Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Flying Dutchman
Jeg læste lige, det var Skriniar fjerde afslutning på stolpen i indeværende sæson. Det er godt nok vildt, at den mand, udover at være den (efter min mening) én af de klart bedste forsvarsspillere i Serie A, har overskud til at komme op og ramme målet.

At han så, hvis han havde scoret de fire gange, havde været vores næstmest scorende spiller, siger så mere om vores offensiv end noget andet. Det siger i hvert fald nok, at han lige nu er vores tredjemest scorende spiller...
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af KasparNissen
Stof til eftertanke ;)

Skriniar er vanvittig. Der er ikke så meget andet, at sige til det...
Grande Inter!
Skrevet af Interforlivet
Skriniar er vanvittig. Der er ikke så meget andet, at sige til det...
Indeed he is.
Skrevet af Interforlivet
Hvis man skal tro på de engelske aviser, så deltager Chelsea nu i jagten på Asamoah. Er det sandt, kan vi nok godt vinke farvel til udsigten til at få ham til Milano da lønningerne i London jo generelt er en del højere, end det vi kan tilbyde. Som jeg har givet udtryk for før, vil jeg personligt rigtig gerne have ham til Inter. I mine øjne vil han konstituere en gedigen opgradering på VB-positionen. Samtidig vil vi så også slippe for at skulle af med de 35 mio. euro for Cancelo (ikke at han har gjort det skidt).
Skrevet af Lentini
Chelsea har både Marcos Alonso og nyindkøbte Emerson Palmieri på den position. Hvad skal man så med Asamoah? Det lyder som en and, så du kan bevare din optimisme på det punkt.

Edit: Hehe, det er en The Sun historie. Værre sladderspalte finder du ikke i England.
Skrevet af Interforlivet
@Lentini: Du har ret. Der var jeg vist lige lidt for hurtig, tak:) Jeg bevarer optimismen!
Skrevet af Slettet(042125212608)
Medierne er dog stadig ret overbeviste om vi køber både Cancelo og Rafinha, så sent som i dag er der skrevet om det.

De Vrij kontrakt skulle snart sendes ind så den er næsten så godt som på plads. Bliver godt med Skriniar; De Vrij forsvar og så må Miranda gerne agere reserve, ville være et stærkt forsvar.

Så mangler vi bare kvalitet på midten og fløjene.

Vi skulle være interesseret i at hente Bernard på en Bosman og Praet
Skrevet af Interforlivet
Jeg er helt enig med dig i at et midterforsvar bestående af Skriniar og De Vrij med Miranda på rotation vil være super, men De Vrijs doping-halløj skal vel (forhåbentlig!) lige bringes i orden før vi skriver med ham.

Hvis det lykkes os at hente Asamoah, ser jeg personligt ikke den store grund til at købe Cancelo for hele 35 mio. euro. Men der er selvfølgelig også mange "hvis´er" her, så at gisne om hvad der kommer til at ske giver måske ikke så meget mening pt.
Skrevet af Slettet(042125212608)
Asamoah syntes jeg er mest interessant fordi vi tilfældigvis kan hente ham på en Bosman, det samme er egentligt tilfældet med Bernard. Ved at hente de to og De Vrij slipper vi for at skulle bruge dyrerbare resourcer på positioner og i Bernards tilfælde bredden, som ellers kunne være blevet brugt på det alt overskyggende problem på midten og de tre forreste positioner. Det passer mig derfor fint hvis det lykkeds.

Jeg håber ærligt talt også vi kan komme af med både Candreva og Perisic, jeg tror simpelthen bare ikke længere på vi får de to til at levere på et bare nogenlunde anstændigt niveau over en hel sæson. Talenter er der, men hvad nytter det når de falder så meget fra hinanden ved den mindste tegn på modgang, havde de bare haft Skriniar stabilitet.
Skrevet af Interforlivet
GDS forventer at Spalletti i morgen hopper tilbage til den tragiske formation med Vecino, Gaglia og Valero på midten. Gud hvor jeg dog håber de tager fejl!
Skrevet af Interforlivet
Det er ikke kun GDS der melder om tilbagefald. Så vi kan vist godt forberede os på en massiv omgang laaaaangsom boldflytning til siden og bagud med en Icardi liggende mutters alene i ingenmandsland på toppen. Det skal nok gå godt.
Skrevet af Interforlivet
Samme opstilling som mod Napoli. Jeg pakker pessimismen væk igen og undskylder Hr. Spalletti. Hvor det er det fedt at se! Lad os håbe at Gaglia og Brozo kan fortsætte de lovende takter. Forza Inter!!!
Skrevet af Flying Dutchman
Selv hvis Spalletti havde skiftet ud, så havde der sikkert været en god grund til det. Vi aner jo ikke hvad der foregår til træning, hvordan Spalletti anskuer kampen rent taktisk og hvilke spillere er friske.

Jeg tror til stædighed ikke på, at Spalletti (eller hvilken som helst træner) med vilje stiller med et svagere hold, kun for at pisse os fans af, mens jeg også, ligeledes til stædighed, tror på, at han ved hvad han laver.

Det skrevet, så er det selvfølgelig mere end fint, at vi ikke skal se på Vecino i endnu en ligegyldig kamp, mens det også er yderst fortjent Gaglia og Brozo får genvalg.

