Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Nerazzurri
Det er perfekt han ikke er med.

Han bliver ikke skadet, er med i hele optakten og er forhåbentligt endnu mere motiveret.
Solo non mai in B. Altobelli-Baresi-Bergomi-Zanetti-X-Handanovic
Skrevet af Flying Dutchman
Enig. Desuden er han ikke med det udstillingsvindue, VM unægteligt er. Dybala, Agüero og Higuaín må gerne løbe med overskrifterne.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Interforlivet
Jeg er helt enig her. Vi skal prise os lykkelige for at Icardi blev siet fra. Ud over at man selvfølgelig kan blive skadet, sætter sådan et VM jo bare generelt sine spor på spillernes fitness. Der er for eksempel ingen tvivl om at især en spiller som Miranda på ingen måde når at starte næste sæson på 100% - medmindre Brasilien skulle ryge ud allerede i gruppespillet. Det samme bør et eller andet sted være tilfældet for Perisic, men med hans jernfysik in mente, tør jeg ikke spå om ham. Brozo ser heldigvis ud til at være rotationsspiller, så hans fysik behøver ikke at blive voldsomt belastet.

Men ja, VM er i dén grad en "jo færre jo bedre"-situation.
Skrevet af Slettet(042125212608)
Jeg er ikke synderligt bekymret for Perisic ikke mindst fordi hans fysik er eminent men også fordi jeg ikke tror Kroatien kommer særligt langt.

Ja det er fint vi har så mange hjemme, så er de klar til næste sæson det er bare en skam for Icardi på et personligt plan og en seriøs fejltagelse af Argentina, men det må de ligge og rodde med, ville være så fedt hvis de Ikke videre kvalificere sig.
Skrevet af Flying Dutchman
@ I4L

Jeg er enig, dog med enkelte modifikationer. For stamspillere er det selvsagt bedst, de bliver belastet så lidt som overhovedet muligt - men nu er VM jo også en udstillingsvindue og vi har nogle af vores potentielle salgsemner med.

Sæt nu for eksempel, at Vecino spiller en brandturnering. Forstå mig ret, jeg vil altid være taknemmelig for hans mål mod Lazio, men han har reelt og overordnet set ikke haft en god sæson, og hvis han med fire-fem gode præstation for Uruguay kan gøre sig bemærket hos et par klubber, så ville det jo bare være super. Det samme gælder for Mario og Nagatomo.

Faktisk har jeg det sådan - og nu er jeg helt med på, jeg stikker et vist legemsdel i hvepsereden - at der kun er én Interspiller med til VM, som jeg synes, bør være usælgelig, og det er Brozovic.

- Miranda har haft en fænomenal sæson, men hvis vi kan sælge en inden snart 34-årig spiller for én eller anden skilling, så ville det være fint, De Vrij in mente.
- Perisic i hopla er én af vores bedste spillere, men der er simpelthen for mange anonyme kampe fra hans side. Spiller han et godt VM og der er en klub, der byder et overordnet set stor sum på den baggrund, så har jeg det helt fint med, vi slipper ham, og kigger andre steder.

Bare for en god ordens skyld, så vil jeg selvfølgelig også have det mere end bare fint med, hvis både Perisic, Miranda og egentlig også Vecino er i truppen til august, men det er nu en fin mulighed for at sælge egentlig ikke uundværlige spillere for relativt gode summer (såfremt de imponerer selvfølgelig).

Vi er i den heldige situation, at kun én af de (efter min mening) fire uundværlige spillere er med til VM (Handanovic, Skriniar, Icardi og Brozovic) - de øvrige må være til overvejelse, skulle der komme bud.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Slettet(042125212608)
Perisic havde rigtigt nok alt for mange anonyme kampe og formentligt også mere end hvad godt var, især når man ser på holdets fremadrettet ambitioner. Men det ændre ikke på at han har en alt afgørende rolle på holdet, og skulle vi stå i en situation hvor der økonomisk er fordelagtigt at sælge ham, er det afgørende der findes en mindst ligeså god spiller der kan tage over i en 1:1. Som det er nu vil vores angreb bliver helt tandløs uden ham og vi vil bliver blot endnu mere Icardi afhængig, eftersom Perisic var den eneste af de andre mark spillere der var garant for mål.

Uden Perisic kan vi formentligt godt afskrive top 4 i den komende sæson, hvis der ikke findes en fuldgod erstatning for så vigtig er Perisic reelt for vores hold pt. Perisic havde sidste fod eller næst sidste fod med i omk. 1/3 af alle vores mål. Jeg har derfor ufattelig svært ved at se nogen af vores nuværende spillere skulle tage den rolle på deres skuldre! Det kræver ganske enkelt vi finder en erstatning udenfor klubben og det bliver formentligt en dyr omgang. På sigt er det selvf. nødvendigt vi finder en der kan levere mere kontinuerligt og har færre anonyme kampe eller også skal vi have nogle flere kort på hånden så vi ikke er så Icardi og Perisic afhængige.

