Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Slettet(191311211301)
Son ser allerede skræmmende ud
FC Internazionale Milano JZ4 - Legenden over dem alle #HandanovicTheKing
Skrevet af Flying Dutchman
For silvan, Valero har altså været lidt af en oplevelse-under-radaren i indeværende sæson. Fordeler spillet fint, gør sig spilbar, træffer mange gode beslutninger.

Sidste sæson var det tydeligt, han løb tør for kræfter (fordi der ikke rigtigt var et alternativ, før Rafinha kom til) - men som rotationsspiler, er han dejligt at have i truppen.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Slettet(191311211301)
Valero er jo genial. Kæmpe chance til Perisic
FC Internazionale Milano JZ4 - Legenden over dem alle #HandanovicTheKing
Skrevet af Flying Dutchman
Satans... Hvorfor er der ingen der går til Sissoko?
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Slettet(191311211301)
Fuck hvor irriterende. Nu ligger det jo til det mindst brugbare resultat af alle
FC Internazionale Milano JZ4 - Legenden over dem alle #HandanovicTheKing
Skrevet af Flying Dutchman
For pokker da...
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Flying Dutchman
Nå, der røg vores fordel.

Satme svært at sætte en finger på kampen i aftes. Ud over målet og overlæggeren, havde vi styr på Spurs.

Vi har stadigvæk et håb i, at Spurs skal slå Barcelona på Camp Nou - forudsat at vi slår Batterifabrikken på GM.

Men hvor havde jeg gerne set den afgjort i aftes.

Lort.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Slettet(191311211301)
Frustrerende. Intet mindre. Vi var i fuld kontrol, og eneste tidspunkt vi mistede koncentrationen en smule var vel ved målet. Nu må vi håbe, at Barca på cruise control er nok til at holde Tottenham fra 3 point.
FC Internazionale Milano JZ4 - Legenden over dem alle #HandanovicTheKing
Skrevet af Interforlivet
Jeg er enig i at det er et lorteresultat. Men jeg er faktisk ikke enig i at vi var i kontrol. Bortset fra de første ti minutter af 2. halvleg synes jeg vi spillede en rigtig dårlig kamp. Vi lod dem få alt for meget plads på kanterne (og jeg skriver "lod" fordi jeg synes det lignede en bevidst taktik), og samtidig var vi slet ikke nok modige med bolden. Det var unødvendigt, for Tottenham var slet ikke særlig gode. Så ja, et lorteresultat, men et som vi i høj grad selv var skyld i som jeg ser det.

The positives: Valero lavede et suverænt indhop. Han har virkelig været god i denne sæson, og han bygger tilsyneladende bare på. Jeg synes i hvert fald han var vores bedste spiller i går. Asamoah spillede også en glimrende kamp. Han havde lige en enkelt katastrofal aflevering i 1. halvleg som startede et farligt kontraangreb, men ellers var han bundsolid i defensiven og rigtig god med bolden.

The negatives: Ninja toppede sin elendige november-måned med en helt igennem rædderlig indstats. Hold op hvor ser han dog både tung og teknisk dårlig ud. Det er bekymrende.

PS: Jeg tror stadig vi tager 2.-pladsen, da jeg ikke ser Tottenham vinde i Barcelona - selv mod et eventuelt b-hold.
Skrevet af Flying Dutchman
Uha, vi er godt nok ikke enige, I4L. Udover målet (hvor vi så også ser enormt amatøragtige ud), et nemt Kane hovedstød, som San klarer og et heldigt skud på overlæggeren, har Spurs vel ikke rigtigt noget nævneværdigt.

Jeg er helt med på, de havde en masse af bolden, men kampens præmisser in mente, synes jeg ingenlunde det var et underligt kampbillede.

Jeg er så til gengæld helt enige i, at vi straks var værre med bolden. Perisic er stadigvæk ikke i omdrejninger, Brozovic gjorde sit bedste, men havde oftest ikke andre muligheder end at spille bolden tilbage til midterforsvaret, Nainggolan var hel væk igen - og skadet igen (og jeg er så snigende begyndt at blive lidt bange for, vi har lavet os et mindre fejlkøb der...) og var derfor aldrig det bindeled mellem midtbanen og Icardi, hvilket gjorde sidstnævnte mere og mere isoleret deroppe.

