Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Magnifico
Beckhams nye MLS-klub i Florida skal hedde Inter Miami.

Der må ryge en faktura afsted, subito.
ACF Fiorentina & Leeds United FC
Skrevet af Flying Dutchman
Nja, Club Internacional de Futbol Miami lyder straks mindre bekendt.

Hvis de dog begynder at spille i sort og blåt, så vanker der s´gu!
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Magnifico
Og Inter hedder egentligt Football Club Internazionale Milano.

De har allerede udtalt, at det i daglig tale bliver Inter Miami. Deres URL og social media handle er da også intermiamicf.

Farverne bliver dog lyserød og sort (a la Palermo)...


ACF Fiorentina & Leeds United FC
Skrevet af Flying Dutchman
Hehe, jeg er med på vores fulde navn, Mag!

Jeg kan bare allerede nu se på diverse fora, at folk øffer lidt over navnet, men jeg kan ærligt talt ikke se problemet. At én eller anden sekunda klub i et eller andet fodboldmæssigt u-land tager et ganske almindeligt navn til sig, er fint så fint.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Magnifico
Jeg er sådan set også bedøvende ligeglad med, hvad flamingo-klubben kalder sig. Synes bare, at det er fantasiløst. Og havde det været omvendt, var der røget en bunke amerikanske advokater på sagen og en megafaktura afsted...
ACF Fiorentina & Leeds United FC
Skrevet af Flying Dutchman
Jo, men vi europæere har nu altid været mere large end vores nordamerikanske bastardfætre - i hvert fald figurativt.

Fantasiløst? Tja, det har du da en pointe i. Langt hovedparten af klubberne på verdensplan hedder jo noget med FC, eller United, eller Inter(nazionale/nacional), eller whatever. Man kan jo sagtens synes, at NASL var sjovere i 70´erne, med navnkundige klubber som Dallas Tornado, Tampa Bay Rowdies og Tulsa Roughnecks (hvilket, ærligt talt, lidt lyder som en canadisk homobar). Personligt er jeg lidt ligeglad.

Det er jo bare et navn.

Det skrevet, så er navnene på nogle af de afrikanske hold noget federe end gennemsnittet. Hearts of Oak? Ja tak.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Flying Dutchman
@ OC

Hvis du har lyst, vil jeg stadigvæk meget gerne lige høre om det du mente med:

"Ifølge måden hvorpå UEFA regner på CHL-listerne, er Candreva fuldstændig gratis at tage med, hvorved det ikke ville give mening at udelukke ham. "

I andre nyheder; har I set vores tredjetrøje? Fy for en skefuld, den er fin - den skal jeg da ha´!
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af InterFelice
Ja, gerne, OC - Hvis du ved/har læst et sted, hvordan UEFA laver deres udregninger på, er jeg også interesseret i at vide det - jeg kan nemlig ikke finde det nogle steder på deres hjemmeside umiddelbart.

@FD: Helt enig! Vækker gode minder om 100-års trøjen, som jeg fik købt på en tur til Milano (med #11 og Luis Jimenez på ryggen - vi vandt 4-0 over Torino og Jimenez scorede et drøn af et langskud dengang).
Kunne være det var på tide at købe den nye også - evt. med #16 og Politano? ;-)
Skrevet af Flying Dutchman
Luis Jimenez - endnu én af vores aldrig helt udnyttede diamanter. På de gode dage, var han virkelig, virkelig, VIRKELIG god.

Jeg skal helt sikkert have tredjetrøjen. Det er ellers ikke ofte, jeg køber andet end hjemmebanetrøjen (med undtagelse af Biscione trøjen fra 10/11, udebanetrøjen fra 08/09 og netop jubilæumstrøjen), men den her, er jo en nyklassiker.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af OC
@Felice og FD

Jeg beklager det sene svar, men bold.dks tekniske problemer synes at have en gedigen torn i øjet på mig.

I hvert fald:
Så vidt jeg forstår, regner UEFA på listen således;
Spillere der var med i sidste Europa-eventyrfiasko koster intet - om det så er Berni eller Icardi, så kan de registreres til en omkostning på 0 euro. Herunder Candreva. Derfor ville det ikke give mening at udelukke ham.