Perisic er dog langfra den eneste der havde mange anonyme kampe det galt generelt fra alt fra midten af banen og frem. Der var reelt kun 4 spillere der ikke havde og det var Handanovic, Skriniar, Miranda og Icardi, den resterende del havde utal af anonyme kampe.

Skrevet af Interforlivet
@FD: Du har en god pointe med hensyn til Vecino, omend man jo også kunne vende den om og sige: Spiller han en kanon slutrunde, er der mulighed for at han overfører formen til karrieren i Inter.

Med hensyn til Miranda og Perisic er vi godt nok ikke enige. Det er ikke fordi jeg ikke kan se din pointe, men for mig at se ligger der simpelthen for meget værdi i at bevare kontinuiteten i truppen til, at det på nogen måde skal overvejes at sælge bare en af de to. De er begge i mine øjne tæt på uundværlige qua dels deres fodboldegenskaber og dels deres veletablerede roller som bærende spillere i truppen.
Skrevet af Flying Dutchman
Du har en god pointe med hensyn til Vecino, omend man jo også kunne vende den om og sige: Spiller han en kanon slutrunde, er der mulighed for at han overfører formen til karrieren i Inter.

Hmmja... Det ved jeg nu ikke. Jeg tror ikke på, at en spiller, der spiller fire, fem måske seks gode kampe, for et helt andet hold, per definition opper sit niveau af den grund på klubplan. Det kan dog være, han får noget selvtillid med.

Med hensyn til Miranda og Perisic, er det måske vigtigt at understrege, at der skal altså væsentlige bud på banen, før det skal være interessant. Jeg vil, som skrevet, have det mere end bare fint med, hvis vi står med begge spillere når sæsonen går i gang. De er så absolut væsentlige for vores succes, både i den netop afsluttede sæson, men også helt sikkert i den kommende.

Jeg anser dem dog ikke for usælgelige (modsat Handa, Skriniar, Brozo og Maurito). Miranda har været og er en kanon midterforsvarer, men han har også en udløbsdato, der nærmer sig. Efter min bedste overbevisning, og med italiensk fodbold og hans skadeshistorik in mente, har han to, måske tre sæsoner tilbage i sig, hvor han kan begå sig. Så kan vi sælge ham nu for et acceptabelt beløb (10-12 mio. €), så synes jeg, vi bør være lydhøre.

Perisic er straks yngre og mere værd, men spiller så omvendt heller ikke en central rolle. Han gør det godt, til tider fantastisk, men det er i sagens natur ikke svært at erstatte en kantspiller. Så sæt nu han er den absolut bedste spiller på et kroatisk hold, der kommer i kvartfinalerne, og at, som resultat deraf, de engelske klubber står klar med, hvad ved jeg, 60-70 mio. €, så skal vi - igen - være lydhøre.

Kort og godt, vi skal selvfølgelig ikke sælge Perisic og/eller Miranda for hvilken som helst pris - men et godt VM kan sagtens betyde, at værdien bliver skruet så højt op, at man heller ikke bare skal sige nej. Ender vi dog med Miranda og Perisic (og Vecino) i truppen, når sæsonen sparkes i gang, så er jeg selvsagt ovenud tilfreds.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Interforlivet
Det er en meget svær øvelse det her, for det handler jo i bund og grund om at gøre spillernes betydning op i kroner og ører. Men der har jeg altså bare en klar fornemmelse af at både Perisic og Miranda udgør så væsentlige tandhjul i maskineriet, at de penge som vi vil få ud af at skille os af med dem, med meget stor sandsynlighed ikke vil kunne opveje tabet. Specielt med hensyn til Miranda vil jeg faktisk gå så langt som at kalde et salg af ham for 10-12 mio. (for nu at bruge dine tal) for decideret tåbeligt. Ja, han har sikkert max to sæsoner mere på topplan i benene. Til gengæld er han en leder - både på og uden for banen - som spillere som Skriniar og De Vrij kan lære en masse af. Samtidig har han som en af de eneste i vores start-ellever prøvet at stå i CL før - og den erfaring skal man altså heller ikke kimse af.

