Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Interforlivet
Vigtigst er, at vi i bund og grund er enig i, at vi skal ende i top fire.
Nemlig!

Nu er jeg med på at du skrev at du ikke tager rygterne omkring Conte seriøst (med god grund selvfølgelig når man ser på hvem der rapporterer). Men hvad siger din mavefornemmelse? Jeg ved personligt også godt at man ikke skal tage tabloidavisernes historier for gode varer, men min mavefornemmelse siger mig bare at de denne gang har ret og at Conte allerede er linet up som Spallettis afløser.
Skrevet af Flying Dutchman
Det er meget vekslende. På den ene side er der sjældent røg uden brand. På den anden side har der været fucking meget røg i Interregi, her de sidste par år, uden der bare var en glød. Jeg tror dog, at vi, selvom hvis der er en aftale på plads med Cunten eller Mou, at den kun er mundtlig og at ledelsen ser de sidste to kampe an, samt sæsonen som helhed. Kineserne virker ikke trigger happy, hvad angår trænerskift.

Der skal ikke herske et sekund tvivl om, at jeg godt kan lide Spalletti, både hvad angår det menneskelige og det trænermæssige. Han har uden tvivl flyttet os markant i den rigtige retning, alt i mens han holder fast i et koncept der gør det noget lettere for alle omkring ham at udføre deres arbejde. Han er ikke den træner, der bringer os et mesterskab eller nævneværdigt succes i Champions League - men vi hentede ham ind for ligesom at stabilisere skibet og skabe fremdrift. Mission accomplished, siger jeg bare.

Jeg er dog ikke altid tilfreds med hans valg på kampdagene - selvom jeg til enhver tid vil holde fast i, at han ved bedre end jeg - mens jeg kan få grå hår af hans taktiske dispositioner (de indlæg, altså). Hans ageren i Icardi-sagaen, omendt forståeligt, huer mig heller ikke helt.

Men alt i alt er jeg glad for Spalletti.

Hvilket bringer mig frem til spørgsmålet til en million kroner: er skibet stabiliseret nok til, at vi kan tage næste skridt? Eller bør Spalletti har en sæson eller to mere ved roret?

Den er skisme svær! På den ene side kunne jeg godt tænke mig, at vi, fri for FFP og med CL-penge på kontoen, for alvor begynder at udfordre først og fremmest Napoli, men også Ruberne. På den anden side ville jeg dog være træt af hvis vi gambler på en ny træner og at vi risikere at skulle starte fra nul igen.

Så jeg svarer kedeligt - men ærligt! - at jeg er Svejts. Jeg synes måske, at Spalletti måske fortjener en sæson mere, idet han ligesom har holdt sig til sin ende af aftalen. Men jeg synes også, vi så småt kan begynde at tænke større igen.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Interforlivet
Så jeg svarer kedeligt - men ærligt! - at jeg er Svejts. Jeg synes måske, at Spalletti måske fortjener en sæson mere, idet han ligesom har holdt sig til sin ende af aftalen. Men jeg synes også, vi så småt kan begynde at tænke større igen.
Jeg synes ikke det er et kedeligt svar. Jeg har det i øvrigt ret meget på samme måde.

Måske hælder jeg en lille smule til at give Spalletti en sæson mere hvis altså han vel at mærke formår at sende os i CL igen. I så fald synes jeg nemlig det er svært at finde lige så gode grunde til en fyring som til en fortsættelse. Og en ting der taler for en fortsættelse (ud over det åbenlyse i endnu en CL-kval sikret), er fx defensiven. Statistikkerne viser med al tydelighed at vejen til Scudettoen går gennem den (eller en af de) bedste defensiv(er) i serie a. Så det at Spalletti har formået at skabe en defensiv som rent faktisk kun er et enkelt mål fra at være lige så god som Juventus´ (og dermed sagtens kan ende med at være sæsonens bedste) er et suverænt udgangspunkt for netop at catche up. Det kræver så "bare" at man formår at bygge videre på den offensive del af spillet.

