Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af OC
Napoli gjorde deres.

Nu må vi gøre vores.
La prende Vecino.
Skrevet af Slettet(042125212608)
Og som forudsagt udgjorde Sampdoria absolut ingen trussel for Lazio. men blev komplet udraderet, så forudsigeligt som noget kan blive.

Vi kan stadig selv afgøre det Men det kræver at vi vinder tre kampe (Udinese, Sas og Lazio) og spiller min uafgjort mod Juve og så går vi kun videre på reglen om indbyrdes opgør. Et nederlag mod Juve eller point tab mod Lazio og det kræver reelle mirakler.

Vi er klart dem af de tre med de dårligste odds for at tage en top 4 af Roma, Lazio og os. Vi har med en god margin det sværeste program, med Juve hjemme, Udinese ude og Lazio ude og så Sas vi ikke har haft det nemt mod på det seneste.

Romas er klart mere overkommeligt med Chievo (Hjemme), Cagliari (ude), Juventus (Hjemme) og Sas (ude)

Lazio er en mellem variant med Torino (ude), Atalanta (hjemme), Crotone (ude) og Inter (Hjemme)

Skrevet af Flying Dutchman
Napoli gjorde deres.

Nu må vi gøre vores.

Amen!
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Interforlivet
@OC:
Napoli gjorde deres.

Nu må vi gøre vores
Nemlig! Tænkt at vi nu står med muligheden for at rive guldet ud af hænderne på Merda. Det vil være en kæmpe fryd!

@Z4E: At vores program med en stor margin er sværere end Lazios er slet og ret noget vås. Igen, det er fint at du føler behov for (hele tiden!) at være pessimistisk men lad nu vær med at udlægge dit sortsyn som noget der bunder i objektivitet. Vi har merda, ja, men så har vi også Udinese der har tabt 11!? kampe i træk og Sassuolo som meget vel kan være fri af nedrykning når vi møder dem.

Lazio har et stærkt spillende Atalanta-hold som kæmper om EL-billetter, så har de Torino som de ikke har slået på udebane siden 2015, og så har de Crotone der er i færd med at lave et comeback a la det vi så sidste år.
Skrevet af Flying Dutchman
Jeg er et eller andet sted for så vidt enig med Z4E i, at vi nok har det sværeste slutprogram af de tre hold; men jeg er så til gengæld også enig med I4L i, at det ikke er med stor margin. For mig at se, koger det i skrivende stund stadigvæk ned til, at vi skal slå Lazio i sidste kamp.

Endvidere er jeg mere og mere begyndt at skele mod Roma. De har heller ikke just et superlet program. Et solidt Chievo mandskab, der med stor rutine vil forsøge at fedte ét point med hjem til Verona; Juventus og til sidst et Sassuolo mandskab, der måske er i sikkerhed, men som nok gerne vil vise EdF, at de ikke savner ham. Desuden har vi en lille matchbold mod dem, i form af at vi er bedre indbyrdes.

Vi er formentlig klogere efter næste runde. Lazio har en ikke nem opgave ude mod Torino; Roma møder Chievo og vi møder Juventus. Kan vi holde os indenfor mindst tre points afstand til Lazio, så kan vi stadigvæk afgøre det i sidste runde. Taber vi mod Juventus, mens Lazio vinder i Torino og Roma vinder over Chievo, begynder det altså at se svært ud. Vinder vi, så er vi, uanfægtet de to romerske holds resultater, over den største hurdle og har endog meget gode muligheder for at ende i top fire.

Jeg tipper dog, at d´Italia ender i en Inter sejr. Først og fremmest har vi ikke tabt mod Juventus på hjemmebane, siden maj 2015. For det andet, så skal Juventus faktisk bruge tre point, mens vi godt kan nøjes med ét point, selv hvis Lazio og Roma vinder (da vi dermed vil være tre point efter de to, og derfor stadigvæk kan afgøre det selv). Præmissen bliver altså et Juventus-hold, der skal angribe, mens vi kan spille på kontraen - og det kan vi traditionelt jo godt lide.

