Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Flying Dutchman
Enig med Interfelice. I aftes var lort og beskæmmende - men allerede nu at begynde at skrive om udskiftning af hold og trænerfyring er helt ud i hampen.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Slettet(042125212608)
Jeg skriver ikke vi skal udskifte det over en sæson vel, jeg skriver blot det her hold aldrig kommer til at vinde noget som helst før der er ryddet helt og aldeles op, det bedste vi kan håbe på med det her hold er de tager sig sammen i nok kampe til at de ligepræcis kan skrape nok point samment til en fjerdeplads. Det er vel hvad deres mentale styrkr strækker sig til, de vinder aldrig noget det er 100, for det kræver en mentalitet som ses hos juve og i mindre grad Napoli, men det er vi milevidt fra at have, selv Torino har mere vindermentalitet.
Skrevet af KasparNissen
Tillykke med din nye titel FD og selvfølgelig også den lille fra Fam. Nissen.

1 halvleg var god, og 2 halvleg var dårlig. Not much to say really.

Indskiftningen af LM10 var en joke. Han skulle have været inde 20min tidligere!
Grande Inter!
Skrevet af Flying Dutchman
Åhr, stop nu, Z4E. Det er seriøst det samme hver gang. Vi taber to kampe i streg - "der skal ryddes op i holdet!". Det er og bliver noget vrøvl. Ligeså vel jeg også er træt af de der Inter"fans", der vil have Spalletti fyret nu. Vis nu noget taknemmelighed overfor manden, der fik os i Champions League. Og hvis vores historik fortæller os noget som helst, så er det, at trænerfyringer ikke løser noget som helst.

Efter min bedste overbevisning, bør der ansættes en mental coach eller to - for der er et eller andet der ikke helt spiller oppe i hovederne på spillerne. Magen til en skrøbelig selvtillid skal man lede længe efter.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Flying Dutchman
Tak for det, Kaspar!
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Mumleren
Jeg ved godt at det er lidt tidligt at agere sortseer, og derfor skal dette indlæg også tages med et stort gran salt.

Alligevel vil jeg gøre lyn-status, og konstatere at vi mod to ret overkommelige modstandere har spillet 3 håbløse halvege, og én god.

Vi havde virkelig brug for en god start, men fik en horribel.
Napoli og Juventus har omvendt gjort rent bord som ventet, og vi er allerede 5 point efter. Roma kan også komme på 2/2. Status slut.

Nej, vi er IKKE anti-Juventus, og heller ikke Napoli - men vi bør alligevel holde lidt snor i toppen.

Det mest bekymrende er stadigvæk indstillingen. Håndteringen af presset.
Det er vores evigt tilbagevendende akilleshæl. Vi er så vanvittigt nemme at ryste, men forfalder omvendt til cruise-control når vi gør det (bare lidt) godt.

Den gode nyhed for mig er vores nye folk.

Selvom de endnu ikke kan bære holdet, har de helt tydeligt ikke arvet denne "historik" - og jeg synes det har været fedt at se Politano, De Vrij, Asamoah og i går Vrsaljko i aktion.
Hvis Radja, Keita (som også har set god ud) og Lautaro kan komme med lidt mere af det samme, kan det være vi endelig kan blive dette spøgelse kvit.

Man har vel lov at håbe. End of Rant.
Inter | siden Misura/Fiorucci.
Skrevet af Facchetti
Jeg begriber ikke, hvorfor Lautaro kom så sent ind i aftes. Han har været den bedste i opstarten sammen med Asamoah - også ved siden af Icardi, men blev først skiftet ind 2 minutter i slutfløjt. Hvis det var en satsning, så skal den komme længe før...
Skrevet af Flying Dutchman
Jeg ved ikke med det mentale - for så vidt jeg kan se, er der enkelte spillere, der falder helt ud af kampen. "Gamle" spillere, som Skriniar, Perisic og til dels Brozovic faldt jo ikke sammen i går - sidstnævnte må have løbet noget nær 1000 kilometer på de 90 minutter, der gik.