På den anden side kan jeg sagtens se hvordan man kan tænke at Spalletti har taget os så langt som han nu kan. Ud over de taktiske aspekter som du selv nævner, kunne man jo også pege på pointkontoen. At vi ender med færre point i år end sidste år kan alt andet lige sagtens opfattes som et faresignal om at vi er enten stagneret eller måske endda på vej i den forkerte retning.

Så jeg er sgu også lidt Svejts. I et scenarium hvor vi har sikret os endnu en omgang CL-bold, er jeg tilfreds hvis han fortsætter og tilfreds hvis han erstattes af et større navn (Conte fraregnet grundet min barnlige indstilling til ham som cheftræner i Inter).
Skrevet af Flying Dutchman
Vi er meget enige. Det er lidt en svær sæson ikke at imponere i også. Samtlige storhold, bortset fra Napoli og Ruberne, skuffer. Vi har bare skuffet mindst (pointmæssigt).

Jeg er meget enig angående din pointe om defensiven - det har ikke set så solid ud siden de glade Samuel/Lucio dage! Men omvendt scorer vi alt, alt, alt for lidt. Vi skal helt ned til SPAL på 11. pladsen for at finde det nærmeste hold, der scorer væsentligt mindre end vi gør. Der skal nogle helt andre boller på suppen, rent offensivt.

Så jeg er sgu også lidt Svejts. I et scenarium hvor vi har sikret os endnu en omgang CL-bold, er jeg tilfreds hvis han fortsætter og tilfreds hvis han erstattes af et større navn (Conte fraregnet grundet min barnlige indstilling til ham som cheftræner i Inter).

Nja, men hvis vi så for diskussionens skyld lige ser bort fra Conte (og Mou) - hvem kan vi så realistisk hente ind, der både kan holde dampen op og flytte os endnu mere i den rigtige retning?
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Interforlivet
Det er et rigtig godt spørgsmål. Umiddelbart ville mit svar hedde "Mou og Simeone". Men om Simeone ville fungere i praksis som et hensigtsmæssigt next step-projekt, kan jeg godt have mine tvivl om. At omstille sig til hans måde at spille på ville jo kræve en massiv taktisk omlægning og dermed i bund og grund være mere et "riv ned"-"byg op"-projekt end en reel videreførelse. Og det tror jeg ikke jeg synes er en særlig god ide når det kommer til stykket.

Mou har vi allerede diskuteret, så du kender min holdning til en tilbagevenden. Men altså fyrer vi Spalletti, så er jeg ikke i tvivl om at Mou vil være en af dem jeg helst ser overtage. Hans taktiske setup er ikke langt fra Spallettis, så her ville der i min optik være et langt bedre grundlag for en videreførelse end i Simeone-casen.

Umiddelbart kan jeg ikke lige komme på andre jeg ser som både attraktive og realistiske bud på en erstatning. Måske er det også derfor jeg hælder til at beholde Spalletti.
Skrevet af Magnifico
Nu er der jo også andre gode trænere end latinere i denne verden.

I har tidligere haft succes med tyskere i klubben - ganske vist som spillere, men alligevel - så man kunne også se mod Bundesligaen, hvor fx Favre og Rangnick vel ikke er helt tossede?
ACF Fiorentina & Leeds United FC
Skrevet af Interforlivet
@Mag: Jamen det har du da helt ret i. Men nu snakkede vi jo "realistiske" bud. Og jeg ser absolut ikke Favre som et realistisk bud. Jeg ser ham i øvrigt heller ikke som en mærkbar opgradering fra Spalletti hvilket jo også var et af kriterierne.

