Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af NickRomano
Det kan godt være, at du ved noget, som jeg ikke ved, men jeg forstår ikke, hvis det skulle være muligt at "stjæle" Modric fra Madrid på et lån - det er en handel, som Madrid slet ikke ønsker, og så skulle man gå med til en låneaftale....jeg kan bestemt ikke få øje på nogen logik.

Det er ikke mig, som bestemmer i Barca, men jeg forstår godt, at man ikke ønsker at leje Rafinha ud i 1½ år til Inter.
I´ll protect you from the hooded claw, keep the vampires from your door, when the chips are down, I´ll be around.
Skrevet af Slettet(042125212608)
Det er det medierne melder, medierne mener det kan ske pga. en gentleman ordning mellem Modric og Perez og pga Modric angiveligt ønske om at skifte til Inter.

Men Inter kan ikke købe nogle hvis kravet er kontant betaling.
Skrevet af NickRomano
Ok, det har jeg vist faktisk læst lidt om, men kan jeg omvendt ikke tage helt seriøst - men min opfattelse af spørgsmålet er så ikke bedre end andres.

Efter Zidane og Cr. Ronaldo skal Florentino Pérez vel også til at have en prop sat i.
I´ll protect you from the hooded claw, keep the vampires from your door, when the chips are down, I´ll be around.
Skrevet af Slettet(042125212608)
Nu melder Pedulla sig ind i koret om at en Karamoh til parma er nært forstående.
Skrevet af Flying Dutchman
Én af verdens mest kendte Interisti, den navnkyndige Andrea Bocelli, var en tur forbi Pinetina i dag for at møde holdet - og sang i samme ombæring Nessun Dorma. Inters PR-afdeling var selvfølgelig på pletten, og det skal næsten ses af alle - det er altså imponerende.

I andre nyheder irriterer det mig grænseløst at alle, fra ex-Rubentini til neutrale til ex-Interspillere har udnævnt os som sæsonens anti-Juve - i.e., første udfordrere til Gobberne. Selvfølgelig skal alt det ros ses som en anerkendelse af vores flotte mercato, men jeg havde nu gerne været det pres foruden.

Fuck it, det må briste eller bære.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Slettet(042125212608)
Med det mercato så bør man også nævnes som udfordre, jeg er efterhånden også af den overbevisning at alt under en top 3 vil være en gedin skuffelse!

Skrevet af InterFelice
Ud fra den officielle holdliste på hjemmesiden, har gode gamle J. Mario fået nummer 15 i næste sæson - det kan man tro om hvad man vil. Han ryger forhåbentligt afsted, men lidt mere interessant er, at Pinamonti ikke står skrevet med sit nummer 99, så mon han ryger afsted inden kl. 18 i dag?
Skrevet af Flying Dutchman
@ Z4E

Jeg er for så vidt helt enig i, at vi, på papir, nok er det hold i Serie A, der har forstærket sig mest, i forhold til sidste sæson. Samtlige spillere vi har fået ind ligner forstærkninger på deres respektive pladser (måske De Vrij fraregnet, men kun da vi allerede var godt besatte i midterforsvaret i forvejen), vi har beholdt alle profiler og desuden ser det gudhjælpemig ud til, at selv Dalbert er kommet i gang. Det er også vigtigt at nævne, at seks af de syv tilgange har Serie A erfaring, hvorfor en eventuelt tilpasningsperiode også bliver desto kortere.

I kontrast dertil har Roma mistet to store profiler, og selvom Pastore og Nzonzi er interessante, er jeg ikke overbevist af især førstnævnte; og Napoli har mistet deres guru, to profiler og har langt fra imponeret i off-season.

