Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Gustenv@rius
Hvordan havde uafgjort været fair, når nu den eneste forskel var at Juventus var skarpe foran mål?

Du mener måske at manglende kvalitet i afslutningerne hos Inter spillerne burde belønnes?
Non rispondo a quelli che odiano la Juve, perché il loro é solo un problema psicologico. 36 ★ ★ ★
Skrevet af Flying Dutchman
Jeg er delvis enig i dit besyv, Pirlo. Jeg synes dog ikke, Juventus´ bænk gjorde nævneværdig forskel i går aftes. Som jeg ser det, bunder nederlaget i tre ting:

1) Kynisme; Juventus havde i og for sig ikke væsentligt flere chancer, end vi havde - og så var vores også af en størrelse, som man bør score på. Juventus scorer på den ene virkelig store chance, de har.
2) Chiellini; Juventus´ forsvar var til at tale med, men Chiellini holdt for det første Icardi i sin baglomme og ryddede for det andet op efter Bonucci, der ikke var i nærheden af makkerens niveau. Cancelo og De Sciglio spillede også fine kampe, men uden Chiellini, havde det, efter min bedste overbevisning, set anderledes ud.
3) Spalletti´s mildest talt bizarre udskiftning af Politano; I kender mig jo, jeg er oftest af den mening, at træneren ved bedst. Jeg er dog overbevist om, at Spalletti klokkede i den i går, ved at skifte Politano ud og Valero ind. Spanieren gjorde det fint nok, men Politano gjorde, at Vrsaljko og delvist Skriniar kun skulle fokusere på Ronaldo, og ikke Ronaldo og Cancelo. Desuden var Politano en konstant trussel. Jeg føler, vi for alvor mistede føling med kampen herefter.

Jeg forstår ikke, at Spalletti holder fast i Perisic - han må se noget, vi andre ikke kan se, men efter min bedste overbevisning er Ivan ikke berettiget en plads lige nu. Jeg forstår heller ikke, at Mario blev rykket væk fra en plads, hvor han egentlig gjorde det okay, til en plads, hvor han var komplet usynlig.

Der er en masse positivt, vi kan tage med fra kampen i går aftes - men for filan, hvor havde jeg gerne have haft mindst det ene point.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Pirlo21
@flying
Bænken gjorde ikke forskellen igår, da start 11´veren afgjorde kampen. Men min pointe var bare at de har en trup der er vanvittig. De klassespillere de har på bænken vil gå direkte ind i de fleste start 11´ver i serie a.

Kynisme var forskellen igår, i havde vel 2 gode muligheder og det samme havde juve.
Ronaldo var ikke forskellen igår, men siden han er kommet til Juve. Virker de ustoppelig, at de vinder serie a er ikke noget nyt. Men at de gør det så sikkert... er sku hårdt at kigge på...
Mesterskabskampen har aldrig været mere kedelig.
Forhåbentlig kan Milano klubberne om en 2-3 år byde dem op til dans. Lige nu handler det bare om CL kval for os...
Skrevet af Flying Dutchman
@ Pirlo

Åh ja ja, deres bænk i går kostede mere, end hvad de fleste Serie A hold har rendende rundt som start-ellever. De har forvaltet deres økonomi godt, og høster frugterne deraf.

Men at de gør det så sikkert... er sku hårdt at kigge på...

Jeg synes ikke, det virker sikkert. De spiller ærligt talt som en pose nødder. Jo, de vinder da deres kampe - men jeg mangler endnu at se en kamp fra deres side, hvor de overbeviser.

Forhåbentlig kan Milano klubberne om en 2-3 år byde dem op til dans. Lige nu handler det bare om CL kval for os...

Også for os. Uanfægtet hvor meget medierne blæste os op til at være anti-Juve inden sæsonen gik i gang, så har det aldrig rigtigt været et tema, hverken for os fans eller for klubben. Missionen for i år er at komme i top fire - og det går forrygende strygende indtil videre. Hvis vi samtidigt også kan komme i næste runde i CL, samt måske prøve at tage pokalen, så har det så absolut været godkendt og noget at bygge videre på.

Når vi så, sammen med jer, begynder at høste frugterne af, at have eget stadion, begynder det at se sjovt ud i Milano - og så tror jeg også, de i Torino begynder at rynke lidt på brynet.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Flying Dutchman
Fine resultater i de øvrige kampe indtil videre, set med sortblå briller. Først og fremmest er der fortsat ingen skam i at tabe 0-1 på Rottereden, og da især efter en godkendt præstation - men når samtidigt Roma og Lazio lader værdifulde point ligge, mod modstandere der er markant nemmere end Juventus i Torino, så kan man jo kun være glad.

Napoli kørte så godt nok Frosinone over på hjemmebane, men der havde jeg heller ikke forventet andet.

