Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Interforlivet
@FD:
Synes du virkelig, at Ninjaen var god mod Roma? Han gjorde det, offensivt set, fint mod Viola, men var ved at koste et par store chancer til dem - mod Roma så han decideret skidt ud ved flere lejligheder.
At kalde ham decideret god mod Roma er nok at tage munden for fuld. Men som jeg skrev så synes jeg, at han gjorde en fin figur. Sådan en karakteristik skal selvfølgelig også ses i lyset af at jeg (ligesom dig) ikke har særlige store forventninger til Nagas indsatser. Han gjorde det bedre end jeg havde regnet med både mod Roma og i premieren. Og sammenlignet med Dalberts indsatser mod SPAL og Crotone har han indtil videre i sæsonen været vores bedste VB (det er på et umådelig tyndt grundlag, I know!).

Jeg er helt med på, at Dalle ikke just har sat fodboldverdenen i brand med sine præstationer - omend han var vigtig mod Roma - men han har trods alt kun haft to-og-en-halv kampe at bevise sig i, stik modsat japanerens 200 ditto. Endvidere synes jeg, de fleste af hans fejl bunder i det taktiske og ikke så meget i det tekniske, hvorfor jeg også synes, det ville være fjollet ikke at bruge ham i sådan en kamp. Det er en oplagt mulighed at give ham en masse Serie A minutter i benene. Hvis altså han ikke er småskadet...
Det er sandt, og jeg forventer da også stadig at han med tiden bliver den faste løsning på pladsen. Det ændrer dog ikke ved at jeg godt kan se fidusen i at lade ham vide, at han ikke kommer sovende til pladsen. At mærke Nagas ånde i nakken er en god ting, og efter hans præstation mod Crotone, synes jeg altså det vil være oplagt at presse ham lidt. Om de fleste af hans fejl bunder i taktik eller teknik er selvsagt svært at gøre op, men jeg husker da både en markant teknisk fejl mod SPAL (hvor han laver et straffespark der ikke bliver dømt) og mod Crotone (hvor han starter et kontraangreb i 1. halvleg).

Men altså det er ikke sådan at jeg bliver skuffet hvis han starter inde - slet ikke. Jeg tænker bare at der er fornuftige ting at hente ved at starte Naga.
Skrevet af Flying Dutchman
Uj, det er vi godt nok ikke enige i - jeg ved ikke om Dalbert har været decideret bedre i hans kampe, da jeg synes, det har været meget lige, men han har i det mindste en god undskyldning i, at han lige skal lære ligaen at kende.

Som jeg skrev i mit forrige indlæg, synes jeg, at Dalberts fejl er af en taktisk karakter og ikke af en teknisk karakter. Jeg kan i og for sig godt leve med, at vi går glip af et angreb, fordi Dalbert ikke kommer i overlap, eller at der er en på modstandernes højrefløj som skal hentes, fordi Dalbert står en smule skævt (også fordi han, qua sin fart, kan nå at rette op på fejlen). Jeg kan til gengæld ikke leve med Nagatomo, der endnu en gang smadrer et indlæg over baglinjen eller som laver en Jesper Olsen (som han var ved at lave mod både Viola og Roma). Ninjaen er bare ikke en bedre fodboldspiller, hvorimod Dalbert kan og skal udvikle det taktiske element i sit spil. Jeg synes under alle omstændigheder ikke, at Dalbert er faldet igennem på de fodboldmæssige parametre.

Det ændrer dog ikke ved at jeg godt kan se fidusen i at lade ham vide, at han ikke kommer sovende til pladsen. At mærke Nagas ånde i nakken er en god ting, og efter hans præstation mod Crotone, synes jeg altså det vil være oplagt at presse ham lidt.

Du har ret i det første og jeg kan godt se pointen i det sidste.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Slettet(042125212608)
Jeg syntes det virker som lidt en sær slutning, at Dalbert skulle have specielt godt af det, men at den tankegang samtidigt ikke er bliver vidreført til andre. Med den form for logik, skal den selvsagt også gælde dem der virkeligt ikke leverede. Her tænker jeg især på Gagliardini, Valero og Candreva der efter weekendens kamp, burde smides på bænken hvis man er fortaler for den form for logik, taget deres ikke eksisterende præstation i betragtning.