Rangnick er måske mere realistisk, men om han er en opgradering, ved jeg simpelthen ikke da jeg ikke kender nok til ham. Og netop af den grund ville jeg nok vælge ham fra. For mig at se skal en evt. erstatning for Spalletti være en kapacitet fra den allerøverste hylde. Ellers giver det simpelthen ikke mening for mig at erstatte ham. Og med al respekt for både Favre og Rangnick så mener jeg ikke at nogen af dem udgør en træner fra den allerøverste hylde - i hvert fald ikke endnu.
Skrevet af Magnifico
Men nu snakkede vi jo "realistiske" bud.

Er Simeone realistisk?

Og jeg ser absolut ikke Favre som et realistisk bud.

Hvorfor? Økonomisk tjener Spalletti og Favre det samme.

Jeg ser ham i øvrigt heller ikke som en mærkbar opgradering fra Spalletti hvilket jo også var et af kriterierne.

Hans Dortmund er stadig i kamp om titlen med Bayern før sidste spillerunde, selvom sydtyskerne nok henter titlen igen. Det må borge for en vis kvalitet.
ACF Fiorentina & Leeds United FC
Skrevet af Slettet(511433202601)
Han har uden tvivl flyttet os markant i den rigtige retning


Det har Spalletti så ikke gjort, men vores ejere.
Vi spiller stadig 30 kampe på en sæson som en sæk kartofler...

Under Mancini fik vi 67 point og en fjerdeplads.
Top 3 var stærkere dengang og vi har en stærkere trup nu.
Så tror at med Mancini, havde vi nået endnu længere end vi har gjort med Spalletti. Derfor ser jeg ikke Spalletti som manden, der har ført os tilbage, men ejerne og faktisk gjorde Mancini det RIGTIG GODT med de midler han havde dengang og med de midler Spalletti har haft i 2 år, så kunne man godt forvente meget mere.
Spillet har med dem begge været MEGA inspirerende at se på....
Inter siden 1996 FCK siden 1998 Liverpool siden 2000 Atletico Madrid siden 2003
Skrevet af Flying Dutchman
Det har Spalletti så ikke gjort, men vores ejere.

Åh ja, fordi det er vores ejere der stiller hold og taktil til hver kamp, samt træner spillerne.

I sæsonerne op til Spalletti fik vi hhv. en 5., en 8., , en 4. og en 7. plads, samt ingen deltagelse i Champions League. Så at påstå, at Spalletti ikke har flyttet os, er ikke engang et spørgsmål om anskuelse. Det er direkte løgn.

Resten af dit indlæg er en masse af af dig opstillede præmisser, som ikke kan bruges til noget.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Interforlivet
Er Simeone realistisk?
Ja, det vil jeg mene. To ting især taler for: 1) Han har været i Atletico i mange år efterhånden hvorfor der er mulighed for at han gerne snart vil have en ny udfordring, 2) Han har ved flere lejligheder udtalt at han utrolig gerne vil træne Inter en dag.

Dette betyder i øvrigt ikke at jeg tror vi får ham her til sommer (det gør jeg nemlig ikke). Det gør ham bare til et "realistisk" bud i min bog.

Hvorfor? Økonomisk tjener Spalletti og Favre det samme.
Alene af den grund at han kun har været i Dortmund i én sæson. Jeg antager at han som en dygtig træner har en større proces i tankerne og derfor på ingen måde har lyst til at forlade Dortmund på nuværende tidspunkt.

Hans Dortmund er stadig i kamp om titlen med Bayern før sidste spillerunde, selvom sydtyskerne nok henter titlen igen. Det må borge for en vis kvalitet.
Det er jeg helt enig i. Og jeg mener også sagtens han kan udvikle sig til en træner på eliteniveau (for nu at bruge det udtryk om det ypperste niveau). Men hans CV vidner til stadighed ikke om noget der bare minder om den klasse som Mou og Simeone fx besidder.
Skrevet af Slettet(511433202601)
I sæsonerne op til Spalletti fik vi hhv. en 5., en 8., , en 4. og en 7. plads, samt ingen deltagelse i Champions League.


Nu fik Spalletti også kun en 4. plads sidste år og det var nok til at give os CHL. Under Mancini var det ikke....så det er igen IKKE Spallettis fortjeneste...

