Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Flying Dutchman
@ OC

Jeg skrev "forklar?" ikke "oversat?". Din nylige hang til kryptiske one-liners fremmer ikke just en debat. Du må mægtig gerne uddybe hvad du mener, når du skriver disse, fordi jeg er, som sædvanligt, interesseret i at vide, hvad du mener.

@ I4E

Denne fascination af alder, vil jeg aldrig forstå...

Miranda er stadigvæk blandt verdens bedste forsvarsspillere. Nej, han er ikke på Bonucci-niveau, men mindre kan altså også gøre det. Jeg er helt tryg ved Miranda i i hvert fald én sæson endnu - så kan vi altid kigge på det til næste sommer.

D´Ambrosio står jeg ved. Han var én af få spillere, der blev ved med at kæmpe i sidste sæson. Jeg kan ikke huske en dårlig kamp fra hans side. Jeg finder ham absurd undervurderet, både af Serie A fans, men desværre også af Interfans. Han er ingen Maicon - men han er bare så pokkers stabil og arbejdsom.

Jeg er også uenig i dit besyv af både Candreva og Brozovic.

Roma og Milan er ikke bedre end os, mener du??

Nej.

Roma har mistet fem centrale spillere og, vigtigere endnu, deres træner. Allerede i sidste sæson, synes jeg, at vores trup, på papir, var tæt på Roma´s ditto i niveau. Siden da er vores trup så blevet en smule bedre endda, har vi fået en markant bedre træner og har haft en sæson til at sammenspille truppen. Som jeg ser det, så er Inter og Roma, på papir, på niveau med hinanden.

Milan har haft en flot mercato - men der var edersparkme også meget der skulle forbedres. Og som jeg skrev i går: bare fordi, de har haft en god mercato, betyder ikke at vores trup er blevet ringere. Endvidere havde Z4E en fin pointe forleden, inden Bonucci kom til, som jeg delvist var enig i: Milans forsvar er bedre end vores, men vi har den bedre midtbane og især offensiv. Det synes jeg passer i grove træk. Og hvad ændrer tilgangen af Bonucci på det? Ikke en tøddel. Endvidere skal man ikke undervurdere hvor svært det er, at spille 11 (?) nye spillere, der alle er tænkt en stor rolle i sæsonen, sammen. De skal bruge mindst et halvt år før det hele kører. Endvidere er jeg ikke imponeret af Montella. Så kort og godt: Milans trup er kommet på niveau med vores, men det er ikke ensbetydende med, at det også kører fra dag ét.

Så ja, jeg synes, som tingene står nu, at Napoli og Juventus står bedst til top to, og at Roma, Inter og Milan skal til at dyste om de to resterende CL-pladser. Og den kamp ser jeg som helt lige.

Lige nu er jeg bare lidt slået ud af, at vi har hentet Odgaard, Valero og Padelli. Milan har hentet Bonucci, R. Rodriguez og Calhanoglu.

Jo, men du er da for pokker nødt til at tage de eksisterende trupper med ind i billedet også.

Jovist, Milan har hentet Bonucci, Rodriguez og Calhanoglu - men de erstatter Paletta, De Sciglio og Kucka. Vi har hentet Valero og Padelli til førsteholdet, men de erstatter ingen - de tilføjes til en i forvejen stærk trup, som i forvejen består af dygtige topspillere.

Jeg gentager: bare fordi Milan opryster flot, betyder ikke at vores spillere som konsekvens bliver dårligere.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Slettet(042125212608)
vi havde en rædselssæson med mange træner fyringer der selvf. ikke hjælper på at nå målet. Da vi så ikke kunne nå målet om top 3 røg motivationen endegyldigt hos spillernr a helved til.

Det interessante i denne debat er jo netop den at holdet i en længere periode under Pioli spillede det bedste vi har set siden Mou. Det er vel og mærket de spiller du mener ikke har et niveau, på trods af at de har bevist det modsatte. Problemet er så at sige nok i langt højere grad mentalt end det er deres faktiske evner.

Jeg syntes også der er en grum tendens til at falde bagover Milans signinger hvoraf nogle ikke er så imponerende igen. De har hentet endnu en af de der Lazio drenge, der sagtens kan gå igennem det samme mønster vi har oplevet. De henter Kessie der faldt igennem, flere gange mod større hold og som ikke har vist samme niveau post Gagliardini.

Eller hvad med en Borini, come on! Jeg ser heller ikke det store lys i Calhanoglu eller Mussachio. Alle tre er ikke bedre eller ikke nævneværdigt bedre end det vi har rendende. Jeg forstår Milan fans falder i svime, fordi det er bedre end det skrammel de tidligere havde rendende, men jeg forstår ikke alle andre hvad angår de her spillere.

