Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Flying Dutchman
Jeg tror bare at jeg savner at se Icardi score mål..:(

Jep. Omvendt har vi så omsider fået gang i nogle spillere, der kan tage over, når det ikke lige kører for Maurito (og det tilmed med reserve-Icardi skadet). Det var ellers en stor bekymring i sidste sæson.

Jeg har ikke de helt store defensive bekymringer. Bortset fra anden halvleg mod Torino, har det set meget solidt ud. Vi har dog helt sikkert brug for, at Perisic stempler ind. Politano er startet fint, men er faldet lidt i kadence, så også han må gerne genstarte sæsonen. Og så skal, som nævnt, samarbejdet mellem Ninjaen og Icardi komme i gang. Kan vi få gang i alt det, beholde truslen fra Brozovic, Asamoah, samt vores midterforsvar og Dambro ved dødboldsituationer, så begynder det for alvor at lysne. Vi har potentielle målscorere nok i den her trup.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Interforlivet
Jeg kan også tilslutte mig dine taktiske overvejelser, FD. Jeg forventer helt klart også at vi stiller op i den velkendte 4-2-3-1-opstilling eller hvad vi nu skal kalde den. Mon ikke De Vrij så erstatter Miranda, og at Gaglia henviser Vecino til bænken (dette er jeg dog ikke lige så sikker på). Hvem der bliver foretrukket på kanterne, er jeg mere i tvivl om. Men jeg kunne godt forestille mig Spalletti vælge den gamle konstellation med Perisic og Candreva da Politano ligner en der godt kunne bruge en pause.

Din kategorisering af Fiorentina som små favoritter kan jeg dog på ingen måde tilslutte mig. Til en kamp på GM mod Fiorentina vil vi i min optik nærmest altid være favoritter - og således også i aften. Om vi så kan leve op til det, er en anden sag. Min mavefornemmelse siger mig at det bliver målrigt, og det tror jeg faktisk vil komme os til gode.
Skrevet af Flying Dutchman
Altså, idet Gaglia, De Vrij og Perisic alle blev hvilet mod Samp, synes jeg, tyder lidt på, de starter inde i aften. Det skrevet, så kunne jeg godt se finten i Miranda, der er hurtigere end både De Vrij og Skriniar, hvilket ville være et fint våben mod Simeone.´

Angående favoritværdigheden, så har du selvfølgelig nogle fine pointer. Jeg er bare enormt loren ved Fiorentina´s offensiv. Endvidere mangler vi Spalletti på bænken - og jeg aner ikke, hvor dygtig Domenichini er. Kan vi dog dæmme op for det, så virker et defensiv bestående af (formentlig) Biraghi, Pezzella, Hugo og Milenkovic ikke så forfærdelig skræmmende.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Interforlivet
På trods af sin fuldstændig sindssyge opførsel i Genoa hvor han tillod sig at juble over Brozos afgørende mål i overtiden har Spalletti minsandten vundet sin appel og får dermed nu lov til at være med på sidelinjen i aften.

Lad os håbe at han denne gang kan holde sig i skindet og nøjes med et lille passende klap i hænderne, skulle vi være så heldige at komme på måltavlen. Alt det der andet pjat hører selvfølgelig ingen steder hjemme.

PS: Jeg kan sagtens forstå din uro, FD. Fiorentina er et godt hold, og de er meget bedre kørende end os pt. Derfor forventer jeg skam heller ikke en nem kamp. Der skal bare mere til for at jeg kalder dem deciderede favoritter, når nu vi er på hjemmebane. Samtidig tror jeg at deres mere offensive stil (sammenlignet med Parma og Torino fx) vil komme os til gode, da vores største offensive besværligheder jo ofte relaterer sig til situationer, hvori vores modstanderne stiller sig passivt ned og lader det være 100% op til os at diktere kampen.
Skrevet af DenBlaaDelAfMilano
Den romantiske forestilling om Inter og vores formodede dominans mod (stort set) alle hold på GM, er i øjeblikket svært at tilslutte sig. Under normale forhold kan jeg godt følge argumentationen, men det er simpelthen en nødvendighed at kigge på vores nuværende (spillemæssige) form. Godt har vi hevet resultaterne i land de seneste par kampe, men det har altså ikke været udpræget overbevisnende. Med det in mente tror jeg dog på en sejr, men det bliver bestemt ikke en kamp der skal tages let på. Drømmescenariet ville være et tidligt føringsmål, hvor vi kan lukrere på vores solide defensive start på sæsonen.
Andrea Ranocchia - Frøen fra Assisi
Skrevet af KasparNissen
Jeg ved ikke om Spalletti er med i aften på sidelinjen, men vores appel er blevet accepteret skriver den officielle Inter app.