Så jo; teoretisk set må vi nok påtage os rollen som sæsonens primære Juventus-udfordrer. Det anfægter jeg såmænd heller ikke. Jeg er bare ikke vild med etiketten, så at sige. Jeg synes ikke, vi skal fokusere på Juventus - vi skal fokusere på os selv og at ende så højt som muligt i tabellen. Som altid synes jeg, at Spalletti og spillerne skal gå efter mesterskabet (som logisk resultat af, at man går efter at vinde hver kamp), men det skal ikke være som anti-Juve - det skal være som Inter.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Flying Dutchman
Det ser i øvrigt ud til, at Real Madrid er så knotten over hele Modric-palaveret, at de vil melde os til UEFA. Jeg har dog lidt svært med at gennemskue, hvad vi præcist har gjort forkert. Mig bekendt må man godt kontakte en spillers agent for at få en føling af, om der overhovedet er interesse - men man må bare ikke tilgå konkrete forhandlinger, før spillerens klub er blevet adviseret om det.

Vi har i den konkrete situation vel ikke gjort andet end at forsøge at overbevise Modric om Projekt Inter 3.0.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Magnifico
så mon han ryger afsted inden kl. 18 i dag

Calciomercato lukker i dag kl. 20.

Dog må de italienske klubber godt sælge spillere til udenlandske klubber i ligaer, hvor vinduet først lukker d. 31. august kl. 23.59. Det gælder fx Tyskland, Spanien, Frankrig, Rusland og Tyrkiet.
ACF Fiorentina & Leeds United FC
Skrevet af Flying Dutchman
Der skulle være reel interesse fra Real Betis i at leje J. Mario - og vice versa. Så mon ikke, der sker noget der?
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Flying Dutchman
Inspireret af Sempreinter, var jeg i øvrigt lige en tur i gemmerne. Vi møder jo, som bekendt, Sassuolo på søndag. Vi har faktisk haft det svært mod netop Sassuolo i de sidste par sæsoner, men da de lige var rykket op, klaskede vi dem 7-0 i vores første kamp mod dem (tilbage i 2013).

Tjek lige opstillingen fra dengang, i forhold til den formodede opstilling på søndag (fra GdS):

Dengang: Handanovic; Juan Jesus, Ranocchia, Campagnaro; Nagatomo, Cambiasso, Taïder, Guarín, Jonathan; Palacio, Ricky

Nu: Handanovic; Dalbert, Miranda, De Vrij, D´Ambrosio; Vecino, Brozovic; Asamoah, Martinez, Politano; Icardi

For helvede, hvor var vi egentlig nede og skrabe bunden for fem år siden. Der er jo, udover selvsagt Handanovic og måske Cambiasso, ingen af de elleve førstnævnte spillere, der ville kunne slå de nuværende spillere af.

Taïder, Guarín, Ricky og Jonathan. Jesus tapdancing Christ...
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Slettet(042125212608)
Ja vi havde et seriøst skod hold, intet under vi ikke præsterede bede!

Skrevet af L'Imperatore
Ja det er sindsyg, så meget sjovere det pludselig er igen at følge med. Shit en flot anden rangs spiller vi havde dengang.

Det vilde er jo, at det ikke er vores stærkeste opstilling på søndag, som du har opstillet. På sigt bliver det jo endnu bedre.
Pazza Inter Amala
Skrevet af Flying Dutchman
Jep, jeg er jo "kun" gået ud fra det, GdS gætter på. Personligt har jeg klar forventning om, at Gagliardini kommer til at ligge ved siden af Brozovic; at Perisic pipper Asamoah til venstrekanten; hvilket flytter sidstnævnte enten nede som back eller på midtbanen (som så gør, at både Vecino og Gaglia er henvist til bænken). Desuden mangler der både Vrsaljko, Skriniar og Nainggolan, som alle må forventes at være mere eller mindre faste startere.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Flying Dutchman
Det spidser til mellem Inter og La Liga præsidenten Tebas nu. Sidstnævnte var tidligere ud med mindre pæne gloser om italiensk fodbold generelt og Inter specifikt - og det har nu ført hen, at vi har meddelt, at sagsøge Tebas for hans udtalelser.

