Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Interforlivet
@FD:
Tja, det forudsætter så også, at Napoli vinder over Juventus, og/eller at sidstnævnte mister point et andet sted.

Så den er spinkel - men den er der da!
Du glemmer lige at Merda jo også mister 2 eller 3 point d. 28. april i Milano;)

Skrevet af Flying Dutchman
Det er næsten et must at tage mindst et point fra Juventus, hvis vi gerne vil til millionbal efter sommeren, så ja!

Vi har i hvert fald fine muligheder til at tage første stik på søndag. Petagna har karantæne, mens Spinazzola, Caldara og Ilicic alle er småskadede.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Interforlivet
Ja Atalantas problemer med karantæne og småskader er helt klart også noget jeg hænger min hat på. Jeg er så samtidig utrolig ærgerlig over at Brozo er ude, da jeg mener, at han er en stor del af årsagen til vores spillemæssige opblomstring (han spillede også en virkelig god 1. halvleg mod Torino synes jeg). Men det er trods alt kun en enkelt spiller vi kommer til at mangle, hvor Atalanta ganske rigtigt risikerer at mangle flere. Det er ikke dumt.
Skrevet af Flying Dutchman
Enig med hensyn til Brozovic. Cancelo og Rafinha har været friske pust, Gagliardini og Perisic har også oppet sig (igen), men Brozovic er for alvor trådt i karakter. Men altså, også han blev brugt forkert, da også han ikke er 10´er.

Jeg har alle dage været en stor fortaler for Marcelo, som jeg mener kan bare lige det ekstra, end vores andre centrale spillere når han er i spillehumør. Af samme grund har jeg også været enormt irriteret, når han har rendt rundt og lignet en forurettet teenager, når han ikke er i spillehumør.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Interforlivet
Det er sjovt, jeg synes faktisk han ligner en forurettet teenager, både når han ikke er i spilhumør, og når han er. Han slår altid ud med armene og ligner en der tænker "så gider jeg fandeme heller ikke være med, hvis det skal være sådan" minimum 5 gange pr. kamp, og årsagen kan være alt fra et mere eller mindre ligegyldigt boldtab til en scoring af modstanderne. Jeg morer mig faktisk ret tit over det.

Og ja, jeg ved du altid har været glad for Brozo. Jeg havde nok personligt afskrevet ham lidt efter hans meget dårlige periode under (var det?) De Boer. Men han er i sandhed tilbage, og jeg synes at han og Gaglia komplimenterer hinanden noget nær perfekt i maskinrummet på midten af banen. Og nej, Brozo skal ikke spille 10´er. Han skal spille bag 10´eren ligesom han har gjort i løbet af vores seneste spillemæssige optur - ingen tvivl om at det er der han er bedst.
Skrevet af Flying Dutchman
Jeg har afskrevet ham fem, seks gange efterhånden, hvor hans rapport med fansene var helt i bund. Det sker nok et par gange igen - men så længe han bliver ved med at komme så stærk igen og virkelig gør en forskel, er han da tilgivet.

Dette afstedkommer meget fra at jeg havde læst, at Brozovic konsekvent er én af de spillere, der løber mest og dækker mest af banen. Set i det lys kan man også forstå (om end ikke bifalde), at han engang imellem har reageret på buh-råb, som han har gjort. Det må ikke være sjovt, at kæmpe røven ud af bukserne, men alligevel blive buhet ud, bare fordi man ikke nødvendigvis spillede en god kamp og fordi ens kropsprog ikke er alt for opløftende. At han så bør være bedre end det, er en anden ting.

Nu kommer enten Borja og Vecino ind og spiller på den centrale. Det er nok også fint nok, især fordi førstnævnte kommer ned og spiller det, der nok er hans naturlige plads. Men vi kommer da til at savne Marcelo´s pasningspil.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af OC
La prende Vecino.
Skrevet af Flying Dutchman
Hehe, OC!

Hvad fuck brokker folk sig over? Benatia kan da bare lade være med at brage ind i ryggen på Madrid-spilleren. Det er torskedumt. Klart straffe.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Soren32
Kære Interisti.

Jeg er en skabs-læser af denne tråd, der nu ser mit snit til at gå aktivt ind i debatterne.

Til at starte med håber jeg, I berejste Inter-hoveder kan hjælpe mig med en vurdering?
Jeg var i Milano for at se Inter – Roma i 2007 (?), hvor runden blev aflyst pga. en bombe i lokalbraget mellem Catania og Palermo. Møg. Jeg var igen afsted en håndfuld år senere, hvor jeg så Inter vinde snævert over Chievo, og nu er det endelig tid til at vende retur. Denne gang mod Sassuolo d. 13. maj, hvor jeg håber på fest og farver i en stor sejr inden gyseren i sidste runde mod Lazio.

