Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af OC
Hvis Banega-rygtet er sandt (har ikke set det nogen steder) skal, bør og gør klubebn det selvsagt. Og det er sagt som stor fan af Ever.

Men jeg kan simpelthen ikke se, at der skulle være plads til ham i Spallettis system.
La prende Vecino.
Skrevet af Flying Dutchman
Spalletti spiller da ofte med netop en mezzapunta, i noget der tilnærmelsesvis ligner en 4-2-3-1. Jeg har ikke lige set samtlige opstillinger i år, men stikprøver viser da, at det trods alt er hans go-to opstilling (med fortrinsvis Nainggolan og Florenzi på pladsen). Den rolle kan Banega snild bestride.

NB! Det skal bemærkes, at Spalletti også har det med at stille med en art 3-4-3. Jeg synes dog ikke, vi har spillerne til det - men hans fleksibilitet er et plus.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af OC
1) Det gør han ikke, nej.
2) Reelt set er Banega er nok den af vores midtbanespillere der minder mindst om Nainggolan.
La prende Vecino.
Skrevet af Slettet(042125212608)
Oc
Jeg sidder oftest på smartphone, og den dp af en eller anden absurd grund?

Jeg syntes heller ikke han benytter en udpræget mezzapunta som Banega, derfor kan jeg ligesom OC, nu heller ikke se problemet i et salg.

40m euro for en spiller der ikke for alvor har slået til og som man hentede på en Bosman bør selvsagt sælges! Det er simpelthen for god en pris til at man afslår
Skrevet af Slettet(042125212608)
Db

Ha ha fuck det er ved at være nøjere
Skrevet af Flying Dutchman
@ OC

Men det gør han jo. Spalletti spiller helst 4-2-3-1 - med dertilhørende mezzapunta. Det viser sæsonens kampe i hvert fald. Der har også været enkelte tilfælde, hvor De Rossi har lagt bag Strootman og Nainggolan eller hvor han har stillet i en 3-4-3 (eller 5-2-3, om man vil), men for så vidt jeg kan se, spiller han helst 4-2-3-1.

@ Z4E

40m euro for en spiller der ikke for alvor har slået til og som man hentede på en Bosman bør selvsagt sælges!

Går fodbold for dig virkelig mest op i kroner og ører? Det er tredje indlæg på meget kort tid, hvor du synes, vi kan sælge, fordi det vil give et overskud.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af OC
Det er en sjov definition af mezzapunta du i hvert løber rundt og gør brug af, i så fald.
Jeg er med på, at Nainggolan har fået mere offensivt ansvar sammenlignet med tidligere sæsoner, men han er stadig to-vejs-spiller. Der er akkurat 0% chance for, at Banega kan brillere i en lignende rolle.
La prende Vecino.
Skrevet af Flying Dutchman
Whatever, skid hul i definitionerne så. Vi er enige i, at Spalletti helst spiller 4-2-3-1? Og at Banega fortrinsvist spiller den samme plads, som Nainggolan gør i Roma?

Der er akkurat 0% chance for, at Banega kan brillere i en lignende rolle.

Havde han ikke netop sådan en rolle i Sevilla? Endvidere var Banega, især i starten af Intertiden, netop meget langt ned og hente bolden og deltage i det defensive spil, hvilket for så vidt jeg husker medførte kommentarer fra De Boer, der helst så ham blive lidt længere op. Sidst bør også nævnes, at Banega på landsholdet ofte spiller i en lidt mere tilbagetrukket rolle, hvorfor dine 0% også virker noget lavt sat.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af OC
Ja, lad os skide hul i definitionerne, og så blive hængende ved hvilken spillertyper Spalletti bruger i sit system til bestemte roller, og det vil stadig ikke give dig ret.

Hvis du i din vildeste fantasi for dig kan se Ever Banega udføre den rolle som Radja Nainggolan har udført for Roma under Spalletti, så må der være tale om, at du taler om a) en anden Ever Banega som jeg ikke kender til eller b) en anden Radja Nainggolan som jeg heller ikke kender til.
La prende Vecino.
Skrevet af Flying Dutchman
Det kan jeg sagtens forestille mig, da han ligesom har gjort det før.

EDIT: I øvrigt, og som du også selv medgiver, så lærte Nainggolan ligesom også at spille den rolle - så hvorfor skulle det være så fjernt at tro, at Banega også kunne det? Især da han fra både landsholdet og enkelte kampe i Sevilla har erfaringer fra en lidt længere tilbagetrukket position end den han oftest forbindes med.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Interforlivet
Både i Valencia, Sevilla og på Argentinas landshold udfyldte/udfylder Banega til tider det der lignede/ligner en to-vejs-midtbanespiller-rolle, så her tager du altså fejl OC.

Her er en artikel der (blandt andet) fortæller om hans taktiske rolle under Emery i Sevilla:

http://outsideoftheboot.com/2015/07/23/tactical-philosophy-unai-emery/
Skrevet af OC
En offensiv midtbanespiller = alle andre midtbanespillere.

Lad nu være.

