Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Flying Dutchman
Mor´s agent udtaler, at Dortmund og Inter skal blive enige, for at gennemføre handlen. Det virker lidt på mig, som om Sabatini venter på Schick - og hvis det så fejler, så hentes Mor.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af jensriis
Lad os håbe det ikke glipper med Schick så;)
Forza Inter
Skrevet af Flying Dutchman
Det spidser i hvert fald til nu - Schick har ikke fået tildelt et nummer i Sampdoria.

Mine fingre er krydsede!
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af jensriis
Baseret på de få kampe jeg har set med ham og så youtube klip virker han ihvertfald enorm spændende med en eminent teknik i forhold til hans størrelse. Man kan ikke lade være med at tænke tilbage på Zlatan i hans ungdomsår. Men han bliver også betalt for må man sige :)
Forza Inter
Skrevet af Interforlivet
Hvis OC har ret i at han også kan spille kant, så siger jeg helt sikkert også god for handlen - specielt med henblik på at det sandsynligvis (som du allerede har påpeget, FD) i så fald betyder ingen Mor. Så jeg krydser også fingre!
Skrevet af Flying Dutchman
Medel er solgt til Besiktas - lettere vemodigt, men det er fint for alle parter. Jeg har nu altid været vild med vores lille bulldog, dog...
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Slettet(042125212608)
Ikke overraskende så ryger Murillo nu til Valencia for 13m euro, der mangler kun den endelige underskrift før den er på plads. Kondogbia kunne også meget vel ryge samme vej, men er stadig problemer med Inters pris på 30-35m euro. Der snakkes derfor om vidersalgs klausul og spillere med i handlen
Skrevet af Slettet(042125212608)
Ser ud til at klubben fortsat jagter forstærkninger på følgende positioner:

Angriber: Inter leder efter en ung og talentfuld vice Icardi. I øjeblikket har man udpeget Schick som denne, der er dog stor konkurrence. Flere medier melder at vi har et lille fordel over de andre. Agenten meddelte tidligere at prisen min. er 25m euro

wing: klubben har stortset hele sommeren været ude efter en vice Candreva/perisic, denne ser ud til at være Mor. Handlen ser ikke ud til at være afhængig af Schick. Går handlen ikke igennem, så skulle man have en aftale med Karamoh for næste sommer på en Bosman. Keita og yamolenko er alternativer

Højre Back: der er de seneste dage spekuleret i, at klubben går efter en forstærkning her også, Aurier ser ud til at være den spiller man har udset sig.

Midt: klubben er stadig ude efter en stærk central spiller, som kan tage en Nainggolan rolle, man har udset Vidal som denne. Men virker svært, men ledelsen skulle ikke have opgivet. Nainggolan ses som et alternativ. Prisen er nok på den gode side af 100m euro
Skrevet af Flying Dutchman
Hvor finder du disse nyheder henne? For jeg læser lige pt. kun om Schick, samt at der kigges efter en ny reserve til midterforsvaret, hvis (altså, når) Murillo bliver solgt. Vi skulle aldrig have sluppet Andreolli...

Bayern har i øvrigt kategorisk afvist at sælge Vidal, mens jeg ikke tror, at Roma slår en sidste søm i farvellet til top fire, ved at sælge deres vel nok vigtigste spiller - tilmed til en direkte konkurrent. Personligt tror jeg ikke, vi får en ny midtbanemand (i hvert fald ikke i den klasse) på den her side af september.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Flying Dutchman
Dagens GdS forside er fanme fed!

Operazione Qualità; è un´Inter molto Schick (ordspil på "chic", der betyder akkurat det samme på dansk) - ledsaget af et billede af Jojo, Perisic, Schick (fotoshoppet), Mor (også fotoshoppet), Mario og Borja i Brooks Brothers Inter-jakkesæt.

GdS virker generelt imponeret af vores fremgangsmåde i indeværende vindue. Det er også svært ikke at være det - det er lidt underspillet (især i forhold til naboerne), men vi har været kloge og tålmodige (indtil videre...). Der er ikke samme hysteriske højder som i sidste vindue, men jeg tror (håber?) at den lidt mere afslappede tilgang, hvor der fokuseres på at styrke et i forvejen stærkt hold, har en positiv effekt, kontra sidste sommers spredehagls tilgang.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Great Milan
Kondogbia laver en "Dembele".

http://www.football-italia.net/108001/report-kondogbia-skips-inter-training

Mon ikke han ryger, sådan som han téer sig.
Grande Milan!
Skrevet af OC
Valencia kan få fingeren ud og betale det vi kræver, og så kan han pakke sine ting og skride af helvede til. Og det kan ikke gå for hurtigt.

