Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Slettet(042125212608)
Har jeg skrevet der var den store forskel for Perisic, for mig ligger problemet i at have 2 spillere der ikke er naturlige forwards kontra det at have en der skal spille en ikke naturlig position. Hvorfor jeg selvsagt fortrække 3-5-2. For i øvrigt mener jeg stadig ikke vi spiller 3-4-2-1 af nævnte grund, fordi Nainggolan spiller den ene plads.
Skrevet af Martinovic
Nianggolan kan sagtens spille bag Icardi. Det er måske noget andet med Perisic, der er vant til at spille kant og angiveligt vil komme til at ligge mere centralt i det nye system.

Det giver Spalletti nogle muligheder for at skifte formation, at De Vrij er kommet til, men ligesom i Milan, hvor det også så godt ud på papiret med Romagnoli-Bonucci-Musacchio, så er det noget andet i praksis. D´Ambrosio er en god tovejsback, men jeg ser ham ikke som en wingback, der skal lave endnu flere offensive løb.

Jeg tror, Spalletti vil teste en tremandsbagkæde, men ellers vil bruge det, der har virket i sidste sæson. Nianggolan udfylder hullet efter Rafinha på den offensive midt.

Mojn do!
Skrevet af Flying Dutchman
Har jeg skrevet der var den store forskel for Perisic

Ja.

Jeg syntes ikke en 3-4-2-1 der normalt spilles med to dybtliggende forwards er ideel i forhold til spillematerialet, eftersom hverken Candreva og Perisic eller sågar Karamoh er den type omend Karamoh nok er den der kan spille det mest naturligt.

Og i næste afsnit:

Spaletti er selvsagt nød til at justere for hvad han har i spillertruppen, Som jeg ser det er vi ude i en mere moderne udgave 3-5-2, hvor vi vil have plads til en central midt af Gagliardini, Brozovic og en Nainggolan i en mere offensiv midtbane rolle, og så med Perisic/Karamoh i en fri rolle med Icardi på Top.

Hvori ser du forskellen mellem, at Perisic ikke egner sig til at spille "en dybtliggende forward" (hvilket er en absurd betegnelse, men hey... fuck it) bag Icardi, men at han godt kan have en fri rolle bag Icardi i næste afsnit?

Hvor ligger for dig forskellen?

For i øvrigt mener jeg stadig ikke vi spiller 3-4-2-1 af nævnte grund, fordi Nainggolan spiller den ene plads.

Nainggolan blev brugt mere end bare flittigt som den ene af de "dybtliggende forwards" da Spalletti var i Roma - 37 ud af 53 kampe - så jeg er nu rimelig sikker på, at Nainggolan kommer til at spille netop den ene plads, både i en 3-4-2-1 og en 4-2-3-1.

Men igen.

Jeg stoler nok bare mere på Spalletti og Nainggolans taktiske historik end din gut feeling.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Flying Dutchman
Enig, Fogh. Jeg tror, 3-4-2-1´eren kun bliver brugt mod de hold, der kommer til Giuseppe Meazza for at pakke sig.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Interforlivet
Jeg tror og håber (ligesom dig FD) at der er tale om taktisk fleksibilitet snarere end en permanent taktisk ændring. Jeg tror med andre ord stadig vi vil se den velkendte 4-2-3-1 ganske ofte.

Samtidig undrer jeg mig lidt over jeres enighed omkring hvad tremands-forsvaret betyder for Candreva. Han kan da sagtens spille en højre wingback - og dét både i en 3-4-3 og i en 3-5-2. Det så vi da under Conte på landsholdet. Samtidig vil forlængelsen af Candrevas kontrakt da absolut ingen mening give hvis Spalletti ikke mener, at han kan passe ind i et nyt system. Så jeg tror skam ikke han på nogen måde kan udpeges som en taber her - måske endda tværtimod. Det kunne jo være at Spalletti (ligesom os andre) har set at manden ikke er så farlig offensivt længere og dermed måske vil have gavn af at træde lidt længere tilbage i netop en wingback-rolle, hvor hans løbepensum og taktiske disciplin vil komme holdet til gode. Det forestiller jeg mig da i hvert fald.
Skrevet af Flying Dutchman
Jeg er ikke enig i, at Candreva har spillet wingback før - men det kan sagtens vise sig at være en semantisk debat. Vi kan sagtens blive enige i, at han før har spillet en kant i en 3-4-2-1/3-4-3/3-5-2/whatever, uanset hvad man så kalder positionen, så du har da en valid pointe i, at han teoretisk set bør kunne begå sig i en 3-4-2-1. Set i det lys giver hans forlængelse også mening.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Slettet(042125212608)
Hvori ser du forskellen mellem, at Perisic ikke egner sig til at spille "en dybtliggende forward" (hvilket er en absurd betegnelse, men hey... fuck it) bag Icardi, men at han godt kan have en fri rolle bag Icardi i næste afsnit?


