Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Slettet(042125212608)
Icardi har været en skænsel det meste af sæson og særdeles ukarakteristisk uskarp og har overhovedet ikke vist i lang tid at han skulle være en frelser, oveni glemmer du at Icardi skal fodres og her ligger kilen til problemet at vi simpelthen har enormt svært ved netop dette og så er Icardi til liden hjælp. Nej vi er igen og igen væsentligt bedre til at kreere chancer med Martinez på banen så det er ham vi må sætte liden til kommer hurtigt tilbage.
Skrevet af Acheron 3
https://www.football-italia.net/136462/spalletti-icardi-negotiation-humiliating

Jeg tvivler efterhånden på, at Icardi-problemet kan løses.
Brøndby Fiorentina Portsmouth
Skrevet af Interforlivet
Jamen så kan vi da vist efterhånden konstatere én ting. Vi er helt og aldeles tandløse uden Lautaro eller Icardi på holdet. Vi er simpelthen ikke gode nok til at spille med ikke-angriber på toppen.

Jeg ser dermed vores chancer for top 4 som værende 100% afhængige af en hurtig tilbagevenden af Lautaro. Med ham på holdet i de sidste 8 kampe (Genoa-kampen når han ikke tror jeg) skal vi nok sikre os den 3.-plads. For med ham på holdet er vi bedre end både Milan, Lazio, Roma og Atalanta. Men så skal han også holde sig skades- og karantænefri. Icardi tror jeg (ligesom dig, Acheron) godt vi kan skyde en hvid pind efter.

Det eneste positive der er at sige om gårsdagens resultat er i øvrigt at vi ikke tabte med mere end 1-0. Det betyder nemlig (med vores 3-0´er i Rom i bagagen) at vi nu er bedre indbyrdes end både Lazio og Milan. Og det er absolut ikke uvæsentligt i hvad man må formode bliver et uhyre tæt CL-kapløb.
Skrevet af KasparNissen
Helt enig I4L.

Uden Martinez eller Icardi kommer der ingen mål. Keita er helt blottet for selvtillid, og kan generelt ikke finde målet :(

Masser af chancer, men ikke kynisk nok. Shit happens. Så håber man bare, at det ikke bliver et nederlag til Genoa, fordi så ser det skidt ud. :O

Vi kan stadig selv afgøre det, men det bliver hårdt!
Grande Inter!
Skrevet af Ludski
Til trods for at jeg ved flere lejligheder forsøger at finde det positive ved Spalletti, særligt når vi vinder vigtige kampe over AC Milan, Napoli osv. så synes jeg godt nok tit at hans taktiske formåen resulterer i komplet forudsigelighed og ufarlighed. Jeg har virkelig ikke lyst til at vi skal have ny træner igen, igen, da det lige så godt kan gå galt, men hold nu op, hvor skal Spalletti snart forsøge at forny sig... magter ikke flere 0-måls kampe, krydret med en eller anden lomme-filosofisk kommentar efter kampen, for så, at gøre det PRÆCIS samme ugen efter imod Chievo eller anden ligegyldig modstander...
Inter Amala!
Skrevet af Slettet(511433202601)
Spalletti er ved at grave sin egen grav dag for dag...snart kan han være i den og så er han færdig i Inter.

Ikke nok med hans udtalelser om Icardi (Som kineserne har holdt sig lidt væk fra), men alle disse bortforklaringer om hvorfor det gik som det gjorde og han gør det uge efter uge, det holder ikke hos bestyrelsen. Kineserne er ikke tilfredse og snart tager de hårdt fat omkring ham. En ting kinesere hader, det er sku undskyldninger. Man skal vise man vil ændre på det og det har Spalletti IKKE gjort.
Marotta skal også snart kigge sig efter et job.
Siden han kom ind har det sportsligt gået den forkerte vej, altså INDEN Icardi sagen.
Inter siden 1996 FCK siden 1998 Liverpool siden 2000 Atletico Madrid siden 2003
Skrevet af Interforlivet
@KM2014: Hvis nu tingene forholder sig som de fleste meldinger går på, nemlig at Icardi nægter at lade sin tilbagevenden flankere af bare noget som helst der minder om en forklaring, vil du så stadig påstå at Spalletti agerer uhensigtsmæssigt ved ikke at lade ham spille? Hvordan skulle Spalletti nogensinde kunne forlange det der bare minder om respekt fra sine spillere hvis han bare lader Icardi vende tilbage uden på nogen måde at skulle stå til ansvar for sit fravær? Det kan du da ikke mene!

