Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Flying Dutchman
Ja, selvfølgelig - i så fald er der intet at gøre. Men det ville der jo heller ikke, hvis vi var i CL i næste sæson eller var blevet mestre eller havde alverden af økonomisk overskud.

Jeg udtrykte mig måske ikke helt klart, men jeg mener selvfølgelig, at jeg ikke tror på, vi er tvunget til at sælge Icardi (eller nogen som helst) med henblik på FFP. Sådanne historier har floreret i snart otte år, og det er vist kun Sneijder, vi har solgt på den baggrund.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af KasparNissen
Hvis vi kan beholde den nuværende startellever, så ser det fornuftigt ud.
Mere stabilitet og chancerne for top 4 er gode. Udover at Icardi bomber løs, så ville det være rart med lidt flere af de offensive spillere på mål kontoen.

Roma mangler stadig Juventus, men chancerne for at smide point i de to andre kampe er ikke så store, men chancen er der.

Lazio skal spille minimum en kamp uafgjort, så kan vi selv afgøre det d. 20 maj.
Det kræver dog at vi vinder de næste to.

Der har været super opbakning i år, og det skal bare fortsætte. Jeg synes det går i den rigtige retning i hvert fald.
Grande Inter!
Skrevet af Stankovic
Hvis vi kan beholde den nuværende startellever, så ser det fornuftigt ud.


Icardi forsvinder.
Skrevet af KasparNissen
"HVIS" ;)

Icardi forsvinder hvorhen Stanko?

Real?

Jeg føler stadig, at Icardi ønsker Inter tilbage i CL, også selvom vi ikke kommer med i år. Eller rettere sagt: Jeg håber at han stadig er, at finde i klubben efter sommer. Ingen tvivl om, at hans målnæse er på rygtebørsen, men lad os nu se. :)
Grande Inter!
Skrevet af Flying Dutchman
Icardi forsvinder.

Ah ja.

Ligesom sidste sommer, hvor Icardi og Perisic også forsvandt. Og sommeren inden da, hvor Handanovic blev solgt. Og kan I huske sommeren 2015, hvor Icardi og Handanovic blev solgt til henholdsvis Barcelona og PSG? Det var en hård tid.

Hør. Det er den samme mølle hvert år: "Åh nej, vi kommer ikke i CL og skal hente [INDSÆT VALGFRI BELØB HER] for at få det hele til at køre rundt. Nu bliver Spiller X og Spiller Y med statsgaranti solgt". Og hver september har vi nok engang ikke solgt ud af vores profiler.

Så måske vi ikke skulle tage sorgerne på forskud og først græde hvis Icardi eller én af de andre profiler bliver solgt?
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af ilsemprelaziale
Mindes at have læst en artikel der sagde at hvis i ikke endte i 0 på balancen så ville i få yderligere sanktioner. Jeg er så ikke klar over om det er for kalender året 2017 eller Uefa kigger på sæsonen 17/18 som en periode.

Men altså i har jo mange udgifter at se frem til. Gagliardini, martinez, cancelo og rafinha skal købes. Hvor meget er det i alt?

Kan nu godt forstå dommedags profetierne angående at i må sælge nogen spillere til sommer hvis i ikke ender i CL.
https://c1.staticflickr.com/9/8599/16255269225_793dd48c0b.jpg
Skrevet af Flying Dutchman
Men altså i har jo mange udgifter at se frem til. Gagliardini, martinez, cancelo og rafinha skal købes. Hvor meget er det i alt?

Cancelo og Rafinha skal ikke købes.

Og dommedagsprofetierne har der været alle somre siden 2010. Det er lidt Peter og Ulven-agtigt, efterhånden.

Med fare for at lyde arrogant og/eller til september blive mindet om den her samtale, men UEFA har det med at være noget mere eftergivende for de store klubber, end de små - og Inter er, trods alt, stadigvæk en storklub, også i europæisk sammenhæng. Derfor er jeg helt sikker på, at kineserne kan strikke en aftale sammen med UEFA, især hvis de tager det historisk lille driftunderskud med, som vi havde i sidste regnskab ("kun" 24 mio., kontra 141 mio. i Thohirs sidste år). Der er enormt meget fremskridt at spore, også fordi vores kinesere ser ud til at vide, hvad de laver - og det tæller også med hos UEFA.

