Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Lentini
@ FD

Forstår ikke hvorfor du foretrækker Zappacosta fremfor Dalbert. De spiller jo på hver sin back ?

Diakhaby er sgu en katastrofe. Eller, modereret, har i hvert fald en del mangler i sit spil. Særligt positionelt. Dog forholdsvis farlig på offensive dødbolde.

Edit: Dalton lyder dog en del federe end Dalbert. Joe Dalton - så må vi håbe han er udstyret med et solidt kæbeparti.
Skrevet af Slettet(042125212608)
Bare GM´s rygte om Pedro Pepe og James R. Fra Real ikke er sandt så er jeg fint tilfreds. Det vil være komplet hul i hovedet.

Dalbert kender jeg ikke, så det vil altid være "spændende" med en for mig ukendt spiller.
Skrevet af Flying Dutchman
Ugh, Lent. Jeg havde bildt mig selv ind, at Zappacosta var centerback, så ´sammenligningen´ var mere møntet på Diakhaby end på Dalbert-Dalton.

Det kører bare for mig for tiden.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Stankovic
James vil da være en fin tilføjelse.
Skrevet af OC
Ville han nu det? Til den pris og den løn som man eventuelt skal punge ud med?

Baserer vi ikke alt det her på en slutrunde for 3 år siden?

Så hellere bruge (nogle af) de penge på Nainggolan.
La prende Vecino.
Skrevet af Interforlivet
Jeg er helt enig med OC her. Jeg ser også langt større værdi i Nainggolan end James - og det ville også gøre sig gældende selv hvis de skulle koste det samme (både sum og løn). Dog har jeg virkelig svært ved at forestille mig Nainggolan sige ja til at skifte til os - selvom jeg selvfølgelig er med på at rygterne eksisterer.
Skrevet af Slettet(042125212608)
Er helt på linje med jer, en Nainggolan ville langt være at fortrække end James som blev hypet pga. en god slutrunde og som slet ikke har levet op til hypet (men det var nok også småsvært)

Han er muligvis stadig en fin spiller, men den sum vi angiveligt skal give, syntes jeg kan spenderes væsentlig mere fornuftigt.

Rygterne siger nu at vi prøver at få en byttehandel igennem mellem Perisic og den omvandrende vandrepokal Di Maria - hvis det er sandt fatter jeg nul. Så kan man ligeså godt bare beholde Perisic.
Skrevet af Interforlivet
@Z4E: Rygterne siger nu at vi prøver at få en byttehandel igennem mellem Perisic og den omvandrende vandrepokal Di Maria - hvis det er sandt fatter jeg nul. Så kan man ligeså godt bare beholde Perisic.

Helt enig! Jeg har i det hele taget svært ved at se hvordan jeg nogensinde skulle komme til at mene, at det ville være en god ide at sælge Perisic.
Skrevet af Flying Dutchman
Ahr, James har nu været ret så dygtig i de kampe, jeg har set med ham i Real. Han får ikke så meget spilletid, nej - men han vil så absolut være en god tilføjelse, ikke mindst da vi stadigvæk mangler et bindeled mellem midtbanen og angrebet.

Jeg foretrækker også helt sikkert Nainggolan - men jeg vil så absolut ikke brokke mig over, hvis vi lander James.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Slettet(042125212608)
FD prisen er 45m euro og prissætningen hænger formentligt ret meget sammen med den pris Real måtte punge ud med i sin tid. Der er hverfald intet på banen der alene kan godtgør for en sådan prissætning. Omend Sunings tidligere groteske spænderinger nok heller ikke ligefrem hjælper på prissætningen.

Ja han er stadig en fin spiller, men ikke 45m euro værd, præcis ligesom Mario heller ikke var de 40 and so mio euro værd, Kondogbia og Gabigol de ca. 30m vi indtil videre har måtte punge ud med. Vi har lavet rigeligt af sådanne ugennemtænkte køb!

Det er er en håbløse strategi hvor man udelukkende tror man kan købe sig til succes, bare man køber dyrt nok ind. Det handler mere om at man køber smart ind og får en spiller der passer ind både spillemæssigt såvel som social og mentalt. En dyr spillere er ikke sikkert det bedste valg eller den der nødvendigvis bidrager med den bedste kvalitet.

Skrevet af Mumleren
45M virker ikke helt vanvittigt markedet taget i betragtning, men jeg deler din skepsis over hvorvidt James nu er den spiller vi har brug for.

Jeg vil dog ikke være skuffet hvis han lander;
Han er stadig ung, og tog vel bare et lidt for stort skridt med Real, lidt for tidligt.
Han kunne måske blive en ny Sneijder for os :)

Kondogbia og til dels Gabigol var vel også handlet til (dyre) markedspriser, de har bare floppet i hver deres udstrækning, mens Suning måtte betale 10-15M overpris for Mario, bare fordi de måtte have ham.

Sunings strategi har været højt profilerede signings, frem for de ´gode´ handler, som eksempelvis Napoli har været fornuftige til at lave. Jeg tror ikke den strategi pludselig ændrer sig til sommer;

Suning skal have deres ´stjerner´.
Inter | siden Misura/Fiorucci.
Skrevet af Slettet(042125212608)
Enig mumleren

Det er desværre bare en forfejled strategi for man kommer ikke til at støbe et sammenhængende hold på den måde. For mig set virker det ikke rigtigt som om der er en gennemtænkt strategi der har et sigte om at styrke holdet de rigtige steder og skabe en stærk kollektiv enhed, der ses både i Napoli og Juventus. Der er lidt for meget tro på at man bare forbedre ting ved at købe større navne og individualister ind.

