Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Flying Dutchman
Jøsses, det er vel fint nok, JuveFella har en anden mening. Kom nu lige, gutter.

Personligt synes jeg da også, at vores pulje (én af favoritterne + den aktuelle nummer fire i en stærk liga + de hollandske mestre) er blandt de sværeste. Jeg kan umiddelbart kun pege på Pulje C og måske Pulje A som noget tilsvarende.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af KasparNissen
Lidt rodet kamp fra vores side af, men en sejr er en sejr. God mentalitet igen!

Vi mangler lidt skarphed oppe foran, men ellers synes jeg faktisk at spillet er blevet lidt bedre. Der er mere ro på bolden, og den interne forståelse er blevet bedre. Der er stadig fejlafleveringer, men en del af dem er misforståelser eller afleveringer, som lige fik en tand for meget.

Vi har vundet fem kampe i streg nu, og det er godkendt. Inden landsholdspausen møder vi SPAL, som også gerne skulle give tre point. :) Der må Martinez gerne starte eller komme ind tidligt i anden halvleg.
Grande Inter!
Skrevet af InterFelice
@JuveFella
Helt fair, at du ser sådan på det og du har ret, at efter kampene mod Barcelona, så kan vi stå i situation á point med Tottenham og så bliver det spændende. Jeg vil give dig ret i, at Tottenham måske ikke har fundet niveauet i år, men det ændrer ikke på, at de stadig har en stærk trup?
PSV er jo ret suveræne i den hollandske og Barcelona er Barcelona

Men hvilke andre puljer er i dine øjne sværere? Ved lodtrækningen var det nærmest kun pulje C jeg ellers ville have undgået.

Skrevet af L'Imperatore
Ordlyden kunne være pænere, men det er sgu da lidt spøjst at JuveFella har behov for at pille sværhedsgraden af gruppen ned - Hvad er agendaen her? Er det Juves gruppe du synes er sværere?

Når man kigger ned over grupperne, så tror jeg det fleste vil udpege gruppe b og c som de sværeste gruppe. Der var jo også bred enighed i medierne ved lodtrækningen. Og kigger man på holdene, så er det sgu også svært at argumentere for, at andre grupper skulle være sværere. Det er Barcelona med verdens bedste spiller. Tottenham, et top 3 hold i england de seneste 4 sæsoner, og det førende og sidste års vinder i holland, og så selvf. os selv, som folk må tænke hvad de vil om. Hvordan kan det ikke være en svær gruppe ift. hvad der er muligt at trække? Det virker enormt søgt, og jeg vil meget gerne høre hvilke gruppe udover C, som skulle være sværere... Det er det ihvertfald ikke Juves gruppe, med Valencia som roder rundt i som nr. 14 pt. i den hjemmelige liga.


Anyway super vigtig sejr, men det holdte godt nok hårdt. Så irriterende at Vecino på trods af assistt ikke kan finde ud af holde på bolden. Vi mangler godt nok Gag her. Politanos kurve er opadgående igen efter en lille formnedgang, Icardi viser mere skarphed selvom han stadig løber for lidt til min smag. Ninja byder endelig ind med nogle skud. Han bliver bare bedre og bedre kamp for kamp og tydeligt, at han bringer noget andet end vores andre spillere.
Pazza Inter Amala
Skrevet af KasparNissen
Enig med L´Imperatore angående den forrige sides diskussion.

OT: Vecino med en lidt dårlig kamp, ja. Gaglia er bare bedre som makker med Brozo!

Hvad synes du om vores forsvar i går L´Imperatore? Umiddelbart synes jeg at vores forsvar er solidt, men der er stadig lidt tøven, men det kan man måske også forvente med rotation. Sime, Miranda og Dalbert kan smides ind, og jeg synes stadig at vi står stærkt.

