i også ramme plet på afgange/tilgange.
Grande Milan!
Skrevet af jensriis
Ville være fedt hvis det lykkes, men mesterskabet skal vi slet ikke ind og snakke om. kontinuitet må være nøgleordet her. Vi skal ha sammentømret truppen og skabe en enhed, fremfor det makværk vi ser lige nu. Vi skal sigte efter top 3. Og lade spillere og træner få arbejdsro.
Forza Inter
Skrevet af Interforlivet
@jensriis: Jeg er fuldstændig enig i alt du skriver bortset fra det med top 3 - 4. pladsen giver jo adgang til CL-kval næste år skal du huske på. Så en 4. plads kan vi vel godt leve med:)

Det ville være intet mindre end fantastisk hvis det lykkes os at hente Simeone!
Skrevet af jensriis
Så top 4 da. Men shit den ændring er vigtig for den renaissance Serie A lige så stille er igang med. Som Ausilio også påpeger skal vi ha kontinuitet i vores placeringer og derved også vores deltagelse i chl og indtægt heraf. Når vi har gjort det et par år kan vi begynde at snakke om at udfordre om Scudettoen igen.
Forza Inter
Skrevet af Interforlivet
Helt enig!
Skrevet af RecobaNerazzurri
For satan jeg er træt af at se inters kampe...
Skrevet af RecobaNerazzurri
Hold da op dommeren hjælper os i dag .
Skrevet af Mumleren
Jeg vil vende den om og sige "endelig marginaler der går vores vej" ;)

Derudover punkterede Lazio fuldstændigt ved udligningen, og point så på det tidspunkt ikke urealistisk ud. Så gik det som det gik.

Men det så godt nok svært ud i starten, Murillo er helt blæst. Han oversatser jo samtlige tacklinger og aktioner? Vanvittig type.

Godt indhop af Santon og Pinamonti, iøvrigt.

Inter | siden Misura/Fiorucci.
Skrevet af Flying Dutchman
Helt enig. Selvom Keita´s andet gule kort sagtens kunne have været et (tyndt) lyseblåt straffespark i stedet for, synes jeg ikke, sejren er ufortjent. Omsider en god kamp, efter en sløj start.

Et par betragtninger:

Murillo skal sælges til højeste byder. Han startede sin Interkarriere som lyn og torden, men han er simpelthen for usikker i det midterforsvar. Straffesparket er simpelthen for dumt lavet.

Ninjaen er stadigvæk en ufattelig ringe venstreback. Han lignede igen igen bambi på glatis mod sin direkte modstander og begår massevis af små, unødvendige frispark på farlige positioner.

Andreolli skal forlænges her og nu. Ja, han er snart 31 og ja, han er hverken super talentfuldt eller enormt prangende. Men for fanden, hvor er den mand sikker i sine indgreb - og hvor er det vildt, at han kan komme ind efter en hel sæson på bænken og fuldstændig outshine Murillo. I min verden det perfekte tredjevalg til to pladser i midterforsvaret - måske sågar en potentiel makker til Miranda?

Gagliardini er dejlig og én af få spillere, der kommer ud af den her lorte periode med æren i behold.

Éder kæmper og kæmper og kæmper men er fortsat andetvalg efter Icardi.

Pinamonti med et godt indhop, der tilmed kaster en relativ stor chance fra sig. Der er krummer i knægten.

Santon også med et fint indhop - men hvor er vi tyndt besatte i det midterforsvar.

Og så til sidst vores kontinuerlige problempunkt: Gabriel Barbosa. I en ligegyldig kamp sidder han endnu en gang 90 minutter på bænken, mens først Pinamonti og derefter Banega kommer ind. Efter forlydende skred han også ind i omklædningsrummet, da Pinamonti blev skiftet ind.

Men hvordan skal det her tolkes? Tre forskellige trænere kunne ikke bruge ham. Talentet er uomtvisteligt, men jeg nægter fortsat at tro på, at træneren, om han så hedder De Boer, Pioli eller Vecchi, nægter en spiller spilletid, bare fordi de kan. Der må være en god grund, hvad det så end må være.