Hvis naboerne så lige ville være så flinke, at smide et par point mod Torino, så sender jeg altså kyshånd til dem.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Martinovic
Med al respekt for Napoli, Roma og Lazio, så har Serie A brug for, at Inter og Milan vender tilbage i stærkeste udgave, hvis Juve skal presses lidt i den kamp om Scudettoen.

Napoli har været lige ved og næsten, men de mangler det sidste. Juve har nærmest frit spil i Italien, fordi de sidder solidt på tronen og samtidig har nemmere ved at lokke profiler til end de øvrige Serie A-hold.
Mojn do!
Skrevet af Flying Dutchman
Delvist enig, Foggy. Jeg synes nu, Napoli gør en god figur, senest belyst i sidste sæson.

Jeg er dog helt enig med dig i, at et stærkt Inter og et stærkt Milan vil gøre livet surt for Juventus - i al fald i længden.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Flying Dutchman
Vi skulle være tæt på at lande Mesut Özil, enten på et lån frem til sommeren, eller til 28 mio. € her og nu (eller... om lidt...).

Jeg skal ærligt indrømme, at jeg er enormt charmeret af tyskeren. På de gode dage er han virkelig god - og han synes generelt at være en smule undervurderet i Arsenal (her må Arsenal fans gerne rette mig). Han bliver beskyldt for at være doven, men så længe Brozo løber en halvmaraton hver kamp, går det jo også nok.

Det er ingen hemmelighed, at vi er lidt ramte på 10´eren. Nainggolan har i glimt vist, at han kunne være løsningen, men hans skadesfrekvens er bekymrende. Mario har gjort det over al forventning, men falder ud af kampene - og er stadigvæk ikke en naturlig løsning.

Så hvis vi kan låne Özil til foråret, så er jeg ret positivt stemt.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af L'Imperatore
Først og fremmest vil jeg sige, at vi slap ret godt fra denne weekend ift. konkurrenterne, som alle kun hentede 1 point på os. Det er sgu ikke en katastrofe at tabe 1-0 til Juve i Torino. Nu skal der bare 3 point på kontoen med Udinese.

Ift. Özil er han rigtig nok ret doven, men tror også meget af det skal findes i at Arsenal jo var en joke de sidste par år med Arsene Wenger i store dele af sæsonen. Jeg kender ikke til hans spil under Emery. Men på trods af dette har han stadig levet vanvittige gode assist tal. Han er en playmaker uden lige og har spillet ret godt for landsholdet i hans svage klubperiode. Han har noget unikt ift. at styre det offensive spil og finde de umulige afleveringer. Så kunne han og Icardi lærer hinandens løb ville vi ihvertfald få masser af muligheder skabt fra midten, og sikkert også få mere ud af spillere som Politano og Keita med deres fart og dybe aflevering fra özil.

Jeg tror heller ikke man skal underkende, hvor meget nye omgivelser kan gøre. Man kunne godt tror, at han har brug for at prøve noget nyt.

Når man samtidig kigger på, hvad der er tilgængeligt af offensive midtbanespiller , så er det vel begrænset, hvad vi kan lokke til og få råd til. Rafinha er langtidsskabet igen, og vi tør ikke satse på et ungt talent (hvor vi så skulle ha´ beholdt Zaniolo), så Mesut ligner et godt bud.
Pazza Inter Amala
Skrevet af OC
Vi higer stadig mere efter en klasse defensiv midtbane, end en kreatør.

En indslusning af Ozil i start-elleveren ville bestemt ikke gøre dette behov mindre.
La prende Vecino.
Skrevet af Flying Dutchman
Jeg er ikke enig, OC.

Eller, lad mig kvalificere det: jeg synes, vi har et større behov efter noget kreativt indspark, end defensiv tyngde.

Jeg synes, Gagliardini gør det godt, til tider fremragende - og med Maratonkroaten ved siden af sig (senest eksemplificeret mod Juventus), er vi godt dækket ind på den centrale, også defensivt set. Brozovic lavede, hvad? Tre afgørende glidende tacklinger i eller foran feltet og var vel nok igen igen én af spillerne, der løb de fleste kilometere?

Så selvom jeg i og for sig gerne bytter, say, Vecino, for en type Cambiasso, så synes jeg, det er vigtigere for os, at få en(dnu) en god 10´er ind. Ikke kun for at aflaste/afløse Nainggolan, men også så sidstnævnte kan rykke en hak tilbage, hvor jeg synes, han er bedst.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Flying Dutchman
Desuden spiller vi hovedparten af vores kampe mod modstandere, hvor vi forventes at skulle skabe kampen - hvorfor vi i disse kampe mere mangler en kreativ type, end en defensiv type.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Ludski
Er fuldstændig enig med Flying Dutchman! Det ville være super for holdet, at se nainggolan i, hvad der for mig er en mere naturlig rolle lidt dybere i banen, hvor hans alsidighed kommer mere til udtryk. Jeg synes bestemt også at et kreativt indspark på den offensive midt i allerhøjeste grad, er hvad vi mangler mest lige nu. Nainggolan og Brozovic sammen på den defensive midtbane tror jeg virkelig kunne gøre den dynamisk og samtidig solid defensivt.

