Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Martinovic
Tænker du alligevel ikke, at det er underligt, at han end ikke er med på bænken, når I ikke har andre angribere med? I skal trods alt møde Lazio og ikke Chievo.
Mojn do!
Skrevet af Flying Dutchman
Hvis ikke han er "i stand til at hjælpe truppen" (direkte citat Spalletti), så tænker jeg ikke, det er underligt, nej.

Hvis han er i dårlig form og/eller ikke fuld ud integreret i truppen, så bliver hans sportslige bidrag alligevel lige med nul, alt i mens hans blotte tilstedeværelse vil skabe en del uro, både i truppen og på tribunerne. Det har set langt mere homogent ud, siden Icardi skabte sig tosset i december og blev "skadet", hvorfor det netop giver mening lige at lade ham sidde ud en enkel gang mere, mod netop Lazio. Næste kamp mod Genoa giver ham noget lettere vilkår at træde tilbage på grønsværen på.

Desuden er det lidt af en tilsnigelse at påstå, vi ikke har andre angribere med; både Politano og Keita har tidligere spillet angriber (førstnævnte endda med succes i indeværende sæson), mens Colidio er noget af et talent. Som jeg ser det, har vi tre potentielle angribere med. Slutteligt har Spalletti tidligere haft for vane at spille uden en decideret angriber, så jeg forventer da, det bliver noget á la det i aften; en frontlinje bestående af Keita, Perisic og Politano, der kommer til at være meget flydende i deres positioner. Lidt et mareridt for et noget tungt Lazio-forsvar...
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Slettet(511433202601)
Såfremt det passer, at Spalletti har udeladt Icardi, fordi sidstnævnte ikke ville forklare sig overfor truppen, synes jeg det er godt arbejde. Vi kan ikke have en spiller med, der så konsekvent stiller sig udenfor truppen og som ikke vil arbejde under de spilleregler, der nu en gang er i en klub. Jeg tror dog, det er en and.


Modsat dig syntes jeg ikke det godt arbejde, hvis der ligger en aftale med Icardi og bestyrelsen. For så overruller Spalletti sine overordnede. Sådan en træner kan man ikke have, ligesom vi ikke kan have en spiller overruller sin træner.

Men håber ikke det er grunden, men mere at han ikke er i form og der er jeg enig i den beslutning, men tror stadig han havde 20-30 min i sig og sådan en spiller på bænken er mere værd end en ungdomsspiller.

Såfremt Spalletti bliver fyret, sker det først til sommer, når og hvis den tykke dame har sunget og også kun hvis der er en forbedring klar på markedet.


Tror man ville hente en Vecchi ind for at gøre sæsonen færdig og så står både Mourinho og Conte i kulissen. Men det kun hvis det sker og jeg har ikke nogen steder læst at man ville fyre ham inden sæsonen slutter, men det min teori, hvis ikke det kan ses at vi får en top 4 placering.
Inter siden 1996 FCK siden 1998 Liverpool siden 2000 Atletico Madrid siden 2003
Skrevet af Flying Dutchman
Tja, bestyrelsen har udtalt, at det er en fællesbeslutning, så jeg tror at Spalletti under alle omstændigheder ikke er gået bagom bestyrelsen/overruller sine overordnede.

Forstå mig ret; hvis Spalletti ikke opnår sine mål til maj (hvilket må være CL-bold i næste sæson, samt en positiv spillestil), så skal han ud af vagten. I det henseende er det jo ikke anderledes, end hvilket som helst andet job. Men lige pt. ser jeg ingen fidus i at fyre Spalletti, andet end at det skaber endnu en helvedes ravage.

Da Spalletti blev ansat, vidste vi ligesom godt, at han ikke gør os til mestre. Til gengæld har Spalletti i sin karriere vært stort set garant for top fire placeringer, positivt fodbold og at få meget ud af materialet. Efter elleve forskellige trænere i syv sæsoner, er det rart med noget ro og kontinuitet.

Desuden vil jeg ikke have Mourinho tilbage til klubben... Og helst heller ikke Cunten. Eneste trænere som jeg kunne tænke mig ind i stedet for Spalletti, er Simeone og Pocchettino - hvor kun førstnævnte er bare nogenlunde realistisk.

NB! Jeg har også lidt fidus til Marco Giampaolo - men det vedrører næppe pointen.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Stankovic
Hvorfor fanden skulle bestyrelsen lave en aftale med Icardi udenom Spalletti. Godt nok er vi et galehus, men vi er for fanden da ikke Palermo, Chievo eller noget andet uprofessionelt småskrammel.
Skrevet af Flying Dutchman
Bizar kamp.

Vi er klart bedst i alle spillets facetter - bortset fra afslutninger. Lazio har til gengæld haft tre chancer, på noget der ligner deres eneste tre angreb, hvoraf de scorer på den ene og tvinger to kanonredninger frem på de andre to.

Perisic, Skriniar (x2) og Keita kan til gengæld ikke score, hvis deres liv afhang af det.

Det klæder i øvrigt Vecino at spille den offensive - omvendt forstår jeg ikke, at Gaglia ikke starter ind i stedet for Borja.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af inter bedre end sex
En trist første halvleg. Shit hvor spiller vi langsom.
Skrevet af Søren F er gud
Ja enig.
En svær halvleg, men der mangler vel bare mål.
Ikke let når Lazio står med alle mand i eller foran feltet.
Skrevet af Slettet(042125212608)
Har godtnok svært ved at se hvor målet skal komme fra?

