Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af L'Imperatore
Transferguruen Marotta er da virkelig i gang. De Paul og nu måske også Cedric fra Southhampton... hold da op
Pazza Inter Amala
Skrevet af Facchetti
Savner Ausilio før Marotta :(
Skrevet af Interforlivet
Ja, jeg ryster også på hovedet af rygterne omkring De Paul, Darmian (som vist så er død nu, heldigvis) og Soares. Heldigvis er der stadig blot tale om rygter, så lad os håbe at det bliver ved det.

På den positive side ser det ud som om at vi forlænger med både Icardi og Skriniar i en meget nær fremtid. Det vil være fantastisk hvis det lykkes.
Skrevet af Slettet(042125212608)
Det ligner nu mest af alt et marked hvor der ikke hentes nogle ind og hvor medierne i desperation opdigter noget, hvorfor jeg ikke ligger synderligt meget i de rygter, men stadig kunne det også være et røg slør.
Skrevet af kim000
For det første:
Puha det ser ud som om, at vi ikke henter nogen i dette transfer vindue. Det ser jeg som et kæmpe problem, da vi lige nu mangler kreative kræfter. Jeg siger ikke, at vi skal springe banken, men hvis vi kunne hente Rafinha og Cancelo på lån sidste år, så må det da være muligt at hente en ind, som kan hjælpe os offensivt.
For hvis vi kigger på vores midtbane, så har vi ikke nogen, som kan gøre vores hold bedre. Gaglia, har spalletti mistet tilliden til, Ninja har været årets flop, Joao Mario kan vi ikke forvente os noget af, men har dog været en god overraskelse og har været bedre end ninja.(SHIT) Vecino er for langsom med bolden. Så lige nu, så har vi kun en midtbanespiller, som er god nok. De andre er gode til bredden men ikke gode nok til at kunne tage os til toppen af serie a (Kæmpe med Juve om titlen) og det er vel det som er målet for Inter.


For det andet:
Med de rygter der kører lige pt, så er det kun Barella som ser spændende ud. De andre spillere viser i mine øjne ingen intention om at prøve at vinde noget, men mere at give noget til bredden.
Hvis det er det projekt Inter har sat igang, så er det det, men vi snakker hele tiden om at skulle tilbage og kæmpe om serie a og CL, det viser disse spillere mig bare ikke ambitioner om.


Skrevet af Slettet(042125212608)
Det er overhovedet ikke målet at kæmpe om titler på nuværende tidspunkt, Inters ledelse har gjort det ret tydeligt at målet er at etablere os i top 4, dertil er vores hold godt nok. For i øvrigt er Ingen af dem under os bedre hold, Lazio og Roma er måske mere kreative men vores forsvar er en mærkbar del bedre.

At Ninja fejler kunne ingen have gættet på forhånd, vi har bare haft en lang liste af fejlkøb i de foreste to geleder og vi har pt. brugt et godt stykke over 100m euro og er kommet lige vidt, listen er mildest talt alen lang (Gabigol, Jovotic, Kondogbia, Mario, Kovacic, Candreva, Guarin, Valero mfl. Dertil lugter Karamoh, og Ninja af de næste på listen) succes raten er mildest talt tvivlsom og her har vi pt. haft Icardi, Brozovic, Medel, Perisic og Politano over de sidste 8år!

Med et par mere lunkne i Palacio, Vecino og Gagliardini
Skrevet af Interforlivet
@Z4E: Det er en omfangsrig diskussion du lægger op til her. Jeg har desværre ikke tid til at skrive et omfangsrigt indlæg, men jeg vil da gerne lige kommentere et par ting.

I min optik var der intet lunkent ved Palacio-handlen - tværtimod. Målt på transfersum og forventninger var han intet mindre end en bragende succes.

Samtidig mener jeg også det er en tilsnigelse at kalde Kovacic, Candreva, Guarin og Valero for deciderede fejlkøb. Uden at have fundet frem til en udførlig liste mener jeg også du glemmer folk som Hernanes, som (så vidt jeg husker i hvert fald) gjorde det udmærket i klubben.

Og så glemmer du også den mest væsentlige omstændighed i debatten - nemlig at vi i disse famøse 8 år er gået igennem en forfærdelig periode med uro alle steder i klubben og fyringer en masse. Sådanne omstændigheder gør det jo altså alt andet lige temmelig svært at have succes på transfer-fronten.
Skrevet af Pirlo21
Ikke for at blande mig for meget, men i endte altså i top 4 sidste sæson.
Her havde en del af de spiller du nævner @Z4E stor del i at i sluttede så flot. Så har svært ved at følge dig med alle de spillere du nævner...

