Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af InterFelice
Yes yes, lige præcis.

Åh gud, ja.. Sikke et hold.. Der var ikke meget kvalitet over kanterne i den opstilling. Fik Vidic ikke rødt i den kamp?
Men jeg havde faktisk også håbet lidt på M´Vila. Som jeg husker det, så blev det set lidt som et scoop at vi fik hentet ham ind, men han røg da hurtigt videre til Kazan.
Skrevet af Flying Dutchman
Jo, han fik da så. Vidic kom ellers ind på en fornuftig handel; erfaren, én af verdens bedste på sin plads for ikke så lang tid siden (på det tidspunkt), gratis ikke mindst. Det var vist noget med, at han skulle agere den erfarne modpol til JJ´s og Ranocchia´s... talenter. Jeg mindes nu snarere, at de to skulle rydde op efter serberen.

Det endte dog i en mindre katastrofe. Føj, hvor var Vidic ringe - og da han endelig begyndte at vise fremgang, var han skadet i et halvt år! Heldigvis gik det bedre gangen efter, vi valgte at købe en erfaren centerback. Miranda har været en udpræget fornøjelse.

Men jeg havde faktisk også håbet lidt på M´Vila. Som jeg husker det, så blev det set lidt som et scoop at vi fik hentet ham ind, men han røg da hurtigt videre til Kazan.

Jo, vi lejede ham i Kazan. Han var et koloenormt talent i Rennes, hvor han ofte blev rygtet til Real, Liverpool og Barcelona. At han så gik efter pengene i Kazan burde, i retrospekt, have fået advarselslamperne til at blinke.

Han var heller ingen succes. Når man kan få Hernanes og Guarín til at se ud som bedre alternativer, gør man et eller andet forkert.

Hold kæft, hvor har der egentlig været mange fusere siden de glade tripletta-dage...
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Flying Dutchman
Pokkers, jeg går glip af Parma-kampen i morgen. Jeg havde ellers en aftale med FIGC om, at de skulle tilrettelægge kampene efter mit skema, men næh nej...
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Interforlivet
I know the feeling, FD. Jeg går glip af det meste af 2. halvleg på tirsdag, og jeg har utrolig svært ved at tilgive UEFA!

Dagens kamp: GDS forventer endnu en bænkeplads til Icardi (sandsynligvis for at have ham 100% klar til Tottenham-kampen) samt at Miranda erstatter De Vrij. I min optik giver det fint mening. Om Miranda eller De Vrij spiller er vel lidt hip som hap. Så at den ene starter i dag og den anden på tirsdag (hvilket jeg går ud fra er ideen) giver fint mening synes jeg. Samtidig har vi naturligvis brug for en 100% fit Icardi til CL-premieren hvorfor endnu en Keita-start også er en glimrende disposition.

En start til Nainggolan vil samtidig indikere at han er tilbage på 100%, hvilket selvfølgelig er enormt positivt. Han viste allerede mod Bologna hvor central en rolle han kommer til at spille for os. Han er bare klasse.

PS: Sidst vi mødte Parma, var jeg på GM. Kampen blev 1-1 og var mere eller mindre én lang omgang rod. Dagens kamp skulle gerne blive en helt anden!

Forza ragazzi!
Skrevet af Interforlivet
Nå, der bliver så roteret endnu mere end forventet. Fint med startplads til Candreva. Han gjorde det glimrende som indskifter sidst. En Dalbert i startopstillingen bekymrer mig dog - også selvom han vel er med for at matche Gervinhos fart i Parmas omstillinger. Lad os håbe at han gør min skepsis til skamme.
Skrevet af L'Imperatore
Damn, hvor har vi dog svært ved at score selvom vi har 300 chancer
Pazza Inter Amala
Skrevet af L'Imperatore
amen godnat
Pazza Inter Amala
Skrevet af L'Imperatore
Gjorde nærmest mere skade end gavn at få Icardi på banen. 7 skud på mål ved halvleg, 8 ved slutfløjt....

og Nainggolan havde en rigtig skidt kamp :(
Pazza Inter Amala
Skrevet af Slettet(042125212608)
4p efter 4 runder og halvdelen tabt, det vel og mærket med det nemmeste program af alle tophold, det må alt andet lige betegnes som dybt kritisabelt, skal man have ja hatten på så sidder vi igen, igen på kampen, kreere de chancer der skal til men i modsætning til sidste sæson er vi ekstrem ineffektive.

