Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Mjohnsen
Tror også mange i Firenze undrer sig lidt over, hvorfor Inter pludselig er så vilde med Vecino. Han er bestemt en god og solid central midtbanemand, men så heller ikke mere end det.
Forza Viola
Skrevet af Flying Dutchman
Næh, han er ikke just et prestige køb - meget nyttig dog.

Jeg har en fornemmelse, at Valero gerne vil have ham med, eller noget i den dur, qua deres gode samarbejde i Firenze. Men det er kun en fornemmelse.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af jensriis
Synes nu Vecino handler ok mening hvis vi sælger Brozovic. Umiddelbart har jeg mistet tålmodigheden med ham. Kunne godt se ud som om klubben også har. Så har vi Gag, Kondo, Mario, Valero og Vecino. Det er vel ok med skader i mente. Og som FD påpeger må vi gå ud fra Spalletti har sagt god for ham.

Jeg er enig i Karamoh handlen ikke giver mening hvis han er angriber. Troede faktisk han var højre wing. Kan også se han har spillet klart flest kampe for Caen her. 19 med 4 mål og 4 assist. Det er vel godkendt for en 19 årig spiller. Synes sagtens han kan agere backup på højre kanten. Gabigol, Eder og Pinamonti til Perisic og Icardis pladser.

I det mindste er vi ikke oppe og snakke en ekstrem pris - men omkring 10 mio. Det er vel ok?

At man kan brokke sig over Dalbert købet, udover at det har taget for lang tid, fatter jeg intet af. Sidste sæson var en katastrofe på den plads. Det er præcis der, hvor det halter allermest og Dalbert havde en god sæson i Nice, så han må da alt om lige være en opgradering. Han ligner samtidig en spiller, som passer ind i Spallettis måde at spille på, og vil styrke venstre kanten, og muligvis gøre Perisic endnu bedre / farligere.
Forza Inter
Skrevet af Interforlivet
@jensriis: At man kan brokke sig over Dalbert købet, udover at det har taget for lang tid, fatter jeg intet af. Sidste sæson var en katastrofe på den plads. Det er præcis der, hvor det halter allermest og Dalbert havde en god sæson i Nice, så han må da alt om lige være en opgradering. Han ligner samtidig en spiller, som passer ind i Spallettis måde at spille på, og vil styrke venstre kanten, og muligvis gøre Perisic endnu bedre / farligere.

Helt enig!
Skrevet af Slettet(042125212608)
Jeg tror godt vi kan blive enige med hinanden i, at Dalbert bør ses som en opgradering.

Uenigheden tror jeg mere ligger i, om man syntes det er fornuftigt at smide 30m euro efter en spiller, hvis niveau ikke er højere end en hvis Milan spiller, der var en del billigere. (Hvis ikke ligefrem lavere)

Jeg tror simpelthen ikke på at hans klub rykker sig i forhold til frikøbsklausulen, de virker temmelig fastbesluttet på at vil man have ham må man indløse klausulen! Hvilket han på ingen måder er værd.

Det samme gør sig for i øvrigt gældende med Vecino, det er en fuldstændig latterlig pris for en spiller på det niveau.

Det er 54m euro smidt ud på to spillere, tænk på hvad man ellers kan få for den sum
Skrevet af Flying Dutchman
Hvilket han på ingen måder er værd.

Jamen, det er han jo tydeligvis.

Står du i øvrigt tilbage med regningen, når nu du går så meget op i prisen? Handler det ikke bare om at få en opgradering på den skide venstreback, så vi kan droppe Ninjaen?
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Slettet(042125212608)
FD blot fordi jeg ikke står med regningen så betyder det altså ikke at jeg bare skal være ligeglad og ikke må have en holdning til det. Det er i min verden en hel absurd logik og lidt en accept af det grotesk overskruede prisniveau hvor selv middelmådige spillere går til absurde priser.

Jeg bliver aldrig ligeglad med prisen, det kommer ikke til at ske, da min grundholdning er at kvaliteten bør afspejles i prisen.

