Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af OC
Nej.


1 mål og 2 point mod Juventus, Pordenone, Udinese og Sassuolo fortæller mig noget andet.
La prende Vecino.
Skrevet af Flying Dutchman
Selvfølgelig gør det det. Jeg havde heller ikke forventet andet.

Jeg kan fornemme, at penslerne bliver fundet fremme og væggene bliver gjort klar, så tråden her i fællesskab kan male fanden på den. Det vil jeg ikke have del i. I må hygge jer med at overgå hinanden i superlativer over, hvor ringe det hele er, hvor lidt mesterskabs kandidater vi er, og hvad I eller kan finde på.

God jul og godt nytår.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af OC
I hvert fald glæder jeg mig til næste kamp, hvor vi igen skal se på Candreva smide den ind i maven på sin direkte modstander 15-16 gange, mens den her Jan Michaelsen-light udgave af Perisic som er mødt op til kamp de sidste 10 kampe laver absolut ingenting. Fordi der ingen plan b er.

Så kan vi lige få Eder på banen til at bidrage med lidt lækkerier ala. konstante boldtab og ingen farlighed, og så vupti!.. så er vi snart nede og kæmpe med Sampdoria om Europa League kvalifikation.

God jul.
La prende Vecino.
Skrevet af Slettet(042125212608)
Vi er læst, som set i to kampe nu så har alle set hvordan man stopper os og uden andre våben så er det meget svært at se os spille om meget mere end en 4 plads. Lige nu lugter det mere af 5-6 plads end en 4 vi kommer til få chancer hvoraf flere er mest den halve af slagsen og Icardi er næsten lukket helt ned 3 kamp i streg og resultatet er følgende.

Vi har intet at komme med og henter vi ikke massive offensive forstærkninger til Vinter, så bliver selv en 4 en vanskelig opgave. For vores offensiv er tandløs uden en ekstrem skarp Icardi
Skrevet af OC
I alt mod Sassuolo har vi vundet 4 og tabt, ja, tabt 5 gange. Det siger vist lidt om hvad vi efterhånden er blevet for en klub.

Liverpool light, bare uden penge.

Luk lortet ned.
La prende Vecino.
Skrevet af Martinovic
...mens den her Jan Michaelsen-light udgave af Perisic som er mødt op til kamp de sidste 10 kampe laver absolut ingenting


Haha, hvor kom Jan Michaelsen lige fra :-D

I ligger stadig lunt i svinget til top4. Alle hold rammer de her formnedgange.

God jul!
Mojn do!
Skrevet af Slettet(042125212608)
Oc vi er ikke et stor hold længere og vi er ikke mesterskabshold og har ikke været det i 7år. Vi er et sub top hold, hvilket økonomien og kvaliteten afspejler. Hvis man forventer mere end det så skal man vist finde et andet hold, vi er ikke et stor hold længere andet end i historie bøgerne.
Skrevet af Interforlivet
Haha OC. Jeg er vild med dine indlæg. Inter-kærligheden vælter ud af ordene:) Jeg er i øvrigt med på skepsissen. Det vi så i dag var et knækket hold, og det er naturligvis foruroligende at man kan fremstå sådan efter bare et enkelt nederlag oven på en ellers så succesfuld start. Dog har vores succesfulde start jo så netop sikret os et forspring der gør, at vores CL-chancer stadig lever - selv hvis vi skulle tabe til Lazio d. 30. Så lad os nu lige slå koldt vand i blodet. Vi har aldrig været en del af mesterskabskampen. Det må folk forstå. Vi skal i top 4, og selv med en krise i horisonten skal vi nok stadig være i en position til at opnå dette når sæsonen nærmer sig sin afslutning.
Skrevet af Interforlivet
Glædelig jul venner:)
Skrevet af Slettet(042125212608)
Jeg er bare glad at der kommer en pause snart, kunne næsten ikke komme mere belejligt!

Juve gør os lige en tjeneste
Skrevet af DenBlaaDelAfMilano
Jeg tror jeg er enig med OC, og man bare må konstatere at det er for ringe for tiden. Vi er Inter, og selvom og CL er godkendt, burde det ikke være målet. Dog skal der slås koldt vand i blodet. Forza Internationale!
Andrea Ranocchia - Frøen fra Assisi
Skrevet af OC
Julen bliver ringet ind med skader til D’Ambrosio og Miranda - hvoraf sidstnævnte står til at miste Milan, Lazio og Fiorentina. Jeg behøver vel næsten ikke skære ud i pap hvad der betyder.

Hvem havde dog set den komme? ;)

Endnu en tommel ned til Sabatinis arbejde.

God jul.

edit: D´Ambrosio ude i 40 dage. Og godt nytår.
La prende Vecino.
Skrevet af Slettet(042125212608)
Skal vi nu ikke lige lade være med at male fanden på væggen. Vi kan godt blive enig i vi går en svær tid i møde quo vores nuværende form, vores totale mangel på evner i at kreere, score og pga skader. Det er fandme ikke det samme som vi går hen og taber samtlige kampe.

Lazio har heller ikke ligefrem været super kørende på det seneste. Så lad os se og skulle vi ryge ud af cuppa så what ever!


Skrevet af Facchetti
Derby i aften - godt nok i Coppa´en men stadig. Det er to hold, der ikke er i form, dog ser det værst ud for fjenden.

Spændende at se om Spalletti ryster posen lidt. Han er i forvejen tvunget til et par udskiftninger.
Skrevet af Interforlivet
@Facchetti: Spændende at se om Spalletti ryster posen lidt. Han er i forvejen tvunget til et par udskiftninger.

Ja jeg glæder mig også virkelig til at se opstillingen for at få svar på om Spalletti prioriterer selvtilllid (ved at stille med den stærkest mulige start-ellever) eller fitness (ved at spare et par profiler) op mod lørdagens brag. Jeg håber personligt på det første. En sejr - også selv om det er i coppaen og mod et Milan-hold i knæ - vil kunne gøre underværker rent mentalt i forberedelsen til Lazio-kampen..
Skrevet af Interforlivet
Puha Mario inde i stedet for Valero/Brozovic - ikke noget der umiddelbart gør mig mindre nervøs..
Skrevet af RecobaNerazzurri
Er der virkelig ingen kanaler der viser kampen ??
Skrevet af Søren F er gud
Jeg ser kampen på Danskespil
Tror ikke at nogen kanaler viser den
Skrevet af Nerazzurri
Selvmål underkendt pga. offside. Så umiddelbart god nok ud.
Solo non mai in B. Altobelli-Baresi-Bergomi-Zanetti-X-Handanovic
Skrevet af Interforlivet
Jeg ser den på en eller anden skodstream.

Udmærket 1. halvleg. Vi bør vinde denne kamp!
annonce
0