Grande Inter!
Skrevet af Interforlivet
Ja, jeg er også enig med L´Imperatore. Juvefellas indspark til debat (for det må man gå ud fra at det er), er ærlig talt ret svært at tage alvorligt. Og det illustreres glimrende ved følgende citat:
Jeg synes sgu ikke i er i en af de sværeste grupper, hvis man tager Barcelona ud af ligningen
Det giver slet og ret ingen mening. Samtidig er jeg dog også enig med dig, FD, i at man selvfølgelig godt kan svare manden ordentligt alligevel.

I forhold til kampen ser jeg også på den med lidt ambivalente følelser. Ja, vi vinder en utrolig vigtig kamp og sikrer os den femte sejr på stribe (og resultaterne er og bliver jo altså det vigtigste!), men vores spil er stadig laaaangt fra flydende.

Men altså nu er jeg generelt en glass is half full-kind of guy, så jeg vælger at se på det på denne måde: Når vores spil kommer ordentligt i gang, så tror jeg fandeme vi bliver svære at have med at gøre. Og jeg vil da også hellere toppe i foråret 19 end i efteråret 18. Så alt i alt føler jeg sgu ikke jeg har så meget at brokke mig over pt.

PS: Med "spil" refererer jeg til den kreative/offensive del, for den defensive del kører nu allerede ret fint efter min mening.
Skrevet af OC
Vi har 24 skud på mål, det meste PSV har indkasseret siden imod Bayern i 2016. De har desuden ikke tabt på hjemmebane i 2 år. Vi taler om de hollandske mestre på udebane. Icardi har en 3-4 80-90 procentschancer udover målet.

Der er bestemt skønhedsfejl, men jeg er meget, meget tilfreds. Med det maksimale pointantal samt spillet.
La prende Vecino.
Skrevet af Flying Dutchman
Jeg vidste ikke, at PSV ikke havde tabt på hjemmebane i to år - det giver sejren da lidt ekstra smag.

Ellers er jeg i store træk enig med dig, OC. Overordnet set var det en fin kamp - bare med plads til måske en gear eller to mere. Det bliver dog kanon, når Perisic og især Icardi kommer op på sidste sæsons niveau igen. En skarp Icardi havde betydet mindst et mål mere i går - men altså, selv når han spiller en skidt kamp, er han god for et mål og en halv-assist.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Flying Dutchman
Og så kan jeg bare ikke få mine hænder ned over vores midterforsvar. I går så det til tider en smule shaky ud, men overordnet set har vi ikke haft så stærkt et midterduo siden Samuel og Lucio i 2010. De Vrij og Skriniar må have en kombineret hvilepuls på 3.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af L'Imperatore
Jeg er enig FD.

De er en fantastisk duo, og Vrij bringer altså bare det mere end Miranda, som er noget mere statisk i sit spil.

Generelt gør hele kæden det super, og tror meget at Vecino usikre spil gør at der kommer alt for meget unødig pres på bagkæden, som til tider får dem til at se shaky ud. Jeg er sgu ret fortrøsningsfuld over dem, not so much vecino, fordi det kommer altså til at koste på et tidspunkt.
Pazza Inter Amala
Skrevet af Interforlivet
De Vrij og Skriniar må have en kombineret hvilepuls på 3.
Haha. Det er ikke meget galt i hvert fald! Og når man så lige medregner at vi har (en af) Brasiliens landsholdsanfører(e) som 1. reserve, så er det alt andet lige umådelig svært at være andet end fuldt ud tilfreds med midterforsvaret i denne sæson.

Det er som du siger virkelig lang tid siden at vi har været godt besat på den position.

Jeg vil i øvrigt ikke tøve med at kalde De Vrijs start i år næsten lige så imponerende som Skriniars sidste år. Han har været sublim i mine øjne, og det har han været fra dag 1.
Skrevet af Flying Dutchman
@ L´Imp

Generelt gør hele kæden det super, og tror meget at Vecino usikre spil gør at der kommer alt for meget unødig pres på bagkæden, som til tider får dem til at se shaky ud.