Med de priser vi giver for de to, burde Perisic jo mindst koste 80m euro!

Fiorentina har for i øvrigt meddelt at Inter benytter klausulen så Vecino er vores
Skrevet af Mumleren
Jeg er nu stadig voldsomt skeptisk over disse sommer-handler, måske på nær Borja og Dalbert.

Borja er en klassespiller, der tilfører noget vi mangler i spillet, og Dalbert indtager en plads hvor vi har katastrofal lav kvalitet.

(30M er for meget for Dalbert, men sådan er det når Suning melder deres interesse. Det kan vi lige så godt vende os til)

De øvrige nævnte herunder Vecino er allerhøjest på niveau med de spillere vi har på pladserne i forvejen, hvis ikke under.
Derfor giver det næppe mening ligefrem at overbetale for dem.

Jeg synes ærligt talt det er gået stærkt ned ad bakke siden nyheden om Borja Valero. Men Sabatini og co har jo bevist deres værd andre steder, så tiden må vise om det alligevel er de rigtige vi henter.

Men det er godt nok ikke røverkøb vi laver, og ikke helt åbenlyse opgraderinger heller.
Inter | siden Misura/Fiorucci.
Skrevet af Flying Dutchman
Lad nu være med at gøre det til et moralsk standpunkt. Det er fint, du synes, priserne i moderne fodbold er for høje - det er vi enige i. Men hvad vil du have? At Inter lader være med at betale en ganske gangbar pris for en eftertragtet spiller, alene på moralske grundlag? Så kan vi godt glemme alt om Champions League fodbold de næste par sæsoner.

Du skal have alle de holdninger, du gerne vil have - men så længe, det ikke er dig, der betaler regningen, klinger det altså hult, at brokke sig over, vi får en løsning på venstreback.

PS. Selvfølgelig accepterer jeg, at der er gået inflation i transfersummer. Det betyder ikke, jeg kan lide det - men hvad fanden skal jeg gøre ved det? Indtil da: if you can´t beat them, join them.

Med de priser vi giver for de to, burde Perisic jo mindst koste 80m euro!

Nej, det er ikke sådan, det fungerer. Perisic er 55 mio. € værd. Dalbert er 30 mio. € værd. Vecino er 24 mio. € værd. Sådan er det. Det kan godt være, at Perisic er mere end dobbelt så god som Dalbert (hvis man lige kan tillade sig et yderst abstrakt regnestykke), men der er forskel på værdi og kvalitet - og især i topfodbold.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Flying Dutchman
Men det er godt nok ikke røverkøb vi laver, og ikke helt åbenlyse opgraderinger heller.

Komplet uenig. Borja er en klar opgradering på vores midtbane, mens Skriniar (som du ikke nævner) har været blandt de, hvis ikke den, bedste her i opstarten - han ligner en klar forbedring i forhold til Murillo.

Summa summarum er, at vi, med tilgangen af en habil venstreback, så absolut er på niveau med de hold, vi skal konkurrere med.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af OC
Du skal have alle de holdninger, du gerne vil have - men så længe, det ikke er dig, der betaler regningen, klinger det altså hult, at brokke sig over, vi får en løsning på venstreback.


Her er jeg altså fuldstændig enig med Z4E.

Penge der bruges på Dalbert (lad os sige 30 mio., for eksemplets skyld) kan man godt kritisere selvom man ikke selv betaler. Ligesom man kan kritisere Vecino-transferen, der både på løn- og overgangsum-siden er alt, alt for dyr. Igen, også selvom det ikke er mig personligt der skal ned og hæve pengene.
Det er penge der kan bruges på 10 millioner andre ting eller spillere.
Måske i banken til det stadion vi alle går og venter på?
Min absolut favorit havde været Rodriguez, men der var pengene øjensynligt for meget - hvorfor er man nu så villige til at smide dem efter en en lottokupon der har spillet én sæson i Europa?

