Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Flying Dutchman
Vi får Rapid Wien i EL 1/16-finalerne - noget nær ønskelodtrækning; overkommelig modstander, ikke en lang rejse, gode faciliteter.

Super!

Jeg kunne virkelig godt tænke mig, vi gik hårdt efter EL-trofæet. Udover at vi har en god historik i turneringen, så trænger vi fans til et trofæ. Desuden har vi stort set udspillet vores rolle i mesterskabsspillet, så jeg synes godt, vi kan fokusere på Europa League - selvfølgelig uden at miste fokus på at slutte i top fire i Serie A.

Slutteligt er det ikke fordi, der er overvældende mange store hold tilbage i knald-og-fald kampene.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Søren F er gud
Enig i at der da skal satses på EL....
Nu er vi endelig tilbage i Europa, så skal der da spilles med om pokalen.
Skrevet af Flying Dutchman
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Kezman69
Hvor er det vildt !!! Wiiiiiiiii

Neeeej, det er bare et rygte. Mourinho bliver i United sæsonen ud.
PSV EINDHOVEN - Dick Advocaat:"Jeg bad om to nye midterforsvarere. Man gav mig Hiljemark..." - Lasse Schöne: "I dag var VAR imod os, mens det i den hjemlige liga har været med os. Der er nogle tvivlsomme ting..." !!!
Skrevet af OC
Hvad er du i grunden for en amøbe?
La prende Vecino.
Skrevet af Flying Dutchman
Mourinho bliver i United sæsonen ud.


Nu ved jeg, at engelsk kan være svært - men det kan være, du skulle hæfte dig ved: "Inter could replace current manager Luciano Spalletti with current Manchester United manager Jose Mourinho in the summer."

Jeg har fremhævet det væsentlige for dig.

Derudover er det "bare" et rygte - som jeg så forholder mig til, fordi den popper op med stigende frekvens.

Mourinho skal ikke tilbage til Inter. Han er ikke den træner, han var for otte år siden.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Interforlivet
Mourinho skal ikke tilbage til Inter. Han er ikke den træner, han var for otte år siden.
Fuldstændig enig. Han lader i dén grad til at have mistet sin mojo.

Jeg nægter i øvrigt også at tro rygtet er andet end en and. Jeg tror nemlig Spalletti sidder sikkert i sædet.
Skrevet af KasparNissen
Det tror jeg også han gør.

Vi er på en "sikker" tredjeplads pt.

Spændende hvad vi kan vise i EL. ;)
Grande Inter!
Skrevet af Flying Dutchman
Jeg har en teori om, at Real Madrid knækkede ham. Før det, så var Mourinho jo noget nær den perfekte manager. Taktisk klog, beslutsom og, måske vigtigst af alt, altid klar til at forsvare sine spillere. Når hans hold vandt, så var det spillernes fortjeneste - når de tabte, så var det hans egen skyld.

Min fornemmelse er, at han ikke kunne skabe samme forhold til truppen i Real Madrid, hvilket har gjort ham til den sure, tvære mand, de fleste elsker at hade i disse dage - der tilmed spiller en gang kedelig fodbold. Det er i hvert fald påfaldende, at hans (eks-)spillere fra Porto, Inter og den første periode i Chelsea næsten bærer ham på hænderne, mens ditto fra Real og herefter ikke har samme roser.

Jeg elsker Mourinho. Han var så vigtig for os. Men lige nu vil det både skade ham, klubben og ikke mindst hans omdømme i klubben, hvis han kom tilbage.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af inter bedre end sex
Jeg tror ikke Inter kan sige nej til Mourinho hvis han ringer og siger han er klar til sommer. Ingen tvivl ham vi har nu har gjort det fint men han er bare ikke en mester træner. Jeg er sikker på Mourinho kunne trække nogle større navne til klubben i forhold til ham vi har nu. Så ringer han til Zanetti og søger jobbet skal han sku ha det.
Skrevet af Flying Dutchman
Det vil efter min mening være en mindre katastrofe.

For det første fordi det vil standse og afvikle al arbejde, Spalletti og Suning har lavet indtil videre. For første gang i mit virke som Interista, har vi faktisk gang i "et projekt", der involverer langtidssigtede planer, delmål og ikke mindst en solid indkøbspolitik, der er milevidt fra Moratti tiden, hvor kuren mod manglende sportslig succes bestod af at kaste penge efter gode spillere.

Mourinho arvede en god trup, da han ankom - og fik lov til at krydre den med spillere som Quaresma, Muntari og Mancini i sin første sæson, og så selvfølgelig Milito, Motta, Sneijder, Lucio og Eto´o sæsonen efter, for tilsammen nær og ved 100 mio. €. Det er ikke ladsiggørligt for os lige nu - så Mourinho skal kunne præstere tilsvarende eller bedre end Spalletti gør, uden at have de samme økonomiske muligheder, som han hidtil har været vant til.

