Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Fribytter
Tipslørdag har ikke haft den store betydning for mig. Da jeg var en lille knægt gik jeg op i AC Milan og Nigerias landshold og havde en hang til at vælge usympatiske og hadede spillere i skolegården for at forøge nydelsen af mine mål i tremåler.

Bevidst brug af spilstop bevæger sig måske på grænsen af, hvad man kan kalde fodbold, da spistop ofte ikke er lig med aktiv fodbold, men ellers er taktik og fysik ikke mindre værd, end hvad nu Barca eks. gør brug af i en fodbolkamp imø.
"The problem with my life is that I've said too much shit in the past and no-one forgets it"
Skrevet af Mero
Tillykke med finalepladsen. FULDT FORTJENT!
"Bare tanken om fire skridt tilbage og et til siden for så at trække op i shorts så man kan se musklerne, og til sidst at sparke bolden alle andre steder hen end i mål - Price less".
Skrevet af Slettet(262004201905)
Tillykke med sejren.

Jeg må sige, at jeg hadede Mourinho i starten, da han kom til Chelsea, og til dels da han var i Porto. Men jeg har godt nok fået respekt for ham. Det fik jeg allerede i Chelsea tiden. Men det han nu har præsteret er jo vildt.

Jeg hader normalt defensive indgangsvinkler til kampe. Men i dag, og med 10 mand, er jeg fuld af respekt for hvad Inter formåede mod en, normalt, kanon offensiv. Det var jo hvad vi (United) ikke selv formåede mod Bayern.
Inter spillede som de skulle. Jeg er sikker på at der havde været flere giftige kontraangreb, hvis Motta ikke var blevet vist ud (i øvrigt tvivlsomt - han prøver at skubbe modstanderen lidt væk med armen bagud. Havde armen været lavere, kunne Busquetes ikke have overspillet situationen på same måde).

Jeg er på ingen måde Interfan, selvom det er mit favorithold i Italien, men jeg holder sq med jer i finalen. Og jeg mener der er rigtigt gode chancer. Hvis i kan holde Bayern fra at score, bør i kunne finde huller i deres (lad os bare kalde det) middelmådige forsvar.
Skrevet af Martinovic
Man kan vel ikke sige, det er en sejr for italiensk fodbold, da Inter ikke havde en eneste italiener på banen?!

Anyway, fortjent finaleplads.
Mojn do!
Skrevet af Slettet(262004201905)
Men man kan vel stadig sige, at det var italiensk spillestil. Og Zanetti, som jeg stadig er vildt imponeret af, kan vel godt gå som italiener.
Skrevet af Martinovic
Nej, han er argentiner - også selv om han har spillet en menneskealder i Inter :) (jeg forstod pointen).

Inter skal bare ikke forbindes med et italiensk hold, når der er lutter sydamerikanere på holdet.

Defensivt, kontrolleret fodbold er ikke nødvendigvis italiensk. Chelsea, Liverpool og United praktiserer det samme.
Mojn do!
Skrevet af Hr. Undertegnede
Tillykke .. Fuldt fortjent sejr set over 2 kamp og især sådan som dommeren var i aften ..

Nat nat ..
Skrevet af Candlebox
Nu kunne jeg godt hive 4-5 skandaløse episoder frem fra de to opgør - men jeg vil nøjes med en enkelt:

Det er en regulær SKANDALE og AMATØRAGTIGT at den Leffe-stive dommer fløjter for hånd på bolden mod Keita... Man kan jo for helvede ikke skrue sine arme af! Der var HELT TYDELIGT tale om bold til arm - og ikke omvendt. Keita har den inde til kroppen (på maven) og det kan da ALDRIG takseres som hands!

What-the-fuck-ever... sejren i Milano kunne der ikke pilles ved omend den var 1 mål for stor (Milito KLART offside ved 3-1) Barca røg samlet ud (i 2 omgange) på et par klare Leffe-stive dommefejl så det er med oprejst pande at man neutralt må se på den 22. maj.

Trods alt - så tillykke med finale-deltagelsen. Jeg håber dog inderligt at Bayern river Jer for hårdt rundt i Kong Carlos´ kattebakke for alt det tidstrækken og skuespil fra 20. minut var sq´ da FUCKING PINLIGT!!!

Selv med en stor stor argentiner gemt inde i mig så har jeg LAAAANGT større respekt for tyskernes CHL-kampagne i denne sæson.

Forza Bayern! (Eller nåwe...)