Åh ja, fordi det er vores ejere der stiller hold og taktil til hver kamp, samt træner spillerne.


Kom dummere...skal vi ned på det niveau?!? Men det ejerne, der køber spillerne...så uden spillere, ingen kampe...så kan du også køre den længere og fortælle mig hvordan ejerne får pengene.....

Flying...stop dig selv med at tro du har "sandheden"...jeg sagde for et år siden, at det er dumt at man forlængede med Spalletti og hvis man tror han er fremtiden, så er det en fejl, du var en af dem, der mente jeg var fuld af lort osv....som det ser ud til nu, så er det de "kloge" hoveder som dig, der er ved at få en lang næse.

Manden, der startede genopbygning var Mancini og da man fyrede ham, slog man klubben tilbage til efter Mou tiden og nu er man tilbage på sporet, men da man flåede Icardis bind, så endte man igen med at smadre klubben --> Spallettis skyld.

Om du vil det eller ej, så er denne sæsons størte klovn Spalletti og hverken Icardi, Perisic eller Marotta.
Spalletti skal ud og vi skal løfte klubbens forventninger og have den tilbage på toppen på den europæiske scene og på tronen i Italien og det sker KUN uden den skaldede alkoholiker...
Inter siden 1996 FCK siden 1998 Liverpool siden 2000 Atletico Madrid siden 2003
Skrevet af Nerazzurri
Er du sikker på Spal er alkoholiker? I så fald vil det delvist undskylde visse dispositioner.

Men når du nu er så meget mere inde i sagerne end de fleste, kan du så ikke forklare hvordan Mancini var på rette vej?
Solo non mai in B. Altobelli-Baresi-Bergomi-Zanetti-X-Handanovic
Skrevet af Urban
Mig bekendt er Spalletti ikke alkoholiker!

Jeg er ved at være så træt af alle de øgenavne folk giver... Nok er han skaldet, men det gør ham ikke mindre kompetent, eller en taber for den sags skyld.

Skulle vi ikke lige hæve niveauet, bare en anelse.
"He was a mix between Ronaldo and Zlatan Ibrahimovic"
Skrevet af Flying Dutchman
Under Mancini var det ikke....så det er igen IKKE Spallettis fortjeneste...

Så prøv lige at vente... Det er Spalletti´s fejl, at en fjerde plads tidligere ikke gav CL-bold?

Roger.

Har du i øvrigt lyst til at forklare, hvorfor det så kun blev til en 8. plads, efter Mancini´s første 2/3 sæson i 14/15, når nu Mancini var åh så fantastisk? Eller tæller det måske heller ikke?

Kom dummere...skal vi ned på det niveau?!?

Du mener det niveau, hvor man, uden nogen form for beviser, anklager en mand for at være alkoholiker? Nej, det niveau skal jeg ikke ned på.

Flying...stop dig selv med at tro du har "sandheden"...

I det her tilfælde har jeg også "sandheden". Det er nemlig en sandhed, at Spalletti har flyttet os i den rigtige retning. Det er ikke et holdningsspørgsmål.

Spalletti og hvis man tror han er fremtiden, så er det en fejl, du var en af dem, der mente jeg var fuld af lort osv....

Bare fordi du skriver noget bastant, betyder ikke, det også er en sandhed. Desuden har jeg aldrig nogensinde skrevet, du er fuld af lort. At jeg så oftest synes, du tager enormt meget fejl, er hvad det er - men du er altid velkommen til din mening.

Medmindre din mening faktuelt er forkert.

som det ser ud til nu, så er det de "kloge" hoveder som dig, der er ved at få en lang næse.

Øh, nej...? Som det ser ud til nu, får mit kloge hoved enormt meget ret. Jeg skrev i sin tid om Spalletti, at han ikke er en mestertræner, men at han er garanti for at ende i top fire. Det holder han indtil videre fint. Det jeg også skrev var, at vi havde brug for en træner, der kunne stabilisere os - det er også lykkedes mere end bare fint for Spalletti. Så indtil videre ser det da ud til, at jeg havde ret - og du tog fejl.