Som jeg har givet udtryk for før, så er jeg enig i kritikken af hans taktiske dispositioner (og dermed også den som Ludski kommer med i dag), men at hans ageren over for Icardi skulle være kritisabel kan jeg overhovedet ikke se. At insistere som træner på at Icardi står til ansvar for sin ageren er ikke kritisabelt - det er tværtimod det helt rigtige at gøre. Det kan simpelthen ikke passe at du ikke kan se det. Spalletti skal kunne se sig selv og resten af truppen i øjnene. Derfor er han slet og ret nødt til at gøre som han gør.
Skrevet af Slettet(511433202601)
Icardi har været til træning i en uge snart, så tager man sgu da ikke og beder om en forklaring på fjerde el femte dag.
Det hedder stædighed. Den samme stædighed, der nærmest var ved at koste ham jobbet i Roma, da han kom op og toppes med Totti. En af grundene til vi fik ham.
Alle vidste han ikke ville få en ny sæson der og derfor kom han over til os.

Nu ser jeg bort fra Icardis sag og fokuserer på Spalletti som træner. Her kan jeg stadig ikke se ham fortsætte. Icardi havde ikke reddet 3 point hjem i går. Enig.
Er også enig i at Icardi ikke er klar til at starte og er enig i at han skal straffes i mindst en kamp. Men er der behov for det når der behov for en angriber?
Er der behov for at være SÅ stædige og lade stoltheden ramme os, når vi har behov for han kvaliteter? Var det ikke klubben, der var vigtigst? Lige nu ligner det mere: "Icardi eller Spalletti".
Spalletti tænker på hans stolthed, Icardi over sin. Hvad med klubbens resultater? Ja vi har vundet 5 ud af 10 og 3 af dem er mod hold, der på niveau med Frosinone. Så imponerende har det ikke været og det var det ikke inden Icardi sagen.

Derfor SKAL Spalletti ud. Icardi må bestyrelsen tage sig af til sommer.
Men ser ikke ISÆR Perisic og ICardi fortsætte i truppen efter sommer sammen.
Det lyder ikke som om Icardi har problemer med størstedelen af truppen, men mere de 2 kroatere og Handa.

Der mener jeg at Spalletti kan mærke presset på ham og han så NU begynder at udtale sig DIREKTE om Icardi og nærmest peger hen mod at det er grunden til ustabiliteten, selvom det er tydeligt for enhver, der bare sætter sig ned og analysere vores hold taktisk og de dispositioner han tager, at det SEJLER for manden. Igen set bort fra Icardi sagen.
Inter siden 1996 FCK siden 1998 Liverpool siden 2000 Atletico Madrid siden 2003
Skrevet af Ludski
Jeg er sådan set enig med @Nerazzurri i at jeg også mener at Spalletti skal være konsekvent i forhold til Icardi, og at man ikke skal. klandre ham for ikke at spille ham. Min kritik af Spalletti er uafhængig af Icardi-sagen, som jeg grundet uigennemskuelighed ikke vil dømme ud fra. Der er altså udelukkende tale om Spallettis taktiske valg, og hans kryptiske post-match interviews, der sjældent beriger nogen.

Når nu man taber 0-1 hjemme imod Frankfurt, ved at spille Keita på toppen, og forsøge sig med indlæg og et ekstremt pres, så forstår jeg simplethen ikke at man gør det igen imod et hold som Lazio. Det bør stå klart at for alle, at vi ikke har den tekniske formåen på midten eller en farlighed på toppen til at kunne spille så småt spil omkring feltet, med 11-modstandere på deres egen banehalvdel.

