Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Interforlivet
Nu er Valero jo ikke just typen der lever på sin fysik, så det er vel ikke forkert at antage at manden har i hvert fald 3 år på topniveau i sig endnu. Jeg synes det giver ok mening. Og med den fokus som Spalletti tilsyneladende har på at skabe/forlange en "senso di appartenenza" hos spillerne, ville det jo heller ikke hænge sammen i forhold til signalværdi at give ham en 1-årig kontrakt.
Skrevet af Slettet(042125212608)
Pedulla var vist lidt hurtigt ude, handlen er vist ikke just på plads, forlydnerne er nu at Fiorentina kræver 10m ?! Glem det!

Banega kan ifølge seneste rygter være på vej til PSG, han skulle have accepteret deres lønudspil nu mangler de to klubber blot at blive enig om en pris der forlydne vil lyde på +15m euro. Inter har angiveligt afvist et bud på 10m ? fra Sevilla tidligere.

Skrevet af jensriis
PSG eftersigende efter Banega. Skal vi endelig sælge ham, og når vi nu er nød til at sælge nogen, så er det vel ok til PSG. De hoster sikkert op med en ok sum i forhold til Sevilla og Espanyol, som sikrer en del af de 30 mio før d. 30.
Forza Inter
Skrevet af Internazionale4everr!!!
Banega væk, efterhånden 32-årige Valero muligvis til Inter?? Hvorfor??

Milans ejere har forstået det - køb nu, for pokker nogle, som er på vej frem og ikke spillere, der HAR toppet! Valero kan tage til Jiangsu, hvis konsortiet insisterer på at kyle gode penge hans vej. Han har intet at gøre i Inter, hvis ejerne da virkelig vil det, de siger de vil.
.
Skrevet af OC
Man ender med at (næsten) gå i nul på et Banega/Valero byt.

Jeg har ikke ord til at beskrive hvor inkompetent det er.
La prende Vecino.
Skrevet af Interforlivet
@OC:
Man ender med at (næsten) gå i nul på et Banega/Valero byt.

Jeg har ikke ord til at beskrive hvor inkompetent det er.
Helt enig! I så fald er vi intet mindre end til grin.
Skrevet af Slettet(042125212608)
Bortset fra at Banega lige er 4år yngre. Men ja det giver ikke super mening at betale den sum for ham.

Men hånden på hjertet så er det ikke en sensation, slet ikke med en Spalletti ved roret. Vi har ikke en træner som Milan, der er kendt for og god til at benytte unge talenter. Så vi vil selvsagt fortsætte ud i samme spor. Man kan så håbe bundniveauet og moralen er forbedret.


Er man i tvivl om det ikke har forandret sig, så kan man blot tage et kig på at man allerede har solgt to unge spillere i henholdsvis Gaston Camara og Gyamfi. Manaj og Radu er de næste to i køen

Szczesny vil man ifølge Pedulla prøver at hente ind i tilfælde af at Handonovic bliver solgt
Skrevet af Interforlivet
@Z4E: Men nu snakker vi jo ikke om talenter her - overhovedet. Vi snakker en argentinsk landsholdsspiller i sin bedste alder med flere EL-titler på CV´et som vi (sandsynligvis) skifter ud med en 32-årig spanier med 1 landskamp på CV´et.
Skrevet af Chino
Jeg forstår ikke modstanden mod Borja Valero. Og slet ikke, hvorfor nogen begræder, at vi laver en fin handel på at sælge humørsyge Banega tilbage til Sevilla.

Sammenligningen med antal landskampe for to vidt forskellige landshold(og Mickey Mouse-titler) er helt væk. Det har jo intet at gøre med deres individuelle kvaliteter.

Jeg er svært begejstret, hvis det lykkes at hente Borja Valero. 32 år er ingen alder for en spillertype som ham, der er meget på bolden, teknisk dygtig og en rolig analytiker, der læser spillet formidabelt. Virkelig en spiller, der har potentiale til at gribe taktstokken i det fremadrettede Inter-spil. Det har vi savnet.