Jeg glæder mig. Og jeg frygter det også lidt.

(EDIT: 7-9-13, altså!)
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Interforlivet
@FD:
Jeg er et eller andet sted for så vidt enig med Z4E i, at vi nok har det sværeste slutprogram af de tre hold; men jeg er så til gengæld også enig med I4L i, at det ikke er med stor margin.
Nemlig. Man kan nemt være uenige omkring sværhedsgraden af de forskellige slutprogrammer grundet de mange faktorer der spiller ind samt også ubekendte faktorer som afhænger af resultater andre steder i de forskellige runder. Men at der skulle være stor forskel på vores og Lazios er og bliver en tilsnigelse.

Jeg er ikke helt enig med dig og Z4E i vurderingen da jeg ser Lazios og vores programmer som værende ret lige. Romas er nemmere i mine øjne, men det blev dog lige en del mere kompliceret som et resultat af Napolis sejr i går. Nu står de over for et Merda-hold i 37. runde med alt at spille for. Det er absolut ikke dumt (for os vel at mærke).

Jeg er ikke nået til at frygte på lørdag endnu - men det skal nok komme. Lige nu fryder jeg mig bare primært over særligt to ting:

1) Vi er stadig med i kapløbet om CL-pladser med sølle 4 kampe igen

2) Efter Juventus´ taktiske fadæse i går står vi nu med en gylden mulighed for at hive guldet ud af hænderne på dem

What´s not to like?
Skrevet af Interforlivet
Ifølge Ausilio kræver det CL-deltagelse hvis vi skal være i stand til at købe Cancelo. Jeg håber det er en sandhed med modifikationer. Jeg tror nemlig virkelig på lysere tider hvis det lykkes os at holde sammen på den nuværende trup og bevare Spalletti ved roret.

Ausilios udtalelser - hvad end man skal tage dem 100% for gode varer eller ej - peger dog stadig på hvad man vist godt allerede nu kan kalde et faktum: Misser vi CL-kval´en, går vi en nervepirrende sommer i møde..
Skrevet af Flying Dutchman
Men at der skulle være stor forskel på vores og Lazios er og bliver en tilsnigelse.

Enig. Forskellen er der, efter min mening - men den er minimal.

Nu står de over for et Merda-hold i 37. runde med alt at spille for.

Joew... Men vi skal altså også møde dem!

Efter Juventus´ taktiske fadæse i går står vi nu med en gylden mulighed for at hive guldet ud af hænderne på dem

Enig, det er fedt. Men det er, for mig i hvert fald, en bisag til, at vi skal hente point mod Juventus i forbindelse med vores egne sæsonmål. Det giver dog helt sikkert kampen en ekstra dimension.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Interforlivet
@FD:
Joew... Men vi skal altså også møde dem!
Ja men det skulle vi jo i forvejen. Havde Juventus vundet over Napoli i går, ville de stadig have alt at spille for mod os. Det ville de dog med stor sandsynlighed ikke have i 37. spillerunde da det er rimeligt at antage, at guld og sølv så ville være fordelt til den tid. Så for os er situationen mere eller mindre uændret (jeg medgiver dog selvfølgelig at man kan argumentere for, at Juventus vil være endnu mere tændte, nu hvor de har kniven for struben), mens situationen for Roma med stor sandsynlighed er en helt anden.

Enig, det er fedt. Men det er, for mig i hvert fald, en bisag til, at vi skal hente point mod Juventus i forbindelse med vores egne sæsonmål. Det giver dog helt sikkert kampen en ekstra dimension.
Klart det er en biting. Men selvom vi kun taler om icing on the cake, så er det da noget af en icing synes du ik;)
Skrevet af Flying Dutchman
Ja men det skulle vi jo i forvejen.