Derfor bør man, i mine øjne, som træner forsøge noget andet... Og her kan jeg give KM ret... Spalletti virker ekstrem stædig og ukonstruktiv.

Hver evig eneste gang vi spiller imod et hold, der ikke går ind til kampen med sejr for øje, kan vi ikke score... det er et problem, når man spiller i serie A, og det virker ikke til at Spalletti har løsningen på stående fod.
Inter Amala!
Skrevet af Interforlivet
@Ludski:
Når nu man taber 0-1 hjemme imod Frankfurt, ved at spille Keita på toppen, og forsøge sig med indlæg og et ekstremt pres, så forstår jeg simplethen ikke at man gør det igen imod et hold som Lazio. Det bør stå klart at for alle, at vi ikke har den tekniske formåen på midten eller en farlighed på toppen til at kunne spille så småt spil omkring feltet, med 11-modstandere på deres egen banehalvdel.

Derfor bør man, i mine øjne, som træner forsøge noget andet... Og her kan jeg give KM ret... Spalletti virker ekstrem stædig og ukonstruktiv.
Jeg kunne ikke være mere enig, Ludski. Det virker decideret tåbeligt at forsøge sig med noget som gang på gang har vist sig ikke at fungere.

Det er også derfor jeg proklamerer at vores chancer for top 4 hænger uløseligt sammen med tilstedeværelsen af enten Lautaro eller Icardi.
Skrevet af Stankovic
KM2014

Det er faktisk lidt skræmmende så meget som du har behov for konstant at skrive om dit had til Spalletti.

Jeg tror efterhånden at alle herinde i tråden har forstået det.
Skrevet af Observatøren
Jeg vil blot supplere med et citat fra Einstein:

"Der findes intet mere sikkert tegn på sindssyge
end at gøre det samme om og om igen og så forvente,
at resultatet hver gang er anderledes."


Det kan være møntet på mange - spillere, trænere og sågar os som fans.
Skrevet af OC
@Stankovic

KM´s holdninger omkring Spalletti er vel hverken mere eller mindre interessante eller relevante end at snakke konstant om Icardi?
La prende Vecino.
Skrevet af Slettet(042125212608)
@KM

Du spekulere, hvorfra ved du Spalletti graver sin grav dag fra dag, jeg har på intet tidspunkt set andet end opbakning fra Marotta og vores kinesiske ejere, de har på intet tidspunktet insinueret at hans job var i fare.

Oveni har Marotta da skabt omend nogen en rød tråd og en klar og tydelig ledelse der ikke bare giver efter for spilleres egotrip, han er omend den der fik Nainggolan til at indse at han skulle ændre sig alligevel er du kritisk, det kan man kun undre sig over.

Blot fordi du er utilfreds og desperat ønsker ham fyrret gør ikke at ledelsen deler din opfattelse ellere vores ejere for den sags skyld, havde de ment at Spalletti var et problem og ikke Icardi havde de nok ikke gået med til at fjerne hans anførebind og ligge ham på køl i 40dage og i processen gjort det klart at Spaklettis job ikke er i fare.

Hvorfra ved du hvilken dag Spalletti har bedt om det, hvorfra ved du at han ikke har bedt Icardi snakke ud med sine medspillere fra dag 1, igen du gætter og har ingen konkret viden om det modsatte, du er derimod komplet blændet af dit "had" overfor spalletti og lignende lidt naive tro på Icardi rent faktisk vil gøre en forskel på trods af en mildest talt rimelig anonym og uskarp sæson fra hans side. Igen når du har ligget på din flade i 40 dage så er du ikke i form faktisk mister du ca. 10-20% efter en 14 dage og så bliver du ikke kaldt op, det er vel logik selv for burhøns.

Du forholder dig slet ikke til A: Spillematrialet, B: problemer med skader og karantæner, C: spillere der har været under niveau.

