Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Flying Dutchman
Jep, god sæson til jer i lyseblå. Hvordan er fornemmelsen, TR?
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af TR1986
Transfervinduet er stadigvæk åbent og der kan nå at ske rigtig meget endnu. Jeg drømmer stadigvæk om et gensyn med Cavani i Napoli. På diverse Napoli fan sider og forums, bliver der dagligt lavet jokes om at vi er tæt på at hente Cavani. Men det er nærmere ønsketænkning, fremfor realistisk p.t. De seneste forlydender fortæller at han er på vej til Real Madrid. Men jeg er ganske godt tilfreds med vores trup. Den er ihvertfald bredere end i sidste sæson. Men med Juventus køb af Cristiano Ronaldo, så kunne jeg savne et kæmpe navn til klubben. Det er ikke helt til at forudse hvordan det kommer til at gå med Ancelotti som træner. Han er et kæmpe trænernavn og han er også blevet vel modtaget i Napoli, men jeg skal stadigvæk vænne mig til tanken om at Sarri ikke længere er træner i Napoli. Ham kunne jeg virkelig godt lide. Men hvis vi kan holde fast i truppen og få en fornuftig start på sæsonen, så kan hvad som helst ske.
Forza Napoli Sempre!
Skrevet af Flying Dutchman
Ancelotti er godt nok et stort spørgsmålstegn for mig. For ti-ish år siden, var han blandt verdens bedste, hvis ikke den bedste - men jeg har lidt svært med at vurdere ham nu. Desuden bliver det spændende at se, hvad han kan med en Sarri-trup.

Det skrevet, så har jeg stadigvæk jer som de absolutte førsteudfordrere til Juventus. Skaden til Meret er selvfølgelig lidt en lussing i ansigtet, men der er blevet handlet fornuftigt, mens I også ser ud til at holde fast i profilerne.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af TR1986
Græske Karnezis er bedre end folk lige gør ham til. Han vil sagtens kunne stå i fraværet af Meret, selvom Meret helt sikkert er indkøbt til at være førstevalg og jeg håber han bliver hurtigt klar igen. Det forlyder han er klar igen i starten af september.
Forza Napoli Sempre!
Skrevet af Flying Dutchman
Karnezis er ganske hæderlig, ja - men der er, trods alt (og kun efter min bedste overbevisning) lidt et hop ned fra Reina til ham.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Slettet(042125212608)
Ser ud til vi har lavet endnu en god handel, Vrsaljko ser ud til at komme på et dyrt 8m euro lån og med en købsoption på 18m euro, total pris 26m euro altså en god pris og langt mere acceptabelt end den pris Juve måtte smide for Cancelo.

Han er muligvis intet kvantespring i kvalitet men han giver noget konkurence på pladsen.
Skrevet af Flying Dutchman
Jeg er godt nok ikke enig i, at Vrsaljko ikke skulle være en forbedring. Allerede hos Sassuolo viste han enormt gode takter, og blev, med rette, betegnet som én af rækkens bedste højrebacks. Han har haft det lidt svært hos Atletico, men hans slutrunde for Kroatien viste da fint, at han ikke har glemt hvordan man spiller fodbold. Gode offensive og defensive takter og indtil videre synes jeg ikke, vi taber noget ift. Cancelo, lad stå Dambro.

Det er i øvrigt også en fin handel, rent økonomisk.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Facchetti
Rigtig flot indkøb med Vrsaljko. Han er stærk... lidt ærgerligt det går ud over D’Ambro.
Jeg synes, der er for meget om Vidal de seneste dage. God spiller, men dyr. Han har ikke spillet nok og at spille ham og Nainggolan ind på holdet samtidig er måske en for stor mundfuld...
Skrevet af Slettet(042125212608)
Rygterne om Vidal hure mig ikke rigtigt, ikke så meget fordi han ikke kan tilføje noget kvalitet, men mere en kombination af at han er faldet en del i niveau over de seneste par år og jeg syntes aldersbalancen begynder at bevæge sig den forkerte vej. I stedet for at bygge noget mere varigt op, er vi på vej til at have lidt for mange spillere der skal levere nu og det er et ekstremt kortsigtet når man har så mange centrale spillere i den aldersgruppe. Vi presser os selv til at skulle vinde mesterskaber indenfor en meget snæver tidshorisont dvs. indenfor de næste tre sæsoner, for efter den tidshorisont står næsten halvdelen af holdet til udskiftning.