Det kan jeg kun bakke op om.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Flying Dutchman
Nå, vinduet er lukket (for tilgang, vi kan stadigvæk sælge spillere til klubber i eks. Spanien, Frankrig, Portugal og Tyskland), så det er måske på tide med en lille sammenfatning og konklusion på sommeren.

Først spillerne - og for at undgå at skulle nævne samtlige Primavera spillere, nævnes kun de væsentlige transfers.

Ind: Radja Nainggolan, Matteo Politano, Stefan de Vrij, Kwadwo Asamoah, Lautaro Martinez, Šime Vrsaljko, Keita Baldé

Overordnet set er samtlige disse spillere enten forstærkninger, eller i De Vrij´s tilfælde laterale tilgange (idet vi i forvejen var så godt besatte i midterforsvaret). For første gang i laaaaaang tid, har vi en trup, hvor vi har vi mindst to spillere af et højt niveau på samtlige pladser. Desuden giver tilgangene af især Asamoah og Nainggolan, men også De Vrij og Baldé Spalletti taktiske muligheder, han ikke havde i sidste sæson. Det er spændende tider og jeg har ikke set så stærkt en Intertrup, siden den glade Tripletta-dage.

Et kort besyv af spillerne:

Radja Nainggolan: Den første spiller, vi sikrede os, og derfor (samt på grund hans irriterende skade og de vedvarende rygter om Modric og Vidal), forsvandt han lidt i glemmebogen igen. Jeg tror dog, han bliver sæsonens vigtigste signing. At vi kan købe én af rækkens konsekvent bedste midtbanespillere, der dækker et Sneijder-formet hul på vores midtbane, og subsidiært svække én af vores direkte konkurrenter, er intet andet end stærkt arbejde fra Ausilio. Jeg glæder mig enormt meget til at se Nainggolan i vores trøje.

Matteo Politano: En signing, OC og jeg ønskede os allerede i foråret. Politano stod, indtil sidste sæson, måske lidt i skyggen af Berardi, Defrel og Pellegrini, men sidste sæsons 10 mål og fem assists (hvilket gjorde ham ansvarlig for halvdelen af Sassuolo´s målproduktion i 17/18) gør ham til et noget mere sexet alternativ til Candreva. Hans pre-season har også været mere end godkendt, så det virker som en fornuftig signing af Ausilio. At han så tilmed er hentet på et billigt lån med en billig købsoption, er prikken over i´et.

Stefan de Vrij:
Vel nok den spiller, der var mest polemik om i maj. Kom han? Kom han ikke? Kunne han godt spiller mod Inter? Det kunne han, straffesparket til trods, og jeg glæder mig til at se De Vrij i aktion. Som udgangspunkt tror jeg, at Miranda og Skriniar stadigvæk har teten, men i og med vi skal spille flere kampe end i sidste sæson og Miranda ikke bliver yngre, tror jeg, at især Miranda og De Vrij kommer til at bytte fra kamp til kamp. De Vrij giver Spalletti også nogle interessante taktiske muligheder i form af et tremandsforsvar - og så gør det ikke noget, Stefan også er god med bolden. Kostede gratis, så det hele er bare fornemt.

Kwadwo Asamoah:
Indrømmet, jeg var ikke imponeret af Asamoah i Juventus - og som konsekvens deraf kunne jeg heller ikke helt se pointen af ham i Inter. Men efter en enorm flot pre-season, hvor han vel nok var den bedste Interspiller, har han så småt overbevist mig. Det taler selvfølgelig også for ham, at han kan spille flere pladser. Jeg tror, at han umiddelbart var udset som ventreback, men han har faktisk mest spillet central midtbane eller venstrekant, så det bliver spændende at se, hvad han skal i den kommende sæson. Også han giver Spalletti nogle interessante muligheder - og så kostede også han gratis.

