Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Flying Dutchman
Perisic er vel vores bedste spiller 18/19 indtil videre

Hmmja, han er deropp. De Vrij og Skriniar har også gjort det godt, mens jeg personligt har Politano som vores bedste i sæsonen indtil videre. Perisic er velsagtens kampens spiller i dag, men Politano spiller igen igen en enorm flot kamp. Sikke en drive og en vilje, både med og uden bolden.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Flying Dutchman
Haha, vores to forsvarskæmper står i vejen for hinanden. Fed reaktion dog!
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Flying Dutchman
Jeg synes i øvrigt, at Gaglia fint viser, han bør starte ind. Han gør altså bare Brozovic bedre, mens han altid er god for en overbevisende indsats. Rolig med bolden, god i defensiven, gør det ikke sværere end det er.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af L'Imperatore
Lad os sige offensive spiller så ;) , men ja Politano gør det rigtig godt, og dejligt udfordrende. De der træk ind i banen og så indad-skruede indlæg kunne godt gå hen og blive en god combo, når han og Icardi lærer hinandens løb noget mere.
Pazza Inter Amala
Skrevet af L'Imperatore
Dælme et dejlig selvtillidsboost til holdet, Vi kører dem også over nu.
Pazza Inter Amala
Skrevet af Flying Dutchman
Nå, jeg er ovenud tilfreds i dag. Vi spiller, ligesom mod Torino og momentvis mod Sassuolo, en god første halvleg - men går, stik modsat de to foregående kampe, ikke i panik i anden halvleg, og holder fast i vores spil. Vi lægger et fint pres på Bologna, mens vi samtidig absorberer deres pres til UG. Jeg tror ikke, De Vrij og Skriniar tabte en duel - og vi begrænser vel Bologna til den ene hovedstødschance i første halvleg?

Offensivt flød det til tider godt inden føringsmålet, og med til mere skarphed havde både Gaglia og Keita også scoret. Perisic kampens spiller, skarpt forfulgt af Ninjaen, Gaglia, Æolitano og midterforsvaret. Asamoah den mindst gode Interspiller, men ikke i en påfaldende grad.

0-3, uden Icardi - det kan man ikke brokke sig over.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af KasparNissen
God gejst i går.

Keita skylder vist en eller to. ;)

Forsvaret stod perfekt i dag, og midtbanen flyder bedre med Gaglia. Ingen tvivl om det, og det passer mig fint med Vecino som indskifter.
Ellers var det godt over hele linjen, og som FD skriver, hvis man vinder 3-0 uden Icardi, så kan man altså ikke brokke sig. :D

Grande Inter!
Skrevet af Slettet(042125212608)
Ikke synderligt overraskende midtbanen flyder bedre med Gagliardini, det så vi også sidste sæson, nu mangler vi blot at Spaletti indseer det åbenlyse og bænker Vecino permanent!

Gagliardini får som flere inde på det bedste frem i Brozovic, der er ret nævneværdigt forskel på sidst nævntes præstationer med og uden Gagliardini, de to er en fantastisk (ud fra vores beskedne midler) midtbaneduo og de bør være førstevalget.

For i øvrigt dejligt at se vi rent faktisk kan score og vinde uden Icardi, det var et kæmpe problem sidste sæson og det er et kæmpe plus og så rart at se vi rent faktisk har en midtbanespiller der kan score, jeg elsker allerede Ninjaen.

Jeg troede for i øvrigt aldrig jeg skulle se Candreva score igen, det kan næsten kun blive stort når selv Candreva kan finde netmaskerne

Perisic har været vores bedste offensiv spiller i nærmest alle de år han har været her, han ganske enkelt fundemental for vores hold og har indtil videre også vist hvorfor.
Skrevet af Chino
Det ville klæde dig (og andre brugere) ikke at tillægge mig og mine indlæg skjulte bagtanker. Du kan være sikker på, at hvis jeg pludselig, ud af det blå, havde lyst til at provokere, at det ville være noget mere tydeligt, og at jeg ikke ville slutte af med en omsonst linje som "jeg spørger af interesse".


Halvdelen af de gange, jeg klikker mig ind på denne klubtråd, ligger du i krig med Z4E, hvor det fyger frem og tilbage med personlige angreb, og det er ærligt talt trættende. Tæl lige til ti engang imellem, før du går til tasterne, for I har jo som regel begge en del at byde på af interessante betragtninger.

