Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Flying Dutchman
Vecino startede inde mod Bologna, ikke?

Jo, sorry.

Candreva var ikke god, men jeg hælder mere til Éder på kanten end Brozo. ;)

Hmmja, men Éder er bare markant bedre på venstrekanten - så skal man skubbe Perisic over som højrekant, men han er ligeledes også bedst til venstre.

Jeg tror, der lige nu er syv spillere, som vi kan være helt sikre på, starter inde: Handanovic (duh...), Skriniar, Miranda, D´Ambrosio, Perisic, Icardi og Valero. Resten er kvalificeret gætværk.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af KasparNissen
@InterForLivet
Min bruger er nogle år gammel, men jeg er først begyndt, at være aktiv for nogle dage siden. :) Jeg er med på, at Karamoh er ung og det taktiske ikke er i skabet til, hvad Spalletti formentlig kan acceptere. Dog er Benevento et skod hold, og vi burde ikke blive straffet for meget, hvis vi starter med Karamoh f.eks. Jeg er dog enig i, at vi nok burde starte med kernen af start 11 også ellers bare tromle derud af. Jeg glemmer at vi ikke spiller europæisk :(
Grande Inter!
Skrevet af Interforlivet
@KasperNissen:
Min bruger er nogle år gammel, men jeg er først begyndt, at være aktiv for nogle dage siden. :)
Fedt!
Jeg er med på, at Karamoh er ung og det taktiske ikke er i skabet til, hvad Spalletti formentlig kan acceptere. Dog er Benevento et skod hold, og vi burde ikke blive straffet for meget, hvis vi starter med Karamoh f.eks. Jeg er dog enig i, at vi nok burde starte med kernen af start 11 også ellers bare tromle derud af. Jeg glemmer at vi ikke spiller europæisk :(
Ja det med den manglende europæiske deltagelse er jo helt sikkert et væsentligt perspektiv at inddrage når vi taler startopstillinger. Specielt her efter blot 5 runder må vi formode at alle mand er fysisk på toppen, og at behovet for rotation udelukkende relaterer sig til taktiske overvejelser og spillemæssig form i.e. hvem der ser bedst ud til træning (og selvfølgelig også i kampene). Jeg er dog helt enig i at Benevento ser virkelig dårlige ud, hvorfor det er en oplagt kamp at "eksperimentere" lidt i. Dog føler jeg mig ret overbevist om at eksperimenter der involverer unge og uprøvede spillere som Karamoh, først vil blive prøvet af sidst i kampen, skulle vi være så heldige at føre komfortabelt. Eksperimentet med Eder (hvis man overhovedet kan kalde dette et eksperiment) bag Icardi tror jeg dog ikke er så utopisk at forestille sig.

Anyway i min optik hedder de sikre kort til Genoa-kampen: Handa, D´am, Miranda, Skriniar, Valero, Candreva, Icardi og Perisic. Resten er kvalificeret gætværk:)
Skrevet af KasparNissen
Det her er vel de spillere som kæmper om at starte:
Handa
D´Am - Skriniar - Miranda -Dalbert/Ninjaen
Vecino/Gagliardini - Valero
Éder/Candreva - Mario/Brozo - Perisic
Icardi

Mit bud til kampen mod Genoa:
Handa
D´Am - Skriniar - Miranda - Dalbert
Vecino - Valero
Candreva - Perisic
Èder
Icardi

Det ser måske lidt fjollet ud, men jeg tror Candreva starter inde, og Mario ryger ud. Brozo kan godt starte i stedet for, men jeg håber Éder starter inde bag Icardi.
Lidt ønsketænkning måske, men jeg synes det ser fornuftigt ud. :)


Grande Inter!
Skrevet af Flying Dutchman
Der er allerede solgt 50.000 billetter til kampen, så støtten til holdet fortsætter ufortrødent.

Grunden til jeg ikke havde Candreva blandt de sikre, er fordi han vist nok har døjet med en mindre skavank her i ugen.