Under alle omstændigheder ligner Barbosa en spiller på vej videre. Hele projektet er kulsejlet - men hvis vi lige skulle se på det i bagklogskabens klare lys, hvad var pointen til at begynde med? Vi var allesammen begejstrede, men havde vi ikke for høje forventninger til det hele? Barbosa bliver hentet sent i vinduet, og spiller fortrinsvis på to pladser. På den ene plads spiller én af Europa´s skarpeste angribere, der tilmed er vores kaptajn, og til den anden plads havde vi lige hentet en italiensk landsholdspiller med høj klasse. Vi havde - og har - tilmed også gode reserver til de to pladser. Så hvad var pointen i Barbosa manøvren, andet end et prestigekøb der a) kostede os en masse penge (vi kunne have brugt på eks. en back) og b) kostede en talentfuld, ung spiller, der øjensynlig vil det bedste, ét år af sin karriere.

Det hele virker nu, in hindsight, som et fjollet, fjollet manøvre.

Så måske er det bedste, han bliver solgt! Vi går formentlig glip af den næste Ronaldo - men med Éder, Pinamonti og Caprari til spidsangriberen og Éder (igen), Biabiany og Camara (og måske Berardi) til højrekanten, er det ikke fint nok til næste sæson?

PS: Handanovic må egentlig godt være anfører fremover.

Nå, lad os nu lige få tre point mod Udinese også og lukke sæsonen sådan nogenlunde af.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Flying Dutchman
Simeone har i øvrigt i dag endegyldigt afvist at forlade Atletico over sommeren - så det bliver nok Spalletti, vi får glæde af.

Det har jeg det helt fint med.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af jensriis
Ja også mig. Så længe det snart kommer på plads og vi lytter til hvad han mener han har brug for og ikke har brug for (herunder også vores egne spillere)
Forza Inter
Skrevet af Interforlivet
@jensriis: Så længe det snart kommer på plads og vi lytter til hvad han mener han har brug for og ikke har brug for (herunder også vores egne spillere)

Alfa og omega! Ingen tvivl.
Skrevet af Interforlivet
@Flying Dutchman: Jeg er meget enig i dine betragtninger.

Murillo og Nagatomo skal ud.

Selv i den voldsomme modgang har Gaglia formået at vise sin klasse - det lover godt for fremtiden.

Èders fighteregenskaber er ganske rigtig ikke nok til at han for alvor kan udfordre Icardi - dertil er evnerne slet og ret ikke store nok - men med hans indstilling in mente, bør vi helt klart holde fast i ham. Han er trods alt en habil reserve hvilket hans position på landsholdet jo også understreger.

Pinamonti har noget særligt over sig, og det kunne virkelig være fedt at få en træner ind som ikke ville være bange for at smide ham ind i kampe, hvor vi fører med et par mål (ja jeg er med på at det ikke sker så tit pt., men det kunne det jo komme til i den kommende sæson, hvis vi er heldige), så han kunne få lov til at snuse lidt mere til serie a.

Santon? Ja jeg ved sgu ikke rigtig. I mine øjne virker han meget som en der passede perfekt ind som gennemsnits-spiller i Newcastle. Og så bør han vel egentlig ikke spille en rolle i vores klub som jeg ser det.

Jeg synes du har en rigtig god pointe mht Barbosa. Eftersom vi er oppe på tre trænere nu som ikke har set den store pointe i at smide ham i spil (endda ikke engang i "ubetydelige" kampe som den i går), jamen så giver det efterhånden ikke særlig meget mening at pege fingre af andre end Barbosa selv. Hvordan det så hænger sammen, skal jeg ikke gøre mig klog på, for manden har jo et kæmpe talent, hvilket hans CV viser med al tydelighed. Men ja det virker oplagt at vi skiller os af med ham - for både hans og vores skyld. Og ja "en fjollet manøvre" kan man vist sagtens kalde hele projektet. Lad os håbe at Suning lærer af det.