Gagigol levede op til sit øgenavn i går, da han scorede hattrick og han er nu delt topscorer i den brasilianske liga med ti basser. Tre flotte mål, der alle var på førsteberøringer. Bliver interessant at se, om Inter-toppen overhovedet overvejer at give ham chancen igen, eller om de blot gnider sig i hænderne, fordi prisen måske igen kan nærme sig det, vi selv gav for ham.

Se mandens mål her: https://www.youtube.com/watch?v=de-EppOGYUs


Skrevet af Flying Dutchman
Med al mulig respekt, men jeg forstår vitterligt ikke problemet. Han skrev noget, jeg undrede mig over, hvilket jeg så spørger ind til. Det fik jeg så også forklaret af ham - så jeg kan ikke se, der skulle være sket noget, der skrider ud over grænserne af hvad et debatforum bør byde på.

Desuden laver jeg aldrig personlige angreb. Det gør Z4E i øvrigt heller ikke.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af jzprG
Mærkeligt at andre også begynder at bemærke din krigeriske måde at debatterer på @FD - Kunne det være der var noget om snakken så? Som Chico siger, så kunne det en gang imellem klæ dig at tælle til ti og ikke smide alt du har i hænderne for absolut at skulle vinde en diskussion.

Ellers flot præstation mod et semitamt Bolognahold, håber det giver lidt selvtillid at vi formår at sætte 3 kasser ind uden vores to bedste angribere i front!
NERAZZURRI TILL THE DAY I DIE!
Skrevet af Flying Dutchman
Hold. Nu. Fucking. Kæft.

Jeg går ikke efter at "vinde en diskussion". Det er simpelt. Z4E skriver, han foretrækker Shaktar i stedet for Dortmund. Det undrer mig. Jeg spørger ind til det. Jeg får et svar.

Hvad fuck er problemet? Hvor fanden er det krigeriske i at skrive: "hvorfor foretrak du Dortmund fremfor Shaktar"?

Ligesom ved vores sidste debat. Du skriver noget om Dalbert. Jeg er uenig. Jeg giver min mening til kende, hvor jeg underbygger den. Det kan du åbenbart ikke tåle, og i stedet for at argumentere for din sag, kommer du med "du vil jo bare vinde diskussionen" stråmanden.

Det er dumt. Det er pinligt. Stop med at mudre debatten til. Hvis du er så utilfreds med min "krigeriske måde at debattere på", så står det dig stadigvæk frit for enten at lade være med at gå i debat med mig, eller generelt bare lade være med at frekventere tråden. Det overlever den nok.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Flying Dutchman
Nå, tilbage til debatten.

Er jeg den eneste, der synes, at samarbejdet mellem vores to (relativt) unge midterforsvarere allerede nu overstiger al forventning?

Bevares, De Vrij var og er én af de skarpeste af sin slags i Serie A, men jeg havde forventet tilpasningsproblemer (ikke mindst taktisk, qua Lazio´s tremandsforsvar), ligesom jeg også havde en klar formodning om, at Miranda ville være førstevalg, i hvert fald lidt endnu. Desuden var jeg lidt loren ved idéen om, at Skriniar skulle rykkes til venstre i midterforsvaret.

Men det har s´gu fungeret godt, synes jeg - og især i går mod Bologna. Med defensiv dydige Dambro på højre og omsider stabilitet på venstre i form af Asamoah, ser det defensivt fornuftigt ud.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af KasparNissen
Nej. Forsvaret er solidt, og selvom jeg synes Sime burde starte på højre back, så gør D´ambro det godt.

Vores angreb skal bare lige rigtigt i gang = Mål til Martinez og Icardi.
Ninja viser allerede hvorfor vi købte ham, og Politiano er dygtig.

Vores bredde er bedre end sidste år, så hvis Spalletti kan rotere fornuftigt, så tror jeg at vi er i spil til top 3. Nu tabte Napoli godt nok i går..;)
Grande Inter!
Skrevet af Interforlivet
@FD:
Er jeg den eneste, der synes, at samarbejdet mellem vores to (relativt) unge midterforsvarere allerede nu overstiger al forventning?
Absolut ikke. Jeg er mildest talt meget imponeret over De Vrijs start. Han ligner nærmest en Skriniar fra sidste år: Stor, stærk, rolig, dygtig med bolden samt (tilsyneladende!?) uden behov for tilvænning. At han tilmed har formået at udstråle dette i både 3- og 4-mands-forsvar indtil videre er slet og ret fremragende.

