Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Slettet(042125212608)
Jeg tror dette i høj grad handler om at Roma først og fremmest vil have en bestemt min. pris, snare end det handler om at de vil have nævnte spillere for at udvikle dem. Jeg kan simpelthen ikke se der er noget der skulle indikere noget sådant. Rygter går dog også på de har intentioner om at sende dem videre med tilbagekøbsklausuler og som Bargain chip, så, så meget for de bruger tid og krafter på at udvikle dem, så dit scenario virker meget teoretisk, Roma er ikke voldsomt meget anderledes end os hvad det angår, de er muligvis en tand bedre end os i til at benytte talenter, men nogen stor takentfabrik er de altså ikke.

For i øvrigt er det jo ikke meget anderledes end Inter, kunne sagten se Inter indgå sådanne handler er det økonomisk gunstigt nok. Jeg vil hvertfald ikke udelukke det som du kategorisk gør.

Oveni er det grundlæggende op til Inter hvilke vilkår de er villige til at sende deres talenter ud på, ligesom det er op til Roma hvilken min. pris og vilkår de vil sælge Nainggolan for. Så vil Roma have nævnte spillere må de acceptere de minimums vilkår Inter stiller, hvis Inter har et krav om tilbagekøb så må Roma enten acceptere, finde andre Inter spillere uden dette krav eller droppe handelen. Det sidste virker bare ikke som den vej Roma vil gå, de virker ærligt talt som de er mere end villige til at sende ham videre, oveni har Roma også en økonomi at tænke på, ligesom Inter og ærligt talt virker det her mere som Roma der vil have en min. pris for Nainggolan end en reelt ønske om nævnte spillere,

For i øvrigt er der nok begrænset hvor stor sandsynlighed der er for at Inter rent faktisk udløser den klausul indenfor fristen, samtidigt hvor mange spillere laver en Berardi, Chiesa eller for den sags skyld en Icardi.

Skrevet af Interforlivet
Lad os bare lade den ligge Z4E. Vi kommer vist ikke videre alligevel.

@OC: Arh come on. 20 mio. euro (ikke at den pris står skrevet i sten selvfølgelig) for en italiensk landsholdsback er da om noget decideret billigt på fodboldmarkedet anno 2018.
Skrevet af Interforlivet
@L´Imperatore:
Er Asamoah egentlig blevet offentliggjort? Han er vel tiltænkt VB?
Altså det er han ikke. Men alle medier (i hvert fald dem som jeg læser) skriver dog om ham som værende Inter-spiller efter sommerferien, hvorfor jeg personligt mere eller mindre tager det for givet, at han er det, i og med at det heller ikke er blevet dementeret nogle steder.

Jeg mener dog at have læst at han selv vil melde noget ud ganske snart. Så mon ikke der kommer en udmelding i en nær fremtid. Men altså som sagt det vil være noget af et plot-twist, hvis han lige pludselig skulle melde noget andet ud vil jeg sige.

Og jo han er vel tiltænkt venstre back-pladsen. Men det gør jo ikke ideen med Zappacosta mindre dum. Kunne vi have D´Ambro, Asamoah og Zappacosta som de tre mest spillende backs med Dalbert og Santon som 4. og 5. valg, vil vi da (i min optik i hvert fald) være glimrende stillet på back-positionerne i næste sæson.
Skrevet af L'Imperatore
Enig . Det ville være en glimrende tilgang og konstellation med dem du nævner omend jeg tror Dalbert ryger videre.
Pazza Inter Amala
Skrevet af Duck
At se Nainggolan i Inter-trøjen bliver en bitter oplevelse som Roma-fan, jeg ville lyve, hvis jeg påstod andet. Der er heller ingen tvivl om, at han scorer mod Roma, sikkert på et eller andet vanvidslangskud eller lignende.

Som fan fatter man ikke en brik af, hvorfor han sælges. Han leverer altid varen på banen, også selvom den netop overståede sæson, måske ikke var hans bedste. Han har været bundloyal og altid kun udtalt sig om, hvor glad han er for at være i Roma. Der har jo tidligere været chancer for ham, for at komme til større klubber, hvor en større løncheck ventede, men det har han afvist gentagne gange. Den slags aftvinger respekt blandt fansene.

Nu bliver han så "presset" ud af klubben, og man er så "nødt" til at sælge billigt til Inter, da Radja og hans familie ikke har lyst til at forlade Italien. Det er EDF, måske Monchi, der ikke længere ønsker ham i truppen. Rygterne siger, at det er de tilbagevendende historier om hans udsvævende livsstil, som har gjort udslaget. Men så længe han er vellidt i truppen og altid giver alt, hvad han har i sig på banen, så burde den slags ikke betyde en fis.

Radja havde ikke en imponerende 2017/18-sæson, men det var der omvendt ingen af Romas midtbanespillere, der havde. Hvis Spalletti kan få Radja til at præstere på samme høje niveau, som han gjorde i 2016-17-sæsonen, så er der ingen tvivl om, at Inter gør et kup.

Den nuværende midtbanekonstellation fungerer ikke i EDF´s taktiske system, de er for langsomme på bolden og for lidt kreative, og her vælger man altså så at ofre Radja. Jeg er ikke personligt fan af at sælge ham, slet ikke, men forstår dog behovet for at ryste posen lidt. Jeg havde bare foretrukket, at man rystede den på en anden måde.