Kampstart er dog ikke officielt bekræftet! Men vil I mene, der er nogen grund til at frygte, den kunne blive rykket?

Desuden: Kender I nogle gode steder at købe billetter (overvejer Arte Udland)?

På forhånd tak for hjælpen – og tak for mange timers underholdende læsning hidtil!
-Søren.
Skrevet af Flying Dutchman
Hej Søren, velkommen til, nu også som bruger.

I Serie A bekræfter man oftest først kamptidspunktet et par uger op til runden. Du skal dog ikke være bange for, at kampen ikke bliver afviklet på den dato, den står til - nemlig den 13. maj. Der skal en del til for at en kamp bliver flyttet, som for eksempel ekstremt dårligt vejr eller netop en bombetrussel. Så book du rolig din billet til Milano - chancerne for, du rejser forgæves er forsvindende lille.

PS. Mit gæt vil i øvrigt være, at kampen bliver spillet kl. 15. Jeg tror, det kun er Roma-Juventus der får et sent tidspunkt. I og med der er så tæt løb om de øverste pladser, tror jeg FIGC går langt for, at de øvrige kampe spilles på samme tidspunkt.

Min kone og jeg køber altid billetterne igennem Viagogo, i øvrigt. Man hører lidt hist og pist, at de ikke altid er lige pålidelige, men det har nu ikke været et problem, de gange, vi har været af sted. Hvis du er usikker, kan du altid ringe til Inters billetkontor på GM. De er yderst venlige og taler godt engelsk. De kan kontaktes på +39 02 4042432.

Held og lykke!
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Interforlivet
Haha. Karma is a bitch, Juve! Hvor var det dog en frydefuld fornemmelse at se Cristiano smække den op i krogen efter 97 minutter. Herligt. Så er the treble-rekorden stadig vores:) Og ja, i øvrigt var det da et straffespark der både kunne - og burde - blive dømt. Så det var der da ingen grund til at hidse sig sådan op over.

@Søren: Ja, velkommen til. Altså jeg kender ikke til de andre sider som der bliver nævnt. Jeg har altid købt gennem Inters hjemmeside (www.inter.it). Det kræver blot et medlemsskab/login (som i øvrigt er gratis). Jeg har kun en enkelt gang oplevet ikke at få billetter. Det var til Milano-derbyet i efteråret hvor holdet var højtflyvende, og alle billetter blev revet væk. Til en kamp som den mod Sassuolo burde det slet ikke være noget problem at købe gennem siden.

God fornøjelse - det er sgu (afhængig af hvordan de næste par runder forløber selvfølgelig) nok ikke en helt dum kamp du har valgt at tage ned og se!
Skrevet af Soren32
Tak for gode svar, FD og Interforlivet!

Jeg prøver at gå på Inter.it og se nærmere.
Jeg har på fornemmelsen, at jeg blot har været uheldig tidligere, men ikke desto mindre, så sidder der stadig lidt gammelt paranoia i kroppen.

Og nej, jeg håber det er en velvalgt kamp og at spændingen er 110 % intakt til andensidste runde - og så håber jeg naturligvis på et målshow som tidligere mod netop Sassuolo.

Endnu engang tak.
Skrevet af Flying Dutchman
I4L har en valid pointe i, at kampen næppe bliver udsolgt, så det står dig i og for sig også frit for, "bare" at rejse derned og købe billetten i Intershop inden eller på dagen. På den måde minimerer du risikoen, og skulle kampen - mod al forventning - blive aflyst, så har du jo bare en fed dag i en dejlig by.

Såfremt du har spørgsmål om fysisk at købe billetterne, så kan du også ringe til det nummer, jeg skrev i mit forrige indlæg, da jeg ikke plejer at gøre det på den måde. Desuden er Magnifico i Fiorentina-tråden (eller Serie A-tråden) en god hjælp her.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Interforlivet
På hjemmesiden kan du også købe dem lige så snart de bliver sat til salg og så selv printe dem. Det plejer jeg at gøre. Så er der også stort set frit valg på alle hylder med hensyn til hvor I vil sidde. Man sidder i øvrigt pissegodt på "den røde" langside. Det er lige lidt dyrere end eksempelvis "den gule" langside eller endetribunen, men til gengæld kan man også være heldig at rende ind i Cordoba (gik forbi med sit barn inden kampen) og Gnoukouri (skrev med stor tålmodighed 1000 autografer og fik taget 1000 billeder sammen med diverse Inter-fans) som vi gjorde sidst. Og til en kamp mod Verona som var den vi så, koster billetterne stadig "kun" 60 euro stykket.