Personligt gætter jeg på: San; Dalton, Miranda, Skriniar, Dambro; Valero, Gaglia; Perisic, Éder, Candreva; Maurito
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Interforlivet
@KasperNissen:
Det ser måske lidt fjollet ud, men jeg tror Candreva starter inde, og Mario ryger ud. Brozo kan godt starte i stedet for, men jeg håber Éder starter inde bag Icardi.
Lidt ønsketænkning måske, men jeg synes det ser fornuftigt ud. :)
Det er jeg faktisk meget enig i. Om ikke andet så bør de småjusteringer vi diskuterer, ikke få stor indflydelse på resultatet. Det er en kamp vi skal vinde. Og oven på indsatserne mod Crotone og Bologna kunne det da også være rart hvis vi kunne sikre os sejren på imponerende vis.
Skrevet af Interforlivet
@FD:
Der er allerede solgt 50.000 billetter til kampen, så støtten til holdet fortsætter ufortrødent.
Det er bare blæret. Som OC skrev for noget tid siden: I det øjemed er vi i en klasse for sig i Calcio.

Grunden til jeg ikke havde Candreva blandt de sikre, er fordi han vist nok har døjet med en mindre skavank her i ugen.
Nå ok. Det var jeg ikke lige klar over.
Skrevet af Flying Dutchman
Vi har med afstand de bedste fans i Italien. Tænk at vi i sidste sæson, med det spil, vi lagde for dagen, og med de mange rokeringer på trænerbænken, stadigvæk trak komfortabelt flest fans i gennemsnit. Det er altså stort!
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Slettet(042125212608)
<blockquote&kvgt;Jeg er ikke enig med dig i at jeg overfortolker kritikken. Du skal tænke på at dette jo ikke kun handler om Bologna-kampen men en generel negativ indstilling til manden, som også har givet sig til udtryk utallige gange gennem erklæringer fra både dig, OC og flere om, at vi endelig skal sælge ham, hvis chancen byder sig. Endda engang imellem formuleret som: "Hvis der virkelig er nogle der vil have ham, så skal vi da bare sende ham af sted". Så mit "forsvar" af ham skal altså også ses i dét lys. </blockquote&kvgt;

En hvilken som helst spiller er til salg for den rette pris, i Candrevas tilfælde ligger den et sted mellem 25-30m ?. Jeg ved godt at nogle er uenige i det standpunkt, men der er I Candrevas tilfælde tre gode grunde til hvorfor klubben burde overveje et salg, skulle et sådanne beløb komme på bordet. (Hvilket for i øvrigt ikke skete)

1: Candreva har desværre ikke indfriet forventningerne om et højt, solidt niveau over en sæson. Samtidigt har niveauet også været en del under det niveau han viste tidligere i karrieren.
2: Der er med alle spillere også en økonomisk side, I Candreva tilfælde er muligheden for at få handlen til at løbe i nul ved at rinde ud pga. hans alder. Derfor skal man selvfølgelig overveje et bud over en hvis størrelse, især hvis spilleren ikke helt har indfriet forventningerne. Oveni kunne man skære yderligere på lønbudgettet.
3: Inter havde allerede sikret sig en af de største højre wing talenter i Europa. Det var blot er spørgsmål om Inter skulle købe Karamoh i dette marked eller hente ham på en bosman den kommende sommer. Inter valgte så at hente med det samme, hvilket gør at man har en erstatning til at varetage den plads, faktisk to med Cancelo så et salg af Candreva måske ikke er så stort et problem igen.

Alle tre er gode grunde til at overveje et salg, og ser man på hvad Candreva hidtil har leveret er det noget svært at argumentere imod en sådan overvejelse. Men der er stadig tale om en overvejelse og ikke en fasttømret beslutning.

