Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af OC
Ja, hvis man gerne vil se Jubentus vinde sit syvende mesterskab i træk.
La prende Vecino.
Skrevet af Interforlivet
@OC: Du formulerer dig nogle gange som et tågehorn. Vil det sige at du vægter et potentielt Napoli-mesterskab højere end en CL-billet til os?!

PS: Juve vinder i øvrigt mesterskabet uagtet resultatet i Milano. De er i en klasse for sig så at tro at vi på nogen måde skulle kunne forhindre dem i at opnå endnu et mesterskab er slet og ret fjollet.
Skrevet af SerieA33
*Interforlivet

Ja Juventus er rigtige gode. De har en balanceret trup, kompetent ledelse, nyt station og de har plus på kontoen år efter år.
Inter skal satse på at komme i top 4, og så bygge op derfra. Indtil man er i CHL er det svært at gøre meget mere end nu.Skrevet af OC
Jeg vil sige det således: jeg har alt mulig foragt for det her hold, og den måde hvorpå man har formået at formøble en førsteplads til Europa League på 2 måneder.
Det her skulle aldrig have været et reelt scenarie. At man de facto kan sende matchbold til Torino ved at tage point fra Napoli. Vi havde slet ikke haft den her diskussion, hvis vi var et fodboldhold med spillere og en træner, som var noget som helst værd. Så var man i en situation, hvor et nederlag til Napoli ikke havde gjort noget som helst.

Ét Juventus mesterskab gør utrolig ondt. 7 i træk er mere end hvad man kan bære. Misset Champions League for os koster reelt ´kun´ Icardi. Mere end nok til, at vi godt kan vinke farvel til at være konkurrencedygtige indenfor den overskuelige fremtid, men trods alt kun en spiller. 7 Juventus mesterskaber i træk vil aldrig blive glemt.

Juventus anno 2018 er for øvrigt ikke i ´en klasse for sig´. De snubler sig frem til sejre og dommerkendelser til højre og venstre, mens Napoli spiller god fodbold og tilmed får (næsten alle) resultater. Det gør så ondt.

Jeg ser hellere, at man lægger sig ned mod Napoli. Så kan man kraftedme bare lære, at man ikke skal spille uafgjort mod fucking Spal og Crotone.
La prende Vecino.
Skrevet af KasparNissen
OC with the rant! Dog er jeg helt enig.

Vi kan kun takke os selv i sidste ende, og selvom det gør ondt, at se Juventus vinde år efter år, så vidner det bare om en klub der er foran på mange områder.

Juventus har dog i denne sæson haft problemer, og OC har ret i, at de ikke spiller flot bold pt. Napoli spiller bedre fodbold, men de blev sat på plads af et effektivt Roma hold.

Drømmescenarie er selvfølgelig, at Napoli vinder ligaen, og vi får en fjerdeplads, men lad os nu lige tage en kamp ad gangen. Juventus mangler stadig Napoli.