HJÆLP!

Hvor skriver jeg han ikke kan bruges, jeg skriver blot at det ikke er optimalt at spille med en formation med TO inside (kært barn har mange navne) forwards i forhold til vores SPILLEMATERIEALE, fordi vi ikke har en eneste naturlig Inside forward i truppen.

Perisic kan selvf. godt bruges der quo hans evner, hvilket jeg også hentydede til tidligere, men det er klart mindre optimalt end hvis man havde haft en spiller der var det mere naturligt.

For at svare konkret på dit mærkeligt spørgsmål, så har jeg ikke postuleret der var en forskel, jeg hentyder blot til at han vil blive brugt der, men samtidigt skrev jeg ikke det var optimalt vel, det sidste var blot en konstatering af at det er hvad der vil ske med det materiale vi nu engang har til rådighed.

Nainggolan bliver ALDRIG en forward uagtet om du så placere ham "bag" en angriber, hans måde at spille på i Roma dagene var mere som en AM end som en Inside forward, hvorfor jeg også mener vi reelt mere spiller en udgave af en 3-5-2
Skrevet af Flying Dutchman
For helvede menneske, jeg citerer dig direkte! Jeg KAN ikke gøre det mere tydeligt for dig.

Du skriver i første afsnit, at Perisic ikke kan spille naturligt som "dybdeliggende forward" i en 3-4-2-1* - og i afsnittet lige efter skriver du, at du godt kan se Perisic i en fri rolle bag Icardi på top i en 3-5-2**.

Hvori ser du forskellen i de to roller?

Nainggolan bliver ALDRIG en forward uagtet om du så placere ham "bag" en angriber, hans måde at spille på i Roma dagene var mere som en AM end som en Inside forward, hvorfor jeg også mener vi reelt mere spiller en udgave af en 3-5-2

Det stemmer ikke overens med virkeligheden. Nainggolan blev et hav af gange brugt som én af de (du nu kalder for) inside forwards, ved siden af Salah og bag Dzeko.

*"Jeg syntes ikke en 3-4-2-1 der normalt spilles med to dybtliggende forwards er ideel i forhold til spillematerialet, eftersom hverken Candreva og Perisic eller sågar Karamoh er den type omend Karamoh nok er den der kan spille det mest naturligt"
**"Som jeg ser det er vi ude i en mere moderne udgave 3-5-2, hvor vi vil have plads til en central midt af Gagliardini, Brozovic og en Nainggolan i en mere offensiv midtbane rolle, og så med Perisic/Karamoh i en fri rolle med Icardi på Top"
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Flying Dutchman
Jeg sætter dem i øvrigt gerne op i opstillinger, hvis det hjælper:

"Som jeg ser det er vi ude i en mere moderne udgave 3-5-2, hvor vi vil have plads til en central midt af Gagliardini, Brozovic og en Nainggolan i en mere offensiv midtbane rolle, og så med Perisic/Karamoh i en fri rolle med Icardi på Top":

http://lineupbuilder.com/?sk=gx7q0

"Jeg syntes ikke en 3-4-2-1 der normalt spilles med to dybtliggende forwards er ideel i forhold til spillematerialet, eftersom hverken Candreva og Perisic eller sågar Karamoh er den type omend Karamoh nok er den der kan spille det mest naturlig":

http://lineupbuilder.com/?sk=gx7q1

Hvor i de to opstillinger, som beskrevet af dig selv, ser du forskellen i Perisic rolle? Det vil sige: hvorfor kan Perisic, ifølge dig, godt ligge alene bag Perisic i den første opstilling, men ikke sammen med Nainggolan i den anden?
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af BeppeBaresi
Spøjst - jeg frygter Perisic er en af dem der ville blive mest "klemt" i et sådan system. Vi er vel flere der kan huske hvordan han spillede under Mancini i den første tid, hvor man forgæves prøvede at passe ham ind øverst i diamanten.

