Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Interforlivet
@Z4E: Med alle de indlæg skal han jo ramme engang imellem, men det meste fra hand fod er direkte elendigt. Han havde en kort god periode efter landshold pausen ellers har det været en elendig omgang fra hans side, de sidste 4 serie a kampe har været direkte elendige.

Tag ("jeg hader Candreva"-) brillerne af. De skygger for virkeligheden. Hvis du ikke kan se at Candreva har en kæmpe andel i vores succes i denne sæson, så har du slet og ret ingen forstand på fodbold.
Skrevet af Biscione
Candreva har været afgørende gennem hele vores gode periode, akkurat som Perisic og Icardi og nu hvor det slet ikke kører, er disse lige så skyldige som Candreva. De har alle tre været en skygge af sig selv i December.
Skrevet af Interforlivet
@Biscione: Lige præcis. Men af en eller anden grund er det bare Candreva der skal hænges ud og piftes af. Det er både tåbeligt og ærgerligt.
Skrevet af Slettet(042125212608)
"tag jeg elsker candreva" brillerne af det skygger for virkeligheden.

Som jeg skrev havde han en god periode efter landsholdspausen, før det kunne hans gode præstationer tælles på ganske få fingre og udgjorde reelt mere halve halvlege end hele kampe. Candreva var mildest talt en af de ringeste spillende på holdet i opstarten og han har over de seneste fire kampe igen været en af de ringeste, hvorfor han også ofte pilles ud omkring det tresindstyvende minut. I modsætning til Icardi og Perisic så har han set over den nuværende sæson været langt mere svingende i sine præstationer og når gameplanen bygger på at smække indlæg ind, så er det vel givet kritikken er ekstra hård når den person der har opgaven ikke engang kan få 5% af indlæggene ind i nærheden af sine medspillere og hvor de er farlige.

Jeg har også flere gange skrevet Perisic er ringe og nævnte de få kampe hvoraf Icardi har været usynlig og uskarp. Forskellen er bare at de overordnet set har haft en bedre sæson og spillet bedre.

I mange kampe har Candreva haft et godt indlæg der i nogle tilfælde har ført til mål. Men hvor det var det eneste nævnværdige fra hans fod.

Det er jo ikke uden grund folk er trætte af ham, han har nærmest udviklet sig til en one trick pony hvor det er tvilsomt hvorvidt han levere noget eller bare står i vejen.
Skrevet af Magnifico
Candreva når ikke en bold ved baglinjen. a) Han bliver provokeret af Lazio-tilhængere og svarer dem med en romersk fornærmelse, "li mortacci tua" - som bedst kan oversættes med "Død over dine nærmeste" - akkompagneret af en spytklat. b) Efter kampen forklarer han selv handlingen og lægger dét at han ikke nåede bolden til grund for ytringen og spytklatten i ærgrelse over sit eget dårlige spil.

Om der er a) eller b), der er rigtigt, får vi nok aldrig at vide. Men under alle omstændigheder var handlingen ikke rettet mod Inters fans.
ACF Fiorentina & Leeds United FC
Skrevet af Interforlivet
@Mag: Tak for det. Så er det jo straks en anden sag - omend denne selvfølgelig også kan føre til en disciplinær-sag.

Z4E: Jeg gider ikke engang at diskutere det med dig. Hvis du mener at Candreva oven på det første halve år i denne sæson skal "losses væk", så er dit udgangspunkt for debat så tåbeligt langt ude, at det kan være ligemeget.
Skrevet af Slettet(042125212608)
Interforlivet

Ditto, du har jo ikke andet end nærmest storrost candreva hele sæsonen, selvom han har været grotesk svingende i sine præstationer som adskillige har pointeret løbende i sæsonen.

Det burde ikke komme som nogen overraskelse at jeg ikke er til "humør" spillere og spillere der ikke har et solidt niveau. Noget der ikke just har været tilfældet med Candreva, han kan være god i et nogle kampe for derefter at stinke i en mdr. Hvilket har været kendetegnet for hele hans karriere i Inter. Han er ganske enkelt ikke længere en pålidelig spiller eller har det niveau han engang havde.

