Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Gustenv@rius
“Nu syntes jeg ikke i havde denne tendens til at opgive, falde fra hinanden, mangle gejst og vilje ved modgang.“

Det var ellers præcis det der var problemet i sæsonerne fra 06 og frem til Conte blev hentet ind som træner. Aller mest udtalt selvfølgelig i de 2 sæsoner op til hans ansættelse. Og nej, det var ikke alene Conte, men hans aktie i forvandlingen var altafgørende.
Non rispondo a quelli che odiano la Juve, perché il loro é solo un problema psicologico. 36 ★ ★ ★
Skrevet af Mumleren
Alle hold har perioder med nedgang i form, vores har bare været toppet med manglende marginaler (især mod Sassuolo, som på stats burde være vundet stort).

Vi er jo heller ikke bedre end udkanten af top-4´eren - når vi da ikke overperformer, som vi har gjort det frem til de sidste par skuffende kampe.

Vi skal nok kæmpe med Lazio m.fl. om den fjerdeplads, for over en hel sæson er Juventus, Napoli og Roma stadig for gode og stabile efter min mening.

Folk der taler om Scudetto har vist lige lovlig blå-sorte briller på, selvom Icardi da har været i god form ;)

Utroligt så hurtigt stemningen vender, for faktum er vel, at vi har spillet LANGT bedre, mere underholdende OG fået resultaterne under Spalletti.
Inter | siden Misura/Fiorucci.
Skrevet af Interforlivet
@Mumleren:
Utroligt så hurtigt stemningen vender, for faktum er vel, at vi har spillet LANGT bedre, mere underholdende OG fået resultaterne under Spalletti.
At du kan kalde det "utroligt" forstår jeg ikke. Det er vel temmelig normalt at fans´ humør ændrer sig i takt med resultaterne. Og eftersom at vi er gået fra at være rigtig gode til at være rigtig dårlige på bare et par uger, er der vel intet odiøst i at vores humør har ændret sig lige så hurtigt.

Jeg er dog helt enig med dig i at vi er et top 4-hold og aldrig har været kandidat til mesterskabet (at vi skulle kunne konkurrere med eksempelvis Juventus i det lange løb er jo decideret fjollet at tro/påstå på nuværende tidspunkt i vores genopbygning). Derfor er jeg også med på at vi skal slå koldt vand i blodet (som jeg også skrev tidligere) set i et sæsonperspektiv. Men jeg kan sagtens samtidig være pissesur over at vi taber til et historisk dårligt Milan-hold efter to nederlag i træk til 2 andre middelmådige serie a-hold OG at vi så lige krydrer nederlaget med en ekstra halv time på banen, således at nogle af vores profiler muligvis har lidt tunge ben i slutningen af sæsonens hidtil vigtigste kamp på lørdag. Det er fandeme da noget lort.
Skrevet af Biscione
Vi har virkelig brug for lidt tur i den i morgen. Det der kan vende den her krise, er at vi for en gangs skyld putter den første store chance ind. Hvis ikke det sker, vil usikkerheden igen forplante sig hos spillerne og de 60.000 der forventes at komme. Overfaldsfodbold de første 15 minutter tak. Scorer vi der, så vinder vi også.
Skrevet af Interforlivet
Forza Inter!!!! Kom nu for fanden med den sejr!!!
Skrevet af KasparNissen
Det ser ikke for godt ud pt..
Grande Inter!
Skrevet af Interforlivet
Det var godt vi ikke købte en ekstra CB...
Skrevet af Interforlivet
Eneste lyspunkt i 1. halvleg i mine øjne har været Cancelo. Han begynder at se ret god ud på højre back synes jeg.
Skrevet af Interforlivet
Fedt at se Rano lade hjertet bestemme om han skulle spille videre..
Skrevet af Interforlivet
Hvor det er dog bare fedt med VAR. Der var jo på ingen måde straffespark der.
Skrevet af Nerazzurri
VAR har sikret en linie ift. Hånd i feltet.
Solo non mai in B. Altobelli-Baresi-Bergomi-Zanetti-X-Handanovic
Skrevet af Søren F er gud
Hvorfor skifter Spaletti ikke ud. Spillerne er jo åbenlyst trætte og skaber intet
Skrevet af Biscione
En smule fremgang i dag. Den negative tendens fortsatte i hvert fald ikke. Dog virker de offensive spillere trætte. Pausen i Januar er tiltrængt og giver forhåbentligt mulighed for at få en scorende og assisterende 10´er ind, som i den grad er savnet. Et sølle mål på mere end 10 timers fodbold taler sit tydelige sprog om en offensiv der skal have en saltvandsindsprøjtning. Jeg håber Pastore starter mod Roma.
Skrevet af Slettet(042125212608)
Det positive vi holder Roma og Lazio bag os, og vi spiller egentligt okay defensivt.

Negativt alt andet, vi kreere så godt som intet, vi mister bolden let, har svært ved at holde på den og intet fungere offensivt, det går ekstrem langsomt og det er ekstrem forudsigeligt og ideløst, vi har ingen Plan B eller også har vi ikke spillerne til at udføre den.

Ps. candreva skal bare losses a helvede til, han er efterhånden ved at blive en seriøs forhindring, han rammer jo kun en medspiller 1/100 gange på sine indlæg og så ofte således at vedkommende ikke kan kontrollere det ordentligt. Det er bare ikke godt nok på det her niveau at han ikke er mere pålidelig.

Cancelo har spillet sig op og er en af de eneste der kan være sig selv bekendt for tiden, sammen med det centrale

Skrevet af Interforlivet
@Z4E: Hvem er nr. 1 på assist-listen i serie a?
Skrevet af Slettet(042125212608)
Med alle de indlæg skal han jo ramme engang imellem, men det meste fra hand fod er direkte elendigt. Han havde en kort god periode efter landshold pausen ellers har det været en elendig omgang fra hans side, de sidste 4 serie a kampe har været direkte elendige.
Skrevet af Janus
Candreva ikke bare spyttede efter egne fans men råbte på romersk accent: Fuck jer og jeres døde familier. Blev fanget på kamera og vist efterfølgende.
Skrevet af Slettet(042125212608)
Er rygtet sandfærdigt, så er Candreva godt igang med at få sig selv smidt ud af klubben, for det er fandme noget af det dummeste man kan gøre, det har næsten altid konsekvenser når spillere sætte sig op imod egne, uaftet hvor idiotisk disse til tider kan opføre sig, hvor utilgivelige deres opførsel er eller hvor usmagelige deres holdninger er. Så skal man som spiller være sig bevidst om deres indflydelse og så bør man være profesionel nok til ikke at synke til et så lavt niveau som der her rygtes.

Viser det her sig oven i købet at være sandt, så er det bare ud! Farvel og tak, ingen plads til spillere der sviner egne tilskuer til!
Skrevet af Lentini
Candreva skulle have dementeret historien rimelig hurtigt, men jeg har ikke set de billeder som det påstås findes af Candreva, hvor han skulle spytte efter fansene følgende af mindre flatterende ord.

Han er dog også en spiller hvor fansene syns at have en væsentlig kortere lunte til end så mange andre.
Skrevet af Interforlivet
@Lentini: Han er dog også en spiller hvor fansene syns at have en væsentlig kortere lunte til end så mange andre.

Det er så sandt som det er sagt. Hvis han vitterligt har råbt de ting til tilskuerne, er det selvfølgelig en næsten utilgivelig handling. Men når det så er sagt, kan jeg fandeme godt forstå hvis han er frustreret. Stort set alle Inter-fans lader til at hade manden - ligegyldigt hvad han gør.
annonce
0