Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Flying Dutchman
For helvede, KM...

Nu har jeg set kampen (jeg havde ikke tid i går aftes), og Asamoah blev jo rykket ned på venstreback, da Dalbert blev skiftet ud. Candreva var aldrig ned, hverken som midt eller "højre wingback", som du ellers skrev. Han forblev umiddelbart ud på venstre kant, foran Asamoah. Roric gik så ind på Asamoah´s centrale plads. Candreva og Politano byttede plads et par gange i løbet af kampen, men som kant - ikke som wingback.

Én ting er, at du kan være uenig med mig - men så ligefrem begynde at fordreje sandheden er en tand for useriøs.

Skal vi to ikke bare lige aftale, at vi lægger den her "debat" i seng og at vi herefter holder kammertonen overfor hinanden?
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Chino
Hold kæft, det er trættende, at der er så mange personlige stridigheder i en tråd, som ellers burde have en del potentiale. Hids jer nu ned, og drop de provokationer.

Nyd i stedet den aflevering fra Lautaro i går, der førte til Icardis mål. Det er ren verdensklasse, og der ser ud til at være noget at glæde sig til, når Serie A starter.
Skrevet af L'Imperatore
Enig Chino ift. debatten. Generelt er der dog en dårlig tone på overalt på bold.dk så snart der er uenigheder. Det giver generelt ingen mening, for folk ville jo aldrig tale sådan til hinanden sad de overfor hinanden.

Anyway LM virker som FD var inde på den anden dag, som det real deal. Det er meget lidt gabigol over ham. Og Icardi og ham fremstår som buddies på sociale medier ;)

I dag kommer der også rygter fra flere kanter om både et lån af Mario til Betis med købsoligation og et køb af Vidal for disse penge.

Voldsomt aggressiv midtbane vi kan stille med, hvis det lykkes, selvom det er en anelse kortsigtet både med vidal og nainggolan. Burde få hentet en rb i første omgang istedet for.
Pazza Inter Amala
Skrevet af Flying Dutchman
Jeg kan heller ikke se fidusen i Vidal og ser også helst, der blev kigget på en højreback, før der forstærkes andre steder.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Slettet(042125212608)
Det giver ingen mening at hente Vidal, som FD skriver bør fokus nu først og fremmest være på højreback pladsen alt ander er sekundært.

Jeg så dog også vi hentede en central forsvasspiller før vi hentede endnu en midt eller angriber...
Skrevet af Flying Dutchman
Endnu en centralforsvarer? Hvorfor synes du det?
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Soren32
Der florerer også lidt løse rygter (Sportitalia) om Beralla som plan B til midten, hvor Pinamonti så skulle den anden vej - naturligvis med noget tilbagekøbsoption. Det er mere langsigtet end Vidal, som jeg aldrig har brudt mig om efter hans optrin hos Juve, og kunne give Pinamonti hår på brystet. Omvendt kan man ikke fornægte, at Vidal ville give betydeligt mere her og nu til årets titelræs og CL.
Spændende, hvad der sker med Vecino, Mario og alle dem, der skal frigive midlerne.


Noget helt andet: Gabigol? Kommer han retur nu her eller er lejeaftalen til 2019?
Skrevet af InterFelice
Gabigol skulle gerne komme retur i januar - det bliver spændende at se om han bare bliver sendt direkte videre i systemet eller om Mister kan se en fidus i ham, hvis han er modnet lidt.. Der er trods alt lidt mere ro i klubben nu end da han startede og man kunne håbe, at han er lært lidt..
Skrevet af Soren32
Okay, tak for det, Interfelice.

Jeg frygter, han er en "Quaresma", der aldrig overfører det, man så i en mindre liga.
Men håber da, han - som du siger - kan falde bedre til, nu hvor rammerne tillader det.
Skrevet af Slettet(042125212608)
FD

Vi har kun 4 centrale forsvarsspillere, hvilket er lidt i underkanten når man har planer om også at spille med en trebackkæde, især med en så lang sæson som vi har i vente. Oveni er Ranocchia nok tæt på vores mest usikre kort når det kommer til stykket, han burde slet ikke være på det her hold, men han slipper for øksen i denne omgang.

Men ja det kan til nød gå uden, men så er vi også tyndt besat, pt. Står vi til kun at have 21 spillere til næste sæson, vi kunne derfor godt bruge en femte mand i det centrale forsvar og den centrale midtbane.

Vi er vel reelt 3-4 mand for lidt som det står i øjeblikket. Hvorfor jeg også er en smule bekymret for om det er nok til at klare to vigtige turneringer med så smal en trup. En trup der i antal er ligeså lille som sidste sæson, men hvor kvaliteten på bænken dog har fået et nøk opad.