Det viser om noget, hvor stor forskellen er på en prof som Perisic og en nulbon som Kondogbia.
La prende Vecino.
Skrevet af Flying Dutchman
Enig. Perisic knokler på, uanset hvad der sker - Kondogbia teer sig som et lille barn. Det er nok også derfor, han har haft så svært med at slå igennem.

40-45 mio. € for Kondogbia og Murillo - fint.

EDIT: Kilden er dog Sportmediaset, så jeg holder da en lille gran salt eller to i baghånden...
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Great Milan
Just my words, OC. Især når man tænker på, hvor meget Inter gjorde for at hente ham for næsen af Milan. Han er et fjols.
Grande Milan!
Skrevet af Flying Dutchman
Næh, nu melder GdS samme - så det skal nok passe.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Interforlivet
@OC: Det viser om noget, hvor stor forskellen er på en prof som Perisic og en nulbon som Kondogbia.

Så sandt. Desværre.
Skrevet af Slettet(042125212608)
klaphat, man henter ham i dyre domme og aflønner ham efter Italienske forhold, som en prins, og dette er takken!

Det viser virkeligt at han simpelthen hverken har moralen eller professionaliteten, det var nok også grunden til hans elendige sidste sæson.

ud med ham, ellers må han rådne op på tribunen og se sig selv ikke blive kaldt op det næste år....

Skrevet af Flying Dutchman
Spalletti har udtaget sin trup til den sidste træningskamp mod Betis. Normalt poster jeg ikke disse - men der er et par interessante ting her, synes jeg:

Goalkeepers: 1 Handanovic, 27 Padelli, 46 Berni

Defenders: 13 Ranocchia, 15 Ansaldi, 25 Miranda, 29 Dalbert, 33 D´Ambrosio, 37 Skriniar

Midfielders: 5 Gagliardini, 6 Vecino, 10 Joao Mario, 20 Borja Valero, 63 Rivas, 77 Brozovic

Forwards: 8 Jovetic, 9 Icardi, 23 Eder, 44 Perisic, 87 Candreva, 96 Barbosa

- Kondogbia er ikke med. Det er ikke underligt, men ikke desto mindre bør det nævnes.
- Murillo er heller ikke med. Heller ikke det er synderligt underligt.
- Nagatomo er ikke med - er han skadet? Eller droppet? Jeg håber ikke på det sidste. Selvom jeg helst ikke så flere kampe med ham i Intertrøjen og selvom jeg har bandet ham langt væk et hav af gange, så fortjener han mere, end bare at blive droppet. Han har, trods alt, været en trofast, om end ringe, tjener. Jeg håber, det indikerer et salg.
- Barbosa er med, på trods af flere rygter om, at han skulle være på vej til Sporting.

Mon ikke vi ser noget á la det her fra start:

San; Dalbert, Miranda, Skriniar, Dambro; Borja, Gaglia; Perisic, Mario, Candreva; Èder

... selvom det er muligt, at Vecino rykker ind ved siden af Gagliardini og Borja rykker op på den offensive. Jeg tror i øvrigt, at Éder starter ind og Icardi snupper anden halvleg, i kraft af sidstnævntes netop overståede skadespause.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af jensriis
Kondogbia er en klovn og bør vel egentlig skippes afsted men vi skal selvfølgelig ha hvad han er værd. Men han har sgu ik bevist noget til at kunne være sådan en diva. Tilgengæld så skriver Gds at Inter overvejer at smutte fra Mor handlen - det kunne sgu ik gøre noget. Sampdoria søger efter en erstatning som skal være på plads før schick ryger . Det kan man vel egentlig ikke fortænke dem i set i lyset af at de allerede har solgt muriel. Dog irriterende at vi så bliver afhængige af deres sportsdirektørs formåen
Forza Inter
Skrevet af OC
Naga døjer vistnok med noget sygdom.

Jeg krydser aldeles alt hvad jeg ejer for, at det læs Muzzi har formået ødelægge Mor-handlen.
Hvis vi således skiller os af med Kondogbia, og eventuelt sender Eder (med alt ære og respekt for hans gode præstationer i opstarten) til Samp i bytte for Schick, bliver jeg svært begejstret for den her trup-sammensætning.

Også selvom vi har betalt grov overpris for enkelte spillere.
La prende Vecino.
annonce
0