Endvidere må man igen konstantere at i igen ser ud til at ende sikkert i top 4.
Skal man kritisere jer lidt ang transfers, så er det måske at i har solgt ud for meget af jeres unge talenter.. tænker især på ham der render rundt i Roma pt...
Skrevet af Interforlivet
Måske vi skal overveje et forbud mod at nævne Zaniolo her i tråden? Der er grænser for hvor meget salt såret kan klare..;)

@Pirlo21: Du har helt ret mht talenterne. Man kan jo desværre nævne mange flere end ham
vi helst ikke taler om...;)
Skrevet af Flying Dutchman
Jeg vil endda gå så langt at skrive, at det er det rene galimatias, at beskrive Kovacic, Candreva og Valero som fejlkøb. Desuden er det også alt for tidligt, at betegne både Karamoh og Nainggolan som nogle, der er potentielle fejlkøb. Karamoah spillede næsten ikke, men gjorde det udmærket de gange han gjorde - og Nainggolan har været for ofte skadet til at konkludere noget som helst. Palacio var i øvrigt også intet andet end en succes.

Angående Zaniolo, så gentager jeg gerne mig selv; salget gav og giver mening. At han, på grund af skader, har fået og grebet chancen i Roma, betyder ikke, han også ville have været en succes hos os. Jeg vil til enhver tid vove den påstand, at Zaniolo ikke havde fået én eneste minut i den sortblå trøje, hvorfor det at begræde hans salg også er fjollet. Vi fik en erfaren, dygtig spiller i bytte - der så lige mangler at komme ordentligt i gang.

Angående Cedric, så er jeg egentlig ikke så pessimistisk omkring et køb af ham. Han var god til meget god i Southampton, indtil holdet fik en kollektiv nedtur. De Paul? Not so much. Not so fucking much at all.

Barella skulle være tættere og tættere på - ham har jeg meget optur over.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Duck
De Paul er god. Det var kun et spørgsmål om tid , før han fik en fortjent chance hos en større klub. Han er det eneste lyspunkt på et ellers noget nær jammerligt dårligt Udinese-hold. Han kan nemt blive en succes, hvis (når) han får bedre medspillere. Men der er ingen garantier, selvfølgelig.
Skrevet af Flying Dutchman
Jeg synes, De Paul er indbegrebet af Serie A middelmådighed. Jeg kan ikke se ham flytte det her Interhold på nogen måde.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Duck
Nuvel, så meget har jeg heller ikke set ham spille, så du kan meget vel have ret.

Jeg har dog set nok til at vurdere, at han er en bedre 10´er end den belgiske alkoholiker, og det er vel den rolle han er udset til at udfylde? 10´eren altså, ikke rollen som alkoholiker.
Skrevet af L'Imperatore
Cedric transferen ser heldigvis også relativ uproblematisk ud med lån med købsoption, og vist ret billigt. Det kan ikke gå helt galt. Men Vrsaljko må være færdig umiddelbart. Ærgerligt med de tilbagevendende skader.
Pazza Inter Amala
Skrevet af Interforlivet
Men Vrsaljko må være færdig umiddelbart. Ærgerligt med de tilbagevendende skader.
Ja, sådan tolker jeg også Cedric-transferen.

Og så er jeg i øvrigt helt enig med dig, FD, omkring De Paul. Spillere kan altid overraske selvfølgelig, men umiddelbart ligner han endnu en "breddespiller" til midtbanen.
Skrevet af Flying Dutchman
@ Duck

"Belgisk alkoholiker" er dobbelt konfekt ;)

Du kan meget vel have ret - og hey! De Paul kan jo sagtens ende med at blive en kanon spiller for os. Jeg er dog indtil videre enormt skeptisk.

@ Vrsaljko og Cedric

Jep, det må betyde farvel til Sime. Ærgerligt! Jeg havde relativt store forventinger til Vrsaljko - og han har også gjort det fint nok de gange, han har spillet - men vi kan ikke have en spiller, der er skadet hver anden uge.

Er der i øvrigt nogen der kan huske, hvordan hans lejeaftale var skruet sammen?
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af L'Imperatore
Jeg mener vi gav 7-8 mio euro og så 17 mio for at indløse ham. Så ret dyrt lån, men sådan går det desværre nogle gange
Pazza Inter Amala
Skrevet af Slettet(042125212608)
Hvad er det præcis Candreva og Valero har præsteret, Valero blev købt ind til start 11, men havde i bedste fald en udemærket halv sæson, hvorefter han gled total ud og har ikke rigtigt imponeret.

Candreva har voldt ligeså meget hovedpine som i Guarin i sin tid med sit sneglelangsomme trin og hundrevis af ligegyldige indlæg. Han præsterede i så kort en periode at det nærmest ligegyldigt at nævne.

Ingen af dem skal have nogen ære i vi ente i top 4, den tilhøre Spaletti, forsvaret, Icardi og Perisic.

Taget i betragtning hvad Kovacic blev købt som, så jo var det et fejlkøb.

Nu skrev jeg også med flere!

Palacio er lunken fordi han reelt kun havde en fin sæson.

Ja roddet i klubben hjalp ikke, men det hjalp så heller ikke man investerede i de forkerte spillere, hvoraf flere var direkte købt til overoris og kan bedst betegnes som ren gambling.
Skrevet af Stalkistar
Super gift! We’ll double your money up and give you 200 free spins - https://bit.ly/2RNcYF3
Skrevet af Interforlivet
@Z4E: Jeg kunne nærmest ikke være mere uenig i dine betragtninger.
annonce
0