Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Facchetti
Wanda har kastet snøren ud og vil lokke andre klubber til - det er simpelthen for meget Raiola over hende. Hvorfor skal forhandlinger om en ny kontrakt foregå gennem sladderpressen? Trættende...
Skrevet af Flying Dutchman
Det føles kraftedeme også bare som om det er hvert halve år, vi skal forhandle med hende og Icardi.

Skriniar er straks mere rimelig; han vil bare gerne tjene lige så meget som De Vrij. Det er s´gu meget fair.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af L'Imperatore
Hvad tjener Icardi egentlig i dag?

Er det ikke 9mio euro Wanda forlanger?
Pazza Inter Amala
Skrevet af Flying Dutchman
https://www.serpentsofmadonnina.com/2018/9/4/17818398/the-inter-milan-wage-bill-mauro-icardi-radja-nainggolan-ivan-perisic

Forstå mig ret, jeg er helt med på, at Icardi kan spille i de absolutte topklubber, der kan tilbyde 9 mio. € - så i og for sig kan jeg godt forstå, de sigter højt.

Jeg irriteres bare af, at vi næsten periodisk skal igennem samme mølle igen med familien Icardi-Nara.

Jeg kan, som skrevet, også godt forstå, Skriniar vil have en sjat mere; han tjener jo mindre end f.eks. Ranocchia og Candreva, og under halvdelen af hvad makkeren De Vrij tjener. Det skal bare løses i en fart - han er uundværlig.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Slettet(042125212608)
Skriniar fortjener hvertfald en løn tilsvarende DV om man så syntes hans er for lav eller DV for høj må være en smagssag.

Ranocchia og Candreva tjener hvertfald mere end de er værd.

At Wanda gerne vil have en løn som hun mener han kan få andet steds kan man ikke bebrejde hende, men behøver hun bræge ud i offentligheden om det.
Skrevet af Interforlivet
Hver gang Wanda bræger op i medierne, hiver jeg den gode gamle hip-hop-frase frem: Don´t hate the player, hate the game. Wanda gør jo egentlig bare det som alle nutidige agenter gør. Går efter pengene med kun to individers interesse for øje: Hende selv og den spiller hun repræsenterer. Og hun gør det fremragende.

Så ja, det kan være pisseirriterende at følge, men det er trods alt nu engang sådan fodboldverdenen er skruet sammen efterhånden. Og har man en af verdens absolut bedste angribere på holdkortet, jamen så kan man heller ikke forvente anden end at hans agent vil forsøge at udnytte dette så meget som overhovedet muligt til at tjene så mange penge som overhovedet muligt. Sad but true.

PS: Har Skriniar en frikøbsklausul i sin nuværende kontrakt? Og i så fald på hvor meget? Under alle omstændigheder er jeg selvfølgelig enig med jer i at han fortjener en bedre kontrakt. Han er allerede en af vores stjernespillere, og det skulle han gerne blive ved med at være i mange år fremover.
Skrevet af kim000
De spillere som vi bliver sat i forbindelse, udover Godin, mener jeg ikke giver noget til holdet.
De paul, Herrera og Andersen giver i mine øjne ikke noget til holdet, som de unge spillere, som er lånt ud ikke kan give os i fremtiden. Karamoh, Vanheusden og Emmers kan måske være svaret. Så mener jeg, at man skal bruge pengene på en semi-stjerne..

Hvad mener i??
Skrevet af Interforlivet
Men glemmer du ikke lidt FFP så? For mig at se er den altoverskyggende grund til at det er Herrera og De Paul vi kigger på og ikke fx Ramsey netop at vi stadig har FFP-håndjern på. Vi har med andre ord ikke råd til en semi-stjerne.
Skrevet af Mumleren
Er der nogen der kan svare på, hvorvidt man har en tilbagekøbsklausul på Zaniolo?
Det virker ikke sådan, med den kontraktsnak Monchi kører, jeg var bare sikker på at have læst det et sted.