Det er fint nok med spillere i den aldersgruppe, men halvdelen i en tid hvor man har snakket om at genopbygge holdet, virker ikke synderligt gennemtænkt.
Skrevet af Flying Dutchman
@ Facc

lidt ærgerligt det går ud over D’Ambro.

Ja! Jeg har en stor svaghed for D´Ambrosio, som jeg føler er enormt undervurderet, både i Italien generelt, men også blandt Inter-fans. Han er ingen Maicon, men han falder stort set aldrig igennem, er god i både den offensive og den defensive fase og giver aldrig op. Han har i nedgangstiderne været lidt et lyspunkt, i hvert fald for mig. Det er også mere end fortjent, det blev til en indkaldelse til Gli Azzurri.

Vrsaljko er dog, som udgangspunkt, en bedre back. Det skrevet, så tror jeg, at Dambro, qua hans alsidighed, nok skal få masser med minutter i den kommende sæson.

Jeg er i øvrigt også enig i dit besyv af Vidal. Jeg har generelt lidt svært ved at se nytten af endnu en midtbanespiller, når nu vi i forvejen er ganske pænt besatte derinde. Men når nu vi partout skal have endnu en spiller til midten, så så jeg hellere, vi brugte pengene på en yngre spiller, gerne fra et andet Serie A hold, fremfor en 31-årig chilener, hvis formkurve synes at være på vej ned.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Flying Dutchman
Snuppede lige anden halvleg mod Chelsea, og der var da et par ting, jeg lagde mærke til:

- Lautaro og Icardi kan godt fungere som makkerpar - hvor Icardi så, måske paradoksalt nok, så ud til at ligge som en art secunda punta. Det resulterede blandt andet i en flot assist til Gagliardini.
- Asamoah fik hele kampen, men ikke på venstreback. Jeg så ikke, hvordan han gjorde det som kant, men som midtbanespiller gjorde han det faktisk udmærket. Meget spilbart, sikker i sine afleveringer og generelt god til at bryde spillet og diktere tempoet.
- Dalbert spillede en fin halvleg - må det vare ved.
- Karamoh bør være foran Candreva. Der er en hel anden gejst, når han går på banen. Desuden kan han bare meget mere med en bold. Politano gjorde det også godt. Meget dynamisk.
- Unge Roric imponerede mig.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Mumleren
Enig FD, så også anden halveg - som dog skulle have været en del bedre end første. Det så okay ud.

Lautaro var langt bedre end jeg havde forventet. Ved godt han er et stort talent, men med det jeg så må han være tæt på at kunne starte (med Icardi). Om ikke andet så mod de svagere modstandere.

Politano var dygtig på bolden og meget cool i sit spil, og Asamoah spillede decideret fejlfrit, jeg sad ærligt talt længe og prøvede at finde ud af hvem ham vores bedste nye midtbanespiller var :)