Der skal findes et helt andet skarphed mod Tottenham og resten af sæson for lige nu har sæsonen direkte kurs mod afgrunden, vi kan i øjeblikket godt begrave al snak om CL og blot koncentrere os om en kamp af gangen, for som tingene står nu er CL urealistisk når man ikke engang kan opnå bare nogenlunde resultater mod de her hold.

Fortsætter den her stil meget længere så ryger Spaletti inden Jul.
Skrevet af Interforlivet
Jeg er enig, L´Imperatore. Nainggolan var virkelig ringe, og Icardi gjorde absolut intet væsen af sig i de 45 minutter han var på banen. Når det så er sagt, så hjælper det fandeme heller ikke at have en dommer der helt åbenlyst vælger at skide på VAR-systemet. Det er simpelthen så svært at acceptere sådan en tilgang. Når nu systemet findes, så brug det dog for pokker!

Ud over Icardi og Nainggolans dårlige præstationer, synes jeg faktisk vi spiller en fin kamp. Vi sidder på alt spillet og formår også at skabe chancer nok til at vinde kampen komfortabelt (Perisic har en inderside-flugter i 1. halvleg som selvfølgelig skal være der, ligesom Keita Balde burde have scoret da han bliver spillet helt fri på kanten af det lille felt. Og så er der Dimarcos "redning" på stregen samt en anden - dog denne her gang - legitim redning af en anden forsvarsspiller hvor bolden sejler to cm forbi stolpen og ud til hjørne). At de så samtidig scorer på et lucky punch der oven i købet burde have været underkendt, er bare ren utur som jeg ser det.

PS: Er det bare mig eller er bør Icardis præstationer indtil videre i sæsonen give anledning til bekymringer? Han har slet ikke på noget tidspunkt indtil videre lignet sig selv i min optik.
Skrevet af La Mir!!
Z4E
vi kan i øjeblikket godt begrave al snak om CL


Skal i nu også det?

Hverken, Roma, Milan eller Lazio, som må formodes at være konkurrenter til top-4, er startet mere eller mindre ligeså skidt som jer. Medmindre, du har en tro på at Samp, Sassuolo, Viola og Spal holder det samme niveau hele sæsonen. I jeres spil mangler I kun kynismen, men Roma f.eks. har kæmpe kvaler med at få spillet til fungere samt forsvaret er horribelt.

Jeg er nu ret sikker på, det bliver 2-af de hold, der sluttede i top-5+Milan, som også kommer til at slutte i top-4, hvor jeg stadig har jer som favorit til 2./3. Pladsen.

Fortsætter den her stil meget længere så ryger Spaletti inden Jul.


Meget gerne, så overtager jeg ham gerne i Roma igen :-) Jeg er sikker på, EDF ryger ud før Spa.
Daje!
Skrevet af L'Imperatore
Enig. der er ingen grund til at male fanden på væggen. Vi skal selvfølgelig ikke ud i nogle fyringer. Det løser intet. Derimod skal der arbejdes på en plan b, når det ikke lykkes med den oprindelig plan.

Og Icardis form er meget bekymrende. Jeg synes han mangler noget ydmyghed i hans tilgang. Det kan godt være han ikke får nok at arbejde med, men synes bestemt heller ikke han søger de chancer der så opstår nok. Han virker slet ikke vågen, når den løse bold opstår, og tager ikke løbene mod en af stolperne. Det skal Spalletti simpelthen ruske op i selvom han er vores største stjerne.