Men ja Lazio grotesk effektiv, vi viser igen hvorfor vi scorer så få mål

Ja Lazio kommer stadig til de største chancer.
Skrevet af Flying Dutchman
Keita er jo latterligt ringe - igen! Jeg får kvalme, hvis vi henter ham permanent.

Der skal tænkes nu, Spalletti!

EDIT: Tja. Nainggolan. Okay. Lidt mere målfarlig end Valero.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Slettet(042125212608)
Holdkæft det havde været et klassemål var den lidt lavere
Skrevet af Slettet(042125212608)
Keita er håbløs, kan han overhovedet noget med den bold?

Øv tæt på selvmål

Forstår ikke vi bliver ved med at smække indlæg efter indlæg ind, vi har jo ingen der kan gøre det store ved det.

Nå men når man ikke kan kreere store chancer fortjener man heller ikke 3p, men en 0-0 havde nok været mere fair.
Skrevet af Flying Dutchman
Det er godt nok vildt, vi ikke engang får et point ud af det her. Det er længe siden, vi har været så overlegne, uden at få noget som helst ud af det. Komplet og aldeles utur.

Det skrevet, så kunne vi måske prøve at finde på andet end "smæk høje indlæg ind i kassen".

EDIT: Og hvorfor bliver Spalletti ved med at skifte komplet uduelige Candreva ind? Mandens eneste bidrag indtil videre er at begå frispark, der kun er til Lazio´s fordel.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af OC
Spalletti fuldstændig udmanøvreret af Inzaghi, manden der ellers er kronisk allergisk over for andre tophold.

Pinlig (mangel på taktik), pinligt at smække indlæg efter indlæg ind i hovedet på Acerbi fordi ens eneste strategi er at forsøge at ramme Keita, pinligt at spille med 0 angribere når man er bagud efter en indskiftning af Mario, pinligt at han konsekvent nægter at spille med unge spillere når der intet er at tabe, men foretrækker det sikre men pivringe valg i Candreva.

Til sommer må være endestationen for det stædige fjols ligegyldigt om vi ender i CHL, EL eller rykker ned. Føj.

@FD

Det er jo lodret løgn. Kun Handa der leger Superman holder det her fra at ende med tenniscifre (Bastos, Alberto m.fl), mens vi ikke ikke har noget over en 80-procentschance
La prende Vecino.
Skrevet af Observatøren
Ja, vi har bolden og på den måde dominerer vi kampen, men vi var på ingen måder overlegne. Det har jeg i hvert fald svært ved at få øje på. På en dag som i dag, der er vi simpelthen bare for lette at spille mod. Vi losser det ene indlæg ind efter det andet, men der er ingen der kan true ordentligt i boksen. Men det er åbenbart det eneste vi gør når vi skal jagte et resultat.
Jeg må ærlig talt indrømme, at jeg sad med en fornemmelse af, at Lazio var i fuld kontrol, og dermed havde kampen præcis hvor de ville have den. De var da meget tættere på endnu en scoring end vi var på at udligne. Den her kamp har jeg bare lyst til at glemme. Og så tilgengæld prise mig lykkelig for, at både Milan og Roma ligeledes tabte. Der er desværre fortsat spænding om top 4.
Skrevet af Flying Dutchman
Okay. Jeg er uenig.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Mumleren
God dag at tabe på, alt andet lige, de øvrige resultater taget i betragtning.
Vi har nok ligaens dårligste indlæg - mærkeligt når vi får slået 50+ per kamp. Ærgerligt vi ikke får 1-1.
Inter | siden Misura/Fiorucci.
Skrevet af OC
Okay. Jeg er uenig.


Hvis det modsatte hold kommer foran, skal man score mål for minimum at få uafgjort. Hvor så du tilløbene til det?
La prende Vecino.
Skrevet af Slettet(042125212608)
Vi er gode til at holde på bolden og generobre den, men igen og igen viser vi at vi er komplet ude af stand til at bruge det til bare noget brugbart, vi mangler simpelthen gennembrudsstærke spillere, spillere med individuelle kvaliteter der kan tage sagen i egen hånd og ikke mindst nogle med noget der minder om kreativitet og som ikke losser bolden ind 50 gange selvom det ikke virker.

Lazio for logisk nok større chancer når vi er presset til at score og kan leve på farlige kontrachancer.

Jeg holder stadig fast i at Perisic, Candreva, Keita, Mario og Icardi skal væk de bidrager med så godt som intet positivt. Det er ren elendighed, Perisic prøver men hans slutprodukt er jammerligt.
Skrevet af Slettet(511433202601)
Politano skal ikke købes. Gider ikke se Suarez/Neymar version 2 på vores hold. En skændsel for fodbolden med det dive og overspil hele tiden.

OC:
Heldigvis sikrede Juves sejr i går, at vi matematisk ikke kan rykke ned ;)
Til gengæld håber jeg også Spallletti ryger senest til sommer.

Syntes også uafgjort var fair, men i forhold til chancer var det fortjent Lazio sejr. Handa redder igen igen igen.
Men håber Icardi haderne efter denne kamp indser at vi må have ham på holdet, fordi der behov for det.
Åbenbart er Spalletti lovernes mere glade for vi taber end at Icardi kommer på holdet. Er det måske ikke at sætte Spalletti over klubben?
Inter siden 1996 FCK siden 1998 Liverpool siden 2000 Atletico Madrid siden 2003
annonce
0