På sigt skal vi dog uden tvivl have fundet bedre spillere end Vecino, Valero, Candreva og netop Ranocchia, ingen af de 4 har noget at gøre på det her hold. Det vil nok heller ikke skade med en bedre defensiv mand end Gagliardini som dog vil være en udemærket bredde spiller, han er fin nok for et top fire hold og et hold der kun lige skal kvalificere sig vidre fra gruppespillet i CL, men ikke god nok vil man mere end det.

Gabigol ryger med garanti til Januar, har ikke fantasi til at forestille mig at han får en ny chance.
Skrevet af L'Imperatore
Synes umiddelbart vi er fint besat i forsvaret. Skulle vi få skader, må vi gå tilbage til 4 mands kæde. Dambro kan også spille der, får vi hentet en højreback. Og så har vi vel også et akademi, når vi skal ud i 5-6 og 7. valg.

Ved ik om Van heusden forlængede sit lån med Standard Liege?
Pazza Inter Amala
Skrevet af Flying Dutchman
Det står ikke skrevet i sten, at tremandskæden bliver det primære spillesystem. Tværtom, så tyder træningskampene, købet af Politano og værdisættelsen og udtalelserne omkring Perisic på, at den almindelige 4-2-3-1 stadigvæk i højeste grad vil blive brugt. Set i det lys, er De Vrij, Skriniar, Miranda, Ranocchia og Bastoni mere end nok. Midterforsvaret er, efter min mening, vel nok det sidste sted, vi trænger til forstærkninger.

Jeg er desuden heller ikke enig i dit besyv af Ranocchia. Bevares, han kommer aldrig til at vælte De Vrij, Skriniar og/eller Miranda af pinden, men han er en glimrende back-up, der i de kampe han fik i sidste sæson, viste mere end bare glimt af den spiller, han var, inden vi købte ham.

Som jeg ser det, så mangler vi, udover den åbenlyse højreback, en skabende midtbanespiller (gerne Rafinha) og én yderligere kantspiller (der dog ikke er et must).
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af InterFelice
@Z4E
Du er noget skråsikker i din sag synes jeg.
Hvis du går ind og kigger på den officielle hjemmeside har vi 23 mand i truppen,. Jeg forventer, at Xian Emmers får en mindre rolle på holdet i år, da Spalletti har bedt om, at han skal blive og såfremt at Zinho ikke ryger på lån, så har vi 25 mand i truppen - de to er nemlig ikke en del af den trup på hjemmesiden.

Bevares, så står J. Mario der stadig, men han ryger forhåbentligt snart og så kommer der forhåbentligt en ny højreback ind, så tilbage til 25 spillere i truppen.

Til CL må vi vist stadig kun have 21 spillere i truppen, så det ville være tosset at hentet 3-4 mere udover 5 nye vi allerede har fået ind på holdet. De 5 er en klar forstærkning til et i forvejen forholdsvis stærkt hold.

Mht. forsvaret, så har vi 4 midterforsvarer + D´Ambro og Zinho... Det er vel fornuftigt dækket ind og bedre end det har været i mange år.

Update:
Jeg glemte selvfølgelig Bastoni, tak FD
Skrevet af Slettet(042125212608)
Politano og Mario er her med stor sandsynlighed ikke når sæsonen begynder, begge har klubben aktivt prøvet at afskibe til højre og venstre, først nævnte er også tvivlsom at indregne fordi han først og fremmest har status som ungdomsspiller og udgør ikke en del af A listen eller Serie A 25 mands listen.

Generelt medregner man ikke primavera spillere, de tilhøre UEFA B liste og regnes heller ikke med i Serie A´s 25 mand truppen pga. alderen, og egentligt kunne man også fraregne LM og Karamoh eftersom de begge er under aldersgrænsen, men har taget dem med fordi jeg forventer de får en større rolle, end deres alder normalt vil indikere. Jeg tror dog der er en ret stor chance for de begge ender på UEFA B listen

Zinho og Emmers er ikke en del af den faste trup, hvorvidt de vil blive benyttet er også temmeligt spekulativt på stående fod, men de ender nok begge på B- Listen.Vi har 19 A-liste spillere hvis LM og Karamoh som forventet bliver opført som B-liste spillere. Det tillader trods alt et tre spillere mere, det er mig bekendt 22 og ikke 21 spillere.

Skrevet af InterFelice
Jeg kan ikke lige gætte mig frem til hvem du mener, men går da ud fra, at du ikke mener Politano i hvert fald.