Spalletti har ingen kreativ midt, han har haft en Perisic der ikke har holdt niveauet fra sidste sæson og en mildest talt tynd trup med seriøs mangel på bredde, måske bedre end længe set men det ændre som sådan ikke på det stadig er tilfældet, hvilket må siges at begrænse hans måde at spille på ganske betragteligt. Folk glemmer at vores offensive og "kreative" våben stortset alle er fløjspiller, dette vil i sig selv betyde at ting kommer fra fløjene herunder i form af indlæg, det er ganske svært at ændre på det når man ikke rigtigt har andre kreative og chanceskabende våben, så de mange indlæg kan derfor i ligeså høj grad værre en effekt af spillertyper som taktik eller en kombination af de to ting og det bliver selvsagt forstærket når de eneste spillere der rent faktisk kan byde ind med lidt andet er skadet. En ting er sikker Spalletti er ikke den først hvor spillet nogle gange kan beskrives som smække en masse høje bolde ind i feltet og håb Icardi/angriber får fat i den, med vores spillemateriale er jeg ret overbevist om at uagtet hvem vi ville have som træner så ville dette stadig være det dominerende billede. Derimod syntes jeg faktisk også Spalletti mangler bare lidt ros for han er den ENESTE træner vi har haft i 9år der rent faktisk formår at holde os kontinuerligt i kampen om CL pladser, han er den eneste der har formået at få os til at dominere direkte rivaler, den eneste der formår at få os til at være spil og bold dominerende mod langt de fleste hold.

Ud fra Spallettis ageren og udtalelser er det vist noget af en fejltolkning, virker nu mere på han tænker på at holdet skal være en enhed, hvor ingen er større end holdet, så er det klart det går galt for en ego tripper som Icardi, der igen og igen har vist netop denne tendens. Man kan mene nok så meget om vores træner men han er den eneste i 9år der har fået os bare nogenlunde til at spille som et hold, er det perfekt nej langt fra, men Rom blev heller ikke bygget på en dag, når man ser på holdet spillede som 11 individualister der udelukkende tænke på sig selv for lidt over 1,5år siden og så få holdet til at være spilstyrende, så har han faktisk også rykket os en hel del, man skal kravle før man kan gå og det kommer vi ikke til hvis vi fyre vores træner hver sæson eller hver anden. Betder det vi skal beholde Spalletti nej men vi skal heller inke fyre ham medmindre vi rent faktisk kan få en bedre der også kan være her for en længere periode.

Skrevet af Flying Dutchman
For mig er det simpelt:

Kan der svares nej til én eller begge af følgende spørgsmål:

1) Findes der et bedre og ikke mindst ledig alternativ til Spalletti derude?
2) Er Spalletti i gang med ikke at opnå målsætningen?

... så skal han ikke fyres. Alt andet er useriøst.

Står vi til sommer i en situation, hvor Simeone eller Pocchetino er ledige, alt i mens vi enten ikke har opnået målsætningen eller sågar har nået det blot i ellevte time (igen), så er jeg da alt for at fyre Spalletti. Hell, jeg er endda for at opsige med ham, hvis der blot er et bedre alternativ klar og parat derude! Så er Spalletti heller ikke bedre...

Men indtil da er det tom og meningsløs snak. Vi skal ikke ud i (endnu) en trænerfyring midt i sæsonen, og da især ikke når vi ligger mere end lunt i svinget til at ende i top fire.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Slettet(511433202601)
Flot indlæg Zanetti, men du kommer med PRÆCIS de samme forklaringer som alle andre, der forsvarer Spalletti. Sjovt det også er Spallettis forklaringer og hvad har han rykket på det?
Hvis man ved hvad problemet er, så prøver man at løse det, ikke køre i ring...

Derudover, så er jeg ret ligeglad om hvilke linje Marotta ligger. Jeg vil se resultater på banen og det er det modsatte vi har set.