- Özil er i mine øjne en fin løsning, og jeg tror han har rutine til at falde hurtigt til i Serie A.
Inter Amala!
Skrevet af Ludski
Derudover er jeg ikke helt enig i at Gagliardini gør det godt... Hans fysik og hans til tider defensive dyder, bliver for mig i høj grad overskygget af hans offensive mangler. Hans teknik er virkelig ikke noget at skrive hjem om, og jeg synes, (hvilket man også så imod Juve), at han i potentielt givende situationer formår nærmest at spænde ben for sig selv. - Selvfølgelig er han god at have med på bænken eller som totempæl på midten i bestemte situationer, men synes ikke hans tekniske formåen gør ham til en starter på vores midtbane.
Inter Amala!
Skrevet af Interforlivet
Jeg synes nu ikke det nødvendigvis behøver at handle om det ene behov vs. det andet. Jeg vil mene at vi pt. både har behov for en 10´er og en makker til Brozo. Et Özil-lån ville dække det ene behov, så what´s not to like. På sine gode dage er han jo ren verdensklasse. Og mon ikke Spalletti kan få ham til at præstere igen.
Skrevet af Flying Dutchman
Halløj, ny bruger - velkommen til!

Angående Özil, så tror jeg, du har ret i, at han er (læs: bør være) erfaren nok, til at falde relativt hurtigt til. Desuden tror jeg også, det taler til hans fordel, at spillet i Serie A er lidt mere omstændeligt og taktisk, end det noget mere fysisk prægede spil i Premier League, der lige går dét hurtigere.

Angående Gagliardini, så synes jeg helt sikkert, du har nogle valide pointer - Gaglia er ikke og bliver nok aldrig et teknisk vidunder. Men! Det skal han heller ikke være i sin rolle og på sin plads. Han skal bryde modstanderens spil (hvilket han gør godt), skal være spilbar (ditto), lave de simple afleveringer (tjek) og fylde en del, både fysisk og taktisk (igen, tjek). Han er lidt ligesom Thiago Motta fra de glade Tripletta dage - ham savnede jeg heller ikke, før han var væk.

Endvidere, og det synes jeg er en vigtig pointe, gør han simpelthen Brozovic bedre. Jeg ved ikke hvordan han gør det, men jeg ser en opsving i kroatens spil, så snart Gaglia er hans makker. Gaglia har et utaknemmeligt arbejde - men det er samtidigt også et enormt vigtigt stykke arbejde, som, heldigvis for ham, ikke kræver de helt store tekniske evner. Lad bare Brozovic, Nainggolan, Perisic og Politano om det.

PS: Man kan selvfølgelig godt se dårligt på hans afbrænder mod Juventus - men jeg vælger nu at se positivt på det; ikke kun kommer han frem til chancen, fra helt dybt, men han gør egentlig også stort set alt rigtigt - han formår, fra en svær vinkel, at sætte både Bonucci (tror jeg, det var) og Sczzczczeczzcceeczczzny. At han rammer stolpe ud i stedet for stolpe ind, er snarere utur, end udtryk for manglende teknik, efter min ydmyge mening.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Ludski
Mange tak! - Har fulgt med længe og tænkte det var på tide at bidrage lidt ;)

Jeg kan godt se din pointe Flying Dutchman, og jeg undervurderer måske hans inddirekte effekt på Brozovic.. Dog så jeg hellere en anden spiller på midten, der både har offensive og defensive kvaliteter, ligesom brozo, og lige netop på det punkt mener jeg lige præcis at Nainggolan (ihvertfald i perioder hos Roma) var én af verdens bedste. Og ja du har ret i at Gagliardini har defensive kvaliteter, men jeg synes fx at brozovic viser langt større kvaliteter både offensivt og defensivt, end ham. Og når vi har en brozovic, der oftere og oftere går med hjem og erobrer bolden, synes jeg det er vigtigt at hans makker på den defensive midt, er en der også kan være med til at styre spillet offensivt og drive bolden fremad, og dér synes jeg virkelig at det halter for Gagliardini... det går ofte langsomt og det kan være uskarpt.

I forhold til afbrænderen imod Juve, så er jeg helt enig med dig! Pisse godt løbet af Gagliardini og den kunne ligeså godt være gået ind... Dog skal en sådan chance bare ind imod Juve. Synes også at jeg så flere andre episoder, hvor han tog for lange træk i potentielt gode positioner og lign.

