Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Sir , moderator
Haha Lehrer. Ja sikke de kæmpede.
Dette er en signatur.
Skrevet af Lehrer
Det tror jeg faktisk ikke, for jeg ved godt hvor gode Inter er, men man kan altså godt se når nogen kun giver 80%.

Alle kommentatorer jo enige om at der nok ikke var den store lyseblå lyst. Faktisk er det kun i Inter-relaterede fora og tråde hvor den herskende holdning er at de virkelig forsøgte (indtil de var bagud 2-0).

Det er også lige meget. Vi kunne selv have afgjort det, og det kunne vi ikke. Ergo skal vi ikke være mestre, selvom drømmen var fin.
Der skal kun fissekarle til Roma, ikke freaks.
Skrevet af Pizarro
Uanset hvad der sker er og bliver i jo de moralske mestre, hvis det ellers er en trøst.
BERLUSCONI PEZZO DI MERDA!
Skrevet af Duck
Det var sgu smukt af Lazio, det må man da indrømme. Hvis det havde været den omvendte situation, og Roma havde spillet Scudetto´en i hænderne på Lazio med en sejr over Inter, så havde jeg brækket mig.
Skrevet af Scotty
Lazio var ringe før 0-2 men de forsøgte i det mindste. Efter 0-2 kunne begge hold ligeså godt være gået i bad. Det var kun "Der Hammer" som ikke helt havde forstået at man ikke måtte skyde på mål..
Skrevet af Candlebox
Pibe, back tracking??

Ja, jeg citerede godt nok kun Messi-delen og du må da undskylde at jeg formastede til, at forholde mig til hele OC´s stupide indlæg om Barca´s Picasso-offensiv vs. Mourinho´s Kurt Vestergaard-defensiv.

Men ja, det er en kunst at holde verdens bedste hold fuldstændig fra fadet - og det lykkedes jo heller ikke for Inter. Beklager.
.
Skrevet af Candlebox
"Hehe, jeg kan sgu meget godt lide, at du forsøger at tilpasse virkeligheden, "

Inter var jo rystende dårlige på Camp Nou i november. Det kræver ret farvede italienske briller ikke at kunne erkende det.
.
Skrevet af OC
Ja Candle, Inter havde virkeligt ikke særligt meget at byde med på Nou Camp i gruppespillet og de virkede generelt tamme.

Spørgsmålet er så bare hvor meget Inter egentligt havde "ryggen mod muren", som du siger. De kunne jo selv afgøre deres videre færd ved at slå Kazan hjemme i den efterfølgende kamp, hvis jeg ikke husker meget forkert - hvilket jo så også skete. Så de blå-sorte var absolut ikke "tvunget" til at skabe en skid på Nou Camp.

La prende Vecino.
Skrevet af Candlebox
Fair nok - men hvis man på næstsidste spilledag træder ind på Camp Nou velvidende at man ligger a point med Rubin, og kun er 2´er i kraft af bedre målscore ville jeg godt nok føle, at jeg havde ryggen en anelse mod muren. Men det er nok bare mig.

Sagen er dog, at det var et noget andet Inter-hold man så end i semi´en. De kunne andet end, at stå med 10 mand i eget felt - men det var bare stadig rystende dårligt.

.
Skrevet af Il Maestro
Inter tabte til Barcelona, men gik alligevel videre. Hvordan man så kan have haft ryggen mod muren, må stå hen i det uvisse.
Razz har dog ret.
Skrevet af Candlebox
Som jeg siger - det er jo nok bare mig...

Men det er da kun positivt, at man føler sig sikre på avancement fra gruppespillet når det er så utroligt tæt.

Gælder den ukuelige optimisme også CHL-finalen og det hjemlige mesterskab? Det minder jo om tyrkiske tilstande i Inter-tråden.

I så fald bliver det jo bare endnu mere morsomt hvis en af dem glipper... på den anden side, herinde er det jo også helt legalt at mene, at det er kunst at tabe.
.
Skrevet af Pizarro
Sålænge man vinder samlet, kan man vel godt smile. Jeg kan i hvert fald.
BERLUSCONI PEZZO DI MERDA!
Skrevet af 80Ronaldinho
Som jeg siger - det er jo nok bare mig...

Men det er da kun positivt, at man føler sig sikre på avancement fra gruppespillet når det er så utroligt tæt.


Candle, jeg vil næsten vove den påstand at ingen italienske hold i historien har brilleret i det indledende gruppespil, men altid avanceret ved at bruge minimum af kræfter. Det er ganske enkelt bare typisk italiensk at starte lidt halv arrogant/ halv sløjt. Det er det samme med landsholdet som altid slæber sig videre til de afgørende runder, før man lukker op for posen.

Sådan ser jeg ihvertfald på det. For mit vedkommende kan jeg ikke huske en eneste CL-turnering hvor mine favoritter fra Milan har leveret klassespil.
AC Milan Campioni D\'Italia 2011. Forza Rossoneri!
Skrevet af Candlebox
"Sålænge man vinder samlet, kan man vel godt smile. Jeg kan i hvert fald."

Naturligvis. Men kunst? Nej, vel?

Slet ikke når man reelt kun er videre pga. et fejlagtigt annulleret mål.
.
Skrevet af Pibe
Altså, der var to potentielt målkostende fejlkendelser på hver side over de to opgør.

Det er i øvrigt tvivlsomt, om Barca havde haft gejsten til at fremtvinge en mulighed a la den Bojan "scorede" på, hvis ikke Piques mål forinden fejlagtigt var blevet anerkendt, og sådan kunne man blive ved.

Skrevet af Candlebox
Du har en pointe i at de helt store italienske (klub)hold i international og europæisk sammenhæng sjældent gør mere end kun lige højst nødvendigt.

Men nu er Inter så heller ikke hverken Milan eller Juventus i den sammenhæng - ej at forglemme de azurblå.

Med Inters vanligvis skuffende CHL-kampgner in mente er det egentlig kun forvente at må gøre lidt mere for det. Det har de så også gjort i denne sæson - hvorfor jeg ikke helt forstår den efterflg. selvfede holdning til gruppespillet bare fordi man nu er knebent i finalen.

Men det må de jo selvom herinde...

.
Skrevet af Zenin

Slet ikke når man reelt kun er videre pga. et fejlagtigt annulleret mål.


Forstå stadig ikke hvorfor folk siger det var et fejl annulleret mål. Dommeren fløjlet jo med det samme, men Bojan "valgte at overføre det" og spilede videre og scoret så følgende. Målmanden og nogen af Inter spilerne havde jo hørt fløjten, og havde nok gjort mere for at forhindre målet.

Skrevet af Candlebox
Jeg er stadig ikke sikker på at Pique var offside - er du?

Iøvrigt interessant at du kalder "det potentielt målkostende."

Begge situationer kostede jo rent faktisk Barcelona mål, hvorimod jeg før har set verdensklasseangribere brænde en friløber...
.
Skrevet af Lynild
Barca er ude, Candlebox. Måske forstår du det? Skriv dog til Uefa, hvis du er så indigneret.
Skrevet af Pibe
Begge situationer kostede jo rent faktisk Barcelona mål, hvorimod jeg før har set verdensklasseangribere brænde en friløber...Jeg har også før set forsvarspillere og målmand stoppe op, når fløjten lyder, som det skete ved Bojansituationen.
annonce
0