Derudover, hvad har det hjulpet med Ninja? 2-3 gode kampe og så er han skadet igen...så vil jeg da hellere have han blev ved med at ryge, drikke og så se ham spille fodbold og ikke sidde på tribunerne, fordi han er skadet. Han har startet i 20 af sine 27 kampe. Vi har spillet 41 kampe. Altså han har været væk i en tredjedel af kampen. Han blev nok ikke købt til at spille 2/3 af kampene.....

Derudover, så er det træneren, der bestemmer anføreren og ikke bestyrelsen. Icardi valgte at holde "pause" i 40 dage og ikke klubben, der holdte ham væk og sidst, men ikke mindst, så har klubben været ude og sige, at Spalletti er "fredet", så ved alle, der bare følger med i fodbold, at når bestyrelsen siger det, så er trænerens job i fare...
Inter siden 1996 FCK siden 1998 Liverpool siden 2000 Atletico Madrid siden 2003
Skrevet af Stankovic
"Icardi valgte at holde pause i 40 dage og ikke klubben"

Hvilket jo alene burde resultere i at han er ude af klubben fra nu af og til evig tid.

Hvordan tror du at min chef vil agere hvis jeg holdte en "pause" på 40 dage bare fordi, at han har valgt en anden til at lede projektet. Tror du at ledelsen over ham vil holde med mig i dette eksempel?
Skrevet af Ludski
@flying dutchman

Jeg er helt enig i, at Spalletti primært ikke skal fyres hvis en række kriterier er opfyldt, og kun hvis der står en anden ledig god træner ledig. Jeg er også enig i at dette under ingen omstændigheder skal ske nu, men til sommer.

Det jeg tilgengæld tror er, at Kina-ledelsen godt kan se, at vores spil på banen skriger til himlen om nytænkning... det kan ALLE se, og det tror jeg, at de forventer at Spalletti ændrer... så selv hvis han når top 3, men ikke formår at score mere end 4 mål resten af sæsonen, så tror jeg han ryger.

Der er ikke penge i ikke at score mål....

- Derudover (og ja det er en blanding af mavefornemmelse, spåkugle og medier) så tror jeg sådan set at klubben allerede har en aftale med Antonio Conte om at overtage, medmindre Spalletti hiver et mirakel op af hatten. De har i lang tid været ude efter Conte, så det skulle ikke undre mig hvis de mener at hans skal lede det fremtidige inter-projekt... om det er klogt eller ej, ved jeg ikke.
Inter Amala!
Skrevet af Slettet(042125212608)
Ja fordi Conte får os til at blive mere chance skabende, bedre med bolden med de her spillere... tro på det, det er grænsende til naivt. Conte er alt andet end en træner der er garant for seværdig fodbold.

Det er fint nok man er utilfreds med Spalletti, men hvem er det helt eksakt folk mener skal kreere og score de chancer, tror folk helt ærligt på at vores spillere for første gang i noget der minder om et årti bare sådan ud i det blå genopfinder sig selv og bliver kreative, chanceskabende og effektive blot fordi træneren ændre en smule på taktikken, i tillægger træneren alt for stor betydning, en træner kan ikke trylle og ingen får det hold til det.
Skrevet af Interforlivet
Kan der svares nej til én eller begge af følgende spørgsmål:

1) Findes der et bedre og ikke mindst ledig alternativ til Spalletti derude?
2) Er Spalletti i gang med ikke at opnå målsætningen?

... så skal han ikke fyres. Alt andet er useriøst.
Din nedkogning er spot on, FD. Selvfølgelig skal han ikke fyres hvis han opfylder målsætningen medmindre der står en eller anden supertræner som Simeone klar til at overtage. Og ja, en Pocchetino kunne også være spændende (omend det nok er ekstremt usandsynligt) ligesom et stort talent som Nagelsmann kunne være det.

@Ludski: Jeg tror på ingen måde det er usandsynligt at Marotta og co. allerede har en aftale klar med Conte. Som jeg har skrevet før, håber jeg det dog virkelig ikke. At stå med en ex-Merda-direktør og en ex-Merda-træner på samme tid i vores vidunderlige klub er med garanti ikke noget der vil hue mig.
annonce
0