Jeg er ikke til den type spillere og bliver det heller aldrig.
Skrevet af Interforlivet
@Z4E: Ditto, du har jo ikke andet end nærmest storrost candreva hele sæsonen, selvom han har været grotesk svingende i sine præstationer som adskillige har pointeret løbende i sæsonen.

Forkert.
Skrevet af Interforlivet
Det ser ud til at vi er økonomisk bundet på hænder og fødder og derfor ikke rigtig har mulighed for at erhverve os nogle nye spillere, medmindre vi kan få de pågældende klubber til at tage imod vores spillere i bytte eller gå med til låne-aftaler (surprise!). Sjovt nok virker hverken Man U eller PSG interesserede i at overtage Mario hvorfor vi nok godt kan skyde en hvid pind efter både Mkhitaryan og Pastore.

Jeg tror egentlig lige så godt vi kan forberede os på, at der ingen forstærkninger kommer her i januar. CL-kvalifikationen skal i hus med det hold vi har nu. Det bør selvfølgelig også være muligt omend det kræver, at vores forsvar undgår flere skader.
Skrevet af Slettet(042125212608)
Forklaringen er stadig FFP og at vi mangler 70m euro i kassen! I det lys er det fadme uheldigt at man har smidt over 100m euro ud på spillere der floppede og ikke er levet op til forventningen (Gabigol, Mario og Kondogbia)

Alt dette betyder selvf. Man kun kan bytte og leje
Skrevet af Móstoles
Nogen der egentligt kan forklare Joao Marios situation? Synes hans første sæson gik fint eller er det bare mig?
Skrevet af OC
Jeg har set pigespillere på juniorniveau have et farligere skud end Joao Mario. Når man samtidig ligner Yoshi fra Mario på en prik, er det svært at fremstå særlig faretruende, og, som vi har set, åbenbart også svært at blive til noget i fodbold på et bare nogenlunde topniveau.

Fuck Joao Mario.
La prende Vecino.
Skrevet af Interforlivet
@Móstoles:
Nogen der egentligt kan forklare Joao Marios situation? Synes hans første sæson gik fint eller er det bare mig?
OCs slet skjulte sarkasme illustrerer meget godt hvor elendig manden har været i sin tid i Inter. Det har til tider været decideret (tragi)komisk det han har leveret.

Sjovt nok lader han til (i mine øjne i hvert fald) at variere helt ekstremt meget i sit generelle niveau afhængig af om han er placeret centralt (altså på 10´eren bag angriberen) eller på venstre wing, som jo er hans naturlige position. De få gange han har fået lov til at spille på den wing - som fx i vores seneste kamp mod Lazio hvor han fik et kvarters tid - har han faktisk set forholdsvis fornuftig ud, hvorimod han fra 10´er-positionen ligner en mand, der er decideret overmatchet i alle spillets facetter. Hans teknik er elendig, hans spilforståelse er på serie 4-niveau, og hans afslutningsevner er ikke-eksisterende.

I og med vi har et fysisk monster i Perisic rendende på vores venstre wing, er hans chancer for at slå igennem på den plads lig nul. Dermed er han stort set ubrugelig.

Hans 1. sæson var ikke lige så elendig, men han har altså ligegyldig hvordan man vender og drejer det på intet tidspunkt lignet en gevinst.
Skrevet af Slettet(042125212608)
Det har været elendigt købmandsskab for nu bare at sige det som det er. Men det kendetegner nu meget godt vores mega handler meget godt, det har været bras på bras
Skrevet af Interforlivet
@Z4E:
Det har været elendigt købmandsskab for nu bare at sige det som det er. Men det kendetegner nu meget godt vores mega handler meget godt, det har været bras på bras
Det har det. Heldigvis har vores mindre dyre handler været fyldt med genialiteter (jeg nævner i flæng Icardi, D´Ambrosio, Handanovic, Gagliardini, Skriniar) hvilket jo heldigvis vejer mere end op for de dyre fadæser.
Skrevet af Slettet(042125212608)
Det hjælper hvertfald gevaldigt på det, et salg af Icardi vil alene indbringe det vi har tabte på Mario, Gabigol og Kondogbia.