Haha, det skulle Roma da også? Men jo, jeg er med på din pointe. Det var såmænd også bare en drillende kommentar, uden der skulle lægges mere i den.

Klart det er en biting. Men selvom vi kun taler om icing on the cake, så er det da noget af en icing synes du ik

Jo, det er 24-karats flødeskumsdiamant-icing, på en i forvejen enormt velsmagende kage!
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Interforlivet
Hvad tænker I andre om Chiellinis fravær? Jeg har personligt lidt svært ved at bedømme hvorvidt det er en fordel for os eller ej. Höwedes har desværre set rigtig skarp ud efter sin ellers lange skadespause, og Benatia er jo heller ikke ligefrem en slouch. Samtidig synes jeg også det er svært at bedømme, om det vil påvirke Allegris taktiske planer i forhold til at spille med 3 eller 4 i bagkæden.

En ting der under alle omstændigheder ærgrer mig lidt ved hans fravær er, at jeg ellers havde glædet mig til at se ham løbe rundt efter en (nu mere bevægelig) Icardi. Bevægelige angribere der går dybt i banen er i mine øjne noget Chiellinis har det skidt med.
Skrevet af La Mir!!
Ifølge Ausilio kræver det CL-deltagelse hvis vi skal være i stand til at købe Cancelo


Var han ikke ude sige, at Cancelo var købt og I skrevet havde 4-årig kontrakt med ham?
Daje!
Skrevet af Flying Dutchman
Well, det er for mig (og det her skriver jeg med al mulig respekt) slet ikke et tvivlsspørgsmål. Höwedes og Benatia er dygtige, men Chiellini er med afstand den bedste midterforsvarer hos dem, foruden at være i top tre i Serie A og én af verdens bedste på pladsen.

Det kunne man også se mod Napoli. Efter Chiellini røg ud, var der slet ikke samme beslutsomhed og stabilitet over Juventus-forsvaret - ja, selv Buffon virkede til tider lidt i vildrede.

Så nej, det bliver ikke let mod Höwedes og Benatia, men det er, for mig at se, unægteligt en kæmpe fordel for os. Benatia har det i øvrigt med at koste - det kunne man se mod både Real og i søndags - da han slet ikke er så klog en spiller som Chiellini.

En ting der under alle omstændigheder ærgrer mig lidt ved hans fravær er, at jeg ellers havde glædet mig til at se ham løbe rundt efter en (nu mere bevægelig) Icardi. Bevægelige angribere der går dybt i banen er i mine øjne noget Chiellinis har det skidt med.

Puha. Det er jeg godt nok ikke enig i. Selvom Chiellini ingenlunde kan beskrives som "hurtig" (selvom han heller ikke er langsom), så ville han qua hans gode placeringsevner have været ligeglad med, om Icardi var faldet ned i banen. Der er sidstnævnte jo ikke farlig. Desuden ligger Chiellini jo ofte som den lidt frie mand, hvor Benatia/Höwedes/Barzagli tager sig af indpakningsarbejdet. Endvidere er vores kaptajn en dejlig og dygtig angriber, men det med at drible en mand eller to er ikke hans force, så jeg synes, det er en fordel, at han skal spille overfor Benatia og Höwedes i feltet, og ikke én af de to og Chiellini.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Flying Dutchman
@ La Mir

Var han ikke ude sige, at Cancelo var købt og I skrevet havde 4-årig kontrakt med ham?

Joew, den florerede vist visse steder i medierne. Det han dog sagde var, at der i købsoptionen lå en indbygget fire-årig kontrakt i købsoptionen:

As for Joao Cancelo, I want to make clear that he has signed a four-year contract with Inter and we have an option to buy. If we do what we’re planning, which is to activate the option, we won’t need to negotiate anything.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Flying Dutchman
On a sidenote: sejren mod Chievo var ikke kun vigtig med hensyn til vores jagt på CL-pladser. Det betød også, at vi matematisk sikrede os europæisk fodbold i næste sæson - fordi Milan, som lige pt. er det første hold udenfor de europæiske pladser, ikke længere kan overhale os.