Så jeg tror først, at Icardi er solgt (for FFP´s skyld, vel at mærke), når jeg ser det. Hvis Real kommer og byder salgsklausulen, så er det jo bare ligesom det.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Duck
Derudover er der jo heller ikke ret mange klubber, som er mulige aftagere af Icardi. Selv hvis han er til salg. Real Madrid er oplagte, da de må formodes at være på markedet efter en angriber. PSG køber alt, der er muligt. Men derefter? Udvalget ser begrænset ud. I England har de største klubber deres angribere på plads. Barcelona ligeså. I Italien kan kun Juventus og Napoli byde ind, og det er mildest talt svært at se, Icardi rykke til en af de to. Bayern har også råd, men det er forudsat, at de sælger Lewandowski, hvilket i så fald formentlig bliver til Real, men "gider" Icardi til Bayern? Tvivlsomt. Alt kan selvfølgelig ske, men for en topangriber som Icardi, som vel er i top 3-5-10 stykker på verdensplan, afhængigt af øjnene der ser, ligner det et yderst begrænset felt af realistiske bejlere.
Skrevet af Flying Dutchman
Nemlig, Duck. Et eller andet sted, er 100 mio. € (eller hvad hans frikøbsklausul nu er på) for Icardi relative peanuts, hans status og nutidens marked taget i betragtning. Men de fleste klubber er ligesom dækket ind og så er 100 mio. € lige pludselig alligevel... ja... 100 mio. €.

Hvis der skal findes et oplagt salgsemne, udover Mario og Kondogbia, så hedder han nok Ivan og rumsterer rundt på venstrekanten. Men også ham tror jeg, vi beholder.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Stankovic
Icardi er utroligt dedikeret til klubben hvis han bliver ved med at være tro mod projektet. Et projekt som vel efterhånden er ude i version 3 eller 4 i den tid han har været her.

Byder en af de større klubber det beløb som der skal til for at aktivere hans frikøbsklausul, så kan jeg simpelthen ikke se hvorfor at han skulle sige nej tak.

Så kan vi kalde det for en dommedagsprofeti og at jeg har sølvpapirshatten på.

Ser man på Icardis statistik er det jo imponerende at han har været så effektiv. I hans fem år i klubben har han haft 6 forskellige trænere med vidt forskellige taktiske udgangspunkter under 3 forskellige klubejere. Der vil vel ikke været noget at sige til hvis han for engangs skyld ønsker sig et mere stabilt klima. Det kombineret med at Raiola virker til at være kommet ganske tæt på Icardi i de senere måneder gør at jeg bestemt ikke ser det usandsynligt.

Skrevet af Martinovic
Jeg hopper i samme båd som Stankovic og vil selv kalde det en stor præstation, hvis Inter endnu en gang formår at holde på Icardi. Det var en genistreg at give ham anførerbindet.
Mojn do!
Skrevet af Flying Dutchman
Jeg synes ikke, du har sølvpapirshatten på, Deki - jeg kan også sagtens forstå bekymringerne. Vi går bare igennem samme mølle hver evig eneste sommer, hvor både tråden herinde og aviserne derude drukner i profetier om Profil A til Klub 1 og Profil B til Klub 2, fordi vi skal have X-antal Euro - og det bliver aldrig så vildt.

Så jeg gør som jeg har gjort de efterhånden fire foregående somre, og jeg ser tiden an. Hvis Icardi bliver solgt, så er det jo bare brandærgerlig. Men jeg gider ikke bruge tid og energi på allerede nu at tage sorgerne på forskud.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Flying Dutchman
Jeg har i øvrigt bestemt heller ikke afskrevet hverken Rafinha og Cancelo.

Valencia har meldt ud de er villige til at forhandle om sidstnævnte. De vil benytte sig af købsoptionen på Kondogbia, som lyder på 25 mio. €, mens vores tilsvarende på Cancelo er 35 mio €, så lige nu skiller 10 mio. € os ad. I Kondo´s klausul er dog en indbygget videresalgsklausul på 25%, som der kan forhandles om. Ifølge både spanske og italienske medier, vil Valencia gå med til 25 mio. € for Cancelo (ie. et lige bytte mellem de to spillere), hvis videresalgsklausulen bliver fjernet fra Kondo´s købsoption.

Med hensyn til Rafinha, så vil Barcelona jo gerne have 35 mio. € for ham også - men de er omvendt også i en situation, hvor de ikke kan bruge ham til noget; Rakitic, Paulinho, Busquets, Gomes, Coutinho og Denis Suarez sidder ret tungt på katalanernes midtbane. Derfor meldes der flere steder, at Barcelona er villige til at forlænge låneaftalen (formentlig med en købsobligation på 35 mio. €, fremfor en købsoption på ditto den her gang). Risikoen er selvfølgelig, at en anden klub byder pengene her og nu, men i og med Rafinha selv er meget åben om sin kærlighed til Inter og at han gerne vil blive i Milano, er det nævnte scenarie bestemt ikke usandsynligt.