Jeg havde ligesom dig en forventning om at Miranda stod foran ham i køen. Det er jeg nu efter bare tre kampe hverken sikker på at Miranda gør eller bør.

@Z4E: Jeg er fuldstændig enig med dig omkring samarbejdet mellem Gaglia og Brozo. Jeg sidder derfor også med samme forhåbning om at Spalletti efterhånden har forstået, at det er de to som skal udgøre vores førstevalg på de to dybtliggende midtbanepositioner. Lige så frustreret jeg var over at se Spalletti vælge Vecino som makker til Brozo i både Sassuolo og mod Torino, lige så skønt var det at se Gaglia tilbage i startelleveren mod Bologna. Lad os håbe de får lov til at fortsætte det glimrende samarbejde efter landsholdspausen.
Skrevet af Flying Dutchman
Jep, jeg er også ganske enig i, at Brozo simpelthen får mere ud af sig selv, med Gaglia ved siden af sig. Jeg tror, det er fordi Vecino også gerne vil meget frem, hvilket så efterlader Brozovic med flere defensive pligter, end han måske har brug for.

Det forlyder dog, at det bliver Vecino, der bliver registreret til CL, og ikke Gaglia.

@ Kaspar

Angående Vrsaljko kontra Dambro, så falder valget mellem de to snarere tilbage på noget taktisk, end hvem er bedre. Dambro er den defensivt dygtigste af de to, og kan desuden også spille i den der hybrid 3-4-3/4-2-3-1, som Spalletti godt kan lide at bruge. Vrsaljko har så en klar force i det tekniske og det offensive, så jeg forventer klart, at vi får vores kære kroat en del at se mod netop modstandere som Bologna. Jeg formoder også, han havde spillet fra start, hvis ikke han stadigvæk døjede lidt med formen, samt den lille knubs, han fik mod Torino.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af OC
Det forlyder dog, at det bliver Vecino, der bliver registreret til CL, og ikke Gaglia.


Hvilket er en gedigen fejlvurdering og så tæt på en katastrofe som man kan komme. Gaglia er både typemæssigt og kvalitativt (som vi har set adskillige gange) meget, meget vigtigere end nulbonen Vecino.

Jeg er med på at vi er båndet på hænderne ift. spillernes transferpriser og hvem der så må registreres, men Gagliardinis tilstedeværelse er langt, langt vigtigere end eksempelvis at have Lautaro rendende som tredjevalg. At have Gagliardini med ar langt vigtigere end at have Vecino og Borja Valeros lig med.

Fuldstændig uforståeligt.
La prende Vecino.
Skrevet af Flying Dutchman
En katastrofe er måske lige heftigt nok en betegnelse, men jeg er for så vidt enig i, at Gaglia bør have teten foran Vecino. Men hey, der er indtil videre intet konkret om det, så det kan jo sagtens være, at Gaglia kommer med.

Jeg er i øvrigt også lidt forvirret om præmisserne. Jeg er helt med på, vi kun må have 22 spillere med, men nogle steder meldes det, vi derfor kun skal have to clubtrained spillere med, mens andre beretter om de gængse fire. Sidstnævnte ville også give mere mening i vores situation, rent straffemæssigt, da vi alligevel ikke har fire clubtrained spillere, hvorfor vi alligevel ville have haft tre tomme pladser.

Desuden hersker der også tvivl om, hvor stor en værdi i spillere, vi ikke må registrere. Nogle steder melder at der kun skal være én spiller over de 20 mio. € (tror jeg), mens andre skriver, vi skal finde spillere til en sammenlagt værdi af 50 mio. € i indkøbspris. I og med Mario vist nok kostede omkring de 40 mio. €, er jeg ingenlunde sikker på præmissen, at vi skal vælge og vrage i truppen, ud over Mario.

Lautaro behøves i øvrigt ikke blive registeret, tror jeg - jeg tror, han kan komme med på B-listen, idet han er født efter den 1. januar 1997.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Flying Dutchman
FIFA har i øvrigt, helt som forventet, frikendt os i Modric-sagaen.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Flying Dutchman
Nå, det blev Gaglia og Dalle, udover Mario, som bliver udeladt. Lettere mystisk.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
annonce
0