Derudover er det klart, at Roma ikke overtager spillere fra Inter, som har tilbagekøbsklausul. Det er der ingen chance for overhovedet. I så fald må Monchi afskediges omgående. Jeg tvivler i øvrigt på, at det lykkedes Roma at fravriste Inter Pinamonti, mens Zaniola ser ud til ret sikkert at blive en del af handlen. Men vi bliver klogere senere i dag eller i morgen, når handlen formentlig falder på plads.
Skrevet af L'Imperatore
https://www.fedenerazzurra.net/news/2018/6/20/multiple-sources-santon-to-roma-for-nainggolan

Hvis det er Santon som ryger afsted synes jeg sgu det er en fin deal. Ville nok gerne lige have presset de 24 ned til omkring 20, men med det spil han har leveret i alt for lang tid, så er det altså helt fint at han ryger videre , i min optik. Vi har sgu altid haft svært ved at afsætte ham, så kan han bidrage til vi får Nainggolan er det bare fjong :)
Pazza Inter Amala
Skrevet af Flying Dutchman
Haha, skulle lige til at skrive det samme - win win!
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Facchetti
https://www.football-italia.net/123277/santon-key-nainggolan-move

Yes.. den skulle være god nok. Santon har ikke vist kvalitet længe. Dog vil jeg altid være ham taknemmelig for hvordan han pakkede Cristiano Ronaldo ned mod United (var det i 2009?)
Skrevet af L'Imperatore
Ja den virker ret tæt på nu. Er spændt på hvad PR afdelingen har forbedret.

Det bliver spændende med ham i truppen. Nainggolan er pisse cool og har en masse vildskab som forhåbentlig smitter af på resten af truppen.

Nu håber jeg så på Malcom handel , selvom vi eftersigende kigger på suso og Politano meldes også tættere på.

Santon havde et spændende potentiale men forløste det aldrig . Og kostede han altså vigtige point i forrige sæson. Han går bare ikke længere.
Pazza Inter Amala
Skrevet af Flying Dutchman
Jep, Santon spillede én virkelig, virkelig, virkelig god kamp for ni år siden - og begyndte derefter selv at tro på myten.

Hvis det rent faktisk lykkes os at skaffe Nainggolan til 20 mio. € + Santon og en primaveraspiller, vi (let´s face it) aldrig kommer til at gøre brug af, så sender jeg s´gu kage til Ausilio - diverse klausuler eller ej.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Martinovic
https://www.football-italia.net/123286/inter-talks-suso

Frækt forsøg at prøve at sende Candreva til Milan. Lige så naivt som Milans forsøg på at få Brozovic eller Perisic den anden vej.

Inter vil få en farlig offensiv, hvis det lykkes jer at hente Suso til højre kant.
Mojn do!
Skrevet af Flying Dutchman
Hmmja, potentielt. Jeg synes, Suso er en enorm dygtig spiller - men der er også mange kampe, hvor der lige mangler det sidste slutprodukt. Men hey! Det kan umuligt være værre end Candreva!

Ifølge både Sky Sport, Pedullá og Il Tempo skulle Nainggolan-handlen være i hus, til 24 mio. € plus de to nævnte spillere. Idet Santon og Zaniolo er værdisat til samlede 16 mio. €, tæller det beløb hen mod de penge, vi (tilsyneladende, måske, måske ikke) skal afdrage ifm. FFP.

Alt i alt stærkt arbejde fra Ausilio.

I øvrige nyheder forlyder det, at Zhang agter at købe Thohir´s 30% af aktierne i den nærmeste fremtid, hvilket vil betyde, at vores indonesiske ven vil være helt ud af klubben.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Interforlivet
Jeg må også lige melde mig i koret. Det er simpelthen en fantastisk handel hvis den går igennem. Lige så meget jeg morer mig over at det lykkes os at bruge fucking Santon som leverage, lige så børnesur ville jeg være hvis jeg var Roma-fan. I love it!
Skrevet af OC
Det er lidt vildt, ja.

Santon.
Santon!
La prende Vecino.
Skrevet af Flying Dutchman
Haha, jeg tænkte nok, det ville være én af dine mere hede drømme, OC! Tillykke! Tillykke til os allesammen!
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Flying Dutchman
I øvrigt ser det ud til, at Juventus render med Cancelo - til 40 mio. €.

Er det bare mig, eller er det ikke lige lovligt meget for en spiller der, trods alt, havde det med at falde helt og aldeles ud af kampene?
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Interforlivet
Er det bare mig, eller er det ikke lige lovligt meget for en spiller der, trods alt, havde det med at falde helt og aldeles ud af kampene?
Jeg er helt enig. Jeg synes heller ikke han er 40 mio værd. Han er ung, så der er selvfølgelig et udviklingspotentiale. Men nej, 40 mio. er han ikke værd som jeg ser det.

Når det så er sagt, er det da stadig skideirriterende at se ham skifte til the dark side.
Skrevet af Flying Dutchman
Jo jo, det er selvfølgelig pænt træls - især da Valencia tilsyneladende gerne går med til, Juventus låner ham med købsobligation, hvor vi (efter sigende) blev afvist.

Men fuck nu det.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Nerazzurri
Havde Inter haft pengene, havde de sikkert også smidt 40.
Solo non mai in B. Altobelli-Baresi-Bergomi-Zanetti-X-Handanovic
Skrevet af Flying Dutchman
Sikkert.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
annonce
0