Handa som anfører er en glimrende ide og kunne samtidig fungere som en fin gestus over for en mand som har givet klubben sine bedste år for at få lov at spille CL i vores trøje - uden at vi indtil videre har formået at "betale ham tilbage".
Skrevet af Flying Dutchman
Santon er en habil reservespiller, og hvis han er tilfreds med det, så kan vi lige så godt beholde ham mens vi har ham. Det samme med Andreolli, Éder og Biabiany. Man kan jo trods alt ikke have en trup med lutter stjernespillere - og især ikke i vores situation.

At Barbosa skrider inden kampen er slut peger også på attitude problemer (omend jeg et eller andet sted godt kan forstå frustrationerne), hvilke vi har mere end nok af i forvejen. Så som du rigtigt nok skriver, er det bedst for alle parter, hvis han bliver solgt eller udlejet (dog fortrinsvist det første). Det samme gælder for Brozovic, selvom hans Balkan-attitude ikke var synlig i går. Talentet er stort, men vi kan ikke bruge spillere, der skaber sig som små piger når det går dem og/eller holdet imod.

Jeg holder fortsat fast i, at truppen i mangler meget lidt - primært en venstreback og en midterforsvarsspiller. Hvis vi så samtidig kan komme af med Brozovic, Nagatomo, Murillo og Barbosa, så er det om ikke andet en fin start på næste sæson.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Flying Dutchman
Glædelig syvårsdag i øvrigt - det har været fedt.

Hurra.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Interforlivet
Glædelig syvårsdag i øvrigt - det har været fedt.

Hurra.
Det er godt nok deprimerende at tænke på. Og for lige at gnide lidt yderligere salt i såret kan vi så samtidig lige om lidt fejre fem, fulde sæsoner uden deltagelse i Champions League.
Skrevet af Flying Dutchman
Det forlyder, at Spalletti ikke vil forlænge kontrakten i Roma, hvorfor han står uden arbejde til sommer - det ligner mere og mere at han vil arbejde sammen med sin gamle kamemrsjuk Sabatini igen.

Det er noget nær det bedste, vi kan håbe på lige nu, synes jeg. Spalletti lever op til de krav, Ausilio og Capitano har efterlyst: en erfaren herre med et stort kendskab til italiensk fodbold. Endvidere er der heller ikke meget bullshit med ham - han finder sig ikke i hvad som helst, er ikke bange for at skære igennem når spillere skal bænkes og har styr på det taktiske, hvor hans favorit 4-2-3-1 ikke vil kræve alt for meget omvæltning for spillerne. Med Sabatini i ryggen har han desuden også den nødvendige opbakning i ledelsen - noget ikke alle foregående ni trænere har haft.

Spalletti er ikke en mestertræner, men han er, bortset fra 08/09 sæsonen, ikke endt udenfor top tre, siden han blev nummer fire med Udinese i 2005. Og det er det, vi har brug for de næste par sæsoner: stabilitet, gennemslagskraft og top fire placeringer.

Hvis det sker, er jeg ovenud glad.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af jensriis
Fuldstændig enig FD.

Nej han er ikke mestertræner, men som du nævner er han stabil i hans resultater. Roma har jo faktisk haft en rigtig rigtig god sæson i serie a. Ender de med 87 point burde de i de fleste tilfælde ha´ stået med scudettoen. Juve er bare suveræne desværre.


Har du gisninger om hvilken spillere han vil pege på , hvis han skulle få jobbet?

Vi er vel tilbage til nye backs, da Peres i Spallettis roma hold har været en vigtig faktor. Derudover kunne jeg godt forestille mig endnu offensiv spiller enten i form af en højre kant eller bag icardi , som kommer med noget flair, fart og gennembrudskraft. Igen to positioner som har været vigtig for hans hold.
Forza Inter
annonce
0