Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af OC
"Min kone og jeg har købt nyt hus i Milano, og hvis det står til mig, så bliver jeg i klubben. Jeg er den største Inter fans der findes".

Z4E: "Nej, det er sgu´ for vagt!!!"
La prende Vecino.
Skrevet af Interforlivet
@KasparNissen:
Jeg synes også, at vi har brug for en midtbanespiller mere, men det er måske kun mig, som ville have en centralt i stedet for Brozo/Gaglia..
Ja, altså jeg vil personligt ikke have en midtbanespiller i stedet for Brozo/Gaglia. Jeg ser dog rigtig gerne at vi styrker bredden og bringer en ind, som kan rotere sammen med Brozo og Gaglia i.e. en på samme niveau som de to.

I min optik må midtbanehierarkiet i næste sæson altså meget gerne hedde Brozo, Gaglia, ny spiller og Vecino til de to centrale pladser med de tre første som rotationsspillere og Vecino som backup. Og så selvfølgelig med Rafinha som trequartista med Martinez og Karamoh som backups.
Skrevet af Flying Dutchman
Jøsses, for et forvrøvlet indlæg. Det hele virker bare så genkendeligt...
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af KasparNissen
@I4L Fair nok.

Jeg mener bare, at man burde få lidt mere kvalitet på den midtbane. Ikke at jeg skal tage noget fra Brozo og Gaglia, men med al respekt for de to herre, så findes der en del bedre alternativer. AT vi så ikke har råd til de alternativer, er så en helt anden sag. ;)

Handa
Cancelo - Skriniar - Miranda/De Vrij - D´ambro/Asamoah
Brozo - Gaglia
Chiesa - Rafinha - Verdi
Icardi

Den her startopstilling er top 4 værdig. (Selvom Chiesa og Verdi ikke begge kommer..hvis overhovedet en af dem.)
Om den kan klare CL må tiden vise.
Grande Inter!
Skrevet af Flying Dutchman
Går vi bare ud fra, Perisic bliver solgt?

Antaget at de forventede spillere er i hus, synes jeg, at følgende opstilling ikke ser tosset ud:

Handa; Dambro, De Vrij, Skriniar, Cancelo; Gaglia, Brozo; Perisic, Rafinha, Karamoh; Icardi

Jeg synes også fortsat, at der bør kigges umiddelbart mest hårdt efter en højrewing.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af KasparNissen
Nej FD.

Jeg er bare fan af et fuldt ungt hold, selvom det ikke altid fungerer i praksis. (Mit bud var utopi)
Perisic er klasse, og forbliver formentlig på venstrekanten, og vi køber forhåbentlig ind til højre. Chiesa i stedet for Candreva, også ellers holde på de andre spillere, så er jeg tilfreds med sommeren.

Grande Inter!
Skrevet af Flying Dutchman
Ah okay, det var jeg ikke lige klar over. Modtaget.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af KasparNissen
Det var selvfølgelig også dårligt formuleret, men jeg har altid haft en drøm om, at Inter spiller med rene unge spillere. Det fungerer sjældent i praksis, og selvom nogle af vores spillere er 30 eller mere, så har de stadig kvalitet. Miranda er stadig klasse f.eks.

Jeg synes egentlig at stammen er god nok til, at kæmpe med om Scudettoen, hvis stabiliteten kommer på plads næste sæson. Det bliver måske lidt svært med CL også, men jeg håber at dette er startskuddet til en god periode med regulær CL bold og top 4 placeringer.

En stort plus for mig også, er at spillerne ser ud til, at kunne lide hinanden. Det er vigtigt med godt humør, når det ikke altid fungerer på banen. En transfer kan godt ødelægge nogle af de gode venskaber, der bliver skabt i løbet af en sæson, så ud fra den tese, er det naturligt at holde sammen på så mange som muligt i startelleveren.

Så hvis Chiesa kommer ind i stedet for Candreva, og de tre Asamoah, De Vrij og Martinez bliver taget godt imod/spillet ind, så håber jeg, at den gode holdånd fortsætter.

Hvad skal der ske med Valero, Santon, Eder, Ninja, Kondog og Mario?
Jeg går ud fra, at vi sælger de to sidstnævnte, men hvad med resten?
Grande Inter!
Skrevet af L'Imperatore
Ninja er igang med at blive solgt til Gala , hvis de ellers kan blive enige om prisen. Der snakkes mellem 3,5 til 5 mio euro

Tror Valero bliver, og muligvis også Santon grundet hans home grown status. Jeg synes dog slet ikke han har niveauet. Og formentlig er både Asamoah og Dalbert foran ham i næste sæson.

Eder burde også sælges, men har ikke selv set rygter vedrørende ham.

Håber på en midtbane som IFL også er inde på, og så naturligvis en højrekant - meget gerne Chiesa ;) og ellers Verdi og indfrielserne af Rafinha og Cancelo.

Bliver en spændende tid at følge og især, hvordan Ausilio håndterer situationen med de 2 sidstnævnte.
Pazza Inter Amala
Skrevet af Flying Dutchman
Hvad skal der ske med Valero, Santon, Eder, Ninja, Kondog og Mario?

Mario bliver formentlig i West Ham, til noget der ligner 25-30 mio. €.

Kondogbia er så godt som solgt til Valencia, for 25 mio. €

Ninjaen bliver i Gala, til noget der ligner 3-3,5 mio. €

Eder kunne også være på vej til Valencia, formentlig i bytte for Cancelo (hvor vi så også overfører en pose penge)

Santon bliver, tror jeg. Hans clubgrown status redder ham igen igen.