Jeg er med på hvordan listerne fungerer med A og B-trupper, men det ændrer ikke min holdning til, at jeg synes det ville være en smule tosset at investere i 4 spillere mere - 9 nye spillere, der skal spilles ind på det hold, der fandt rytmen efter Brozovic´ opblomstring på midten.
Så er vi ved at være tilbage til de gode gamle Moratti-tider, hvor vi købte et halvt hold i hvert transfervindue.

Vi har haft et flot mercato indtil videre og får vi smidt Mario afsted uden at tabe alt for mange penge samt en ny højreback, så er jeg godt tilfreds. Skulle muligheden for Rafinha blive aktuel, så ville jeg da tage imod med kyshånd, ellers skal vi vise noget opbakning til de spillere, der har bragt os frem til hvor vi er i dag.
Skrevet af Slettet(042125212608)
Undskyld Pinamonti selvf.

Forklaringen er jo ganske simpelt den at vi manglede bredde og ikke mindst kvalitetsbredde og så bliver man et eller andet sted nød til at hente en del ind når kvaliteten ikke er der på bænken. Vores hold fra sidste sæson var som helhed ikke god nok til en sæson der også byder på CL og den manglende bredde kostede os også sidste sæson.

Når man ser på det er De Vrij, LM og Politano jo først og fremmest spillere der bidrage med bredde og nye taktiske muligheder, men der er nok ingen af de tre der går ind i start 11 til at begynde med, medmindre der laves en større taktisk ændring.

Der er to der ser ud til at gå ind og det er Nainggolan og Asamoah, så det er ikke fordi vores start 11 bliver revolutioneret og så kommer De Vrij nok også til at spille en ret central rolle. Men størstedelen er stadig intakt.

Det bliver en temmelig tynd liste hvis vi ikke engang kan fylde en 22 mand A liste op, hvilket vi pt. er tre mand fra, hvorfor der selvsagt også skal være plads til 3 nye spillere. Jeg er lidt uforstående overfor at nogle skulle have lyst til at klare en sæson med CL med en trupstr. der er ligeså lille som sidste sæson. Igen der er tale om bredde ikke start materiale spillere, så den spille sammen effekt er ikke nær så udtalt som vi har set med Milan.
Skrevet af L'Imperatore
Di Marzio skriver at vi nærmer os aftale med A.Madrid om Vrsaljko for 8 mio lån og 17 mio købsoption. Synes det er en ok deal taget i betragning af hans gode VM, og at gode backs ikke hænger på træerne.

Handlen skal finpudses over de næste par dage.

Vi er ihvertfald fint dækket ind i bagkæden hvis det lykkes.
Pazza Inter Amala
Skrevet af InterFelice
Tænkte nok det var ham, da du skrev ungdomsspiller ;-)

Nej, som helhed var det ikke godt nok, men der har heller ikke været en stabilitet til at spillerne har kunne præstere de sidste par år - en masse spillere, der ryger igennem systemet, skiftende ejere og ikke mindst skiftende trænere.

Nu har vi endelig en træner i Spalletti, der har fået hele TO pre-seasons til præge holdet i den retning han kan og vil have. Sidste sæson var en sæson, hvor spillerne skulle lære hans metoder og ønsker - denne sæson skal han bygge videre på det og det tror jeg vil hæve niveauet hos flere af de spillere, der (måske) underpræsterede sidste sæson.

De spillere vi har fået ind her til sommer, er en blanding af talent og erfaring, hvilket komplimenterer holdet ganske godt og passer ind til de pladser, hvor vi manglede det lille ekstra sidste sæson.

Der er en grund til, at Juve har været så suveræne i både Serie A og tildels også i CL, og det er stabilitet og en klar strategi og jeg synes at fornemme, at man (endelig) har lugtet luntet i Milano om, at de altså har fat i noget over i Torino.

Men vi er jo heldigvis så heldige at have hver vores holdning og mening om tingene :-)
Skrevet af Flying Dutchman
Vi starter 18/19 med Sassuolo (u), Torino (h), Bologna (u), Parma (h), Sampdoria (u), hvorefter der kommer en hjemmebanekamp mod Fiorentina, som første modstander af nogenlunde kaliber (i al fald på papir).

Det ser meget tilforladeligt ud.

PS: Derby della Madonnina allerede i 9. runde.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af TR1986
Napoli imod Inter på Stadio San Paolo i næstsidste spillerunde, den 19. Maj, som jeg har forstået det. Hvis det er rigtigt, så skal jeg 100 procent ind at se den. God sæson også til jer:-)
Forza Napoli Sempre!
annonce
0