For det andet, så er jeg rimelig sikker på, at Mourinho ikke længere er en mestertræner. Han har vist nok Premier League´s næstdyreste trup, men United spillede under ham som en pose nøgler, og er ikke i nærheden af top fire, lad stå guldmedaljer.

Som mangeårig fan må jeg s´gu sige, at jeg er lidt pjattet med den situation, vi som klub er i nu. Ikke i forhold til de glade dage for otte år siden - men i forhold til alle år siden da. Som benævnt ovenover, så virker det for første gang i lang tid som om, der rent faktisk er en plan med det hele.

- Spalletti er ikke en træner, der bringer mesterskabet i hus - men han er en træner, der får meget ud af relativt lidt og som kontinuerligt ender i top fire. Desuden får han påviseligt det bedste ud af nøglespillere som Brozovic, Skriniar og nu tilsyneladende også Mario.
- Vi har for første gang en sund transferpolitik, hvilket gør, at vi med al sandsynlighed er fri for FFP efter næste sommer, og som nu bliver krydret med én af de bedste forhandlere i Serie A.
- Vi har en ledelse, der forstår at brande klubben, lave de rigtige sponsoraftaler og som forstår vigtigheden af et eget stadion. Meget - ikke alt! - ser positivt ud!

Så jeg ser bare ingen grund til at rive op i alt det, bare for at gamble på en træner, der en gang var rigtig god for os, men som ser ud til at have mistet gnisten for for mange år siden.

Hvis nu vi partout og stik imod al logik skal erstatte Spalletti til sommer, så hellere Simeone eller Cunten.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af ( O )
Hvem er cunten... Mancini?

Hvad siger I til Icardi situationen FD, regner I med at det lykkedes at holde på ham ?
Jeg håber han bliver.
Skrevet af ( O )
Mourinhos Inter. https://en.wikipedia.org/wiki/2009%E2%80%9310_Inter_Milan_season#Players

Det er jo den vildeste forsvarskæde. Nærmest i historien. Også med Julio som andenkeeper. Motta som beskytter.

Skrevet af Flying Dutchman
Cunten = Conte

Det er barnligt, jeg ved det.

Angående Icardi-"situationen", så er det, som OC også hentyder til i artikeltråden, bare den samme mølle om igen. For så vidt jeg kan forstå, så vil Marotto gerne genforhandle kontrakten, hvor Icardi nok får en lønstigning, men hvor frikøbsklausulen også bliver fjernet. Derudover tolker medierne også lige lovligt meget - Fru Icardi siger jo faktisk bare, at hun og Inter ikke har været så meget i kontakt, som medierne ellers gerne vil spinne det som.

Jeg er ikke bekymret.

PS: Julio Cesar var på det tidspunkt allerede førstemålmand. Det er dog heller ikke tosset at have Toldo som back-up. Som jeg også skrev, da jeg lavede mit drømmehold; Inter har altid haft gode målmand. I min tid har der været Pagliuca, Toldo, Cesar og Handanovic som førstevalg i længere tid ad gangen, med Peruzzi og Frey som førstevalg i én sæson hver. Et par sæsoner inden jeg blev fan, sad Walter Zenga i øvrigt på posten i ti sæsoner, og før det igen, havde Ivano Bordon den faste tjans siden 1975.

Inter har altså, med blot otte førstemålmænd i 44 sæsoner, haft færre førstevalg i mål, end Palermo har haft trænere siden 16/17 sæsonen. Det er altså luksus.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Interforlivet
Din teori er meget plausibel, FD. Han lykkedes tydeligvis ikke med sit "os mod alle"-koncept i Real Madrid. Det man så samtidig fandt ud af var at han (trods sin taktiske snilde) lader til at være 100% afhængig af, at netop det koncept bliver købt af spillerne og dermed gjort til den bærende del af hans virke, hvor end han så er træner.

Det spændende spørgsmål er så, synes jeg, om Real reelt knækkede ham forstået på den måde at de gjorde ham ude af stand til nogensinde at få det etableret igen, eller om han blot har passet dårligt ind i klubber som netop Real og senere Man U, fordi de slet ikke på samme måde som Porto, Inter og Chelsea (i hvert fald set på det tidspunkt hvor han første gang kom til London) har en indbygget underdog-rolle i sig (i Portos tilfælde begrænser underdog-rollen sig selvfølgelig til deres position i Europæisk fodbold)? På en eller anden måde er hans koncept simpelthen afhængig af en sådan diskurs hvilket dermed også forklarer, hvorfor han fungerede så fremragende i Inter i sin tid.

