Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Pizarro
Med Perrotta på holdet må du da være rimelig vant til at se på spillere der trækker tiden og ligger mere ned end de står op.
BERLUSCONI PEZZO DI MERDA!
Skrevet af LaViola
dobbeltpost
Skrevet af LaViola
Toftlund skrev:
<blockquote>"Det er da også fedt for Tysk og Italiensk fodbold efter spansk/engelsk dominans igen at præge turneringen."

Du mener vidst Catalansk/Engelsk dominans .. </blockquote>


Lad nu være med at spille hellig. Katelonien er det samme som fyn og ikke et land. Mange barca fans er så klamme. "Mes que un club", Unicef på trøjen, Guardiola: "Fansene skal hylde spillerne fra hotellet til stadion..", "Vi spiller smuk fodbold", "Vi er stadig ofre fra Franco spanien" osv.

Så snart der er modvind ser man den anden side af Barcelona. Fans der overnatter ved Inters hotel og forstyrrer dem hele natten med kanonslag mm. Fans der forsøger at yde vold imod Mourinho, spillere der ALTID stiller sig ind foran for at forhindre hurtige frispark, Busqets som filmer til den store guldmedalje (http://www.redcafe.net/f…nut-294309/), Valdes der vil forhindre Mourinho i at juble over sejren, selv imod Inter fans, Barcelona der starter vandingsanlægget lige efter kampen for at genere de glade Inter spillere og stab.

Mes que un club.
Skrevet af Duck
Men Lehrer, Chivu napper jo netop bolden i situationen med Messi? At det så foregår lige vel voldsomt er en anden sag. Rødt havde dog været helt væk i den situation.

Direkte rødt til Motta var en beklagelig fejldom.

Alt i alt en helt igennem fremragende præstation af Inter. Holdt Barcelona nede på ganske få chancer, og undgik samtidigt at få nogle nøglespillere i karantæne til finalen. Tillykke med det.
Skrevet af Coppell
Synes Mottas udvisning var i orden. Busquets overspillede uden tvivl, men den arm der var til gult, og så skulle han have været ud anyway.

Derimdo mener jeg bestemt ikke at Chivus var til rødt. Han tackler faktisk på bolden, men da det er bagfra og Messi ryger med i købet, kan det gule til nød forsvares. Men never et rødt i min bog.
\"At the end of this game, the European Cup will be only six feet away from you, and you’ll not even able to touch it if we lose. And for many of you, that will be the closest you will ever get. Don’t you dare come back in here without giving your al...
Skrevet af Lehrer
Duck, måske jeg ikke husker den korrekt så, jeg synes ikke han rammer bolden. Det er i hvert fald bagfra og hensynsløst.
Der skal kun fissekarle til Roma, ikke freaks.
Skrevet af Pibe
Jeg så den nu også som en reel "herretackling", som dog er til gult.
Skrevet af Nerazzurri
Dejligt at se holdet kvalificere sig til finalen, men nu skal fokusset rettes mod det primært- serien, hvor Lazio, Chievo og Siena venter. Hvis alt går vel, kan Inter vinde det 2 mester skab på fire år mod Siena. I 2008 havde man ligeledes muligheden, men forsvaret og Matrix i særdeleshed ville det anderledes.


@Lehrer.
Chivus tackling, var ganske voldsom og bagfra, men han tackler på bolden. Ville gerne linke til en klip, men har endnu ikke fundet et klip af situationen.

Solo non mai in B. Altobelli-Baresi-Bergomi-Zanetti-X-Handanovic
Skrevet af OC
Sikker en mandspræstation. Fantastisk. Her, 3 dage efter, er det stadig svært at forstå at vi er i finalen! FI-FUCKING-NALEN! I CHAMPIONS LEAGUE! Smag lige på det en gang.

Det smager sødt.

Med hensyn til Motta´s røde gule kort, synes jeg et direkte rødt kort er en anelse for hårdt! Det gule kan dog forsvares, da der ingen grund er til at hans arm hænger der og svinger. Og bataljen bagefter, ja, det bare pinligt fra hans side.
Busquets´ imitation af Svanesøen, har jeg ingen gang lyst til at kommentere på. Håber godt nok knægten får en heftig bøde og et par karantænedage for den slags opførelse. Han var langt fra den eneste der faldt lige lovligt meget i løbet af kampen (her tænkes især på Maicon, Lucio og Alves - de fandens brassere ;)), men det han lavede var godt nok ekstra klamt.

Med hensyn til Inters spillemåde, var jeg rimeligt underholdt. Under det meste af kampen, var jeg lamslået af sådan et kursus i disciplin, holdånd og defensiv kunnen - nøj´ hvor var det godt! Giv mig en kamp hvor Lucio, Samuel og Co. folder sig ud i ligeså høj grad som de gjorde i de to opgør mod Barca, over en 6-5 kamp anytime! Det var jo kunst.

Det underkendte mål, var jeg faktisk enig i (surprise surprise, lad nu være med at kalde mig en farvet idiot :-)). For mig så det i starten ud som om der var hands, og det var Replayen så enig med mig i. Hånden sad godt nok inde ved kroppen, men efter min mening så det ud som om det var nok til at få bolden til at ændre boldens, omend kun en lille smule, retning, og derfor kan frisparket sagtens forsvares.