EDIT: I4L slog mig med 3min. ;) Spalletti er at finde på sidelinjen i aften!
Grande Inter!
Skrevet af Flying Dutchman
Er det rigtigt? Shit, vi har også bare altid heldet med os. En træner jubler, og alligevel får han ikke karantæne.

Hvad bliver verdenen dog til?

Nå, så kan det godt være, jeg revurderer mit standpunkt en lille smule, til vores fordel.

Samtidig tror jeg at deres mere offensive stil (sammenlignet med Parma og Torino fx) vil komme os til gode, da vores største offensive besværligheder jo ofte relaterer sig til situationer, hvori vores modstanderne stiller sig passivt ned og lader det være 100% op til os at diktere kampen.

Det har du selvfølgelig en mere end bare valid pointe i.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Flying Dutchman
@ DBDAM

Det er også sådan cirka hvordan jeg har det med kampen i aften. Det er dog en kæmpe fordel, at Spalletti alligevel er på sidelinjen.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Acheron 3
Spændende skal det nok blive! Bookmakerne til trods, så har jeg Fiorentina som svage favoritter. Vi har en bedre trup, en bedre startellever og hjemmebanen, men Fiorentina er simpelthen bedre kørende end os lige pt og scorer tilmed ganske flittigt. Kan vi dog få et tidligt mål, ændrer det selvfølgelig hele situationen.


@Flying Dutchman

Et enkelt mål i to udekampe synes jeg nu ikke er alverden, selv om det på baggrund af første havleg hos Samp burde have været det tredddobelte. Jeg kan godt lide den indstilling vi kom med i den kamp, og håber at se mere af den, men jeg kan ikke forestille mig, at vi kommer frem til bare halvdelen af de samme chancer i aften. Dertil bliver det en helt anden slags kamp. Den kommer snarere til at ligne den i Napoli. Så er det op til spillerne at få et bedre resultat.

Brøndby Fiorentina Portsmouth
Skrevet af InterFelice
Ingen væsentlige overraskelser i startopstillingen. Perisic og Candreva på kanterne som vel nærmest er de eneste ændringer, samt de Vrij tilbage i forsvaret.
Skrevet af Flying Dutchman
Så er jeg også kommet hjem - er der sket noget spændende?
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Søren F er gud
Synes vi er startet godt og ja Candreva har faktisk set god ud.
Skrevet af InterFelice
Skud på stolpen af Fiorentina efter få minutter, hvor D´Ambro ikke ser fri Mirallas fri på bagerst. Men det er vist også det de har haft i kampen. Lidt shaky start, men ellers har vi siddet på kampen. Med lidt held kunne vi godt have ført.

Asamoah, Perisic, Candreva og Brozo er alle startet godt!
Skrevet af Flying Dutchman
Tak. Af hvad jeg har set, så gør Skriniar og Dambro det også godt.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Flying Dutchman
Hvis vi får straffe eller frispark på det der, får jeg kvalme. Det er tyndt.

EDIT: Hold nu kæft...
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af InterFelice
Wow, det var tyndt!
Skrevet af Flying Dutchman
Nå, vi må da håbe, at røsterne om, at "VAR er imod os" og jeg ved ikke hvad, forstummer nu. Jeg har sjældent set et tyndere straffespark.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Søren F er gud
Da mange tyndere straffespark dømt til VM.
Skrevet af OC
Tyndt?

Fuldstændig udstrakt arm der rammer Hugos håndflade. Hvor meget mere komprimerende kan en arms position egentlig være i eget felt?

50/50 kald.
La prende Vecino.
Skrevet af Flying Dutchman
Som jeg ser den, strejfer den ham blot. Den ændrer ikke engang synderligt retning. Jeg synes s´gu, det er papirstyndt.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
annonce
0