Jeg har samme fornemmelse. Vecino bidrager egentlig fint til det offensive og arbejder knaldhårdt, men han mister en del bolde på midtbanen, og er ikke altid lige god til at følge sin mand.

Han har dog oppet sit spil i forhold til sidste sæson, synes jeg.

@ I4L

Jeg vil i øvrigt ikke tøve med at kalde De Vrijs start i år næsten lige så imponerende som Skriniars sidste år. Han har været sublim i mine øjne, og det har han været fra dag 1.

Enig.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Flying Dutchman
Nå, Brozovic er ud af morgendagens kamp - muskelproblemer. Det er på én gang fint nok og et bet. Fint nok, fordi har trænger nok alligevel til en pause, men et bet, fordi vi nok får brug for hans kreativitet mod et SPAL hold, der må forventes at stå dybt.

Jeg gætter på, at Borja stryger direkte ind i starteren, gerne med Gagliardini som partner. Mit gæt:

San; Dalle, Miranda, Skriniar, Dambro; Borja, Gaglia; Keita, Nainggolan, Candreva; Maurito

... hvor jeg forventer, at Vrsaljko får måske en halvleg (og får i al fald minutter) og Martinez kommer ind i stedet for enten Nainggolan eller Maurito (hvor mine penge vil være på førstnævnte). Desuden anser jeg det heller ikke som helt usandsynligt, at De Vrij og Skriniar lige får en kamp mere, da Paloschi, Floccari og især Petagna er nogle velvoksne herrer.

Hell, det kan jo være, Spalletti omsider stiller i en 3-5-2, med både Maurito og Lautaro... Man har vel lov til at drømme...

SPAL er gået i stå, efter en ellers flot start, med nul point i de seneste tre kampe og blot ét mål scoret, så vi er da med rette udnævnt som store favoritter. Vi har også tur i den, men SPALs krise bevirker nok også, at de vil gøre alt for bare ét point. Så det bliver nok en træg og omstændig kamp igen, hvor chancerne er få og langt i mellem. Icardi må meget gerne finde sidste sæsons skarphed, for jeg tror ikke, han får så mange chancer mod SPAL, som han gjorde mod PSV.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Flying Dutchman
Nå, jeg ramte da ikke helt skævt:

San; Asamoah, Miranda, Skriniar, Vrsaljko; Borja, Vecino; Perisic, Nainggolan, Keita; Maurito

Det ville have været oplagt, at give Asamoah en pause (også når nu Dalle rent faktisk har spillet godt indtil videre i sæsonen), men ellers er der vel ikke at sætte en finger på. Jeg håber især på en god kamp fra Vrsaljko - jeg har stor fidus til ham, men han har været noget hæmmet af den skade.

Jeg forventer stadigvæk minutter til Lautaro.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Slettet(042125212608)
Jeg håber bare strive virker, billedkvali lader sig noget tilbage at ønske
Skrevet af Søren F er gud
Strive har kun fungeret godt og i fin kvalitet her
Skrevet af Slettet(042125212608)
Bliver aldrig fan af vecino, borja makkerskab

Hvaf fanden har Handanovic gang i, endnu en mærkværdig beslutning fra ham i denne sæson.
Skrevet af Slettet(042125212608)
Haha total rodet mål

Selvmål med armen
Skrevet af Flying Dutchman
Hvaf fanden har Handanovic gang i, endnu en mærkværdig beslutning fra ham i denne sæson.

Det er nok taktikken, skal du se. Det giver også fint mening. Der er plads, det lykkedes to gange, var ved at lykke én gang og er kun fejlet (groft!) én gang.

Bizart mål - men 0-1! Dejligt at score et tidligt mål.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Slettet(042125212608)
For helved hvad fanden har vi gang giver en god chance væk og så straffe af Miranda... igen

Heldigvis kæmpe afbrænder
annonce
0