<blockquote&kvgt;Og holder fast i at manden er blevet en eller anden form for syndebuk, og at det på ingen måde er retfærdigt målt på hans spil. At han ødelægger angrebene ved at snurre rundt om sig selv synes jeg ærlig talt er noget fis. At mange af hans indlæg ikke har været superskarpe på det seneste vil jeg gerne give jer ret i. Men igen: Mod Bologna skabte han ALT hvad vi havde at byde på offensivt. Og at han så stadig i sådan en kamp skal svines til (og ja jeg mener i dén grad at det konstituerer tilsvining at sammenligne hans indsat med Marios som jo bogstavelig talt ikke satte en fod rigtigt, inden han blev skiftet ud!) fortæller mig at folk ikke bedømmer hans indsatser på et objektivt grundlag men mere bare skynder sig at fokusere på ham, hver gang spillet er dårligt. Og det holder jeg som sagt fast i. Og jeg holder også fast i at jeg synes, det er latterligt.
</blockquote&kvgt;

Jeg syntes det er en overdrivelse at kalde ham en syndebuk. Han er trods alt langtfra den eneste der har fået kritik i denne sæson. Mario, Brozovic, D?ambro, Gagliardini, Vecino, Candreva har alle fået en ligeså hård medfart. Forskellen er nok snare den at han er en af de få der ikke har haft en god kamp de seneste fire kampe og så er det klart man kan opfatte en kritik af ham som hårdere.

Vi kreerede så godt som intet mod Bologna, hvilket selv Spaletti pointerede i sit post match interview. Ingen spillede godt, så det virker en lille smule søgt at fremhæve Candreva som mindre slem end de andre, når han nu ikke spillede en god kamp og hvor meget lidt lykkedes for ham.

Jeg syntes også Mario i den grad fik kritik!

<blockquote&kvgt;Perisic blander jeg ind i det for at perspektivere. Og jeg har egentlig redegjort for hvordan jeg synes, at det perspektiv er relevant. Han skabte INTET mod Bologna, og når man sammenligner 0 skabte chancer med 3 (som Candreva jo skabte), så virker det igen fuldstændig tåbeligt at pege Candreva ud som en af de dårlige. Candreva var klart den mindst dårlige af de tre oppe foran. Ja han havde maaange hjørnespark der ikke lå godt, men han havde også ét der burde have ført til mål. Så havde han en del indlæg der ikke var gode, men han havde også ét der førte til en 100%-chance, og et der førte til en halv chance. I en kamp hvor stort set intet fungerer, der er det da decideret mærkeligt så at pege Candreva ud som en af synderne. Og at I ikke kan se det, fatter jeg simpelthen ikke. Det var en rigtig skidt holdindsats hvor Candreva var et lyspunkt grundet sin indsats som den eneste Inter-spiller, der formåede at skabe farlige situationer - og heraf altså vores eneste 100%-chance i hele kampen.
</blockquote&kvgt;

Jeg er som sådan ikke uenig i at Perisic leverede en sub par kamp. Der er dog som jeg ser det, en afgørende forskel, og det er at Perisic har været en af vores bedste og mest afgørende spillere i indeværende sæson. Denne forskel vil altid betyde at han vil blive mindre kritiseret, end en spiller der ikke har haft den samme grad af betydning, og som ikke har imponeret. så er jeg som FD uenig i at han var ringere, eftersom han fik ufatteligt lidt kvalitets afleveringer at arbejde med.

Icardi fik jo intet at arbejde med men var alligevel kampafgørende og var der da det galt.

Amerikanske fodboldspillere spiller generelt meget få sæsoner i samme klub og ?amerikansk? konkurrence kultur kan ikke uden problemer overøres til europa . Men som du selv skriver, nogle håndtere ikke den form for konkurrence godt og der kan opstå problemer på holdet som konsekvens af den konkurrence. En af hovedgrundende til NE succes i de tidligere SB var pga. en stærk kollektiv holdånd, hvor holdet spillede som en enhed og stod sammen.