.
Skrevet af Slettet(262004201905)
Foggy skrev: "Nej, han er argentiner - også selv om han har spillet en menneskealder i Inter :) (jeg forstod pointen)."
OK, men selvom det var pointen, så mente jeg også, at han havde dobbelt statsborgerskab (altså både italiensk og argentinsk - jeg ved godt, at han har spillet for det argentinske landshold)

Candlebox skrev:
"Det er en regulær SKANDALE og AMATØRAGTIGT at den Leffe-stive dommer fløjter for hånd på bolden mod Keita... Man kan jo for helvede ikke skrue sine arme af! Der var HELT TYDELIGT tale om bold til arm - og ikke omvendt. Keita har den inde til kroppen (på maven) og det kan da ALDRIG takseres som hands!"
Dommeren laver nogle fejl. Jeg mener også det er en fejl, at vise Motta ud i en situation hvor han burde have givet Busquetes gult for film. Men han var under ingen omstændigheder så ringe som Øvrebø var sidste år, hvor det var til Barcas fordel.
Hands situationen kan jeg godt forstå dommerens kendelse. Jeg så det selv som hands i starten, og i langsom kan man se dommerens position, hvor det faktisk nemt kan se ud som om det er højrehånden der rammer bolden, og den er altså ude fra kroppen. Men når jeg i første omgang troede der var hands med nogenlunde samme vinkel som dommeren (men uden to spillere der delvist slører udsynet) kan jeg nemt forstå hvordan dommeren kan se det som hands.
I øvrigt tror jeg også at Interspillerne hører dommerens fløjte. Så det er ikke til at sige om der var scoret, hvis han ikke havde fløjtet.

"Trods alt - så tillykke med finale-deltagelsen. Jeg håber dog inderligt at Bayern river Jer for hårdt rundt i Kong Carlos´ kattebakke for alt det tidstrækken og skuespil fra 20. minut var sq´ da FUCKING PINLIGT!!! "
Jeg mener absolut ikke det er pinligt, at forsvare og trække tiden, når man er 2 mål oppe mod et normalt stærkt offensivt hold, når man selv er 10 mand, og man kan finde ud af at forsvare. Havde de spillet for at score, og åbnet mere op, og forceret spillet, var de jo sikkert ikke gået videre.
Skrevet af Luis E
Dommeren laver nogle fejl. Jeg mener også det er en fejl, at vise Motta


Hvorfor det?

Motta ramte ham i ansigtet.
Skrevet af Slettet(262004201905)
Det er hensigten der gør, at jeg ikke mener han skal vises ud. Motta vil skubbe modstanderen væk, og rammer ved et tilfælde i hovedet.
Busquets ligger sig ned i bedste Sidney Lee stil, og ligner en der har fået tæsk i 12 runder mod Kessler. Men som et nærbillede også viser, så fjerner han lige hænderne for at se om hans skuespil er lykkedes med at få modstanderen vist ud.
Havde han ikke overspillet situationen, var Motta ikke blevet udvist med direkte rødt (og jeg tvivler på at han havde fået gult).
Skrevet af Luis E
Det er hensigten der gør, at jeg ikke mener han skal vises ud. Motta vil skubbe modstanderen væk, og rammer ved et tilfælde i hovedet.


Det er lige meget. Reglerne siger at en spiller skal havde et rødt kort når han slår en modspiller.

Busquets ligger sig ned i bedste Sidney Lee stil, og ligner en der har fået tæsk i 12 runder mod Kessler


Og?

Det gjorde Inter´s spillere da også.
Skrevet af Alta Tensione
Det gjorde Inter´s spillere da også.

Men barcalona slog først!

Stram op.
[i]Was speaking to this 13 year old girl on facebook when she said to me \"I am an undercover cop\" I thought wow... a job like that at her age! [/i]
Skrevet af Halil
Haha, hold kæft et tudeindlæg af Candle.

Det er på ingen måde sympatisk eller velanset, at Inter spillerne trækker tiden og kaster sig rundt - Men det er forbandet effektivt!

Også kan alle æstetik svinene gå hjem og kagle.

Fremragende Inter sejr!

Tuderi over dommeren er håbløst.
Hva kan jeg hjælpe med hr. Andresen??
Skrevet af SamuelEto
Tillyke med Sejren, det var fandme godt kæmpede med 10 mand på banen.
FC Barcelona West Ham dk-barcelona.blogspot.com
Skrevet af Aka101
Tillykke med den "flotte" sejr i går.


Ham Mourinho må gerne komme til Man Utd engang!!!
'This world is about money, so when you are offered those millions you take them. Few people will ever earn so many. I am one of the few fortunates who do. I may be one of the worst buys in the history of the Premiership but I don't care.'
Skrevet af Geddar , moderator
"Tipslørdag har ikke haft den store betydning for mig. Da jeg var en lille knægt gik jeg op i AC Milan og Nigerias landshold"

Det samme var gældende for mig. Jeg er vokset op med Serie A på TV2 i højere grad end Tipslørdag.
https://kortlink.dk/sudv
Skrevet af Aka101
Hvad har i så lavet hver lørdag fra 1969 til 1998 (Wiki)?
'This world is about money, so when you are offered those millions you take them. Few people will ever earn so many. I am one of the few fortunates who do. I may be one of the worst buys in the history of the Premiership but I don't care.'
Skrevet af Geddar , moderator
Fra 1969-1983 lavede jeg ikke pokkers meget. Da jeg begyndte at se fo´bol så jeg da også Tipslørdag fra tid til anden. Der gik dog lidt tid før det for alvor fangede mig. Det var vel engang i midt-90´erne.
https://kortlink.dk/sudv
Skrevet af Aka101
Arh ha!
'This world is about money, so when you are offered those millions you take them. Few people will ever earn so many. I am one of the few fortunates who do. I may be one of the worst buys in the history of the Premiership but I don't care.'
annonce
0