Det virker vanvittigt for mig, at man slap så stort et talent uden muligheder for at bringe ham tilbage. Særligt da Radja ikke kom billigt i forvejen.
Inter | siden Misura/Fiorucci.
Skrevet af Interforlivet
Det er jeg ret sikker på at vi ikke har. Jeg kan huske vi debatterede det her i tråden da transferen var ved at gå igennem. Som jeg gav udtryk for allerede dengang ville det ikke give mening for Roma at inkludere en tilbagekøbsklausul, fordi de så ville risikere at udvikle en kommende stjernespiller for os. Og den beslutning har de nok ikke fortrudt tænker jeg.
Skrevet af Mumleren
Nej det virker godt nok ikke sådan, og fair play til Roma har lavet en solid handel - jeg synes bare jeg havde læst vi fik indskrevet en tilbagekøbs-klausul.

Med de små 300M for Radja kunne man vist godt have forhandlet en sådan ind, den behøver jo ikke være billig - men i et niveau alle kunne være tilfredse.
Så havde han dog nok ikke fået chancen så hurtigt.

Han har jo virkelig slået igennem.
Inter | siden Misura/Fiorucci.
Skrevet af Flying Dutchman
Jeg synes, at Herrera bliver undervurderet lidt her i tråden - derudover er han altså gratis, og dermed FFP-guf for os. Jeg vil da også helst have tilknyttet Kroos eller én i den dur - men det går nok ikke før tidligst en gang næste sommer.

Herrera kan en del med bolden, både solo og pasningsmæssigt, har et godt skud (trussel fra midten), tager ansvar (anførerbind i Porto) og er enormt arbejdsom. Er han den næste Stankovic eller Cambiasso? Næppe. Men jeg er helt sikker på, han ikke kun vil kunne gå direkte ind på holdet, men også give truppen et niveaumæssigt løft.

Angående Zaniolo, så har vi en videresalgsklausul på 15% på ham. I retrospekt var det en dum handel - men hindsight is 50/50.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af kim000
Hvis Herrera er gratis, så kan jeg godt se, at han ville være en solid spiller. Jeg mener bare, at vi har brug for mere kreativitet, som kan hjælpe kanterne og give Icardi flere chancer. Herrera for mig er bare ikke den kreative spiller som vi mangler, men minder om dem vi allerede har.
I denne sæson er hans key passes snit 0,9 pr kamp, 1 mål og 0 assist, så kan han sikkert alt muligt andet, men det er bare ikke det vi skal bruge lige pt.
Vi skal bruge en spiller som Rafinha, som kan binde midtbanen og angrebet sammen,drible forbi en spiller og ligge en nøgle aflevering. Det er efter min mening ikke det Herrera er spilleren der kan.

Jeg ser dog hellere, at vi hente vores unge spillere tilbage. Vi har en af de bedste ungdomshold der findes, så hvorfor ikke bruge dem? Ingen af os kendte Zaniolo og nu er han måske den helt nye stjerne hos roma. Så lad nu bruge dem og ikke bruge udnøvendige penge på middelmådige spillere, brug dem vi har..
Skrevet af Flying Dutchman
@ Kim

Nej, Herrera løser ikke vores Sneijder-formede hul, som har eksisteret siden 2012, og som vi alle håbede på, Nainggolan ville udfylde (det kan han stadigvæk nå, men indtil videre er det ikke for godt).

Men jeg vil vove den påstand, at Herrera er bedre end Gagliardini og Vecino. Uden at jeg er med i beslutningsprocessen, så virker det lidt som noget, jeg har forstået er en Marotta-handel - i.e. en billig eller gratis handel, som giver os muligheden for at sælge spillere, og dermed inddrive noget kapital.

Godin handlen skal nok også ses i samme lys. Står vi efter næste sommer med en trup, hvor Miranda og Vecino er solgt for x-antal millioner, men hvor Godin og Herrera har erstattet dem, så er vi kommet med lige så god eller bedre styrke ud af det, alt i mens vi har tjent penge.

Men det løser stadigvæk ikke vores kreative problemer.

Jeg ser dog hellere, at vi hente vores unge spillere tilbage. Vi har en af de bedste ungdomshold der findes, så hvorfor ikke bruge dem? Ingen af os kendte Zaniolo og nu er han måske den helt nye stjerne hos roma. Så lad nu bruge dem og ikke bruge udnøvendige penge på middelmådige spillere, brug dem vi har..