Derimod skal spillere der er kommet til siden og stadig er i klubben modregnes. Dette ryger op i 123 mio. euro. Hvis de Vrij og Asamoah ikke havde været gratis, havde vi selvsagt været i endnu større problemer.
Udgifterne for dette skal dækkes af spillere vi har solgt fra listen af spillere der var med i Europa League, samt spillere der røg i dette transfervindue (primært Primavera-spillere). Hvis Candreva (eller andre) var blevet solgt, havde han/vedkommende naturligvis indbragt en eller anden form for økonomisk gevinst i forhold til dette regnestykke.
Desuden var man kloge nok til at forhandle sig frem til UEFA om en aftale om, at to spillere der ikke var med på EL-listen men som blev solgt (ikke i det netop-overståede transfervindue) også må medregnes - det blev Caprari og Kondogbia.
Dette samlede beløb løber op i 132 mio.
Derfor er der ikke plads til Gaglia, som koster 28. mio.

Det havde der været, havde man udelukket Borja og Vecino.
La prende Vecino.
Skrevet af Flying Dutchman
Ah okay, på den led!

Så giver det også samtidigt udelukkelsen af Gagliardini en smule mere mening. Forstå mig ret, jeg havde nok også valgt at sige Valero og Vecino fra - men jeg kan nu godt forstå, Spalletti vælger at medtage to spillere, fremfor én, når nu CL-truppen er så smal i forvejen. Så er Vecino altså heller ikke ringere...

Mange tak for uddybningen.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Flying Dutchman
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af InterFelice
@OC
Tak for det - det er ikke til at finde rundt de regler fra UEFA altid.
Forstår godt idéen i at vælge Vecino og Borja i stedet for én, selvom det er ærgerligt at Gaglia ikke får lov til at vise sig frem i CL.

@FD
Ja, jeg var lidt betaget af Jimenez, men han havde jo desværre kun ét godt halvår hos os - havde håbet på mere.
Og det er fedt at se den udvikling i brandværdi efter Suning er kommet til. Nu ryger vores indonesiske ven forhåbentligt snart på porten, enten som præsident eller bliver købt ud af Suning. Han kommer ikke til at være andet end en parentes i Inter´s historie.
Skrevet af Flying Dutchman
Jep. Mancini så, af én eller anden grund, et større lys i Muntari.

Angående Thohir, så synes jeg, det billede bør nuanceres en smule. Jovist, det har langt fra været en succesfuld oplevelse, men når man tænker på den kontekst, Thohir havde aktiemajoriteten i, så havde han heller ikke helt de samme betingelser, som Moratti havde før ham. Lænket af UEFA og FFP, en større generationsskifte, økonomisk og sportslig nedgang i Serie A - det har ikke været let, især dansen med UEFA.

Jo, selvom Thohir ikke har været den succes, vi alle havde håbet på, så skal han da, trods alt, have tak for, at have manøvreret os sådan nogenlunde helskindet igennem nogle ret hårde tider (sammen med hans board, selvfølgelig). Desuden kan man aldrig tage fra ham, at han åbnede os op for den asiatiske marked, hvilket så igen fik Suning til at få øjnene op for os.

Så selvom han ikke har været den succes, som Moratti var og Suning indtil videre er, så synes jeg ikke, han er en parentes i vores historie, omstændighederne taget i betragtning.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af InterFelice
Vi er enige om, at han har været meget begrænset af FFP, UEFA, og økonomisk uansvarlighed fra Moratti-tiden samt de andre ydre faktorer. Og korrekt, han bør have den kredit han fortjener, men jeg synes nu stadig, at når alt kommer til alt, så er der for alvor først sket noget i tiden med Suning. Jeg har bare på fornemmelsen, at han reelt set ikke er 100 % dedikeret til klubben og har ledt efter at tjene en god mønt, når tiden var/er inde. Og derfor vil man også i fremtiden ikke nævne ham som den, der fik Inter ud af de hårde år efter Tripletta-successen.