Jeg skal ikke påstå at jeg har et svar på, om han reelt er knækket, eller om han kan finde tilbage til sin storform. Men jeg hælder til at han er færdig og at han dermed ikke er i stand til at etablere det samme igen - heller ikke i Inter. Så af dén grund (plus alle de andre gode grunde som du nævner omkring Spalletti og vores "projekt") synes jeg vi skal holde os langt væk.
Skrevet af Interforlivet
@Kezman69: For trådens skyld skal du også lige vide at jeg gerne ser dig holde dig væk med din patetiske "trolling".
Skrevet af Interforlivet
Jeg vil i øvrigt gerne betvivle den påstand at Spalletti ikke er en træner, der bringer mesterskabet i hus. For mig at se viser hans mesterskab i Rusland at han sagtens kan vinde et, ja, nationalt mesterskab under de rette omstændigheder. Og ja, så vil nogen måske påstå at de rette omstændigheder burde have været til stede i Roma, og man kan da også snildt argumentere for at de var der. Men i min optik er det bare ikke nok til så at påstå med største selvfølgelighed (som flere herinde gør) at han ikke er en træner der bringer titler hjem.

Husk på det også var noget alle sagde om Ranieri indtil han beviste noget andet.

Så selvfølgelig kan Spalletti vinde serie a med Inter hvis han får mere tid samt de rette resurser. Jeg garanterer selvfølgelig ikke at han gør det, men jeg tør godt garantere, at han kan.
Skrevet af Flying Dutchman
@ I4L

Angående det andet afsnit i dit indlæg, så er det da meget plausibelt, at han netop ikke fungerer i klubber, der har etableret sig på den helt øverste hylde. Det fungerede pudsigt nok heller ikke alt for godt, da han kom tilbage til Chelsea igen, som han etablerede på den hylde til at begynde med. Bevares, det blev da til et mesterskab, men det er jo ikke fordi, alt var fryd og gammen.

Jeg skal ikke påstå at jeg har et svar på, om han reelt er knækket, eller om han kan finde tilbage til sin storform. Men jeg hælder til at han er færdig og at han dermed ikke er i stand til at etablere det samme igen - heller ikke i Inter.

Enig. Måske er han ikke færdig og måske finder han en ny klub, hvor han igen er The Special One. Men jeg synes ikke, vi skal være forsøgskaniner for det.

Slutteligt er jeg da for så vidt også enig i, at man selvfølgelig ikke kategorisk skal afvise, at Spalletti henter et mesterskab hjem til os i næste sæson. Han er trods alt en dygtig træner, der har prøvet det før.

Min omtale af ham som ikke-mestertræner, var dog snarere for at belyse, at jeg ikke synes, vi skal tænke på mesterskaber lige nu, men på det langsigtede projekt, hvor økonomisk stabilitet, kontinuerlig sportslig succes i form af CL-deltagelse og gerne en fed spillestil vægtes noget højere, end at vippe Juventus af tronen - i hvert fald i de næste par sæsoner. Får vi et økonomisk fundament, som netop Ruberne, kan vi nemlig godt begynde at drømme om mere. Men jeg har været fan i 20 år, så jeg har tid nok til at vente et par år endnu.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Interforlivet
Nej, det synes jeg som sagt heller ikke vi skal. I øvrigt er der også flere der mener at hans tilgang simpelthen er forældet på grund af den store individualisering, man ser inden for fodboldverdenen i.e. tendensen til at spillere spiller mere for sig selv end for holdet. Det mener jeg sådan set heller ikke er særlig far fetched. Og igen taler det altså bare imod en Mou-retur til Milano.
Skrevet af Interforlivet
Min omtale af ham som ikke-mestertræner, var dog snarere for at belyse, at jeg ikke synes, vi skal tænke på mesterskaber lige nu, men på det langsigtede projekt, hvor økonomisk stabilitet, kontinuerlig sportslig succes i form af CL-deltagelse og gerne en fed spillestil vægtes noget højere, end at vippe Juventus af tronen - i hvert fald i de næste par sæsoner. Får vi et økonomisk fundament, som netop Ruberne, kan vi nemlig godt begynde at drømme om mere. Men jeg har været fan i 20 år, så jeg har tid nok til at vente et par år endnu.
I så fald kunne jeg ikke være mere enig. Kontinuiteten på trænerposten, i spillertruppen og på ledelsesgangene udgør et essentielt tandhjul i den maskine vi er ved at (genop)bygge. Det samme gør tålmodighed.
annonce
0