Nuvel Dalbert imponeret heller ikke, men det har hans rival Nagatomo så heller ikke, forskellen er måske nok snare den at det vi har set fra Nagatomo er så godt som det bliver, hvilket jeg ikke er i tvivl om Spaletti har indseet. Dalbert derimod har potentialet til en hel del mere end det, han skal bare lære at placere sig korrekt og lære sine medspillere at kende, det gør han nu engang bedst ved at spille og ikke side på bænken.

Der er dog intet eller i det mindste meget lidt i al den forskning jeg har læst der har kunne påbevise at den logik skulle være tilrådelig på den længere bane. Jeg vil mene der er bedre metoder end at straffe/ ekskludere spillere for deres manglende præstationer.
Skrevet af OC
Handanovic; D´Ambrosio, Skriniar, Miranda, Nagatomo; Borja Valero, Vecino, Mario; Perisic, Candreva, Icardi
La prende Vecino.
Skrevet af Interforlivet
@Z4E: Jeg tager gerne diskussionen i morgen men ikke nu da jeg kun har min mobil og ingen tid. Den korte forklaring er dog: Man udskifter ikke klassespillere efter en enkelt dårlig kamp. Derfor er Candreva undtaget her. Og det ved Spalletti naturligvis også godt.

Resten tager vi i morgen.

God kamp!
Skrevet af Slettet(042125212608)
Bologna sidder total på kampen og har allerede haft to udemærket chancer. Fortsætter det så score de snart og vi taber den her kamp. Vi spiller virkeligt ikke godt
Skrevet af Halil
Mario kunne nu godt have losset bolden i rusen efter meget kort tid.

Det var en kæmpe chance.

Desværre rammer han end ikke bolden. Dårlig
Hva kan jeg hjælpe med hr. Andresen??
Skrevet af Slettet(042125212608)
Mario score jo aldrig
Skrevet af Slettet(042125212608)
Endnu en stor Bologna chance, vi ender med at blive slagtet

Og endnu en efter kæmpe koks i defensiven...

Taktikken fejler fuldstændig, midtbanen er kørt over og det slag er tabt!

Det er alt,alt for nemt at komme til chancer
Skrevet af jensriis
Skulle vi nu ik liiiige
Forza Inter
Skrevet af Slettet(042125212608)
Ja det er blevet bedre de seneste 5min, men de første 15min var virkeligt på hæl og tå, vi kom virkeligt ikke godt ud til den kamp

Virker ikke til holdet var forberedt på deres aggresivitet
Skrevet af Slettet(042125212608)
Ja det lå ligesom i kortet, fuldt ud fortjent ikke mere sige til det.
Skrevet af RecobaNerazzurri
Pis. Det er godt sat ind ...
Skrevet af jensriis
Vecino spiller da også af pis jesus
Forza Inter
Skrevet af Slettet(042125212608)
Der er jo ingen der spiller godt og vi taber konstant dueller
Skrevet af jensriis
Ja det er sgu godt nok ringe overalt, men synes det var tamt Vecino ikke satser mere i den duel med Verdi.

Mario er godt nok også skidt idag. Og candreva fortsætter de latterlig ringe indlæg. Tror jeg slukker for det er godt nok ikke værd at kigge på lige nu. Super ukoncentreret over hele linjen.
Forza Inter
Skrevet af Slettet(042125212608)
Holdet virker til det er tilbage til sit gamle jeg, elendig spil, ligyldige attitude, ikke stor vilje til at kæmpe, sløsede tacklinger, markeringer, løb, indlæg og pasninger.

Intet fungere overhovedet
Skrevet af Flying Dutchman
45 minutter igen - jeg tror på det! Det har set bedre ud, efter Bologna kom foran.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Slettet(042125212608)
Jeg er imponeret du stadig tror på det efter +3 elendige halvlege i streg

Hvis de score slukker jeg fandme ikke værd at spille tid på
Skrevet af Flying Dutchman
Mario har godt nok været piv, pivringe i dag.

Tyndt, tyndt frispark.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
annonce
0