"En løsning"? Noget siger mig, at du ikke aner hvad det er vi erhverver os her, men så længe han ikke hedder Nagatomo, er det alt sammen fryd og gammen.
Sådan endte vi med Ansaldi.
La prende Vecino.
Skrevet af Flying Dutchman
"En løsning"? Noget siger mig, at du ikke aner hvad det er vi erhverver os her, men så længe han ikke hedder Nagatomo, er det alt sammen fryd og gammen.

Skal vi tage den igen? Har du set, hvad vi erhverver os?

Du kan åh så flabet antage alt hvad du vil. Jeg har gjort mit hjemmearbejde på Dalbert - og det er så absolut en løsning, og også mere end det. Dermed ikke skrevet i sten, han ikke falder igennem - der er intet i livet, der er sikkert - men han har i den netop overståede sæson været en oplevelse for Nice, hvorfor han selvsagt er bedre, end den ringeste venstreback, Inter har haft i... evigheder.

Men måske vigtigere endnu; Sabatini, Ausilio og givetvis Spalletti har også gjort deres hjemmearbejde. Her er ikke just tale om et panikkøb, vel?

Så ja, fuck de 30 mio. €, bare så længe vi a) får en løsning på vores evindelige venstreback-problemer og b) får den uduelige japaner væk fra startopstillingen. Det er ikke mine penge - jeg kunne ikke være mere ligeglad.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Interforlivet
@FD: Du skal have alle de holdninger, du gerne vil have - men så længe, det ikke er dig, der betaler regningen, klinger det altså hult, at brokke sig over, vi får en løsning på venstreback.

Dit ræsonnement her er virkelig besynderligt. Hvis det vitterligt gør sig gældende at man skal være direkte involveret som pengemand i en transfer for at det ikke skal "klinge hult", når man stiller sig kritisk over for summen kontra udbyttet, hvordan forsvarer du så at diskutere Inter sådan helt generelt? Vi er jo aldrig direkte involveret i noget som helst men ytrer os på baggrund af en fornemmelse af en eller anden form for tilhørsforhold. Og at den praksis lige pludselig bliver kritisabel i forbindelse med udgifter (hvorimod den jo ikke er det i forbindelse med alt mulig andet), er da helt sort i mine øjne.

Ps Jeg synes at købet af Vecino er dybt godnat - specielt med henblik på hvad vi kunne have fået for de penge til eksempelvis vores VB.
Skrevet af Slettet(042125212608)
Men i det mindste kan håbe på at Napoli snupper Keita foran vores næse.

Hvis den går igennem sender jeg en buket roser til Napoli.
Skrevet af Flying Dutchman
@ I4E

Okay. Jeg er uenig. Det er også en tåbelig sammenligning. Når Inter spiller skidt, ikke præsterer, har intern ballade, fyrer træner efter træner efter træner, har rod i regnskabet, ikke kan bygge det skide stadion, taber 2-0 mod Chievo, etcetera, etcetera, etcetera, så rammer det mig som fan, og så har jeg en mening om det. Når de bruger 30 mio. € på at forstærke sig på en plads, hvor vi virkelig mangler muligheder, så rammer det mig ikke som fan - tværtimod.

Z4E brokker sig meget over Ninjaen, ligesom jeg også gør. Ergo klinger det hult, når klubben forsøger at løse problemet - og man kun kan brokke sig over en regning, man ikke selv skal betale. Det skrevet, så skal han give den gas. Jeg synes bare ikke, det er et gyldigt argument, så længe det forstærker holdet og ender med, vi kan nynne Champions League hymnen i 18/19.

Såfremt Sabatini, Ausilio og Spalletti finder det en god idé, at investere 30 mio. € i Dalbert, så har jeg tillid til, de ved hvad de laver - bare så længe, det ikke går ud over mig som fan og ud over den klub, jeg elsker.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Flying Dutchman
Vecino er en underlig handel. Det må betyde et farvel til Kondo eller Brozo.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af OC
Hele den her diskussion ryger jo fuldstændig henover hovedet på dig, hvis du tror det er et spørgsmål om, at vi ikke tror Dalbert er bedre end Nagatomo. Det er der absolut ingen af os der har postuleret.