Ricardo Rodriguez, Andre Silva og Conti er de mest interessante, men der ingen garanti for de rent faktisk er den gevinst som folk vil gøre dem til, især Silva er et kæmpe spørgsmål og man skal være ualmindelige Silva begejstret hvis man ikke syntes vore Icardi eller Perisic ikke er milevidt bedre i sit udgangspunkt. Rodriques og Conti er da talentfulde spillere nuvel, men lad os nu se om de overhovedet kan slå til, jeg er noget skeptisk og jeg ikke et sekund i tvivl om at nogle af de her spillere nok skal falde igennem, alt andet ville næsten være for utroligt.

Bonucci er dog en kanon signing.

Lazio, Fiorentina og Roma ser alle ud til at gå svækket ud af markedet, og alt andet lige er vi på trods af mangler stadig bedre hold end netop Lazio og Fiorentina. Roma er selvf. stadig favorit til 3 pladsen. Men afstanden fra dem og os er minimeret.

Desuden er det urealistisk at afskibe D´Ambro, Ansaldi, Santon, Nagatomo, Bianiany fordi ingen gider købe dem. Så enten må de gå kontrakten ud eller frigives.

Mario, Candreva og Kondogbia vil ingen købe fordi vi kræver for meget, fordi vi ikke ønsker at inkassere tab på dem. Men der har faktisk været interesse på alle tre men bare ikke oppe i et tilfredsstillende prismæssig niveau. Jeg tror alle de her tre kan vende den, med den rette behandling og coaching. Så må tiden vise om vores nye træner har de evner.
Skrevet af Flying Dutchman
Perisic forlader træningslejren med tandpine.

Nåmenøøøh, det ville da forklare, hvorfor hans smil har været så anstrengt her de sidste par dage.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Slettet(100838201910)
Er det I næste uge, at Inter rejser på træningslejr? Perisic´ situation skulle vel optimalt set gerne være afklaret inden da, tandpine eller ej.

Flere medier skrev i går, at I skulle have bedt om Martial i en evt. handel.. Det er ikke så lidt frækt, da. Jeg kan godt forstå, at I sætter prisen højt, når det er United, der ringer, men hvis Mourinho så meget som overvejer at sende Martial til Italien, så skal jeg være den første, til at starte et fakkeltog. Darmian kan jeg leve med - selvom det ville være lidt trist - men ikke Martial.
Skrevet af Flying Dutchman
Inter rejste af sted i torsdags og er i Brunico (eller Riscone, om man vil) i disse dage. I aften står den på træningskamp mod Nürnberg, hvorefter holdet vist nok allerede efter kampen rejser hjemme til Appiano Gentile. I løbet af ugen rejser holdet så af sted mod Kina, hvor der først er n træningskamp mod Schalke, og derefter tre kampe i ICC-regi. I august vender holdet så hjemme igen, hvor der spilles mod hhv. Villareal og Betis. Sæsonen sparkes så i gang den 19. august.

Jeg tror, der spilles hårdt mod Manchester United af to grunde: for det første, så ved klubberne, at de har pengene og for det andet, så forsøgte de at fedtspille den, da de vidste, Inter skulle bruge pengene ift. FFP. Jeg er helt sikker på, at hvis Manchester United havde budt 45-50 mio. € i stedet for 30 mio., så var Perisic for længst blevet solgt.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Slettet(100838201910)
Ah, det var nok ift. Kina-rejsen, jeg havde støvet noget med næste uge op så. Men pointen står vel stadigvæk. Rejser Perisic til Kina, så er det jo ikke sådan liiige at få ham fragtet til enten Manchester eller USA, såfremt klubberne skulle nå til enighed. Der må være en deadline i Manchester, der hedder næste uge så.

Jeg er helt enig i din analyse, og jeg kan sagtens forstå, at Inter sætter hårdt mod hårdt. Jeg synes dog også €50 mio. er mange penge for en spiller i Perisic´ alder, så jeg kan samtidig også godt forstå, at United har holdt lidt igen. Tidligere i tråden har jeg givet udtryk for, at jeg fandt Perisic en kende under standarden for en top-topklub (som United jo må gå efter at blive/være), men jeg må indrømme, at han vokser lidt på mig. Han er lige den type United mangler om ikke andet.
Skrevet af Flying Dutchman
Manchester United vil nok gerne have ham med i opstarten, såfremt han bliver solgt, ja.

"I Perisic´ alder"? Det kan godt være, jeg er blevet gammel eller er gået glip af noget - men Perisic er med sine 28 år i sin bedste fodboldalder. Det er heromkring, at talent og erfaring mødes i skøn forening.. Han har MINDST fem gode sæsoner tilbage i sig nu.