PS: Fuck Joao Mario og Juventus.
Grande Inter!
Skrevet af Interforlivet
Jeg er slet ikke enig med jer mht Merda vs. Napoli. Juventus snubler sig ikke til noget som helst, OC. Det kan sagtens virke tilfældigt at Dybala efter en forholdsvis skidt kamp sender bolden op i krogen i Rom i overtiden, men det er det ikke. Det kan også virke tilfældigt at Zazas afslutning for 2 år siden efter en helt lige kamp i Torino rammer en Napoli-spiller og suser i kassen til 1-0. Men det er det ikke. Det er det som klassehold gør. Det er det Juventus gør. Og det er det de gør igen og igen og igen og igen. Og ved du hvad de ikke gør? De taber ikke 2-4 til Roma på hjemmebane på opløbsstrækningen. Det ville aldrig nogensinde ske. Og det er forskellen på Napoli og Juventus, og det er lige præcis det der er definitionen på klasse i fodboldverdenen. Og ja det er da fucking enerverende, men det er for helvede realiteterne. Napoli spiller utrolig flot, og de har i sandhed bevæget sig tættere på Juventus end de har været i årtier. Men det ændrer ikke på at Juventus vil cruise sig til endnu et mesterskab i år, og at de i øvrigt vil gøre dette med eller uden vores hjælp, hvorfor en forhåbning om at vi taber på søndag er både omsonst og dum.
Skrevet af Interforlivet
At dømme ud fra de løbende rygter kan vi vist godt antage at vi går benhårdt efter en central midtbanespiller til sommer - og gudskelov for det!. Skulle det kunne lade sig gøre for os at tilknytte enten Rabiot eller Kovacic som er de seneste der er blevet kædet sammen med os, vil jeg være ovenud tilfreds. Men det er nok også for meget at håbe på.
Skrevet af Slettet(042125212608)
Hvis vi vinder over Napoli (nok ikke de bedste odds), så er det kun og udelukkende kun Napolis problem, det kan og skal aldrig være vores problem. Vi skal aldrig hjælpe nogen med at vinde, som i aldrig vi skal kæmpe for at få så mange point muligt uagtet hvor vi ligger i tabellen og vores muligheder.

Hvis det så føre til et Juve mesterskab so be it. De er ikke og vil ikke være ufortjent. Om man så kan lide deres måde at spille på er så en anden snak, men man kan ikke tage fra dem, at det virker. Det gør ikke min dag dårligere at de vinder en mere eller om de så vinder 10 i streg, irriterende men så absolut heller ikke mere end det. Jeg går op i Inter og udelukkende Inter, hvordan de andre klare det og hvor meget succes de har er bare ikke synderlig vigtigt så længe vi kan opnå vores målsætning.

For i øvrigt fantastisk hvis vi lykkeds med De Vrij, Kovacic løser ikke noget som helst, han var ikke just imponerende sidst han var her, og ingen grund til at gå tilbage til en fuser. Vi har brug for en kriger og som også vil bibringe noget fart i spillet, ikke et overvurderet flop, der nu har floppet i to traditionsrige klubber.

Skrevet af Interforlivet
@Z4E: Så du PSG-Real? Kovacic var fantastisk. Hvor har du i øvrigt fra at han skulle være et flop i Real!?
Skrevet af Flying Dutchman
Ja, lad os endelig få flere felt-til-felt midtbanespillere på holdet. Det skal nok løse vores mentale og kreative problematikker.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Interforlivet
@FD: Flere? Hvem har vi af felt-til-felt midtbanespillere pt. mener du? Jeg tæller nul. Arh ok måske Vecino kan gå for at være det. Men i og med at han er dårlig ændrer det jo selvfølgelig ikke særlig meget ved at behovet i dén grad er der for at få typer som Kovacic og Rabiot ind. Specielt Rabiot ville i mine øjne være en fantastisk tilføjelse (omend det selvfølgelig er temmelig urealistisk at det skulle lykkes os at hente ham).
Skrevet af Interforlivet
Jeg er sikker på at det for mange ikke giver særlig meget mening, men jeg kan mærke at jeg er optimist omkring kampen på søndag. Jeg tror at Napoli er ved at skide i bukserne over udsigten til at den grimme zebrastribede tank fra Torino nok engang skal rulle hen over dem medmindre de lykkes med at vinde resten af deres kampe i serie a. Det kan i mine øjne sagtens blive udslagsgivende eftersom vi samtidig kan lukrere psykologisk på at (det meste af) fodbold-Italien forventer en Napoli-sejr. Jeg tror vi som minimum får uafgjort, men jeg tror faktisk mest på en sejr med Icardi som helt.

Rigtig god tur på GM, FD!
Skrevet af Flying Dutchman
Grazie - hopper på flyet om lidt. Jeg tror, vi håber, men på et nogenlunde helt fyldt GM, hvor der tilmed skal fejres 110-års jubilæum, skal det nok blive en fest alligevel.