Spørg i Roma tråden om de tror, at en type som Banega kan spille den rolle som Nainggolan havde for dem under Spalletti.
La prende Vecino.
Skrevet af Flying Dutchman
Hvad med at du underbygger din holdning med lidt mere end bare "De to kan ikke sammenlignes, fordi jeg skriver det flere gange". Du er ikke kommet med ét eneste argument. Du har tydeligvis en mening om det, så lad mig høre dine begrundelser til den.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Stankovic
I Valencia var Banega i den grad en tovejs spiller, så argumentet om at han ikke kan spille sådan giver jeg hellere ikke meget for.
Skrevet af Flying Dutchman
Spalletti er landet i Kina og forventes at skrive under i dag. At han skal hele vejen til Østasien virker omstændigt, men sois...

Barbosa forventes udlejet til Las Palmas, der, som bekendt, tilhører den bløde mellemvare i La Liga. Der skal han nok få succes.

Nu Spalletti endelig er vores, starter vores mercato nok indenfor de næste par dage. Det forlyder, at Spalletti vil have en ny spiller til hver plads i forsvaret - hvilket er glædeligt. Det betyder nok også et farvel til Murillo og et par af backspillerne. Af navne nævnes Rick Karsdorp eller Kenny Tete til højreback og Rüdiger eller Acerbi til midterforsvaret. De to førstnævnte er talentfulde (især Karsdorp) og vil pynte, mens både Acerbi og Rüdiger er solide, veletablerede Serie A navne - Acerbi er dog givetvis noget billigere end tyskeren. Vi ser endvidere stadigvæk ud til at satse på Dalbert.

Di Marzio melder desuden, at vi skulle være interesserede i Fiorentina´s Vecino - hvilket jeg ikke rigtigt kan se fidusen i, ud fra de (indrømmet, få) kampe, jeg har set med ham.

Ausilio har også udtalt, at klubben i første omgang vil gøre meget for at beholde Perisic - hvilket jeg oversætter til: "United, I får ham ikke for mindre end 52 mio. €. Host op".

Det skal nok blive endnu en sindsoprivende sommer!
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Interforlivet
@Flying Dutchman:
Spalletti er landet i Kina og forventes at skrive under i dag. At han skal hele vejen til Østasien virker omstændigt, men sois...
Hehe ja jeg tænkte også umiddelbart at det virkede lidt fjollet, at han skulle helt til Kina for at få tingene på plads. Men på den anden side: Alt hvad der signalerer samhørighed i klubben, ser jeg egentlig som et positivt tegn i disse tider. Jo tættere der er mellem Spalletti og spillertruppen jo bedre, og jo tættere der er mellem Spalletti og Suning jo bedre. Så jeg vælger at tolke det som et fint signal fra ledelsen.

Mht transfers ser jeg personligt gerne Rudiger i trøjen, ligesom jeg mener vi skal gøre alt for at holde på Perisic (medmindre han selvfølgelig selv stejler over ikke at måtte komme af sted). De andre du nævner, kender jeg ikke godt nok til at forholde mig fornuftigt til.

En udlejning af Barbosa til Las Palmas lyder i øvrigt ikke tosset i mine ører.

Under alle omstændigheder er jeg superglad for at vi har fået Spalletti så hurtigt på plads. Det er virkelig positivt.
Skrevet af Flying Dutchman
De evige rygter om Domenico Criscito vender også tilbage nu - den her gang bunder de dog i noget mere konkret end som så. Criscito har ét år tilbage på sin kontrakt, vil ikke forlænge og vil egentlig helst hjem til Italien så hurtigt som muligt.

Nok fylder han 31 til september, men han har (af hvad jeg kan læse mig frem til) endnu en gang spillet en brandsæson i Zenit, hvor han har begået sig som både venstre back og midterforsvarer. Endvidere kender han Spalletti indgående og bør, qua hans kontraktuelle situation, ikke koste det helt vilde (især hvis vi kan involvere én af Mancio´s yndlinge i handlen).

Jeg siger: go for it! Criscito som førstevalg, Miangue og Ansaldi som andetvalg - og så giver Criscito tilmed muligheden for Spalletti at spille et tremandsforsvar, når han vil det.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Caroe
Spalletti foretrukne formation er godt nok en 4-2-3-1, men at han bruger en mezzapunta er nok mere af navn end af gavn. I 06-09 var det Perrotta og 16-17 Nainggolan, der spillede bag angriberen. Begge utroligt løbestærke spillere med fin teknik. Begge var gode defensivt (især ift. hvor højt oppe i banen de spillede under Spal) og gode til at komme frem til farlige positioner. Men det er jo ikke ligefrem fordi nogen af dem er blevet verdensberømte for at være kreatører eller stærke afsluttere.
Forza Roma! Continuate così, prossimo derby col Frosinone! No Pizarro, No Party!
Skrevet af Flying Dutchman
Er afslutninger ikke netop én af Nainggolan´s styrker? Hvorom alt, tak for input, Caroe!
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Nerazzurri
Miangue har stort set ikke spillet i Cagliari, så mon ikke han bliver udlejet igen oder so.

Hvad med Dimarco? Han har trods alt spillet flere kampe og ser spændende ud.
Solo non mai in B. Altobelli-Baresi-Bergomi-Zanetti-X-Handanovic
annonce
0