Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af jzprG
@FD Du virker til tider mere interesseret i at vinde en diskussion end bare det at dele synspunkter og holdinger :)
NERAZZURRI TILL THE DAY I DIE!
Skrevet af Flying Dutchman
"Vinde diskussionen"? Det er ikke en konkurrence.

Z4E skriver noget, jeg ikke er ubetinget enig i, men som jeg gerne vil have uddybet. Det handler ikke om at vinde eller sågar om at blive enig - det handler om debatten og om at udveksle meninger.

Det nægter han dog - som sædvanligt, fristes man til at skrive - at gøre. Det synes jeg er enormt fesent. Det må være let at skrive en masse, man enten ikke kan eller vil stå ind for.

Men det er efterhånden par de course med ham.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af jzprG
Og du mener at man er tvunget til at fortsætte diskussionen, alene fordi man har ytret sin holding? Har bare gentagende gange set dig forsøge at trumle folk ned, i din måde at skrive på - Så jeg kan skam godt forstå at nogen de vælger ikke at svarer dig, uanset hvor fesent du end måtte mene det virker
NERAZZURRI TILL THE DAY I DIE!
Skrevet af Flying Dutchman
Herregud...

Når Z4E skriver noget, jeg gerne vil have forklaret eller konkretiseret, så er det vel forhåbentligt i orden med dig, at jeg beder ham om at gøre netop det? Ellers fjernes hele formålet med en debattråd ligesom. At manden så først i dag skriver, at han ikke har lyst til at gøre det, kan jeg vel næppe klandres for?

Hvis nu han allerede dengang havde skrevet, at han ikke ville uddybe sin holdning, da han skrev det første gang, så havde det ligesom været det. I stedet for stikkes halen mellem benene og trækkes gudhjælpemig "vi bliver alligevel ikke enig" kortet. Jeg er ikke interesseret i at være enig - jeg vil vide hvorfor han skrev det han skrev. Hvis det her bliver en tråd hvor indlæg og holdninger bare skrives, uden der kan eller sågar må tages stilling til dem, så mister det al formål.

Du klandrer mig for ikke at ville dele holdninger og synspunkter - men det er jo tydeligvis mig der er interesseret i at Z4E gør netop det.

At du synes, jeg tromler folk ned, må stå for egen regning. Jeg har det fint med de fleste herinde og i de andre tråde, så jeg ser ingen grund til at ændre facon.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af jzprG
Nej jeg klandre dig på intet tidspunkt for ikke at ville dele holdninger og synspunkter? Synes bare du i din måde at formulerer dig på, kan virke en anelse offensiv. Det kan godt være det bare er mig, og fint du har det godt med dig selv, siger jo bare hvad jeg ser og har set i op til flere diskussioner du har haft.

Tænker bare at hvis han ikke svarer på dit indlæg, så er det vel i sig selv et udtryk for, at han måske ikke har lyst til at tage den videre - At du så har behov for svar, det må vel som du selv siger "Stå for egen regning"
NERAZZURRI TILL THE DAY I DIE!
Skrevet af Flying Dutchman
Muligvis, men du har mistænkt mig for at være mere interesseret i at vinde diskussioner end at ville dele synspunkter og holdninger. Men jeg vil jo netop høre Z4E om hans synspunkt og holdning - ellers vil jeg ikke spørge gentagne gange.

Tænker bare at hvis han ikke svarer på dit indlæg, så er det vel i sig selv et udtryk for, at han måske ikke har lyst til at tage den videre

Muligvis. Men jeg synes ikke, det skal være så let som det. Jeg synes godt, man kan have et modikum af ansvar for det, men skriver - enten ved at uddybe det eller ved at skrive, man ikke vil netop det. Det er en debatside - ikke et blog.

Sidst men ikke mindst. Jeg forstår og anerkender, hvad du prøver på - det er beundringsværdigt. Men der er løbet enormt mange ord under debatbroen, mellem Z4E og jeg. Det bærer den interne tone også præg af.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af jzprG
Det er fair nok, jeg er også relativ ny i dette forum, og selv om jeg er vant til at tonen kan være lidt grov på nettet, så føler jeg alligevel at vi herinde er på "samme side" so to speak. Men kan godt følge dig i det du siger vedr. det at tage ansvar for det man skriver, men da du er velformuleret og velargumenterende, så kan jeg sgu egentlig godt forstå, at nogen de bare vælger at stoppe til sidst haha. Respekt for du tager min konfrontation med ro og taler din sag, mange andre ville have bedt mig om at blande mig udenom.
NERAZZURRI TILL THE DAY I DIE!
Skrevet af Slettet(042125212608)
FD

Nu har jeg ikke læst i dybden i diskussionen, men det her foregår altså i folks fritid. Nogle ligesom undertegnet arbejder mere end 37t og så gider man altså ikke nødvendigvis bruge sin kostbare fritid på at diskuttere noget hvor det er tydeligt at begge parter har ytret deres holdninger.

Jeg værdsætter den fritid jeg har og har altså andet at bruge min kostbare tid på end at uddybe overfor dig.