Igen den bedste formel er at styrke kulturen og sammenholdet og ikke at skabe en unødvendig høj grad af intern konkurrence, for den sidste kan som du selv hentyder til også resultere i at lortet køre af sporet. Hvilket også er pointeret i forskningen. Men der er ingen tvivl om det er den nemmeste af de to løsninger, hvorfor den også er så udbredt, i mit felt betegnes konkurrence ofte som en billig og nem løsning og ?motivation?, men det er samtidig værd at bemærke den ikke virker på alle og at den ikke skaber glæde og fungere kun til en hvis grænse.
Skrevet af Interforlivet
@FD: Det er det i dén grad! Det er superfedt!

Handa tæt på forlængelse. Der er vel ingen spiller i truppen der har gjort sig mere fortjent til det end Handa. Hans niveau taler for sig selv, og hans insisteren på at hans CL-debut skal være i en Inter-trøje er virkelig noget der varmer nerazzurri-hjertet.
Skrevet af Slettet(042125212608)
Enig, han fortjener det i den grad!
Skrevet af Interforlivet
@Z4E:
Igen den bedste formel er at styrke kulturen og sammenholdet og ikke at skabe en unødvendig høj grad af intern konkurrence, for den sidste kan som du selv hentyder til også resultere i at lortet køre af sporet. Hvilket også er pointeret i forskningen. Men der er ingen tvivl om det er den nemmeste af de to løsninger, hvorfor den også er så udbredt, i mit felt betegnes konkurrence ofte som en billig og nem løsning og ?motivation?, men det er samtidig værd at bemærke den ikke virker på alle og at den ikke skaber glæde og fungere kun til en hvis grænse.
Altså for det første klinger dette altså lidt hult når det kommer fra en bruger, der for blot to uger siden ville have Candreva "straffet" efter en dårlig indsats ved at sætte ham på bænken. For det andet så virker det på mig som om at du overdriver situationen med Dalbert og Naga for at forsvare dit synspunkt. Der er jo her ikke tale om andet end at lade Dalbert starte ude efter et par halvsløje præstationer med henblik på at vise ham, at han ikke kommer sovende til pladsen på VB (at Spalletti netop gjorde dette ved at lade Naga starte inde mod Bologna, vidner jo i øvrigt om at han også var helt med på den ide). Så er det heller ikke mere dramatisk end det, og jeg er da 100% sikker på at dette ikke har haft en negativ indflydelse på Dalberts moral (i så fald ville dette da også blot være et plus i og med at det så ville vise Spalletti, at han ikke har det der skal til, for at slå igennem i Inter). Samtidig synes jeg altså heller ikke rigtig at det giver mening at tale holdånd ind i diskussionen - for er dét at sørge for, at reserverne (hvis vi altså kalder Naga for en reserve her) også føler, at de bidrager til resultaterne ikke netop en måde at skabe holdånd på? Det vil jeg da til hver en tid mene. Og på den måde fungerede den taktiske disposition altså netop også som en styrkelse af "kulturen og sammenholdet" i truppen. Så alt i alt ser jeg stadig intet i vejen med den disposition. Og at den skulle være modstridende med forskning inden for området ser jeg heller ikke.

Candreva bliver vi ikke enige om - så den må vi hellere lade ligge:)
Skrevet af Flying Dutchman
Der er jo her ikke tale om andet end at lade Dalbert starte ude efter et par halvsløje præstationer med henblik på at vise ham, at han ikke kommer sovende til pladsen på VB (at Spalletti netop gjorde dette ved at lade Naga starte inde mod Bologna, vidner jo i øvrigt om at han også var helt med på den ide).

Øøøøøøh, det ved vi jo ikke? Dalbert røg ud med en skade et par dage forinden, så det er da også muligt, Spalletti ikke ville presse ham yderligere. Måske lå der nogle taktiske dispositioner bag, at lade Nagatomo starte inde. Summa summarum er, at vi ikke aner, hvorfor Nagatomo startede inde i stedet for Dalbert, så din konklusion her er derfor også noget vakkelvorn.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Slettet(042125212608)
I4l

Jeg ville ikke straffe Candreva, jeg ville eller rettere ønskede at vi kunne se Karamoh an i en på papiret nem kamp, samtidigt syntes jeg Karamoh tilbød nogle aspekter jeg syntes kunne være brugbare. Der er ikke en straf af Candreva. Som jeg både dengang og stadig ser som førstevalget.