Lautaro Martinez: Det lykkedes endnu en gang Inter, at lande et stort, sydamerikansk talent - men modsat Gabinogol, virker den her transfer noget mere gennemtænkt. Godt forarbejde af både Milito og Zanetti. Martinez har imponeret mig i pre-season (hvis frispark fra modstandernes spillere kan tolkes som komplimenter, må Martinez være den mest komplimerede spiller til Champions Cup); han giver sjældent op, er god til at sætte en mand eller to, ser ud til at fungere endog meget godt med Icardi, scorer selv flittigt og så har han altså en rigtig god teknik. Det ser ud til, vi har fundet vores vice-Icardi.

Šime Vrsaljko: På diverse Interfora har der længe været udtrykt bekymring om vores højreback - D´Ambrosio skulle ikke være god nok. Det har jeg aldrig været enig i, men det er nu rart, at vores to muligheder på pladsen ikke længere hedder Dambro og Santon, men Dambro og Vrsaljko. Kroaten var allerede eftertragtet af os, da han var i Sassuolo, og præstationerne til VM har ikke gjort min begejstring mindre. Jeg tror ikke, han som sådan vipper D´Ambrosio af pinden, idet sidstnævnte er bedre defensivt - men Vrsaljko giver os nogle muligheder i de kampe, hvor vi må forventes at dominere.

Keita Baldé: Sommerens for mig mest mystiske signing. Baldé er uden tvivl talentfuld og havde et fænomenalt 16/17 for Lazio - men idet vi i forvejen havde Perisic, Candreva, Karamoh, Martinez, Nainggolan og Politano til at bestride pladserne, han kan spille, føltes det lidt unødvendigt. Det skrevet, så giver han os noget fart og teknik på kanten, som selv ikke Perisic kan matche. Jeg er dog lidt bange for, at han stadigvæk er den humørspiller, han var i starten i Lazio... Men hey! Der er tale om et relativt billigt lån, med indbygget købsoption, så hvis det skulle gå helt galt, har vi kun mistet fem millioner euro på ham.

Overordnet set fortjener Ausilio 10/10 - og kun fordi man ikke kan give højere karakter end det. Samtlige bekymrende mangler fra 17/18 sæsonen er blevet adresseret og løst: kreativitet til midtbanen? Her, Nainggolan. Candreva bidrager ikke med nok offensivt? Tag Politano og Keita. Miranda er skadet og Ranocchia skal spille...? Her, De Vrij. Vores backs og reserverne dertil er for ringe? Jamen, vi snupper da bare lige Vrsaljko og Asamoah. Icardi er skadet og/eller i en formkrise? Politano og Martinez står klar til at tage over.

Jeg er enormt tilfreds. Ikke mindst da det lykkedes os at skaffe alle disse forstærkninger på økonomisk forsvarlige aftaler og uden at sælge ud af profilerne.

På vej ud af svingdøren røg nemlig: Geoffrey Kondogbia, Davide Santon, Dodó, Jens Odgaard, Nicolò Zaniolo, Yuto Nagatomo, Éder, Jonathan Biabiany, Andrea Pinamonti og (formentlig) Joao Mario.

Ingen vi kommer til at savne - og hvis man sammenligner spillerne der røg mod spillerne, der erstattede dem, kan man kun være tilfreds.

Jeg glæder mig van-vit-tigt meget til sæsonstart!
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af RecobaNerazzurri
Hvad har Tebas sagt ?
Skrevet af Flying Dutchman
https://www.football-italia.net/126381/inter-sue-tebas

Der er også links til diverse udtalelser.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Flying Dutchman
Haha, fedt! Modric skulle efter sigende have kommet med en udtalelse til FIFA, hvori han tager al ansvar for kontakten mellem ham og Inter. Det vil sige, det var hans agenter, der tog kontakt til os, og ikke omvendt, hvorfor vi er uden skyld i "sagen".

Vi siger tak, Luka!
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
annonce
0