CL vil selvfølgelig med afstand være det fedeste - men man får altså også en fed pose penge for deltagelse i EL, trods alt.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af KasparNissen
EL er da en forbedring i forhold til sidste sæson ;)

At Juve mangler deres bedste midterforsvar er et kæmpe plus. FD har dog en god pointe med, at deres forsvar stadigvæk er bundsolidt, og generelt lukker godt af. De kommer forhåbentlig til, at lave nogle fejl fordi forsvaret ikke er lige så godt styret. Stiller vi med samme offensiv, som de sidste to kampe, så er jeg ikke i tvivl om, at vi nok skal score mod Juventus. :)

Karamoh og Rafinha er for nice!
Grande Inter!
Skrevet af Flying Dutchman
Jeg tror, det bliver lidt af en atypisk kamp, i hvert fald i forhold til nylige sæsoners opgør med Juventus.

Først og fremmest er Juventus næsten tvunget til at skabe kampen. De kommer oftest til Giuseppe Meazza og overlader initiativet til os i store dele af kampen. Til dels, fordi de sjældent var tvunget til et resultat (i og med de plejer at ligge helt øverst i tabellen), men også fordi de godt ved, at Inter i nyere tid ikke har været alt for gode til at have initiativet. Vi spillede den jo bare over kanterne, lossede bolden i feltet og håbede på, at Icardi ol. blev ramt. Nu har vi, for første gang siden de glade Sneijder-dage, også en trussel centralt, både i form af Rafinha, men også Brozovic.

I og med Juventus næsten skal bruge tre point, mens vi kan nøjes med en enkel, spilles kampen formentlig på nogle helt andre (ja, måske endda omvendte) præmisser. Vi kan tillade os at spille på kontraen, hvor vi har det bedst. Tilføj dertil, at Juventus mangler hjertet og hjernen af deres forsvar, og så ser det ganske fornuftigt ud.

Men hey, alt det ovenstående betyder ingenting, hvis Juventus kommer foran efter fem minutter...
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Interforlivet
@FD: Hvis vi havde denne diskussion for to år siden, var jeg helt sikkert enig med dig i at Chiellini var blandt verdens bedste på sin position. Jeg synes dog personligt at hans niveau (ligesom Buffons i øvrigt) er dalet. Og det ikke forstået på den måde at han på jævn vis spiller dårligere. Jeg synes at han i dag er mere tilbøjelig til at lave fejl. Han har aldrig været superskarp med fødderne, men her på hans ældre dage synes jeg også jeg ser ham begå positioneringsfejl. Og for mig at se opstår disse oftest når han bevæger sig ud af feltet og frem i banen. Derfor havde jeg lidt (med mine Inter-briller på selvfølgelig) glædet mig til at se ham håndtere Icardi uden for feltet.

Men du har da nok ret alligevel. Det er og bliver et minus for Juventus at skulle undvære Chiellini i så vigtig en kamp, så det kan vi da kun glæde os over.

Mht hvordan de griber kampen an er jeg slet ikke sikker på, at de vil tage initiativet fra start. De har trods alt 90 til at vinde kampen, og mon ikke Allegri også er bevidst om (som du også selv nævner) at Inter generelt set har det fint med ikke at skulle bære hele ansvaret for at skabe en kamp? Det vil med andre ord ikke overraske mig om de begynder kampen uden foden på speederen.
Skrevet af Flying Dutchman
Det vil med andre ord ikke overraske mig om de begynder kampen uden foden på speederen.

Måske. Men det udelukker jo ikke, at vi kan gøre selvsamme.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af KasparNissen
Hvis vi starter som lyn og torden, så tror jeg Juventus får det svært.
Det kommer selvfølgelig an på startopstillingen...
Grande Inter!
annonce
0