Tilføj at vi ser ud til at lande De Vrij og Asamoah på en gratis og at Martinez "kun" koster 12,5 mio. € i første omgang, er det ikke helt umuligt, at vi forstærker holdet væsentligt, uden at det vælter korthuset. Endvidere forlyder det, at Gala er villige til at kaste en mindre pose penge efter Nagatomo, at Ranocchia nok bliver solgt (også for småpenge) når/hvis De Vrij kommer, mens West Ham formentlig benytter sig af Mario´s option på 29,5 mio. €, såfremt de overlever i Premier League i år, så der kommer også en sjat penge den anden vej.

Jeg er forsigtigt optimistisk.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af OC
Rungende nej fra Valencia vedrørende en Cancelo-discount, alt imens vi serverede Murillo til dem til de mest favorable vilkår. Kondo kommer de sandsynligvis til at tjene ret godt på.

Ligeledes skal man være jubeloptimist, hvis man tror Barcelona vil gå med til at sælge Rafinha for de sølle 18 mio. euro der bliver rapporteret om.

Det lugter af desperation. Sort, sort sommer vi går i møde.
La prende Vecino.
Skrevet af Flying Dutchman
Ligesom sidste sommer.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af KasparNissen
At Valencia siger nej, er vel ikke noget som overrasker en.

Er der snakken om en evt. forlængelse af leje vedr. Rafinha, ELLER skal vi slå til nu her?

Jeg ville hellere have Rafinha end Cancelo tbh.
Grande Inter!
Skrevet af Flying Dutchman
Det er bare de første spæde skridt, hvor der skal strikkes en aftale sammen med Barcelona. Selvfølgelig vil de ikke sælge til godt og vel halvdelen af den aftale pris - det tror Ausilio heller ikke selv på. For så vidt jeg kan se, handler det om symbolværdien i det; Rafinha, Barcelona og omverdenen skal lige blive mindet om, at Inter er enormt interesseret i Rafinha.

At Valencia indtil videre siger nej undrer heller ikke. De kan formentlig få nogle flotte bud på Cancelo fra især England - men heller ikke her er løbet kørt, jf. videresalgsklausulen på Kondogbia.

Jeg er i øvrigt enig i, at Rafinha bør have prioriteten foran Cancelo.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af KasparNissen
Agreed. Cancelo kan formentlig høste flere penge fra England og evt. Spanien, men vi er interesseret alligevel, ofc.

Rafinha er vel også glad for, at være i Inter eftersom vi troede på ham SELVOM han var skadet.

Det bliver en spændende afslutning på serie A samt sommerens VM/transfer, da det ville kunne betyde lidt angående næste sæson. Det bliver fedt at se om Juventus får købt Can og Bellerin, men hvem skipper de afsted i processen? Kan Lazio og Roma bygge videre?

Vi skal dog fortsætte med at arbejde på stabiliteten mod de dårligere hold, så skal vi nok komme i CL regelmæssigt.

Kan Milan agere lige så offensivt til sommer på markedet? Eller skal de sælge lidt ud inden, at de kan smide lidt mønt afsted? Jeg har en fornemmelse, at de måske kommer med torden næste år, hvilket i sig selv ville være endnu en spiller i toppen.

Alt i alt, så er jeg som sagt tidligere tilfreds med sæsonen som helhed indtil videre, men det kan blive meget bedre. :)
Grande Inter!
Skrevet af Flying Dutchman
Jeg har tværtimod på fornemmelse, at Milan ikke kommer til at spille den helt store rolle på transfermarkedet til sommer - medmindre de kan få solgt Kalinic og/eller Silva for større beløb. De satsede hårdt i sidste sommer og fejlede i deres mål.

Men altså, jeg har før taget fejl.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af KasparNissen
Korrekt. Men tror du ikke, at de får solgt et par spillere, og derefter køber lidt ind?

De har vel også CL som primære fokus, men ja FFP ligger og lurer i horisonten.

Lazio taber point til Atalanta, også afgøre vi det alligevel d. 20 maj, så der er ingen grund til at spekulere. ;)

Hvor mange penge giver CL-gruppespil egentlig?
Grande Inter!
annonce
0