- Men alt i alt kunne det være fedt med en kreativ midtbanespiller som Özil eller lign. - Jeg tror det ville gøre godt på mange måder :)
Inter Amala!
Skrevet af OC
Brozo var langt mere effektivt offensivt - er min tese - hvis han ikke også skulle lave det defensive løbearbejde for både ham selv og en af Vecino/Gagliardini i hver, evigt eneste kamp.
Jeg foretrækker sidstnævnte, men han har ikke udviklet sig siden Pioli-tiden. Han skal og må ikke være mere end rotationsspiller. Han er desuden ikke en defensiv midtbanespiller, ej heller er Vecino.

Jeg tror de fleste Roma-fans, vil attestere til, at Radja var bedst under Spalletti på den offensive midtbane i 16/17, og hvis man trækker ham tilbage, mister man meget. Heraf dele af hans store gennemslagskraft og langskudstrussel.
Samtidig satser du på, at en 30-årig (og nu også skadesplaget) har pondussen til at lave det box-to-box-arbejde han før har vist. Jeg er pessimistisk.

Rent taktisk ville en Brozo/Radja/Ozil-midtbane af flere årsager, som burde være åbenlysen, være en katastrofe. Hvis man synes, at vores midterakse er nem at løbe gennem nu, ville man græmmes ved overstående.
Drømmen er en spiller ala Kante til at supplementere Radja og lade Brozo primært fokusere på det fremadrettet, ikke en der tilbyder mindre stål og løbearbejde.

Desuden er Ozil luddoven når han ikke orker, og klasse når han gider. Jeg kan læse mig frem til, at det oftest er 1 kamp af sidstnævnte karakter, efterfulgt af 5 af førstnævnte. Han slår mig ikke som en Spalletti-spiller.
For ikke at nævne, at han på nuværende tidspunkt tjener mere end det dobbelte i løn end vores Capitano.

Der er simpelthen for mange faresignaler.
La prende Vecino.
Skrevet af KasparNissen
Enig med OC. Jeg er selv fan af Arsenal, men Mesut har virkelig ikke været den samme siden Real M. Det kan der være forskellige forklaringer på, som i har været inde omkring, men midtbanen mangler defensive klasse imo. Gaglia og Vecino har gjort et fint stykke arbejde, men de er simpelthen ikke gode nok på den lange bane. Find en erstatning til den plads, så du har X - Brozo og Ninja foran de to.

Jeg har dog altid kunnet lide Özil, og jeg tror også at han kunne bidrage med noget offensivt, men defensivt ville vi stå dårligere...

Interessant rygte alligevel, og måske der kommer noget aktivitet i januar? ;)
Grande Inter!
Skrevet af Flying Dutchman
@ OC

Brozo var langt mere effektivt offensivt - er min tese - hvis han ikke også skulle lave det defensive løbearbejde for både ham selv og en af Vecino/Gagliardini i hver, evigt eneste kamp.

Tja. Vi ved jo ikke, hvad taktikken lægger op til - det er jo ikke umuligt, at Spalletti ikke kører med en decideret defensiv-orienteret midtbanespiller.

Det til side og hvis vi antager, han gør, så er vi fortsat ikke enige. Jeg synes, at Gaglia netop frigør Brozovic for en del. Derudover er Brozovic også bare typen, der bare må og skal lave det slags arbejde. Det ser vi også hos Kroatien, hvor han, trods alt, har Rakitic ved siden af sig.

Rent taktisk ville en Brozo/Radja/Ozil-midtbane af flere årsager, som burde være åbenlysen, være en katastrofe. Hvis man synes, at vores midterakse er nem at løbe gennem nu, ville man græmmes ved overstående.

Jeg synes ikke, vores midterakse er nemt at løbe igennem nu. Derudover synes jeg ikke, der er nogle åbenlyse svagheder at spore i en sådan konstellation - i al fald ikke mod de hold, hvor vi må forventes at sidde tungt på begivenhederne.

Jeg er af den mening, at vores forsvar, kombineret med Brozovic´ løbevilje og disciplin, er ved at være så solidt, at jeg godt kan se os stille med mere kreativitet og mindre pondus på midten, mod hold som Empoli, SPAL og hvad de ellers hedder. Selvom det er blevet bedre, så har vi stadigvæk svært ved at skabe chancer mod hold, der pakker sig, og mangler stadigvæk en trussel fra midten. Her kunne den midtbane, du illustrerer, være en stor fordel.

Desuden er Ozil luddoven når han ikke orker, og klasse når han gider. Jeg kan læse mig frem til, at det oftest er 1 kamp af sidstnævnte karakter, efterfulgt af 5 af førstnævnte. Han slår mig ikke som en Spalletti-spiller.
For ikke at nævne, at han på nuværende tidspunkt tjener mere end det dobbelte i løn end vores Capitano.

Det er så til gengæld også de eneste bekymringer, jeg har.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
annonce
0