Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Observatøren
Jf. Hvad FD skriver har jeg valgt at slette mit indlæg. Beklager. Det har ikke været for at være ubehagelig eller på nogen anden negativ måde. Jeg kan dog sagtens forstå, hvad du mener FD. Og jeg beklager Urban.
Skrevet af Flying Dutchman
Slettet
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Urban
Obserrvatøren:

Ingen problem, det gør virkelig ikke noget :)
Jeg så godt dit indlæg, og husker selv vores snak om Inter. Det var dejligt at møde én som delte samme klub som en selv. Forza Inter J ;)

Back to topic:
Jeg tror også at han gør det helt bevidst - måske det betyder held for ham?
"He was a mix between Ronaldo and Zlatan Ibrahimovic"
Skrevet af Slettet(211103212004)
Jeg kunne ikke undgå at se jeres diskussion omkring Nainggolan´s strømper, og skal gerne forsøge at give jer svar på mystikken. Han gør det skam helt bevidst. Kyle Walker fra City har også været/er bruger af dette, og forklaringen skulle faktisk være, at det er for at undgå skader/ømhed i perioden efter kampene:

"The holes are meant to relieve tension in the calf muscles, preventing players from having pain during the latter stages of games."
AaB | Los Blancos
Skrevet af Flying Dutchman
@ Observatør

Jeg tror ikke, der var nogen, der tolkede det som ubehageligt eller negativt - så ingen alarm!
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Flying Dutchman
Apropos det jeg skrev for en lille uge siden, angående min fidus til Giovanni Di Lorenzo (der i går aftes igen igen spillede en god kamp), så skulle Ausilio have været i Bergamo i går for at kigge nærmere på ham og Zapata.

Zapata er jeg lidt på vippen over. På den ene side scorer han fanme mange mål - på den anden side er det hans vel nok første succesfulde sæson i Serie A. Omvendt kunne det dælme være fedt med en ordentlig basse af en angriber, som modpol til den noget mere dynamiske og vævre Lautaro.

Desuden - og jeg ved godt han er 31 år gammel - men vi kunne gøre langt værre, end at tilknytte Papu Gomez. Han spillede endnu en brandkamp i går og under normale omstændigheder (Dragovsky leverede den måske bedste målmandspræstation i sæsonen) havde han haft et mål og et par assists til samlingen.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Slettet(042125212608)
Zapata og Gomez nej tak, først nævnte ligner mest af alt et one season wonder og har jo intet nævneværdigt præsteret de forgående der indikere at det her skulle være noget han kunne levere fremadrettet.

Gomez vil næppe levere mere end 1 i bedste fald to år med hans nuværende niveau in mente, på et bare nogenlunde brugbart niveau, havde det været Gomez for to års tid siden kunne der måske snakkes om det men ikke Gomez anno 2019 selvom han da viser fine takter i ny og næ, nej lad ham blive hvor han er.
Skrevet af Interforlivet
@FD: Jeg har svært ved at forestille mig at Di Lorenzo skulle have niveauet til at spille bare nogenlunde fast for os. Så ham ser jeg ikke umiddelbart som en spændende tilføjelse.

Ligesom dig har jeg det ambivalent med Zapata. På den ene side: Han er 28 år, og han har reelt set kun haft én rigtig god sæson i serie a. På den anden side: Hans CV afspejler at potentialet er der hvilket vil sige at muligheden for at han er en af de spillere som topper sent i karrieren eksisterer (Palacio-associationer!). Samtidig besidder han som du selv skriver, en ganske imponerende fysik som godt kunne komplimentere en mand som Lautaro rigtig fint. Hvis vi kan få ham til en fornuftig sum, så tror jeg faktisk ikke jeg vil have noget imod at se ham i Inter-trøjen. Jeg så dog helst at det så blev som 3. angriber og ikke 2. angriber.

Papu Gomez kunne vi sagtens få glæde af et år eller to. Han er en fantastisk spiller, og det kunne da være spændende at se ham på et hold hvor han vil være omgivet af bedre spillere end Atalantas. Men har vi været kædet sammen med ham? Det synes jeg ikke jeg har læst.
Skrevet af Flying Dutchman
Jeg er ikke enig angående Di Lorenzo. Jeg synes, han har været én af sæsonens helt store åbenbaringer - og, sammen med Bennacer (som også kunne være spændende), én af få lyspunkter på et direkte jævnt Empoli-hold.