Meget sigende at man vil bytte en Perisic med Di Maria, James ind formentligt i stedet for Banega o.s.v

Jeg håber Sabatini når han kommer ordentligt ind kan ændre på dette tankesæt.

Hvis James kommer, tror jeg i den grad det bliver endnu mere nødvendig med en træner der kan håndtere kæmpe egoer og primadonna nykker og skabe et fælleskab med et fælles mål.
Skrevet af Mumleren
Jeg tror nu også vi har set vores hold udstillet fra sin værste side i år, hvor der har været så stor modgang.

Når man starter sæsonen som vi gjorde bryder der en masse problemer op gennem overfladen.
Ja, vi har nogle egoer, og ja, der er muligvis kliker/fraktioner i truppen - men der var jo ingen problemer så længe resultaterne kom hjem.
Man skal naturligvis kunne håndtere modgang - og vi har bestemt ikke imponeret på det område - men jeg ser ikke vores trup som værende meget værre end de øvrige topholds.

Vi har dog brug for en træner som kan motivere sine spillere, og sætte noget system/plan sammen, så skal vi nok klare os næste sæson. (Jeg vil kopiere disse tre linier, så jeg kan bruge dem om cirka et år igen).
Inter | siden Misura/Fiorucci.
Skrevet af Flying Dutchman
Har James da ry som en primadonna?

45 mio. er bare ikke særligt meget for en spiller, af James´ støbning. Der er gået inflation i markedet, og det kan man som fodboldfan være træt af (hvilket jeg er!), men Interfanen i mig vil elske at se en stjerne som James i klubben. Indtil der rent faktisk bliver gjort noget ved de vanvittige transferpriser, der er i omløb, skal vi ikke lade være med at betale de her summer, alene ud fra moralske eller etiske overvejelser. Så sakker vi for alvor bagud.

Endvidere står jeg ikke med regningen, så fuck nu hvad han koster - så længe ikke går på bekostning af en god venstreback og midterforsvarer.

James er en fremragende spiller (og det skriver jeg ikke kun på baggrund af VM for tre år siden) der ville pynte. Vi mangler et bindeled mellem midtbanen og angrebet, hvor hverken Mario eller Banega for alvor har slået til. Hvis James kommer, er jeg glad.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Flying Dutchman
Sidste kamp, i en sæson, der kun kan beskrives som "fra helvede til himmel og retur".

Vi siger i aften farvel til Carrizo og ikke mindst Palacio, der begge har været gode tjenere til klubben. Carrizo har været en solid andenmålmand, mens Palacio var nøglespiller da klubben havde det allersværest. Hans arbejdsindsats og moral fejlede aldrig noget, og selvom målnæsen til sidste begyndte at fejle en smule, er der flere af spillerne i truppen (ingen nævnt, ingen glemt), der kunne lære noget af hans indstilling. Et, trods alt, vemodigt farvel herfra.

Ellers sidder Mario og Barbosa over i aften, efter at have forladt bænken før tid i søndags. Det mangler også bare. Frustreret eller ej, så er der ingen over holdet, og man bliver og støtter sine holdkammerater indtil allersidste fløjte.

GdS tror på følgende starter:

Carrizo; Santon, Medel, Sønnen, Dambro; Gagliardini, Kondogbia; Éder, Brozo, Candreva; Don

... hvilket også virker meget sandsynligt.

Bænken ser noget tyndt ud, uden Miranda, Barbosa, Mario, Icardi, Ansaldi og Murillo, så mon ikke vi får fornøjelsen af nogle af de unge i aften? Pinamonti gjorde det glimrende mod Lazio, mens også Vanheusden og Yao har mulighed for debut i aften.

God kamp! Resultatet er betydningsløst, men jeg vil mægtigt gerne have en sejr OG en god indsats alligevel.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af OC
Man kan undre sig over, at Brozovic har fået så mange chancer, mens der ingen nåde er når det kommer til Barbosa og Mario.

Om alt andet, er det en stil jeg er fan af, men den skal være konsekvent.
La prende Vecino.
Skrevet af Flying Dutchman
Brozovic sad da også ud i en kamp (eller endda to?), da han skabte sig tosset i en EL-kamp?

EDIT: Undersøgte det lige. Han blev skiftet ud i halvlegen mod Hapoel og forlod banen (eller kom aldrig ud af omklædningsrummet, same shit), hvorefter han ikke kom med mod Juventus.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Flying Dutchman
GdS fik i øvrigt ret i start-elleveren.

Mon ikke, det betyder et farvel til Perisic?

Nej, det er noget værre sludder.

Forsvaret og midtbanen passer - angrebet hedder Perisic, Brozovic, Candreva og Éder.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Flying Dutchman
Vores nye trøjer ser noget pænere ud, live.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Flying Dutchman
Vupti! Textbook.

Tredje kamp i streg, hvor Éder scorer - han har ikke mistet målnæsen. Dejlig spiller.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
annonce
0