Ud fra kampen, kan jeg konkludere 3 ting:

1. Messi verdens bedste fodboldspiller gennem tiden? Please. Når han får et forsvar der er bare nogenlunde svært at dirke op, virker han ofte modløs og tabt for ideer.
2. Jeg har tabt en del for Barcelona som klub. Sprinklerne, angrebet på Mourinhos bil, folkene ude for Inters hotel, osv.
3. Jose er magisk. End of story.

Jeg glæder mig som et lille barn til finalen, og finder faktisk mig selv i rimeligt ofte at fistpumpe luften af ren glæde, at vi endeligt er nået til den.
Lad os så lige slå Lazio i weekenden, så er mesterskabet 95% sikkert.
La prende Vecino.
Skrevet af Klejne
LaViola: Slap dog af. Busquets har i værste fald fået et par hints af Gilardino.

Uintelligent indlæg.
Why dont you ask him? Because he doesnt row He doesnt ROW? No, he DOESNT row. Ah. I see what you mean.
Skrevet af Chino
Lehrer, har fundet en YT-video - godt nok i dårlig kvalitet - men det viser tydeligt, at Chivu rammer bolden. Tacklingen er en anelse voldsom, og kommer skråt bagfra, så det gule kort kan forsvares, men aldrig til et rødt kort.

http://www.youtube.com/w…HoJxVM93MTo (15 sek. henne)
Skrevet af LaViola
Intelligent indlæg af dig derimod klejne, må man sige. "slap dog af".
Skrevet af Viola 4 Ever
Det underkendte mål, var jeg faktisk enig i (surprise surprise, lad nu være med at kalde mig en farvet idiot :-)). For mig så det i starten ud som om der var hands, og det var Replayen så enig med mig i. Hånden sad godt nok inde ved kroppen, men efter min mening så det ud som om det var nok til at få bolden til at ændre bolden, omend kun en lille smule, retning, og derfor kan frisparket sagtens forsvares


Nej, frisparket kan ikke forsvares med lovbogen i hånden. Overhovedet ikke. For at der kan dømmes frispark, så skal Barcelona-spilleren aktivt forsøge at ramme bolden eller have hånden i en position hvor man kan sige at han forsøger at blive ramt af bolden. Det er mildest talt en tilsnigelse at påstå at nogen af delene skulle være tilfældet.
Det er fløjtende ligegyldigt om han får en kæmpe fordel af at bolden rammer hånden eller ej, eller om bolden skifter retning.

Til gengæld er det røde kort ekstremt hårdt dømt og Piques scoring er offside.
I think religion should be treated with ridicule, hatred and contempt, and I claim that right. - Christopher Hitchens I will try anything once, except incest and folk dance. - Oscar Wilde Il mio cuore sarà sempre viola
Skrevet af Klejne
Jeg prøver bare at få dig til at se at du nok i de første indlæg hidser dig selv unødigt op.
Why dont you ask him? Because he doesnt row He doesnt ROW? No, he DOESNT row. Ah. I see what you mean.
Skrevet af Cabra
Ud fra kampen, kan jeg konkludere 3 ting:

Jeg kunne også konkludere noget ud fra dit indlæg. Men kan se at Klejne allerede er i gang.
Skrevet af Nerazzurri
Hvad fabler du om Cabra?
Solo non mai in B. Altobelli-Baresi-Bergomi-Zanetti-X-Handanovic
Skrevet af Cabra
Med hensyn til Inters spillemåde, var jeg rimeligt underholdt. Under det meste af kampen, var jeg lamslået af sådan et kursus i disciplin, holdånd og defensiv kunnen - nøj´ hvor var det godt! Giv mig en kamp hvor Lucio, Samuel og Co. folder sig ud i ligeså høj grad som de gjorde i de to opgør mod Barca, over en 6-5 kamp anytime! Det var jo kunst.

Blandt andet denne, fordi at den på alle måder bedriver følelsesporno. Det er næppe kunst, når man kampen igennem bruger alle bogens beskidte tricks.

Helt overordnet set, kan man konkludere at indlægget er drevet af(kæmpe) farvede briller, hvilket er min pointe.
Skrevet af Nerazzurri
Du henviser til OC´s indlæg, men vil så ikke kommenterer det, fordi Klejne er i gang, men Klejne kommenterede på Laviola.

Dvs. når Lucio filmer og holdet trækker tiden, så anvender de alle bogens beskidte tricks? At stå defensivt er det også et beskidt trick? Eller har du set nogen svinestreger jeg, dommeren og medierne har overset?


P.S. Kan du ikke lige definere kunst, nu når du kan afgøre at det næppe er tale om kunst?
Solo non mai in B. Altobelli-Baresi-Bergomi-Zanetti-X-Handanovic
Skrevet af 80Ronaldinho
Det smager sødt


Syns sgu ikke det smager særlig sødt når i er igang med at få jeres fedtede fingre i vores pokal. Hvorfor laver Lucio ik kæmpe forsvarsfejl længere? Det er da en skandale.
AC Milan Campioni D\'Italia 2011. Forza Rossoneri!
annonce
0