Amen! Men vores historik taler bare imod, det kommer til at ske i den nærmeste fremtid. I min tid som Interfan, har klubben vel kun udviklet på Balotelli, Obi og Santon for alvor fået chancen - Gnoukouri kunne have været en fjerde, men det gik desværre ikke. Duncan, Mbaye, Crisetig, Dimarco, Benassi, Caldirola, Donati og deslige blev vejet, men fundet for let - og har sidenhen fået fine til endog meget fine karrierer ved andre klubber.

Det ligger bare ikke til os, at udvikle på de gode ungdomsspillere vi har.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Flying Dutchman
Vi skulle være tæt på Gabriel Brazao, som er fast målmand for det brasilianske u-17-landshold, som blandt andet vandt guld ved de sydamerikanske u-17 mesterskaber og bronze ved VM i samme aldersgruppe i 2017. Ved sidste turnering vandt han også "De Gyldne Handsker". Med andre ord, en ung mand der allerede har opnået en pæn mængde succes.

Derudover er Internettet tavs når det kommer til hans styrker og svagheder.

Idet vi ikke har flere non-EU pladser tilbage i vores trup, agter vi at lave samme manøvre med Brazao, som vi gjorde med Julio Cesar i sin tid; vi køber ham og lejer ham i samme ombæring ud til Chievo.

Spændende! Men jeg synes altid, at unge brasilianere - og især målmænd - er lidt af et sats.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Duck
kunne man vist godt have forhandlet en sådan ind


Inter og Roma giver ikke hinanden tilbagekøbsklausuler. Umuligt.

Zaniolo er jo bare et rent lykketræf for Roma, ingen vidste hvor god han var, når han skulle spille på seniorniveau, og hvem ved, hvor meget spilletid han havde fået, hvis skadessituationen havde set lidt anderledes ud i Roma.

Hans afgang var en del Ausilios FFP-balancering, noget han gjorde til UG med kryds og slange i min bog. Det kan da godt være, at man er ærgerlig over at miste Zaniolo sådan set i bakspejlet - vi fans vil jo altid gerne se spillere fra klubbens egen ungdomsafdeling tage springet - men han talte nogle millioner i regnskabet, og hvor der handles, der spildes lidt. Spalletti insisterede på Nainggolan og Monchi (måske) på Zaniolo, og her vil de fleste nok mene, at Inter trak det længste strå - trods alt. Alene stillingen i Serie A giver en ret god indikator af, hvem af de to klubber, som kom bedst ud af sommerens transfermarked overordnet set.
Skrevet af Flying Dutchman
Jamen, vi er ikke uenige, Duck.

Enhver transfer er et gæt - selv dem, der i øjeblikket synes at være sikre bet. Nu synes jeg ikke, Nainggolan direkte har været en katastrofe; det er mest skaderne, der har spillet ind her. Når han har spillet, har det været ganske hæderligt, til endog meget godt. At han ryger, drikker og ikke er helt så professionelt som andre, kom heller ikke som overraskelse.

Derudover var der kun en snebolds chance i helvede for, at Zaniolo havde fået chancen hos os. Så jeg står stadigvæk bag handlen, selvom I, alt i alt, ser ud til at have "vundet" den.

Hvis Nainggolans Instragram er noget at gå efter, så ser det ud til, han har taget de professionelle bukser på - der bliver i hvert fald trænet i vildskab. Så jeg håber og tror da, vi får Nainggolan v.01 tilbage her i foråret. Det får vi brug for.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Caroe
Man kan vel sige, at Inter ikke tabte på Zaniolo, men at Roma helt sikkert vandt.

Hans værdi er vel mindst 20 mio. nu, så Inter har på en måde allerede tjent 7 mio på ham. Det er vel ok for en spiller, som aldrig havde fået chancen under Spalletti.

Og selvfølgelig ville Inter aldrig få en tilbagekøbsklausul skrevet ind, medmindre den var enormt høj og/eller man lagde en større sum penge for Nainggolan.
Forza Roma! Continuate così, prossimo derby col Frosinone! No Pizarro, No Party!
Skrevet af OC
Til gengæld skulle der vist indgå en sell-on fee klausul i handlen. Om den ligger på 5% eller 15% kan jeg ikke lige huske på stående fod.
La prende Vecino.
Skrevet af Flying Dutchman
Det er 15%.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
annonce
0