Spillere som Vecino, Dambro, Handanovic og også Icardi faldt dog helt ud af kampen i går. Og så er jeg enig med Mumleren i, at Politano og De Vrij er kommet godt fra land, mens der nok ikke går alt for længe før Keita spiller kampe fra start. Vrsaljko kom fint i gang, men så ud til at være hæmmet af sin skade.

Derudover er jeg også enig med Facc i, at Martinez (der på 90 sekunder næsten nåede at lave en assist) burde have været skiftet ind laaaaaang tid før. Generelt var jeg lidt skuffet over den taktiske ageren fra bænken i går. Allerede efter fem minutter i anden halvleg burde der have været én eller anden form for reaktion, da det stod klart, at Torino kom ind med en hel anden intensitet og vilje. Der skulle vi, i bagklogskabens klare lys, have skiftet tilbage til en 4-2-3-1, for at absorbere presset og vinde midtbanen. Gaglia kunne passende også være blevet skiftet ind for at tryne Torino´s midtbane.

Slutteligt har dommeren altså også noget ansvar i det her. Moretti skulle have haft rødt for hans svinestreg på Vrsaljko, mens Rincon nok også skal være glad for, han fik lov til at spille færdig, efter hans albue i ansigtet på Icardi. At De Vrij tilmed får et forkert gult kort, hæmmer hans spil også noget.

Vi er selvfølgelig langt fra færdig i top fire lige nu (konkurrenterne skal også nok smide dumme point), men der skal komme en hel anden mentalitet og mental styrke, hvis ikke det her bliver én af de der sæsoner.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Interforlivet
At begynde at lade sig hyle ud af den på baggrund af nederlaget til Sassuolo kombineret med Torinos comeback i går er sgu lidt useriøst efter min mening. Ja, det var en elendig indsats nærmest over hele linjen på Mapei Stadium, og ja de første 30 minutter af 2. halvleg i går var håbløse, men altså: Der er spillet fucking 2 kampe af den nye sæson. Skulle vi ikke lige slå koldt vand i blodet?

Vi har købt en helvedes masse nye spillere som det altså tager noget tid at spille ind. Samtidig er Spalletti igang med at implementere nye taktiske systemer/mere taktisk fleksibilitet hvilket naturligvis heller ikke kan forventes at køre på skinner fra dag 1 i den nye sæson. Endelig har nogle af vores vigtigste lige spillet en lang VM-slutrunde.

1. halvleg i går var fremragende - intet mindre. Og det var endda to af de nye - i min optik i hvert fald - der var allerbedst i den halvleg, nemlig Politano og De Vrij. Der er med andre ord masser af grund til at bevare optimismen. Styrken på den bænk vi havde i går (og ja jeg er enig med jer andre i at Spalletti ikke fik brugt den ordentligt), kan jeg ikke huske at have set i umindelige tider. Vi har altså en utrolig stærk trup i år. Så medmindre Spalletti lige pludselig er blevet en dårlig træner (og selvfølgelig er han ikke det!), så skal det her hold nok komme til at høste masser af point i årets serie a. Det er jeg personligt i hvert fald ikke et sekund i tvivl om - heller ikke selvom vi kun har 1 point efter 2 kampe.

Skrevet af Flying Dutchman
Helt enig, I4L.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af KasparNissen
18:00 er der lodtrækning til CL. Spændende at se hvilken gruppe vi kommer i, og derudover bliver det dejligt med CL bold igen for Inters vedkommende!

Sæsonen er ikke startet som håbet, men som I4L skriver så tager det altså bare tid at komme i omdrejninger igen. Spalletti skal lige finde sin start ellever + finde ud af hvordan udskiftningerne skal foregå. Det skal nok blive godt inden længe, og jeg tror at vi kommer til at se et tændt hold på lørdag. :)

PS. Joao Mario til Tyrkiet??? Han holder ikke en dag, haha. ;)
Grande Inter!
Skrevet af Slettet(042125212608)
Vi ender med garanti i dødens gruppe, vi har sjældent været særlig heldig med de her lodtrækninger, Lur mig ikke om vi får Bacelona eller Bayern.