Noget andet jeg var meget utilfreds med i kampen var viljen til at gå ind i hovedstødsdueller. Gang på gang virkede det slet ikke som om spillerne hoppede igennem, men blot lod Parma spilleren nå bolden. De stillede sig nærmest bag spilleren gang på gang. Her skal der altså også komme noget mere aggressivitet i duellerne. Det skaber jo netop en hurtig omstilling langt oppe på banen.
Pazza Inter Amala
Skrevet af OC
Når det så er sagt, så hjælper det fandeme heller ikke at have en dommer der helt åbenlyst vælger at skide på VAR-systemet. Det er simpelthen så svært at acceptere sådan en tilgang. Når nu systemet findes, så brug det dog for pokker!


Konklusionen oven på de første 4 runder, især med denne Parma-kamp og offside-kendelsen på Berenguer i Torino - Udinese i mente, må være, at der er visse kræfter, der ikke var interesseret i at dommerne, som størstedelen af tiden i sidste sæson pga. VAR, er bedst muligt klædt på, og dermed oftere end det modsatte er tilfældet dømmer de rigtige kendelser.

Én ting er, ikke at dømme de rigtige ting. Dette er slemt nok i sig selv.

Noget helt andet er, at bevidst at ignorere protokollen for hvornår og hvordan systemet skal bruges. Så er vi derude hvor det begynder at lugte.

VAR er, i sin nuværende forfatning og udførelse helt og aldeles død.
La prende Vecino.
Skrevet af Observatøren
Glædelig "tilbagekomst-til-Champions-League-dag".

På trods af, at optimismen for den igangværende sæson ikke er for høj, så har jeg dog båret min Inter-trøje med stolthed hele dagen på min arbejdsplads. En lille glæde, ovenpå en ellers miserabel start på sæsonen, må være aftenens tilbagevenden i det fine selvskab.

Jeg har tænkt mig at se kampen på Tir Na Nog i Aarhus i aften, og det kunne da være rart, hvis der også var andre Inter-trøjer til stede.

En lille opfordring til at vise støtten i en tid, hvor der ellers er meget at være skuffet over. Det synes jeg trods alt er noget, som identificerer os som Inter-fans. For vi er om nogen gået i gennem hårde tider sammen.

Observatøren out.
Skrevet af Interforlivet
Glædelig "tilbagekomst-til-Champions-League-dag".
Right back atcha, Observatøren! Med bopæl i Vanløse og en old boys-kamp kl. 21 på programmet bliver jeg sgu nok nødt til at skuffe dig og erklære mig ude af stand til at se kampen med dig på storskærm i Aarhus;)

Men god kamp til dig og til alle Interisti! Som du ganske rigtigt er inde på, bør man selvfølgelig som Inter-fan i dag gemme bitterheden over den dårlige sæsonstart væk et øjeblik og nyde til fulde, at vi langt om længe er tilbage i det fine selskab!

PS: Min ældste søn fik selvfølgelig også sin Icardi-trøje på i skole i dag:)
Skrevet af Flying Dutchman
Jep, jeg ser den også bare derhjemme! Tak for invitation/heads up dog.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Acheron 3
Selvfølgelig skal i bare glemme ligaen og nyde, at der står CL på programmet. Det er dette her i har længtes efter, og i er i oven i købet havnet i en attraktiv gruppe.
Brøndby Fiorentina Portsmouth
Skrevet af Søren F er gud
Har naturligvis også båret Intertrøjen på jobbet i dag og vist farverne med stolthed.
Spændende om D’ambro bliver helt klar, eller det bliver en 3-5-2 med wingbacks.
Sætter min lid til Icardi finder målformen og glæder mig helt vildt.
Skrevet af Røret
Er der seriøse Spaletti-exit rygter eller er det bare kommentatorerne der ikke hvad de skal snakke om?

Godt nok et flot comeback, vildt sparket ind af Icardi og det sidste mål lå bare i kortene derefter. Utålelige kommentatorer synes jeg godt nok, og derudover virkede det til, at de kun havde set Tottenham spille før den her kamp
Skrevet af Søren F er gud
Amala......
Brozovic nøj han var god
annonce
0