EDIT: jeg vil til enhver tid også betegne Gagliardini og især Brozovic som to-vejs midtbanespillere. Rabiot ville da være en styrkelse, men han vil ikke løse vores problemer. Det til en anden gang.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Flying Dutchman
Tillykke med os, i øvrigt.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Slettet(042125212608)
Lugter af kujon og parkere bussen fodbold i aften hvor vi spillere alle de gamle kendte spillere, medierne melder om at Vecino, Gagliardini og Brozovic starter inde. Valero er ikke 100 og Spaletti har ikke nosser til at starte Rafinha inde selvom han er den bedst spillende i øjeblikket.

Forsvaret er som altid Handanovic, Cancelo, Skriniar, Miranda, D´Ambro og Angrebet Candreva, Icardi og Perisic

Gætte på vi kreere max to chancer indtil Karamoh og Rafinha kommer på banen.Skrevet af Flying Dutchman
Det er ikke det, medierne her i Italien melder. De skriver om Brozo og Gaglia på midten, og Rafinha på 10´eren.

Hvilket også ville give mening mod Napoli.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Slettet(042125212608)
Handanovic; Cancelo, Skriniar, Miranda, D´Ambrosio; Vecino, Gagliardini; Candreva, Brozovic, Perisic; Icardi

Fra CDS

Tutto har så Valero i stedet for Brozovic men ellers samme formation.

GDS siger stortset det samme som CDS men med mulighed for at Rafinha kan smides ind som en joker.
Skrevet af Flying Dutchman
Det er ikke det, der står i dagens GdS (i papirudgave, forstås). Valero er ikke 100% Klar og spås til at starte ud. Endvidere har Spalletti også spottet, at Vecino´s nylige præstationer har været ringe.

Det vil i øvrigt heller ikke give mening at starte med både Gagliardini og Vecino - Napoli´s midtbane er ikke just fysisk enorm, men snarere meget løbevillig - deraf Brozovic. Gagliardini får nok som fornemmeste opgave at hæmme Hamsik.

Duellen mellem Cancelo og Insigne bliver afgørende.

Tuttosport er i øvrigt ikke på nogen måde en pålidelig kilde.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Rossoneri
Hey Interisti,
Det er første gang jeg bevæger mig over i jeres tråd.

Jeg tænkte blot jeg ville høre jeres reaktion på Spallettis udtalelser efter kampen igår. Efter hans mening kan han ikke opnå mere med holdet. Der mangler grundlæggende "bare" kvalitet.

Er I enige? Og hvad er jeres tanker om sådan en udmelding midt i et tæt CL-ræs?

Jeg spørger fordi jeg interesserer mig en del for ledelse. Sportshold er i den forbindelse enormt interessant.
Jeg kan ikke helt lure om Spallettis udtalelse er klog eller det absolut modsatte. Og er det hans reelle holdning eller ligger der motiver bag?

I kender hans metoder bedre end mig - kunne være interessant at høre jeres holdning...
Skrevet af Bishop
Nogle vil med rette kalde det vanvittigt, som minimum yderst utraditionelt, og som jeg læser kommentarerne, så kan det på sin vis og ganske problematisk tolkes som at han kaster sine egne spillere under bussen for at redde egen røv.

Hvis Inter havde solgt ud af spillere i vinterpausen så kunne han måske have en point, men holdet er ikke dårligere end da han tog opgaven, ej heller dårligere end da Inter lå omkring førstepladsen for et par måneder siden.

Derudover så er timingen også dårlig, det er ikke det rigtige tidspunkt at pille den sidste selvtillid ud af spillerne, måske han satser på en trodsreaktion?


https://media.giphy.com/media/hrlkHUl2PQhtC/giphy-downsized-large.gif
annonce
0