Når talen falder på Dalbert syntes jeg simpelthen din kritik er en smule malplaceret, en stor del af de fejl han har begået skyldtes først og fremmest taktiske. Noget der først og fremmest bliver rettet op ved at spille og få erfaring med serie A.

Dalbert var småskadet, så det tegner netop ikke det billede du gerne vil tegne. Mindes også Spaletti har udtalt sig om ham før kampen.

Der er jo en verden til forskel på, at lade reserver spille for at føle sig som en del af holde og for at hvile de sædvanlige startere, og lade reserver spille for at straffe/sanktionere og presse de sædvanlige startere. Der ligger to vidt forskellige filosofier, med et meget forskelligt menneskesyn bag de to.


Skrevet af Interforlivet
@FD: Øøøøøøh, det ved vi jo ikke? Dalbert røg ud med en skade et par dage forinden, så det er da også muligt, Spalletti ikke ville presse ham yderligere. Måske lå der nogle taktiske dispositioner bag, at lade Nagatomo starte inde. Summa summarum er, at vi ikke aner, hvorfor Nagatomo startede inde i stedet for Dalbert, så din konklusion her er derfor også noget vakkelvorn.

Du misforstår vist lidt mit indlæg som mest af alt handlede om den principielle diskussion omkring udskiftning og "kamp om pladserne". For nej selvfølgelig ved jeg ikke med garanti hvorfor Spalletti gjorde som han gjorde.
Skrevet af Interforlivet
GDS regner med at Naga (Dalbert), Valero (Vecino) og Mario (Brozo) er dem der skiftes i forhold til sidste kamp. Det mener jeg ikke nødvendigvis virker så dumt endda. Og under alle omstændigheder er det ikke noget der bør få afgørende indflydelse på resultatet. Den kamp skal bare vindes.

Forza Inter!

Ps: Candreva er heldigvis blevet klar og forventes selvfølgelig at starte inde:)
Skrevet af Flying Dutchman
Ps: Candreva er heldigvis blevet klar og forventes selvfølgelig at starte inde:)

Yes, og så må vi da håbe, han omsider spiller en god kamp, så vi ikke skal igennem samme mølle igen igen efter kampen. Det bliver jo enormt selvforstærkende for hver gang, og debatten bliver mere og mere unuanceret.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Slettet(042125212608)
Den skal bare vindes, især så længe konkurrenterne køre disse hold over som var de et serie B hold. Det er reelt kun os, Lazio og Fiorentina der har tabt point mod ?lettere? hold. Hvilket er rimelig grotesk når vi er i 6 runde.
Skrevet af Flying Dutchman
Hvilket er rimelig grotesk når vi er i 6 runde.

Grotesk ligefrem? Jeg vil ikke engang kalde det bekymrende. Måske Napoli og Juventus fraregnet, kommer alle vores konkurrenter til at smide point i sådanne kampe. Vi kommer i øvrigt også til det igen.

Tabellen gøres først op efter 38 kampe, så at vi smider to point mod Bologna, er da træls, men ikke noget jeg vil kalde "grotesk".
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Interforlivet
@FD: Yes, og så må vi da håbe, han omsider spiller en god kamp, så vi ikke skal igennem samme mølle igen igen efter kampen. Det bliver jo enormt selvforstærkende for hver gang, og debatten bliver mere og mere unuanceret.

Ja og når nu manden tilsyneladende ikke bedømmes på samme grundlag som de andre spillere (jf. din sammenligning mellem hans og Marios indsats sidst), skal der højst sandsynligt en decideret brandkamp til. Så lad os håbe på et hattrick - det burde da kunne do the trick;)
annonce
0