Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Nerazzurri
@FD

Jeg har ikke brugt transfermarkt i en del år, men kvaliteten er forhåbentligt hævet siden.


Jf. football-lineups er tallene anderledes. Den plejer at være ganske pålidelig.

https://www.football-lineups.com/footballer/111225/


Det ændrer dog ikke en dyt ved, at Chiesa er højrebenet og skulle erstatte Candreva, så fremt han blev hentet.
Solo non mai in B. Altobelli-Baresi-Bergomi-Zanetti-X-Handanovic
Skrevet af Nerazzurri
Er der i øvrigt kommet noget konkret om Nagatomo om Mario?

Eller skal man vente til VM er overstået.
Solo non mai in B. Altobelli-Baresi-Bergomi-Zanetti-X-Handanovic
Skrevet af Slettet(042125212608)
Ser ud til at vi angiveligt ikke har opfyldet målene til fulde i sommeren 2017 i henhold til FFP, selvom det oprindelig blev godkendt, dette skyldtes ifølge nogle kilder handlerne i transfermarkedet vedr. (Gabigol og Mario) og nogle afskrivninger der har været for høje i forhold til det aftale grundlag. Dette har betydet at forliget nu vil blive forlænget for den kommende sæson, så klubben også skal break even ved slutning af juni 2019 og måske oveni kun må stille med 22 mand og at der skal være fuld balance i indgående og udgående transfer.

Jeg venter på en endegyldig bekræftelse af dette, ville være en gevaldig mavepuster der fuldkommen lukker ned for store transfer fordi det ville kræve tilsvarende salg.


Skrevet af Flying Dutchman
Kilde?
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Slettet(042125212608)
https://www.football-italia.net/122906/ffp-roma-released-inter-remain

http://www.fcinternews.it/in-primo-piano/fair-play-finanziario-inter-rimandata-dalla-uefa-i-nerazzurri-sotto-settlement-per-la-prossima-stagione-279760

kom kort efter, så heldigvis ikke så slemt som rygterne sagde kort inden. Men vi opfylder stadig kun til dels kravene for sæson 2017/18 og derfor vil FFP kravene bliver forlænget til 2018/19 sæsonen, inkl. spillertrup begrænsinger, transfer restriktioner og krav om break even.

Kan betyde vi ikke kan hente Rafinha og andre 30m euro plus handler, hvis vi ikke sælger for tilsvarende værdier.
Skrevet af L'Imperatore
Fair nok Fd. Jeg forstod det forkert så . Anyway de handler kommer nok heller ikke på tale alligevel med dagens nyheder. God damn så havde de ikke styr på økonomien alligevel . Roma formået at få ophævet deres. Det er fandme ikke godt nok . Så må 1. Prioritet være at vi opfylder samtlige krav og ikke er afhængig af medvind og alt muligt til næste sæson, så vi kan komme ud af den lorte settlement

Desuden medmindre Barca vil gå med til betaling over flere perioder så bliver det dælme svært med rafinha vel ?
Pazza Inter Amala
Skrevet af Flying Dutchman
Gutter, der er bogstaveligt talt intet nyt i de der "nyheder". Det får formentlig kun en indflydelse på det antal spillere, vi må registrere til CL (hvilket vi vidste i forvejen). Det får ingen indflydelse på vores transfervindue i forhold til hvordan situationen var i går.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af L'Imperatore
Forstår iøvrigt ikke at den Neymar handel bare er helt fin ifølge Uefa . Det er da for dumt at eksterne partnere kan smide et beløb for at spilleren køber sig selv fri , og så tæller det ikke som et brugte transferpenge for den pågældende klub :S
Pazza Inter Amala
Skrevet af KasparNissen
FD er spot on.

Old news. Inter skal nok klare den til 30/6.
Næste års break-even kan vi ikke skitsere pt. Klubben ved dog godt, at det er en prioritet, at komme i compliance..
Grande Inter!
Skrevet af Slettet(042125212608)
Det har nu en betydning at settlement bliver forlænget til 2018/19. Samtidigt har det da også en sportslig betydning at vi har en mindre A trup i den kommende CL sæson i forhold til konkurrenterne i gruppen (22 frem for 25) og samtidigt kommer til at leve under transfer og afskrivnings restriktioner efter d. 30, hvilket vi ikke havde før settlement blev forlænget. Nu bliver d. 30/6 jo reelt flyttet til 2019 og det vil gøre dette marked betydeligt mere besværligt når man skal have for øje at det skal gå i nul 30/6-19

Jeg kan ikke længere se d. 30/6-18 er særlig relevant når nu vores 17/18 allerede er delvis opfyldt med dagens udmelding og deadlinen jo flyttes til 2019.