Karamoh/Candreva... tjah, jeg kan godt følge dig, men jeg synes nu stadig Karamoh flagrer lidt udisciplineret rundt i defensiven. Men dygtig, det er han; og han skal nok også få lært forsvarsspillet i Italien.
Tror nu Candreva starter sæsonen som førstevalg, medmindre Spalletti har ændret sig meget.
Inter | siden Misura/Fiorucci.
Skrevet af Flying Dutchman
Du har selvfølgelig en pointe, angående Karamoh vs. Candreva. Offensivt byder vores unge ven ind med uendeligt mere, end Candreva, hvor sidstnævnte har et større defensiv pensum og disciplin. Det skrevet, så kunne jeg, netop af den grund, sagtens forestille mig, Karamoh får flere kampe fra start, mod modstandere, hvor der ikke forventes helt så stor defensiv disciplin.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Facchetti
Jeg har en stor svaghed for D´Ambrosio, som jeg føler er enormt undervurderet, både i Italien generelt, men også blandt Inter-fans. Han er ingen Maicon, men han falder stort set aldrig igennem, er god i både den offensive og den defensive fase og giver aldrig op. Han har i nedgangstiderne været lidt et lyspunkt,

Helt enig. Og når alle har stået og gloet på hælene mod de knap så offensive modstandere, så har han de seneste sæsoner været decideret playmaker til tider. Han stod bag flere mål enten som assistmager eller som spilbryder og opbygger.

Jeg synes, det er positivt, Spalletti prøver meget forskelligt i opstarten. Det gør Inter mere uforudsigelige og dynamiske. Jeg troede (og tror stadig) Asamoah var hentet til backen, men han har ikke været der endnu.
Skrevet af Flying Dutchman
Enig. Og alligevel omtales han, så sent som mod Chelsea, som dårlig og under det niveau, Inter bør stræbe efter.

Jeg er helt pjattet med manden.

Jeg troede (og tror stadig) Asamoah var hentet til backen, men han har ikke været der endnu.

Jeg er også helt sikker på, at han primært er købt ind til backpladsen, men Dalbert har faktisk gjort det rigtig godt, og når nu netop han mangler selvtillid, giver det også fint mening at lade ham få så mange minutter som muligt. Asamoah tog dog over for ham, da han gik i stykker mod Zenit (var det?).
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Flying Dutchman
Ifølge Sky lander vi Vrsaljko på en endda meget fordelagtig aftale. Et lån til 7 mio. € i alt her og nu, og så en købsoption på 17,5 mio. €.

Det er altså stærkt arbejde. Jeg forventer helt klart, at Vrsaljko bliver en succes - men skulle han, mod al forventning, ikke gøre, så kommer vi nogenlunde helskindet ud af det.

Bravo, Ausilio.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af KnockOut
Det er et klasse køb så misundelig
Mine Hjerte Klubber: - Real Madrid (1994) - Chelsea (1993) Mine Helte & Legender: Raúl / M.Laudrup / I.Casillas / F.Lampard / A.Cole / C.Makélélé / M.Essien / G.Zola / D.Drogba / N.Matic / J.Terry / B.Ivanović / E.Hazard / S.Ramos /
Skrevet af L'Imperatore
Godt nok fornemt arbejde af Ausilio med Vrsaljko. Han virker næsten bedre uden Sabatini.

Vidal meldes også tæt på, fordi Bayern har været villige til at åbne op for en forlængelse af Vidal, så vi kan låne ham med option.

Efter lidt tanke kan jeg godt se hvad man vil med Vidal. Siden rygter med Dembele har det jo været tydeligt, at Spalletti har ønsket sig en fysisk betonet midtbane, hvilket også var noget som afspejlede hans Roma hold med Strootmand, Nainggolan og De Rossi.

Med Brozovic, Nainggolan og måske Vidal får vi lige præcis det. Det er masser af fightervilje, grit, dynamik i løbene og derved relativ stor målfarlighed, som gør at vi aflaster Icardi i noget omfang på målfronten og samtidig får en utrolig svært midtbane at spille imod for modstanderne. Potentielt kan vi altså trumle en del af de mindre hold, som var tilfældet under Mourinho tiden, og hente en masse point på den konto.

Derudover har jeg en eller anden forstilling om at Vidal og Nainggolan kan give Brozo endnu mere ro og frihed til at være den dybe playmaker og ligge de perfekte spilninger vi så fra ham i foråret.