Angående Zapata, så skal det måske lige nævnes kort, at selvom han nu har gang i sin med afstand bedste Serie A sæson i karrieren, så har han ikke været et decideret flop i de andre sæsoner. Han har altid leveret varerne - bare ikke med samme frekvens som i år. Jeg er tilbøjelig til at være enig med dig i, at hvis vi kan få ham billigere end eg. Dzeko eller Lukaku, så ville han være et fint valg.

Men har vi været kædet sammen med ham (Papu, red.)? Det synes jeg ikke jeg har læst.

Nej nej, jeg ser ham bare som en spændende spiller - på trods af alderen. Det er mig en gåde, at manden aldrig har spillet højere op end (med al respekt) Atalanta. Han har nu i efterhånden tre sæsoner været blandt de absolut bedste playmakers i rækken.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Stankovic
Det må være rart at være hollænder i dag med Ajaxs resultat. Især når det er imod gobboerne.
Skrevet af Flying Dutchman
Det er dobbelt op på godt, ja. Godt gammeldags hollandsk offensivt fodbold, med en snert af arrogance, triumferer ikke én, men to gange over Ruberne.

Triplete solo noi.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Interforlivet
Sikke en herlig onsdag! Jeg føler mig sådan lidt ekstra glad i dag kan jeg mærke.

Det lader i øvrigt til at vi beholder Radu og udlejer ham en sæson mere. Jeg må indrømme jeg har lidt svært ved at forestille mig at han skulle nå et niveau som er Inter værdigt. Men ok, han er kun 21, så der er selvfølgelig masser af rum til forbedring.
Skrevet af Slettet(042125212608)
Det er svært at vurdere en 21 årig keeper bare sådan generelt, så jeg har ikke nogen større holdning til det og 9-12m euro er peanuts på dagens marked og kan han blive en udemærket anden keeper er det vel også fint nok.

Der snakkes jo også i medierne om at vi vil lave et start bud på 30m euro plus Karamoh for Pepe, pengene findes ved salg af Perisic/ Icardi. En spiller som mange har snakket om kan gå for 60-70m euro så held og lykke med det foretagende!

For i øvrigt skulle Juve være i forhandlinger med Conte om ophold nr. 2, så noget tyder på vi slipper for ham.
Skrevet af Interforlivet
Dårlige nyheder: Cunte har officielt meldt ud at han er tilbage på fodboldscenen næste sæson.

Men ja, lad os da endelig håbe at det bliver i Torino han skal slå sine folder.
Skrevet af jzprG
Hvad har folk af mavefornemmelse til aftenens kamp? Selv tror jeg på en 1-1´er - Martinez rygtes at starte inde frem for Icardi, hvilket passer mig ganske udemærket!
NERAZZURRI TILL THE DAY I DIE!
Skrevet af Promo
Shit - forkert tråd. Beklager.
Juve per sempre! Kæmpe fan af Sergej Milinković-Savić
Skrevet af Slettet(042125212608)
For helvede, ikke fortjent vi har siddet på det meste spil haft nogle store chancer og så score de som Lazio på kontra og et kanon skud, absolut ikke fortjent

Det her kan åbne CL spillet komplet op, altså hvis Roma vinder her til aften. Det vil være ren taselvbord for Roma at tage en top 4 placering pga. deres meget nemme program. Så det lugter lidt af at Inter, Milan og Atalanta kommer til at slås om den sidste hvis de holder den her hjem.

Jeg lære aldrig at forstå når spillere prøver at holde bolden inde uagtet hvad, især ikke når den med over 90% ender hos en modstander og giver mulighed for kontra, det er simpelthen for dumt. Lad den løbe ud og giv dem et indkast højt oppe!
Skrevet af Slettet(042125212608)
Utroligt Martinez kommer til alle de hovedstød med alle dem omkring sig, men det bliver lige ved og næsten eller direkte på målmanden.

Kan ikke lige se hvor de to mål skal komme fra, tro max vi score en. Men ligner en af de der kampe hvor den bare ikke vil ind, nå men så må vi jo bare skå Juventus.
Skrevet af Slettet(042125212608)
Yeees Perisic, godt hovedstødsmål og fantastisk lagt ind, mega fortjent

Fint forsøg på frispark, dykker bare lidt for sent
Skrevet af Slettet(511433202601)
Syntes vi er blevet MEGET bedre efter Icardi er kommet ind. Det som om modstanderen har for meget respekt for ham og sætter alt fokus på ham og det giver plads til de andre.
Inter siden 1996 FCK siden 1998 Liverpool siden 2000 Atletico Madrid siden 2003
annonce
0