Er det en katastrofe, nej langt fra, det er bare mere af det samme vi har været igennem siden settlement blev indgået, heldigvis forlyder det klubben var forberedt på det og har hentet spillere på bosman.
Skrevet af KasparNissen
Præcis Z4.

Inter skal simpelthen bare være break-even 30-6-2019. Simple as that.
Det ændrer dog ikke på, at det er træls at have de restriktioner, og at andre klubber kan drille os lidt ;)
Grande Inter!
Skrevet af Slettet(042125212608)
Der rygtes at vi kan have sikret os Salcedo (igen) og idølge football Italia også Serpe såvel som at vi sælger Radu og Valietti for 12-15m euro måske med tilbagekøbsklausuler.

kilde Pedulla mfl.

Der går rygter om at Candreva har fornyet sin kontrakt med to år og han vil blive.... håber godtnok det er en and, kunne næsten ikke være en mere håbløs beslutning, hvis det altså er sandt.
Skrevet af Flying Dutchman
Stefano Vecchi får tjansen som Mister i Venezia - held og lykke og tak for alt!
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Slettet(042125212608)
Malcom kommer måske på en 1årig dyr lån og med 40m euro indløsning (ikke obligatorisk) er stadig ikke varm på det, men da bedre end en obligatorisk eller permanent handel.

Falder om af glæde hvis det lykkeds os at afskibe Vecino for 30m euro til en engelsk Klub
Skrevet af Flying Dutchman
Det er en kanonhandel, hvis vi kan lande Malcom på den måde.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Slettet(042125212608)
Rygterne køre meget i ring pt.

Malcom - som angiveligt har viljen og hvor man kommer tættere og tættere på en aftale; prisside omk. 40m euro og et årig låneaftale

Nainggolan - rygtes tættere på og man skulle være tæt på at være enig om en prisside omkring 35m euro

Politano - hvor vi angiveligt har budt 30m euro, men stadig virker langt væk fra SAS vurdering.

Dembele - der også ser ud til at blive en kompliceret affære pga. de to klubbers værdisættelse, seneste spekuleres der i at han kan indgå i en handel involverende Mario

Fornyelse af kontrakter er sat på midlertidig standby og forlyder at det vil ske efter d. 30

De 4 ovenstående virker som første prioriteterne og virker pt. som de mest realistiske bud på nye spillere, alle andre rygter er nærmest gået døde eller er yderst sporadiske eller tvivlsomme. Selvom jeg ikke er ved at juble af glæde, så så jeg af de fire helst Malcom der har talentet og hvor vi ikke længere hænger os på en dyr handel, slår han ikke til og han kan også tilbyde os noget mere fart, teknik og kreativitet.

På ud siden er Nagatomo handlen stadig ikke afsluttet, Mario ingår i snart et utal af bytte/salgs kombinationer, Vecino rygtes til utal af engelske klubber men uden det rigtigt bliver konkret.

Der har været engelsk interesse i Skriniar hvor vi angiveligt har afvist et bud på 65m euro, Brozovic, D´Ambro og før nævnte Vecino og Mario.

Valero, Rannochia, Santon og Candreva er der så godt som ingen rygter på, så det vil være en kæmpe overraskelse hvis de ikke bliver ellers er det nok noget der sker i slut transfer markedet, kunne komme på tale med lån eller anden vis ikke økonomisk fordelagtig handeler. Dalbert rygtet er gået død, og Eder ser man ud til at ville afskibe snart her så der, men uden nogen rigtig bider på.

De 6 ser umiddelbar meget svær at komme af med (egentligt forståeligt), desværre.

Men VM kan selvf. ændre meget, niveauet skal dog rykke sig gevaldigt for der er ikke mange der ligefrem kan siges at have imponeret.
Skrevet af Flying Dutchman
Vi er kommet i... fornem selskab - Kim Jong-un skulle være interista.

Hey, når den kommunistiske revolution kommer, er vi da sikrede!
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Interforlivet
Haha. Jeg læste det også godt. Det er fandeme en weird og grinagtig information!
Skrevet af Flying Dutchman
Tja, det er måske ikke så tosset at have en følelseskold diktator på ens side.

Andrea Bocelli, Valentino Rossi, Adriana Lima, Elisabetta Canalis,.. Kim Jong-un.

Vi er godt dækket ind.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Flying Dutchman
Er jeg i øvrigt den eneste, der følte en smule skadesfro, da Argentina ikke kunne score mere end ét mål mod Island, dels fordi de manglede en fysisk angriber i boksen? Efter min mening ville Icardi have pyntet mod de islandske forsvarere.

Interistaen i mig har det dog ganske, ganske fint med, at Icardi ikke er med i Rusland.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
annonce
0