Når man ser, de penge især de engelske klubber smider omkring sig med, så er Perisic mindst 55 mio. € værd - det er faktisk nok endda lidt lavt sat. Men altså, det er også lige meget - det er Inter der bestemmer, hvad han koster.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Slettet(100659192308)
Hvad er han værd hvis det ikke var en engelsk klub? Altså normal prisen.
“It was so hot in Sevilla that, at first, I nearly regretted my transfer. I much prefer playing football in the rain at Stoke. It’s far easier.”
Skrevet af Martinovic
Enten har Inter købt Perisic vildt billigt, ellers også forsøger Inter at sælge ham til en meget høj pris.

Jeg kan se, Inter gav 19 mio. euro for ham. Jeg synes ikke, han på baggrund af sine præstationer i den forgangne sæson har fået en værdistigning med yderligere 36 mio. euro.
Mojn do!
Skrevet af Flying Dutchman
@ DQ

55 mio. €.

@ Fogh

Det må du gerne synes. Det synes jeg. For os er han 55 mio. € værd. For Wolfsburg var han 19 mio. € værd.

Hvorfor skal vi nøjes?
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Martinovic
Det skal I heller ikke, hvis I kan sælge til 55 mio. euro. Jeg synes dog, den er en meget høj pris hans niveau taget i betragtning.
Mojn do!
Skrevet af Flying Dutchman
Uenig. Han er lige nu blandt de bedste i verdenen på sin plads. Det er heller ikke for sjovt, at Manchester United bliver ved med at jagte ham og bliver ved med at nærme sig, den pris, de skal betale.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Martinovic
Haha, ok.
Mojn do!
Skrevet af Slettet(100659192308)
Vil nu godt give FD ret, han har et virkelig virkelig højt niveau når han rammer det bedste han kan.

Problemet for mig er, at han godt nok også kan være helt igennem ringe og dårlig over store perioder. Derfor jeg mener prisen er alt for høj.
“It was so hot in Sevilla that, at first, I nearly regretted my transfer. I much prefer playing football in the rain at Stoke. It’s far easier.”
Skrevet af Flying Dutchman
Hvor mange kampe har du set med ham, Fogh? Dit besyv af ham tyder ikke på det helt vilde.

Han er ikke på noget tidspunkt i den netop overståede sæson være "ringe og dårlig over store periode". Tværtom var han én af få spillere, der kunne være hele sæsonen bekendt.

Det er dog også omsonst, hvad jeg eller hvem som helst mener, han er værd. Han er 55 mio. € værd - længere er den ikke.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Martinovic
Jeg synes bestemt ikke, han er blandt verdens bedste kantspillere, men god er han. Ser ham på niveauet lige under de bedste kantspillere.

Jeg tænker mere, at 35 mio. euro er sigende for hans niveau. Kan I få 55 mio. euro for ham, så er det godt solgt.
Mojn do!
Skrevet af Slettet(100838201910)
@Fying Dutchman
Jeg er helt enig i, at Perisic er på sit peak nu. Det taler selvfølgelig for en høj pris.

Han har MINDST fem gode sæsoner tilbage i sig nu.

Jeg ved ikke, om vi gør noget helt forkert oppe i Manchester, men jeg synes der i det senere år har været en hel del eksempler på, at især de offensive spillere IKKE holder indtil de er 33 år. Rooney, Van Persie, Nani, Schweinsteiger frit fra min hukommelse. Dermed ikke sagt, at Perisic ikke kan holde niveauet i 5 år, men jeg ved ikke om det ligefrem kan opstilles som en garanti. Jeg kunne godt frygte, at vi ikke får gavn af ham i mere end 2-3 år, og så virker €50-55 mio. som en høj pris.

Men igen, jeg kan sagtens forstå Inter. Det er også deres spiller, så de skal selvfølgelig have lov til at sætte deres egen pris på ham - der skal ikke lyde nogen klager herfra. Jeg kan bare også godt forstå hvorfor United og Woodward ikke bare har smidt den fulde pris allerede.
Skrevet af Flying Dutchman
Vi er uenige. 55 mio. € er, i moderne fodbold og sammenlignet med andre spillere, det mindste vi bør få for ham.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Martinovic
Hvilke spillere tænker du på?

Jeg sammenligner ham med Suso. Lidt bedre, men ikke flere niveauer bedre. Suso er prissat til ca. 25 mio. euro.

Du er i din fulde ret til at mene, at han er 55 mio. euro værd, men jeg kan ikke se, hvad der gør, at hans værdi er tredoblet.
Mojn do!
Skrevet af Flying Dutchman
Haha, helt sikkert. Ja, Perisic er kun en smule bedre end Suso. Klart.

Når Lacazette bliver solgt for 53 mio. € og Bernardo Silva for 50 mio. € efter et par gode sæsoner i Ligue 1, så er Perisic også det værd. Længere er den ikke.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
annonce
0