Men det er sgu´ svært at argumentere imod, når dit udgangspunkt er følgende;
a) Hvis en klub betaler et givent beløb for en spiller, er det et udtryk for hans reelle markedsværdi og han er pr. definition dét værd.
Som Joao Mario var det, som Kondogbia var det, og som Banega i øvrigt var det, da vi fik ham for 0 kr. fra Sevilla.
b) Pengene kan være ligegyldige, da det ikke er fra egen lomme - derfor er det ligegyldigt om klubben tænker sig ej eller om, når de agerer på transfermarkedet.
c) Enhver spiller der skubber Nagatomo ud af startopstillingen, uagtet pris eller løn, er en fornuftig investering. Og det skal vi andre også synes.

Jeg synes bare ikke, det er et gyldigt argument, så længe det forstærker holdet og ender med, vi kan nynne Champions League hymnen i 18/19.


Det er da netop mere relevant at kigge på den enkelte spiller nu og vurdere ham ud fra den rygtede pris, end at begive sig ud i et eller andet søgt tankeeksperiment hvor vi skal vurdere denne transfer ud fra hvad der sker om et år, og hvor der i øvrigt er tusinde af andre facetter, der spiller ind samtidig.

Men måske vigtigere endnu; Sabatini, Ausilio og givetvis Spalletti har også gjort deres hjemmearbejde. Her er ikke just tale om et panikkøb, vel?

Såfremt Sabatini, Ausilio og Spalletti finder det en god idé, at investere 30 mio. € i Dalbert, så har jeg tillid til, de ved hvad de laver


Efterfulgt af:

Vecino er en underlig handel.
La prende Vecino.
Skrevet af Flying Dutchman
Hele den her diskussion ryger jo fuldstændig henover hovedet på dig, hvis du tror det er et spørgsmål om, at vi ikke tror Dalbert er bedre end Nagatomo.

Har jeg på noget tidspunkt givet udtryk for det?

Jeg er altid klar på at diskutere spilleres niveauer, talenter og styrker kontra svagheder. Men hidtil har det absolut altoverskyggende argument mod Dalbert været, at han er for dyr - uden at der er nogen af os, der skal lægge ud for ham, vel at mærke.

Det synes jeg, er fjollet.

Hvis en klub betaler et givent beløb for en spiller, er det et udtryk for hans reelle markedsværdi og han er pr. definition dét værd.

Så du har overset, at jeg skrev, at værdi og kvalitet er to vidt forskellige ting - og især i fodbold? Okay.

Og jo, når man køber et produkt for x-antal kroner, så er det det per definitioner værd. Sådan fungerer det jo. For Nice er Dalbert 30 mio. € værd og hvis vi betaler det, så er han også 30 mio. € værd for os.

Som Joao Mario var det, som Kondogbia var det, og som Banega i øvrigt var det, da vi fik ham for 0 kr. fra Sevilla.

Du behøver ikke bruge disse tomme argumenter mod mig - jeg medregner, som bekendt, ikke transferpris med i bedømmelsen af en spiller. Hvis man skulle gøre det, så var Banega og fucking Biabiany jo blandt vores bedste i sidste sæson - det er i hvert fald dem, vi fik mest ud af for pengene.

Pengene kan være ligegyldige, da det ikke er fra egen lomme - derfor er det ligegyldigt om klubben tænker sig ej eller om, når de agerer på transfermarkedet.

Som jeg nu har skrevet to gange, og som du så tilsyneladende ignorerer for fuld styrke: ligner det her et panikkøb? Er det faktum, at klubben har brugt én måned, halvanden på at forhandle sig frem til Dalbert ikke netop indbegrebet af, at tænke sig om?

Og mens jeg har dig: har du tjekket op på, hvad vi erhverver os?