Perisic og skriniar har også i dag en værdisættelse på et godt stykke over de 50m euro. Medierne melder man i dag ikke vil sælge dem for under 70m euro.

D´Ambrosio, Gagliardini og Handanovic har nok ikke den helt store værdi på markedet men de har dog stadig været gode og fornuftige handler.

Det samme er lidt gældende for Valero, Miranda og Vecino der også har været fornuftige.

Moralen er vel at succesen for os, ikke er at købe "dyrt" ind, men at gå efter lidt billigere uslebne diamanter som Icardi
Skrevet af Interforlivet
Puha jeg tænkte nok at et kig på de seneste års historik på Artemio Franchi ikke ville være opløftende - og jeg fik ret. Vores seneste sejr i Firenze ligger fire år tilbage, nemlig i februar 2014 hvor en 20-årig Icardi blev matchvinder efter at have afløst Il Principe i midten af 2. halvleg. Vores seneste fem kampe i Firenze har resulteret i 4 sejre til Fiorentina og kun en enkelt til os.

Når man så kobler historikken sammen med det faktum, at vi er uden sejr i de seneste 4 kampe, lover det naturligvis ikke godt for aftenens kamp. Derfor vil jeg da også personligt være mere end tilfreds med et enkelt point.

Og så sætter jeg i øvrigt min lid til at Nainggolans pinlige udskejelser på de sociale medier samt Atalantas sejr over Napoli i Coppa´en kommer til at betyde at Roma (også) taber point i denne runde. At Juve, Napoli og Lazio henter andet end 3 point i deres kampe skal vi nok ikke regne med.
Skrevet af KasparNissen
Historikken taler imod os, ja. Jeg ville dog sige, at med en anden træner og hold, så er kampen uhyre vigtig. Der er to ugers break efter weekendens kampe, og et nederlag kan virkelig knække noget af den i forvejen nedadgående attitude. Icardi skulle angiveligt have været på træningsbanen, og snakket med gutterne om, hvordan man kan få mere at holdet med i det offensive. Jeg tror på en sejr, men Fiorentina har egentlig spillet noget udmærket bold på det seneste. Icardi score minimum 1 i aften tror jeg.

Hvad tænker du opsætningsmæssigt?
Grande Inter!
Skrevet af Interforlivet
@KasperNissen:
Historikken taler imod os, ja. Jeg ville dog sige, at med en anden træner og hold, så er kampen uhyre vigtig. Der er to ugers break efter weekendens kampe, og et nederlag kan virkelig knække noget af den i forvejen nedadgående attitude. Icardi skulle angiveligt have været på træningsbanen, og snakket med gutterne om, hvordan man kan få mere at holdet med i det offensive. Jeg tror på en sejr, men Fiorentina har egentlig spillet noget udmærket bold på det seneste. Icardi score minimum 1 i aften tror jeg.
Ja jeg læste også det med Icardi. Det er fedt at han angiveligt tager noget ansvar i denne dårlige periode. Og ja lad os da bare få minimum ét mål fra hans fod eller pande i aften:)

Hvad tænker du opsætningsmæssigt?
Jeg tror ikke vi skal forvente de store overraskelser. For mig at se er det eneste åbne pladsen på VB, hvor jeg ikke er helt sikker på, om vi får Santon eller Naga at se. Ellers forventer jeg at vi stiller i samme opstilling som mod Lazio.

Jeg glæder mig i øvrigt meget til at se om Cancelo kan fortsætte de gode takter. I mine øjne er han blevet bedre og bedre det seneste stykke tid. Han har virkelig bidraget med noget offensivt og indgået i et fint samarbejde med Candreva uden at det på nogen måde er gået ud over det defensive. Han kommer på noget af en opgave i aften over for Thereau (eller evt. Chiesa hvis de bytter lidt), så hvis han acer den, vil det love rigtig godt for fremtiden.
Skrevet af Slettet(042125212608)
Der kommer næppe nogen overraskelser og jeg vil gladeligt sælge kampen for et point vores manglende form taget i betragtning.

annonce
0