Men okay - det er alt sammen tal på papir og alt det der. Jeg tænker Spalletti har en plan!
Skrevet af InternazionaleFC
Er det bare mig eller virkede Radja slet ikke begejstret på nogle måder da han kom ud med Inter tørklædet rundt om halsen på vej til fansene. At selfien så blev taget hvor hans mund ikke kan ses tyder på han måske er meget utilfreds med Romas svigt og forræderi imod ham.. Ærger mig bar lidt over det, men forstår nok godt på en måde hans humør lige pt. Er dog sikker på han nok skal få et ægte smil og en ordenligt spilleglæde hos os når han lige kommer igang. Her skal han nok indse hvad “Internazionale” betyder og hvilken form for kærlighed, passion og støtte man får fra fansene som fodboldspiller.

OFF-TOPIC;

Så i Iran kampen? Synes der var mange spænende spillere på det landshold. Især deres målmand Alireza.
Skrevet af Flying Dutchman
Hehe, jo da, og han er kun tredive år gammel og kontraktløs - sæt i gang, Ausilio!

Ej, der er måske enkelte spillere fra det portugisiske landshold, som, hvis vi bare kunne spendere, kunne være interessante - dog ikke på baggrund af aftenens præstation, som var rundt ud jammerlig.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af InternazionaleFC
Irans målmand er såmænd kun 25, FD! ✌🏽

Portugiserne var jammerlige idag.
- Ronaldo burde ha fået rødt.. Sagt fra en Ronaldo supporter. Forstår virkelig ikk hvorfor den blev til gul.
Skrevet af Flying Dutchman
Rigtigt, jeg kiggede på den forkerte Alireza.

Jammerligt dommerarbejde er det korte svar. Jeg er ubetinget fan af VAR - men jeg er så absolut ikke fan af, at FIFA bruger gruppespillet til at give nogle dommere, der ikke bør være med til verdens mest fornemme fodboldturnering, en oplevelse. Dommere som Irmatov, Hassan Mohamed, Shukralla, Diedhiou, Grisha, Aguilar, Geiger, Roldan, Lahoz, Mazic og aftenens dommer Caceres hører slet og ret ikke hjemme til sådan en turnering.

Jeg så hellere, at man bare tog verdens bedste dommere med, og hvis det så betyder tre tyskere, to hollændere, to englændere og fire italienere, så er det fint.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af InternazionaleFC
Savner dommere med coronas som Pierluigi Collina.. Talentfuld, retfærdig, modig og eksemplarisk dommer i mine unge dage. En dommer som bogstavelig talt ikke gav en Fuck hvor hvem du var, når han skulle dømme en kamp, men til gengæld var meget retfærdig. Flere af den slags typer, tak!
Skrevet af L'Imperatore
Nu er der jo mange rygter om Carvalho, men efter at ha set Portugals kampe ved jeg sgu ik helt hvad jeg synes. Selvom det er fri transfer potentielt så kommer vi nok til at smide en god sjat i agent salær. Spilmæssig synes jeg han er ret frusterende at se. Han lunter rundt , og havde ikke specielt meget agressivitet i sit spil som skraldemand. Tilgengæld var han ok til at placere sig og vinder alligevel en del bolde på det på trods af hans manglende mobilitet. Og så er han ret sikker på bolden. Men umiddelbart virker den mobilitet som et ret stort problem. Hold med hurtige folk vil nemt kunne spille uden om ham.
Pazza Inter Amala
Skrevet af Flying Dutchman
Enig. Jeg har ikke været imponeret af ham til dette VM. Han virker ikke bedre end Vecino eller Borja.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Interforlivet
Jeg kan ikke lade være med at slikke mig lidt om munden ved tanken om, at vi nu kan stille med følgende ultra-offensive opstilling mod de "små" hold på GM:

Handa

Skriniar De Vrij Miranda

Candreva (ja sæt bare I Karamoh ind hvis I vil) Gaglia Brozo Perisic

Ninja 2.0

Lautaro Icardi

Og ja ja jeg ved godt det er ren FM-stil det her. Men som sagt: Jeg synes fandeme det ser fedt ud:)
Skrevet af Flying Dutchman
Det er både fedt og ikke helt usandsynligt (omendt Martinez i så fald formentlig kommer til at ligge ved siden af Nainggolan).
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Flying Dutchman
Haha, tjek lige forsiden på dagens Gazzetta!

https://www.gazzetta.it/primapagina/
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
annonce
0