Minder Nainggolan og Vidal lidt for meget om hinanden? Ja måske, men deres fightervilje x 2 bliver det umådeligt svært for modstanderne at få nogen form for ro.
Er det ikke en kortsigtet løsning: Jo helt sikkert, men Spaletti ønsker international erfaring og Suning ønsker at vi etableres os fast i top 4. De næste sæsoner kan man langsom integrerer yngre spillere ind i setupet. Lige nu og her får vi et winning setup som kan skabe stabilitet. Det giver mening sportslig og kommercielt.
Burde vi få en mere offensiv betonet spiller som Rafinha? Ja i en perfekt verden. Men Barcelona nægtet jo gang på gang at lade ham gå udover et direkte salg for ca. 35 mio. som netop er de handler vi først har en chance for at lave næste sæson, når FFP aftalen er slut.

TLDR: Vidal bringer nok ikke noget, som vi ikke har i forvejen tilgengæld får vi x 2 i fightervilje og box-til box (dynamik og målfarlighed), som måske kan gøre Brozo endnu bedre. Vi får samtidig en kortsigtet men yderst potent base, der kan skabe en vinder- og fighterkultur igen, som vi kan bygge videre på startende fra januar / sommer 19 af med integration af yngre spillere.
Pazza Inter Amala
Skrevet af Flying Dutchman
Men er Gagliardini ikke fysisk nok?

Folk taler og skriver - med rette - enormt meget om Brozovic og dennes opblomstring, men Gagliardini har i det henseende været tæt på lige så vigtigt. Hans fysiske formåen, løbepensum og arbejdsradius gjorde jo netop, at forsvaret og Brozovic blev aflastet. Gagliardini gav og giver hans midtbanemakker en god mængde ro og lige et sekund mere til at afvikle bolden på.

Min kritik af en eventuel tilgang af Vidal bunder meget i det: jeg kan godt se pointen i at have typen Vidal i truppen - finten er bare den, at vi i forvejen har tre/fire af typen Vidal i truppen, i form af Vecino, Brozovic og Nainggolan (og i øvrigt også Asamoah). Vi har simpelthen ikke brug for Vidal. Desuden har manden altså ikke just været prangende for Bayern i sidste sæson. Slutteligt kunne jeg godt bekymre mig om, at udviklingen af Gagliardini (som jeg ser en del potentiale i) går i stå, når han henvises til bænken. Det er der, qua hans præstationer i foråret og her i opstarten, ingen grund til.

Vecino, Borja Valero, Gagliardini, Brozovic og Nainggolan, samt to meget roste Primavera spillere i form af Emmers og Roric og Asamoah bør være mere end nok - og har en overflod af netop fysik. vildskab og boks-til-boks. Vi har til gengæld en underskud på dynamik og kreativitet.

EDIT: Det skal dog skrives, at det forlyder, at Ausilio forsøger sig med samme formula, som set ved Vrsaljko: altså et lån til en mindre sum penge, og en købsoption på omkring 20 mio. € alt i alt. Det er vel fint nok. Jeg så dog meget hellere, man fortsat forsøgte med Rafinha eller en yderligere konkurrent til kanterne.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af kim000
Vores tranfer vindue har været suer godt, jeg har manglet noget kreativitet, men udfra træningskampene, så ser Lautaro ud til, at han kunne blive den spiller, som har det vi har manglet i den nuværende trup.

I vores højreside, så tror jeg faktisk på, at Karamoh er tilset en langt en større rolle i år, om han så griber chancen eller om han falder igennem, det må vi vel se, men tror at rollen er tiltænkt ham.

Med henblik på Vidal, så har han erfaring og er vel en klassespille. Jeg er langt fra en fan (JUVE TABER), men en midtbane med Ninja, Brozo og Vidal, det kan godt blive godt i CL. Men hvad tænker I??
annonce
0