PS: Jeg kan sagtens forstå din paranoia - det er jo en sandt skrækscenarium at tage derned for så at se kampen blive aflyst. Meeen så uheldig kan man da kun være én gang er jeg sikker på:)
Skrevet af Magnifico
Hov, jeg blev vist ringet op :-)

Da Interforlivet ser ud til at have godt styr på billetkøb til Inters kampe, er det dog begrænset, hvad jeg kan tilføje.

Normalt køber jeg billetter (til Fiorentinas kampe) på en af to måder:

- Hos et officielt lokalt udsalgssted og senest dagen før kampen. På kampdagen stiger billetprisen som regel.

- Gennem klubbens hjemmeside og den evt. tilknyttede officielle billetudbyder (hos Fiorentina er det Listicket).

Disse steder betaler du altid kun billettens officielle listepris + et evt. salgsgebyr på et par euro.

Jeg har aldrig købt gennem andre udbydere. Til andre kampe end Fiorentinas, har jeg også kun benyttet mig af ovenstående to muligheder.

Og normalt vil jeg aldrig anbefale operatører som f.eks. ViaGoGo, da de generelt tager overpriser, og til tider voldsomme overpriser. Men det er åbenbart gået fint for FD.

Hvis du køber på stedet, så skal du huske at medbringe pas (på alle deltagere), da ens personlige navn jo skal stå på billetten. Du skal også medbringe de selvsamme pas på stadion.

Mht. kampprogrammet så fastlægges det 3-4 uger før kampafvikling og i klumper. Så kamptidspunkterne i weekenden d. 13. maj offentliggøres inden for 1-2 uger.

Som standard er kampen sat til søndag kl. 15. Og selvom det er næstsidste runde, hvor forbundet vil tilstræbe at afvikle kampe med betydning for klassementet på samme tid, så kan kampen blive flyttet til:

- Lørdag kl. 15.00, 18.00 eller 20.45
- Søndag kl. 12.30, 18.00 eller 20.45

Hvis du ikke har tålmodighed til at vente på offentliggørelsen af kamptidspunkterne, er det nok en god idé at rejse derned fredag og hjem mandag. Så burde du være home safe.

PS: Hold lige øje med den mulige lock-out i det offentlige. Den vil få indflydelse på flytrafikken. Og det ville jo være ærgerligt, at dit fly blev aflyst, så du ikke kan komme ned til kampen.
ACF Fiorentina & Leeds United FC
Skrevet af Flying Dutchman
Jeg skal da lige love for, den får hele armen fra Juventus lejren i dag. Benatia hævder i ramme alvor, at han ikke rører Vazquez - og hvis han gjorde, så var det kun meget lidt med højrelåret.

Kom, lad os sammen klappe stavelserne, Medhi: selv-for-næg-tel-se
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Magnifico
Klap-klap-klap-klap-klap.

Tvivler dog på, at Benatia behersker dansk, så vi klapper lige igen: fa-re-lo-struz-zo.

http://www.ascomnovara.it/photo/area-sindacale/640x480/condomino_struzzo.jpg
ACF Fiorentina & Leeds United FC
Skrevet af Flying Dutchman
Okay.

Fair nok.

Man er sur over, man tabte videre færd i det sidste minut. Jeg kan endda forstå, at man, som Juventus spiller, synes at straffesparket er hårdt dømt. Jeg vil endda strække mig så langt som, at jeg godt kan forstå, selvsamme Juventus spiller synes, det er en fejldom.

Men hvordan kan man i ramme alvor påstå, man kun ramte modspilleren med højre lår, når man reelt set viklede sit venstre ben om ham!?

Man fatter det jo ikke.

Men jeg kan da se, at de italienske medier glædeligt køber narrativet om, at Juventus blev snydt - det er vist kun Del Piero der har turdet at gå lidt mod strømmen - så her om to, tre år vil alle i Italien huske det år "Juventus blev snydt af onde, onde Real Madrid og de ringe engelske dommere, der har skraldespande som hjerter".
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Magnifico
Det er jo (desværre) et velkendt aspekt ved den italienske folkekultur, at man føler sig udsat for et komplot, når tingene ikke lige går ens vej.

Det skal dog siges, at de mere seriøse aviser trods alt taler om "tvivlsomt straffespark", som kunne gå begge veje - mens de kulørte af slagsen, inkl. sportsaviserne, brager løs med, at der ikke var straffe. De skal jo holde gang i ilden, så der også er noget at skrive om de næste par dage.

Men ja, vi vil i år frem høre svadaen, som du så rammende definerer. Danmark og Sveriges påståede biscotto mod Italien ved EM 2004 er fortsat et emne, som alle italienere kan huske og gladeligt diskuterer med dig. Det er 14 år siden!
ACF Fiorentina & Leeds United FC
Skrevet af Stankovic
Husker det nu også som i går. Det var klasse.
annonce
0