Når det er sagt, lyder 10 mio. euro for dyrt, men lad os nu se, om vi ikke kan få ham billigere.
Skrevet af Interforlivet
@Chino: To vidt forskellige landshold ligefrem? Spanien og Argentina? Really? Jeg synes nu de er temmelig sammenlignelige. Jeg kunne måske godt se du havde en pointe, hvis vi snakkede 20 landskampe vs. 45. Men her snakker vi altså 1 sølle landskamp mod 53. Fair nok med EL-titler - det var måske ikke så relevant kan jeg godt se:)

Og så er jeg i øvrigt ikke modstander af at vi henter Valero. Som FD ganske rigtigt pointerede, er han jo en mister-bestilling, så vi må regne med at han passer ind i måden, vi skal spille på. Men at bytte lige over (forstå mig ret) rent økonomisk med Banega er fandeme tåbeligt.
Skrevet af Slettet(042125212608)
Chino har jo fuldstændig ret i det han skriver. For der intet rationele, i at lave en sammenligne ud fra antal spillede landsholdskampe, specielt ikke når de to respektive spillere, har spillet for to forskellige landshold. Det bliver blot endnu mere absurd, når det i Valeros tilfælde er tale om det Spanske landshold, der var det absolut stærkeste i hans prime, især på de offensive pladser.

For i øvrigt har Icardi bevist at man trods åbenlys berettigelse på landshold, stadig kan blive overset.

Skrevet af OC
Z4E

Du skal absolut være den sidste til at påpege absurditeter, efter du lige har lavet koblingen at fordi Banega efter alt at dømme bliver til Borja, så tror Spalletti ikke på unge talenter.
La prende Vecino.
Skrevet af Interforlivet
@Z4E: Så tillad mig at komme med en påstand: Banega havde fået langt mere end én landskamp som 32-årig hvis han var spanier. Og det var sådan set det der var pointen (en subtil én af slagsen åbenbart).

PS: Jeg er i øvrigt enig med OC i at din anklage er temmelig paradoksal, men fred være med det:)
Skrevet af Slettet(042125212608)
I misforstår det jeg skrev, men fred være med det.

Det var da noget af en påstand.
Skrevet af jensriis
Milan Škriniar for måske 18 euro + caprari virker lidt dyrt. Kender ik knægtens kvaliteter helt vild godt, men han er da blevet kritiseret tidligere for at være voldsom usikker. En ny murillo ? :D Han er dog stadig ung og kan nå at forbedre sig, men nogle som ved noget mere om ham?
Forza Inter
Skrevet af OC
Samtlige rygter om tilgange og afgange i øjeblikket er lort, inklusiv Skriniar.

Jeg håber meget at der er tale om Sabatinis famøse røgslør, men jeg kan næsten ikke være optimistisk nok til at tro på det.
La prende Vecino.
Skrevet af jensriis
Ja det er ikke just imponerende. Håber der sker noget mere i juli. Lige nu skal vi bare ha afsat nogle spillere. Hvis det er rigtig Everton har budt 18 mio på Brozo skal han skydes afsted. Han var mere værd tidligere, men efter sådan en sæson er det vel reelt ok. Lyder dog også til vi vil gå med til 20 , så må vi bare håbe Toffees ikke hopper fra.

Jeg ved sgu ikke med Banega og hans mulige afgang. Jeg kan egentlig godt li ham, og mon ikke han kunne blomstre under ny træner, men hvis Spaletti ser mere i Valero, og Banega gerne vil til Spanien igen, så er den ged vel barberet. Kan vi presse 21-22 mio euro ud af sevilla for ham og jovetic, og få afsat brozo, så er jeg ihvertfald meget tilfreds - forudsat der så kommer nogle mere bedre emner på banen i juli.
Forza Inter
Skrevet af Interforlivet
Enig med jer begge to. Det er godt nok ikke særlig fedt at følge med i transfer-historierne pt. Lad os som du også nævner jensriis, håbe at der er stor forskel på pre-FFP-deadline og post-FFP-deadline.
Skrevet af OC
Everton må meget gerne bide fast, og hjælpe med at få Brozovic fyret afsted. Så er der lidt mindre grund til at være så panisk.
La prende Vecino.
Skrevet af Chino
Fedt, at vi går efter Inaki Williams. Han har allerede som 23-årig spillet lige så mange landskampe for Spanien som Borja Valero!
annonce
0