Dette er ikke lagt op til debat, men en forklaring!
Skrevet af jzprG
@Z4E

Det var også min fornemmelse at du havde det sådan
NERAZZURRI TILL THE DAY I DIE!
Skrevet af L'Imperatore
Nu har jeg ikke fulgt med i diskussionen, men debatten dør tilgengæld også hvis det bliver rent 1-vejs kommunikation, hvor vi alle bare sidder og ytrer hver vores mening. Hvis man er uenig og eksempelvis synes det er noget vrøvl som bliver skrevet, så er det vel fair nok at efterspørge, hvorfor personen tænker som man gør, eller efterspørge en uddybelse. At der så ikke kommer svar fra personen efter et par gange, så kan kan spørge sig selv om man bare skal lade den ligge.
Pazza Inter Amala
Skrevet af Flying Dutchman
Vi arbejder vel alle sammen 37 t/u eller deromkring - desuden havde du i mellemtiden ikke just svært ved at skrive indlæg, enten her eller i artikelforum.

Men fair nok, vi siger da bare, du har for travlt så.

@ Imperatore

Bingo.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af jzprG
Som sagt så kan jeg godt forstå man gerne vil have et svar, men hvis han så omvendt vælger ikke at svarer, men i stedet vælger at svarer på et andet indlæg, så er det vel en hentydning om at man ikke er interesseret i en videre debat? Men jo, det er et debatforum, og jeg er som sagt ny herinde, og ser mig skam ikke uenig i mange af FD´s argumenter. Følte som sagt bare nogengange at han kunne virke meget frembrusende. Det er selvfølgelig også Z4E´s eget ansvar at ytre et ønske om ikke at fortsætte hvis det er, ikke mit, så måske jeg har blandet mig for meget. Tak for debatten i hvertfald, tilbage til fodbolden!
NERAZZURRI TILL THE DAY I DIE!
Skrevet af InterFelice
Så starter pre-season i dag med første træningskamp allerede næste lørdag mod vores schweiziske venner fra Lugano.

Det bliver spændende at se hvordan forberedelserne til den nye sæson begynder - vi kan vel godt forvente, at Mister begynder at arbejde mere på nogle alternative taktikker henover sommeren efter at 4-2-3-1-opstillingen mere eller mindre må være på plads for de fleste i truppen.

Ligeså, bliver det spændende om den kære Joao Mario har tænkt sig at dukke op efter sin ferie eller om klubben får smidt ham afsted inden? Jeg ser helst gerne det sidste.
Skrevet af Soren32
Tak for info @InterFelice! Håber, de streamer den fra inter.it.

Nogen der ved, om det kan være realistisk at se folk som f.eks. Emmers og Colidio som en del af førstetruppen i år? Eller om det er aaalt for optimistisk..

Håber bestemt ikke, at Mario nogensinde trækker i en Intertrøje igen efter alt hans klynk og efter hans ringe præstationer. Få hellere ham ud af vagten og erstat med en dedikeret Rafinha (hvilket nok kræver yderligere salg, selvfølgelig).
Skrevet af L'Imperatore
Please lad det ske: https://www.football-italia.net/124219/inter-back-rafinha

Så kan jeg sagtens undvære Malcom og muligvis en højreback.


ja mario skal bare sælges hurtigst muligt og glemmes. Der er vidst ikke mange der vil savne ham.

Iøvrigt tak for linket InterFelice. Det er gennemført markedsføring, og vidner bare om, at der er en klar strategi på det kommercielle niveau.

Pazza Inter Amala
Skrevet af Mumleren
Ja, ovenpå min kommentar omkring Rafinha for et par dage siden, er det rart at læse nyheder om at vi stadig hænger i.

Det var også min fornemmelse at man mest af alt arbejdede på prisen (med den risiko der nu engang er), og ikke bare havde glemt ham.
Det har han været for god til, efter min mening.

Selvfølgelig har sådanne historier ikke nødvendigvis noget på sig, men det er positivt for mig, at de trods alt dukker op.
Inter | siden Misura/Fiorucci.
Skrevet af OC
Eder har sagt ja til Jiangsu.

Første portion af overskudslageret på vej ud. Candreva next, tak.
La prende Vecino.
Skrevet af Facchetti
Der sker sgu noget... men et ret ungt angreb i truppen. Håber de kan holde en hel sæson. Man må regne stærkt med Lautaro ikke laver en Gabigol og flopper - for så er Icardi helt alene
Skrevet af Mumleren
Lautaro virker umiddelbart noget mere afbalanceret, men han er selvfølgelig stadig meget ung og usleben.
Det ville ærligt talt se ret skidt ud hvis Icardi tager en længere skade, så det må han godt lade være med.

Iøvrigt fedt med CR7 i ligaen. Selvom det forstærker en rival, er det godt nyt for os, og hele Serie A.
God PR for italiensk fodbold.
Det er et godt tegn, for jeg er træt af alt altid handler om PRL og La Liga...

Spørg evt Suning og FFP om vi så må få Messi?
Inter | siden Misura/Fiorucci.
Skrevet af Flying Dutchman
Jeg synes altså ikke, at Cronaldo styrker andre end Ruberne, men det til side.

Stærkt med Éder af sted - nu mangler bare Candreva og én af Borja og Vecino.

Kan Karamoh i øvrigt ikke også spille angriber?
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
annonce
0