Vi skal bygge videre på Napoli kampen og få tre point i dag. Milan må ikke komme for tæt på, mens vi skal kunne lukrere på at Lazio og Roma måske smider point. Det er faktisk lige før, jeg vil betegne kampen som en lille make or break affære.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af OC
Igen, igen, igen, igen;

Derfor kan trænere godt træffe forkerte beslutninger - og det har den pågældende træner godt nok også gjort. Jeg forstår ikke din aversion overfor den kendsgerning, især når det kommer til Spalletti.

Fin opstilling.
La prende Vecino.
Skrevet af Nerazzurri
@Z4e


Jeg håber ærligt talt også vi kan komme af med både Candreva og Perisic, jeg tror simpelthen bare ikke længere på vi får de to til at levere på et bare nogenlunde anstændigt niveau over en hel sæson. Talenter er der, men hvad nytter det når de falder så meget fra hinanden ved den mindste tegn på modgang, havde de bare haft Skriniar stabilitet.Perisic har lige spillet 2½ sæson på stabilt højt niveau, men nu er han ikke længere i stand til at præstere? Hans formdyk hænger sammen med resten af holdets formdyk, der yderligere understreger den manglende bredde i truppen, i hvert fald hvad kvalitet angår.

Hvis klubben solgte de to spillere, hvem skulle så erstatte dem, forudsat Spalletti forsætter med sin 4-2-3-1 formation? Karamoh og?
Solo non mai in B. Altobelli-Baresi-Bergomi-Zanetti-X-Handanovic
Skrevet af Flying Dutchman
Hvor skriver jeg, at Spalletti ikke er fejlbåren og gør alt perfekt, OC?

Jeg skriver blot, at jeg går ud fra, at han ved, hvad han laver - under alle omstændigheder mere end du og jeg. Jeg skriver - igen, igen, igen, igen; - ingen steder, at han ikke må kritiseres, lad stå at I ikke må gøre det.

Det eneste, jeg ved er, at Spalletti: a) har spillerne til træning hver dag og derfor er uendelig mere ind i sagerne end vi sidelinjetrænere er; b) påviseligt er en dygtig træner og c) ikke med vilje stiller med et svagere Interhold, bare fordi han er stædig og vil gennemtrumfe sin vilje. Derfor går jeg altid ud fra, at når Spalletti vælger at stille med Vecino og Borja Valero, at der er en klokkeklar taktisk og spillemæssig begrundelse til det, selvom der fra lægterne råbes efter "Rafinha" og at "Valero er så ringe".

Der er, som efterhånden maaaaaaaaange gange skrevet før, en forskel på at gå ud fra, at Spalletti ved hvad han laver (lidt ligesom jeg også går ud fra en bager kan bage brød og en VVS´er kan fikse mit WC), og derudfra konstatere at han slet ikke laver fejl overhovedet. Det må du da snart forstå.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Interforlivet
Ligegyldig hvor mange gange du skriver det FD (og dette gælder også dit forhold til købssummer), så giver det ikke meget mening for mig. Men jeg ved godt at det er din holdning, så den respekterer jeg selvfølgelig. Men kunne du så ikke også gøre det den anden vej? OC, jeg og maaaange flere mener at det giver masser af mening at kritisere en træner for valg af startopstilling UDEN (skriver på mobil) at kritikken behøver at indebære en holdning om at manden ikke ved hvad han foretager sig. Jeg ved godt at han træner dem hver dag, og at han ikke stiller et dårligt hold med vilje. Men derfor kan hans valg stadig sagtens kritiseres i min verden. Apropos det der med at skrive tingene mange gange, så burde du da vist også snart have forstået det.

God kamp!
Skrevet af Flying Dutchman
"Maaaaange flere"? Du mener Z4E? - for det har ikke været diskuteret af andre end os fire.

Der er ikke noget, du skriver, som jeg ikke har adresseret i mit forrige indlæg. Jeg har ikke på noget tidspunkt skrevet, at I ikke må kritisere Spalletti, dennes valg, dennes taktiske oplæg og for min skyld det jakkesæt han har på.

Jeg forstår bare ikke, at man a) allerede inden de officielle startopstillinger er offentliggjorte, i så høj grad stejler og b) har en idé om, man ved bedre, end manden der har disse spillere til daglige til træning, og derudover har væsentlig mere erfaring end nogen som helst i denne tråd.

Bemærk: jeg skriver stadigvæk ikke, at du og andre ikke må kritisere. Giv den gas. Kritikken blev bare lige skinger nok, især taget i betragtning, at det endnu ikke var klart, hvordan holdene ville stille op.

PS: Og jo, selvfølgelig går du ud fra, at du, i én eller anden omfang, ikke tror på, at Spalletti ved hvad han laver, når du fra dine trygge rammer her i Danmark tror, du har en bedre idé til en startopstilling, end manden der er ansat til det. Det er i hvert fald, med al respekt, fjollet at kritisere en startopstilling, når du ikke engang er tæt på at kende alle faktorer der spiller ind i Spalletti´s valg.

EDIT: Jeg har i øvrigt lidt svært med at spotte, hvor jeg ikke respekterer jeres holdninger.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Nerazzurri
Højt pres fra Sampdoria giver plads på deres aidste tredjedel, men kan Perisic og Candreva udnytte det. Indtil videre har det kun ført til en chance.
Solo non mai in B. Altobelli-Baresi-Bergomi-Zanetti-X-Handanovic
Skrevet af Flying Dutchman
Candreva har dog formået at slå et fladt indlæg - så allerede det er en klar forbedring.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
annonce
0