Jeg ved, hvad der sker. Jeg er med på, at niveauet i ChL er højere end i Serie A, men vi kan jo godt finde ud af at spille fodbold, hjælpe hinanden, lave et koncentreret pres og være spilbare mod topholdene i den hjemlige liga. Spurs var jo ikke gode, så der burde have været rigeligt med muligheder for at få gang i noget spil.

Slutteligt er jeg enig i, at Valero og Asamoah var gode - lige som De Vrij, Skriniar og Politano, der vel nok var vores eneste offensive trussel.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Interforlivet
Måske var jeg også lidt hård i min bedømmelse. Som kampen skred frem, sad jeg bare med en fornemmelse af at Tottenham på ingen måde var/er så gode, at det var nødvendigt for os at overlade nærmest al initiativet til dem. Jeg føler med andre ord at vi viste dem al for meget respekt (som var det Barcelona vi spillede mod). At vi havde den indstilling som udgangspunkt, kan jeg se meget fornuft i, men jeg havde dog gerne set at vi så havde sadlet om som kampen skred frem, var kommet længere frem på banen og havde taget noget mere initiativ. Havde vi gjort det, så tror jeg chancen for at undgå nederlag havde været større (og chancen for at hente sejren havde selvsagt også været større). Så det er den fornemmelse der ligger til grund for min ytring om, at vi selv var skyld i nederlaget. Og dermed også det der gør at jeg konkluderer, at vi spillede en dårlig kamp. Men altså som sagt jeg er med på at jeg måske var lidt hård i min bedømmelse, da vi jo ikke ligefrem gav 100 chancer væk.

PS: Jeg er enig i at Politano spillede en god offensiv kamp. Men jeg føler nu stadigvæk at han samtidig negligerede sine defensive pligter lidt for meget i sin iver for at skabe noget, hvilket ofte efterlod D´Ambro i svære situationer.

Hvad siger du til vores chancer for at gå videre?
Skrevet af Flying Dutchman
Altså, vi er selvfølgelig ikke uden skyld. Man risikerer nu en gang at få et mål imod sig, når man overladet meget af initiativet.

Jeg synes dog, hvis jeg lige skulle lade være med at se det i bagklogskabens klare lys, at Spalletti ramte fint, rent taktisk. Jeg er ikke sikker på, det var mening, vi skulle overlade så meget af bolden til Spurs - men jeg er sikker på, idéen var, at lade Spurs komme over kanterne og stole på, at vores midterforsvar og Handanovic kunne klare indlæggene (hvilket de også kunne), absorbere presset og slå kontraerne, når de opstod. Problemet lå dog i det sidstnævnte; vi var ikke særligt gode med bolden. Og her begik Spalletti også en fejl, ved at lade en tydeligvis ikke frisk Nainggolan starte ind (hvilket han også har indrømmet). Ninjaen var vores med afstand ringeste spiller på dagen og derfor manglede vi lige pludselig den vel nok mest afgørende spiller, til at spille kontra med. Valero gjorde det rigtig godt, da han kom ind, men han er ingen naturlig 10´er.

Derfor er jeg heller ikke sikker på, det var så nemt, at sadle om, som kampen skrev frem (selvom jeg selvfølgelig forstår din pointe). Så jeg synes fortsat, det var en god kamp, rent defensivt, og en dårlig kamp, offensivt - hvilket giver en godkendt indsats på dagen, i min bog.

Hvad siger du til vores chancer for at gå videre?

55/45, i vores favør.

Jeg er nu rimelig sikker på, vi nok skal slå puljens med afstand ringeste hold på hjemmebane - hell, jeg vil endda gå så langt som at skrive, at hvis ikke vi gør det, så har vi alligevel intet at lave i Champions League.