Enhver spiller der skubber Nagatomo ud af startopstillingen, uagtet pris eller løn, er en fornuftig investering.

Hvor har jeg skrevet det?

Det er fint, du er uenig med mig, men skal vi ikke lige straks sætte en stopper for, at du opdigter argumenter, jeg aldrig har brugt? Det gør det noget lettere at debattere.

Og det skal vi andre også synes.

Haha, og der var den!

Jamen, lad os tage den igen: du, Z4E og alle andre skal synes lige præcis, hvad I har lyst til. Jeg ejer ikke den store sandhed, hverken om Inter eller om noget som helst andet, og alt det jeg skriver, er udtryk for mine og alene mine egne meninger. Ligesom det du skriver er udtryk for dine meninger og det Z4E skriver er udtryk for hans.

Men det her er en debatforum. Så når jeg ser noget, jeg er enig i, så skriver jeg det. Og når jeg ser noget, jeg synes, er inherent fjollet (såsom at brokke sig over en regning, man ikke selv skal betale), så skriver jeg det.

Det kan være, jeg efterhånden skal have den her passage som mit underskrift - der går næsten ikke en diskussion, hvor det ikke bliver bragt op.

Det er da netop mere relevant at kigge på den enkelte spiller nu og vurdere ham ud fra den rygtede pris, end at begive sig ud i et eller andet søgt tankeeksperiment hvor vi skal vurdere denne transfer ud fra hvad der sker om et år, og hvor der i øvrigt er tusinde af andre facetter, der spiller ind samtidig.

Man kan da kun bedømme Dalbert efter noget tid i Intertrøjen. Allerede at dømme ham ud, fordi han koster en smule mere, end I egentlig havde tænkt jer, er også fjollet. Hvis I nu partout skal tage økonomi med i bedømmelsen af hver enkelte spiller, så sæt det da i det mindste op mod præstationer. Hvad så hvis Dalbert er den nye Chivu og ender med at blive én af de bedste venstrebacks i Serie A? Er han så alligevel 30 mio. € værd? Og ja, jeg er med på, det omvendte scenarie også er sandsynlig. Pointen er bare, at I måske bør se ham an, før han bliver stemt ud som værende "for dyr".

Til dit sidste:

Hvis ikke, du kan spotte forskellen mellem, at jeg

a) har tillid til, at d´herrer Sabatini, Ausilio og Spalletti ved hvad de laver, når de investerer 30 mio. € på en plads, hvor vi tydeligvis har brug for forstærkninger og at jeg

b) stiller mig undrende overfor, at vi henter en spiller ind, som jeg umiddelbart ikke kan se, vi har brug for,

så har du ikke forstået det første af mine holdninger, og så er der altså langt vej hjem.

Jeg kan ikke se, hvad vi kan bruge Vecino til - men det betyder ikke, at jeg ikke stoler på, at Sabatini, Ausilio og Spalletti ved, hvad de skal bruge ham til. At synes noget er "en underlig handel" er ikke det samme, som at stejle over tilgangen af en spiller, med eneste argument at han er for dyr.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Flying Dutchman
Perisic´ agent er på CVEII9 i dag - der spekuleres i, at hans kontrakt skal genforhandles og forlænges. En bebudet lønstigning på 1,5 mio. p/a skulle være nok til at overbevise Ivan - og vil samtidig gør ham til den næstbedst betalte spiller i truppen.

Fantastiske nyheder! Men mon ikke der kommer en frikøbsklausul á la 55 mio. € i?
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Slettet(042125212608)
lur mig ikke om perisic og agenten ikke også har udnyttet situation til at presse klubben til at give mere gunstige vilkår. Hvem siger for i øvrigt Perisic virkeligt vil til england, og det ikke blot for hans syn handler om en mere lukrativ kontrakt.

Men hvis det er det der skal til... so be it. Vi har sportsligt ikke råd til at miste en vores bedste og mest pålidelige spillere.
annonce
0