Valero bliver også, tror jeg. Han har gjort det fint og er en god breddespiller.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af KasparNissen
Så er vi enige langt hen ad vejen.

Så længe Santon ikke spiller en kamp, så er jeg tilfreds ;)

Valencia giver ikke discount på Cancelo, og vi har i forvejen ikke penge til hverken ham eller Rafinha. Spændende om det lykkedes.
Grande Inter!
Skrevet af Interforlivet
Bare apropos videoer fra i søndags. Hvis man ikke har set denne endnu, bør man lige finde 5 minutter i kalenderen i hvert fald.

Genkendelige følelser:)
Skrevet af L'Imperatore
Sad fuldstændig sådan der . Var tosset da Anderson scorer og lige så vanvittig oppe og køre da Vecino så scorer . Og kunne nærmest ikke få mig til at se slut minutterne. Min kæreste grinte også bare i starten inde i den anden stue undervejs , men da Vecino scorer blev hun alligevel interesseret og så resten af kampen. Hun kunne godt se hvor glad det gjorde mig at få sådan et resultat og jeg omfavnede hende i et Glædesrus. Det er altså fedt når fodbold formår at skabe sådan nogle følelser og situationer
Pazza Inter Amala
Skrevet af Interforlivet
Lige præcis L´Imperatore:)

Samtidig er det fantastisk at få et indblik i det store globale Inter-fællesskab gennem alle disse videoer. Og når nu der er så langt mellem glæderne som der har været de senere år er glæden jo så bare så meget større, nu hvor det endelig lykkedes os at komme tilbage til CL ved at vinde sådan en "finale". Det mærkes hele vejen ud gennem skærmen. Det er rørende synes jeg.

Elsker Inter:)
Skrevet af L'Imperatore
Et eller andet sted er Inters historie og relative store ustabilitet med til at gøre det fedt at være fan på godt og ondt . Det er så forstærkende når det endelig lykkes , hvorfor triplete sæsonen stadig er den største stolthed vi igen og igen kan vende tilbage til. Ikke sagt at jeg ikke ville have Inter vandt noget mere og oftere men det booster oplevelsen af en succes når vi har relativ meget modgang .
Pazza Inter Amala
Skrevet af L'Imperatore
Cancelo og rafinha kommer til at koste 73 mio euro til sammen og Ingen af deres respektive klubber er villige til at give sig på nuværende tidspunkt . Det er fandme mange penge, og man vil ønske der var forhandlet bedre købssummer ved lejeaftalerne da ingen af spillerne havde bevist de var sådan en pris værd ved lejeaftalernes start. Det er Inters fortjeneste at de har fået rammerne til at bevise sig i . Godt nok spændt på om vi finder pengene til det .
Pazza Inter Amala
Skrevet af Interforlivet
Ja der er noget der kunne tyde på at vi må nøjes med Rafinha - dels grundet den høje pris som du selv nævner, og dels grundet den mulige tilgang af Asamoah. Bliver den handel til noget, er det i hvert fald ikke noget der gavner Cancelos chancer for at få lov til at blive.

Men lad os nu se. Det kan jo også sagtens være at ledelsen finder ud af en løsning der giver os mulighed for at beholde begge to. Jeg har i hvert fald ikke opgivet håbet endnu.
Skrevet af Flying Dutchman
Rolig nu, gutter.

Vi står eftersigende til at få omkring 55 mio. € ind i indtægter ved transfers: Mario for 25 mio. €, Kondo ditto og Nagatomo 3-3,5 mio. €.

Tilføj dertil at vi er sikret 12,7 mio. € for gruppespillet i CL, samt har gode muligheder for at snuppe de 6 mio. € man får for at komme videre fra gruppen (fraregnet 1,5 mio. € og 0,5 mio. € man får for hhv. en sejr og en uafgjort), og til sidst får én yderligere (og formentlig ret stor) sum af den såkaldte "market pool", fordi vi spiller i en topliga.

Market poolen skal IKKE undervurderes. I bund og grund uddeler UEFA beløb ud fra en pulje på omkring 507 mio. €, fordelt over tre sæsoner. Pengene fordeles ud fra ligaens TV-marked og det pågældende holds præstationer. For eksempel, da Juventus fik sølv i 2014-15, rendte de med 89,1 mio. €, hvoraf de 58,2 mio. kom fra netop den pulje. Det betød, de fik mere i alt end Barcelona, der trods alt vandt turneringen, alene fordi Serie A har en større TV-værdi end La Liga.

Endvidere har Tronchetti Provera bekræftet, at vi får en stigning i sponsorpenge fra Pirelli til næste sæson, idet vi ligesom kommer udenfor Italien. Uden det i øvrigt er blevet bekræftet, kunne man forestille sig, at Deutsche Bank, Nike, Suning, Bwin, Volvo og alle de andre, vi har som mindre sponsorer, følger trop og øger deres satser. Derudover skal TV-indtægterne, de trods alt mindre stadion-indtægter, og alt sådan noget ikke glemmes.

Hvorfor er det her vigtigt, når nu de fleste af disse beløb først tikker ind efter deadlinen den 30. juni?

Jo. Det er nok lidt lettere for os, at overbevise dem der nu skal overbevises om lån - og da især fordi vi allerede selv kommer et godt stykke vej med pengene, ved hjælp af ovennævnte transfers.

Så jeg er nu ganske rolig omkring, at vi nok skal skaffe mindst både Rafinha og Cancelo i hus.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Flying Dutchman
Både Skriniar og Icardi har desuden (nok en gang) været ud af afkræfte diverse rygter om nærtforestående salg.

Nu ved jeg godt, de ikke garanterer det 100%, men altså...
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
annonce
0