Så det afhænger af hvordan Barcelona går til kampen mod Spurs. Jeg håber og tror på, at de nok skal tage det seriøst - men altså, de vil nok også spare enkelte spillere og selvom de gerne vil tage det seriøst, vil Spurs jo nok altid tage det endnu mere seriøst.

Et hurtigt kig i historiebøgerne giver dog lidt trøst. I de foregående fem sæsoner, har Barcelona kun én gang ikke været sikker på puljens første plads, da sidste kamp skulle afvikles. Af de fire kampe hvor de var sikre, vandt de tre og spillede én uafgjort (på udebane, mod Leverkusen). For så vidt jeg kan se, stillede de også i fine opstillinger - så jeg tror og håber da, at Barcelona går efter sejren mod Spurs (det giver også en ekstra million i præmiepenge jo...).

Så jeg håber og tror på en 2-0´er på Camp Nou, mens vi slår PSV med en lignende slutscore.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af KasparNissen
Barcelona skal nok stille op med en pæn startellever, men Tottenham kommer med 120 km/t. De er dog på hjemmebane, og skuffer generelt ikke på Campen.

Jeg er helt enig i, at hvis vi ikke vinder over PSV, så kan vi lige så godt pakke sammen..
Grande Inter!
Skrevet af InterFelice
@FD
Hvis du lytter den seneste Serie A podcast på Mediano, så snakker de om Marotta til Inter og hvad han kan bringe Inter i fremtiden. Interessant at høre. Tror du kan få lidt mere at vide der.

https://soundcloud.com/medianonu/mediano-serie-a-3-med-asker-hedegaard-boye-brian-bodker

Skrevet af Interforlivet
@FD: Vi er vist slet ikke så uenige når det kommer til stykket. Du kalder det en "god kamp defensivt og en dårlig kamp offensivt". Jeg ser en ok kamp defensivt og en rigtig dårlig kamp offensivt. Men altså fuck nu det. Sket er sket. Nu gælder det om at slå PSV på hjemmebane og lade Tottenham arbejde for andenpladsen. Jeg tror nemlig som sagt også på at Barcelona giver dem kamp til stregen på trods af, at de allerede har sikret sig 1.-pladsen. Tak for statistikkerne i øvrigt. Det er betryggende læsning.
Skrevet af Flying Dutchman
@ IF

Tak skal du have! Jeg er generelt enormt dårlig til at finde interessante podcasts - lad stå lytte til dem.

@ Kaspar

Enig. Det hele vipper lidt på, hvor meget Barcelona vil sejren, ikke mindst i forhold til Spurs. Det taler også til vores fordel, at man fra UEFA får 1,5 mio. € (rundt regnet) for en gruppesejr, og knap en million mindre for en uafgjort - så selvom Barcelona ikke har meget at spille for, er der alligevel lidt incitament.

@ I4L

Ja, det giver i hvert fald en fingerpeg om, hvordan Barcelona historisk set angriber de "ligegyldige" kampe. Det er også fint, den skal afvikles på hjemmebane - der skal nok skrues gevaldigt op for viljen, når man spiller foran egne fans.

Jeg vil ikke sige, jeg er direkte fortrøstningsfuld - men jeg er bestemt heller ikke negativt stemt omkring vores muligheder.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Flying Dutchman
Et lille rygte, her inden sengetid:

Bayern skulle være den næste klub, der er interesseret i Perisic - United skulle også stadigvæk være et emne.

Hvad skal man skrive? På den ene side, så har Perisic været en skygge af sig selv i indeværende sæson. Desuden kan vi godt bruge de 50 mio. €, som Inter kræver som mindstepris for ham. På den anden side får vi nok ikke en bedre spiller en ham til de penge (medmindre det er på lån). Og han har overordnet set været en enorm succes - vi ved jo hvor højt hans normale niveau er.

Køb eller salg? Tja...
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af OC
Sælg.

Til sommer naturligvis.
La prende Vecino.
Skrevet af Flying Dutchman
Hvis han fortsætter sådan her? Enig.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Martinovic
Kan I stadig få 50 mio. euro for ham? Altså med tanke på han bliver 30 år om et par måneder.
Mojn do!
annonce
0