Men han fortjener tak for at have været at have tænkt langsigtet og lidt visionært, men står vel egentlig uden magt i øjeblikket og har kun titlen af præsident som en gestus fra Suning´s side.
Skrevet af Flying Dutchman
Jo jo, vi er for så vidt ganske enige om, at han nok ikke kommer i en liste á la "Top Ten Greatest Internazionale Presidents" (i bedste WathcMojo stil). Jeg harcelerer egentlig også blot over dit brug af "parentes" - for jeg synes han, trods alt, fortjener mere end det.

Overordnet set har der selvfølgelig været flere negativer end positiver i perioden mellem Moratti og Suning, omstændigheder eller ej. Det er vel de færreste Interisti der vil benægte det. Men der skal omvendt ikke herske alt for meget tvivl om, at Thohir og Co. manøvrerede os igennem hårde tider og lavede grundarbejdet for, at kineserne gik ind og overtog klubben. De havde nemlig næppe investeret i en "fixer upper", så de så trods alt en solid basis og en mulighed i Inter - og det falder også lidt tilbage på Thohir.

Jeg har bare på fornemmelsen, at han reelt set ikke er 100 % dedikeret til klubben og har ledt efter at tjene en god mønt, når tiden var/er inde.

Enig.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af InterFelice
Ja jo, jeg kunne nok godt have brugt et andet ord for det end parentes, men overordnet set, så er vi enige om, at manden ikke er en de største personligheder i Inter´s historie og jeg, personligt, håber, at han snart er fortid.

Vi aner jo ikke, hvordan det var gået, hvis det havde Suning direkte efter Moratti, måske var det gået samme vej, måske ikke. Men Thohir skal have sin ros, hvor det er fortjent - jeg glæder mig bare over, at vi ikke skal have præsentationer af spillere som Rolando, Belfodil & Taider mere.
Skrevet af Flying Dutchman
Åhr, lige Rolando gjorde det godt - ham havde jeg gerne set kom til klubben permanent. Det var også den sæson, hvor vores midterforsvar bestod af Campagnaro, JJ og Ranocchia til at begynde med. Der pyntede Rolando altså.

Men jo, Belfodil, Taïder, Mudingayi, Ricky, Kuzmanovic, Hernanes og Patrick Olsen er da heldigvis fortid... Satme også nogle kompromisser, vi har været nødt til at købe, for at komme på rette økonomiske kurs.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af InterFelice
Argh, ja, Rolando, jeg er måske ikke helt enig, men fred være med det. Du forstår jo min pointe ganske fint.

Det må være umuligt at finde én eneste Inter-fan, der ikke er tilfreds med den udvikling der er sket for klubben de sidste par år.
Skrevet af Flying Dutchman
Du forstår jo min pointe ganske fint.

Jep jep, mindede bare lige Rolando, da du nævnte ham - ligesom Jimenez her forleden. Trip down memory lane og alt det der.

Det må være umuligt at finde én eneste Inter-fan, der ikke er tilfreds med den udvikling der er sket for klubben de sidste par år.

Enig. Det er, overordnet set, gået én vej, og det er opad. Det er enormt tilfredsstillende.

Prøv tjek startopstillingen fra Runde 1 i 14/15; sæsonen hvor vi, efter min mening, rammer bunden, spille- såvel som resultatmæssigt - kontra hvordan det ser ud i indeværende sæson:

Handa; Ranocchia, Juan Jesus, Vidic; Dodo, Medel, M´Vila, Jonathan; Kovacic, Hernanes; Icardi, med Dambro, Nagatomo og Osvaldo som indskiftere

Handa; Asamoah, Skriniar, De Vrij, Vrsaljko; Brozovic, Gagliardini; Perisic, Nainggolan, Politano; Icardi, med Martinez, Miranda, Dambro, Baldé, Candreva, Dalle og Vecino klar på bænken.

Udover selvsagt Icardi og Handa og måske Kovacic, er der jo ingen fra den førstnævnte starter, jeg savner, ligeledes er der ingen, der ville gå ind i den nuværende startopstilling.

Selvom jeg havde lidt forhåbninger til M´Vila...
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
annonce
0