Men det også svært andet mår man er i fjerde pot.
Skrevet af KasparNissen
Ja. Real, Dortmund og Liverpool ville ikke være så rart ud over, at vi møder tophold. :(
Grande Inter!
Skrevet af Slettet(042125212608)
De fleste fra pot 1-3 har det nok på samme måde, de vil for al i verden gerne slippe for os vi er absolut det værste hold at trække i en ellers overkommelig gruppe af hold
Skrevet af Flying Dutchman
Vi ender med garanti i dødens gruppe, vi har sjældent været særlig heldig med de her lodtrækninger

Er det ikke noget af en tilsnigelse? Jeg synes, vi har det med at trække relativt lette grupper. Sidste gang vi var i CL, kom vi i pulje med Trabzonspor, Lille og CSKA; året før det var det Twente, Werder Bremen og Spurs.

Jeg har lige gået vores puljehistorik igennem (i de sidste tyve år), og den eneste gang, vi kom i noget, der bare tilnærmelsesvis kan betegnes som Dødens Gruppe, var paradoksalt nok det år, vi vandt hele lortet: Barcelona, Rubin Kazan og Dinamo Kiev - og selv det er jo ikke uoverkommeligt.

Men jo, et hurtigt kig på vores muligheder, og så kan det da meget hurtigt se meget skidt ud:

Real, Dortmund, Liverpool, Inter - ouch...

Omvendt:

Lokomotiv Moskva, Shaktar Donetsk, PSV, Inter... og så er vi lige pludselig favoritter til at gå videre. For jeg er for så vidt enig i, at vi nok er det hold i Pot 4, de fleste vil undgå.

EDIT: Det kan så ikke lade sig gøre, fordi Shaktar ikke kan få en russisk modstander.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Emilfu
Det er i hvert fald meget plausibelt at Inter ender i dødens gruppe, sådan objektivt set.

Der er i hvert fald ikke mange der vil foretrække at få Inter i deres gruppe uanset hvad.
Skrevet af Slettet(042125212608)
Jeg vil normalt ikke betegne det at ende i en gruppe med østeuropæiske/balkan hold som heldig, hvor man ofte skal møde et hold der parkere bussen og hvor man skal spille på en dybfrossen pløjemark med en masse fanatiske/ekstreme tilskuere skare som heldigt, Ajax, PSV, Benfica og dets lige derimod
Skrevet af KasparNissen
Ingen tvivl om, at de andre heller ikke gider at have os med i deres pulje. :)

De fjerde seedet hold plejer at være lette 3p. Ikke at det stadigvæk kan blive det med os mod f.eks. Real, men jeg tror vi kan tage point fra seed 1 og 2.
Grande Inter!
Skrevet af Interforlivet
Gi´ os bare Barcelona igen. Vi vinder hele lortet alligevel!

Forza ragazzi!!!

PS: Hold kæft hvor er det dog bare fedt at være tilbage i CL. I´m loving it:)
Skrevet af Flying Dutchman
Jeg vil normalt ikke betegne det at ende i en gruppe med østeuropæiske/balkan hold som heldig, hvor man ofte skal møde et hold der parkere bussen og hvor man skal spille på en dybfrossen pløjemark med en masse fanatiske/ekstreme tilskuere skare som heldigt, Ajax, PSV, Benfica og dets lige derimod

Nej.

Men nu er der milevidt fra "østeuropæisk betonfodbold" til "Dødens Pulje".

Vores chancer er uendeligt meget bedre mod CSKA end de er mod Barcelona, Real og Bayern - selvom disse så spiller på varmere himmelstrøg.

Det er simpelthen forkert at påstå, vi har det med at trække "Dødens Pulje". Det er der intet belæg for.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
annonce
0