Kommer der et bud på 70 mio. for Perisic, jamen så kan jeg da sagtens se fornuften i at være lydhør, når nu vores økonomiske situation er som den er. Det ville dog stadig ærgre mig hvis vi solgte ham, for jeg er langt fra sikker på at vi ville være i stand til at finde en fuldgod erstatning, ligesom jeg altså er generelt nervøs for de risici der er forbundet med at skifte ud blandt kernegruppen af spillere, nu hvor det endelig er lykkedes os at komme tilbage i det fine selskab.
Skrevet af Flying Dutchman
Ja okay, 10-12 mio. var bare grebet ud af luften (eller, regnet ud fra hans markedsværdi), så det skulle snarere illustrere en pointe, frem for at tilkendegive en økonomisk smertegrænse.

Jeg er i øvrigt helt med på, at Perisic og især Miranda er væsentlige del af den her trup - og derfor understreger jeg gerne igen, at jeg gerne så dem i vores flotte trøje i et par sæsoner endnu. Jeg anser dem bare, af forskellige årsager, ikke som usælgelige.

PS. Perisic og Brozovic (og Rafinha, men altså...) har spillet CL af dem, der udgør vores startellever. Santon, Ranocchia og Borja Valero har i øvrigt også en god sjat CL-kampe. Det er ikke vigtigt - kun en nørdet oplysning.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Interforlivet
Ja jeg glemte selvfølgelig lige at nævne CL-erfaringen hos Perisic som argument også. Jeg var faktisk ikke klar over at Brozo har spillet CL. Så lærte jeg også lidt i dag. Tak:)
Skrevet af Flying Dutchman
Hele seks kampe for mægtige Dinamo Zagreb, du! Mod Porto, Dinamo Kiev og PSG.

Det var ingen succes.

Mildest talt.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Flying Dutchman
Jeg havde helt glemt, at Ranocchia faktisk har spillet CL - og jeg havde i endnu højere grad glemt, hvor god han var, især mod Bayern.

Der var altså glimt af det talent, vi alle troede han havde. Jeg tror stadigvæk på, at Ranocchia var den rigtige spiller på et helt forkert tidspunkt. Hvis hans sidemakker havde heddet Samuel eller Lucio i en sæson mere eller Miranda, så tror jeg, det havde set anderledes ud. Han led lidt under, han lige pludselig skulle være både styrmand og anfører, for et Interhold i relativ stor krise. Det er nok også derfor, jeg blev ekstra glad på hans vegne, da vi vandt over Lazio - han har ligesom været med hele vejen, og romantikeren i mig så, at han både blev og får godt med minutter i næste sæson.

Mvh. en uforbederlig Ranocchia-fan.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af OC
30 mio. plus Zaniolo plus Pinamonti for Radja.

Ausilio er endelig endt ved de store drenges forhandlingsbord, og hvad gør han? Bøjer sig uden de store vanskeligheder fuldstændig forover for Monchi.

Bliv ikke overrasket, hvis Monchi i sidste ende ender med at frarøve Ausilio hans hus eller kone eller lignende.
La prende Vecino.
Skrevet af La Mir!!
Skal du ikke regne med OC, Monchi virker nu ret flink overfor køberne, meget rundhåndet endda. Jeg ville ikke blive overrasket, hvis Radja endte med at gå for 20 + Nagatomon og Santon.
Daje!
Skrevet af Flying Dutchman
Lad os nu se, hvad det bliver til, før vi maler den velkendte fanden på den lige så velkendte væg.

Såfremt der er indbyggede tilbagekøbsklausuler hvis og når vores unge sendes af sted til andre klubber, er jeg i øvrigt heller ikke afvisende. Vi kommer - desværre - alligevel ikke til at udvikle på dem.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af OC
Roma er jo ikke Genoa eller Sassuolo.
No way in hell de skulle gå med til tilbagekøbsklausuler.
La prende Vecino.
Skrevet af Flying Dutchman
Har du nogen form for belæg for det?
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Interforlivet
Mon ikke OC refererer (nok engang implicit som han jo ynder at gøre) til at Roma ikke just er en klub fra et "lavere" serie a-lag end os? De er altså næppe en klub som vil tage til takke med en rolle som udviklingsklub for vores talenter. Derfor (og det vil jeg i øvrigt give OC ret i) er der vel ikke meget mere end 0% chance for at Roma skulle sige ja til at tilføje en tilbagekøbsklausul under nogen som helst omstændigheder.
Skrevet af OC
1) Sund fornuft
2) At Monchis plan angiveligt skulle være, at sende Zaniolo og Pinamonti til Sassuolo med tilbagekøbsklausul i bytte for Berardi.

Jeg er for så vidt enig med dig i, at intet er skrevet i sten, og meget kan ændre sig - men jeg synes det er tydeligt at mærke, at vi står markant svagere med Ausilio end med Sabatini ved roret.
La prende Vecino.
annonce
0