Manden, der startede genopbygning var Mancini og da man fyrede ham, slog man klubben tilbage til efter Mou tiden og nu er man tilbage på sporet, men da man flåede Icardis bind, så endte man igen med at smadre klubben --> Spallettis skyld.

Mancini havde én acceptabel sæson - og valgte så at blive pigesur og skride. Icardi er selv skyld i at han fik fjernet bindet - han kan bare lære at opføre sig som en anfører. Det var og er det eneste rigtige valg af Spalletti. Desuden er klubben vel ikke mere "smadret", end at vi ser ud til at ende i top fire, skal spille Millionbal igen i næste sæson og er endelig frie for FFP. Det har ikke set så lyst ud i mange år - blandt andet takket være Spalletti.

Om du vil det eller ej, så er denne sæsons størte klovn Spalletti og hverken Icardi, Perisic eller Marotta.

Ja, hvis man er enormt farvet i sin forelskelse i Icardi. Som jeg ser det, så er sæsonens med særpræg største idiot Icardi, der først med sine kontraktforhandlinger og siden sin "skade" var ved at koste os enormt dyrt. At han så sidenhen ikke kunne ramme siden på en bus taler heller ikke for ham. Faktisk har han fucket så meget op, at han også snupper anden- og tredjepladsen på listen over Inter-idioter i indeværende sæson.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Magnifico
@ I4L

Tak for uddybning. Giver mening.

Ville for øvrigt ikke være tosset med et gensyn med Simeone Senior. i Serie A. Jo flere profiler, jo mere interesse for Serie A. Og tja, hvem ved. Han er jo i den senere tid blevet set oftere i Italien, og han har jo Junior´s familie i landet.
ACF Fiorentina & Leeds United FC
Skrevet af KasparNissen
Præcis Mag.

Han kan bare hente sønnike også! ;)

@ KM2014

Jeg ville vove den påstand, at vi som klub er lidt bedre stillet end, da Mancini var her. Spalletti har sine mangler, men han gør det udemærket. Samtidig har vi også en ejerkreds, som faktisk gerne ville se Inter konkurrere på den store scene. Udover nye spillere, så er der selvfølgelig nogle ting, som skal falde på plads før du kan tage kampen til Juve. En af tingene er stabilitet, og 2x CL er en start. At vi så rent spillemæssigt har haft nogle dårlige dage, ja, det er hvad det er...
Grande Inter!
Skrevet af L'Imperatore
Der har været en del snak om Lukaku som erstatning for Icardi.

Hvad tænker i? Er det realistisk og vil han være en god erstatning.
Det gode ved Lukaku er hans styrke og plads, som han skaber. Derudover er han normalt en fin afslutter, men har haft en svær sæson, som hele united har haft. Hans first touch er dog skidt, og spørgsmålet er om det er teknikken eller selvtilliden, som påvirker det mest. Han har ikke helt samme målnæse som Icardi, så det vil kræve mere af spillerne ved siden af. Lautoro kunne dog virkelig flourish ved siden af, fordi han ikke på samme måde skal bokse med de store cbs.

Derudover har han altså bare noget mere fart end Icardi trods sin store figur. Han er faktisk overraskende hurtig. Specielt for belgien synes jeg han er fornøjelse - not so much for united, men jeg kan se godt ideen om at Lukaku er vores bud på en Costa, som var et bæst i Contes første chelsea sæson.
Pazza Inter Amala
Skrevet af OC
Jaja og det er fint, men samtidig vil han koste omkring 80 mio. (dvs. vi går i nul på et salg af Icardi), og vil blive truppens dyrest-betalte spiller med en pæn margin.
Jeg har desuden de største betænkeligheder med at forme truppen efter Cunt og hans røvsyge fodbold og spilsystem, som så skal springes til atomer for dyre domme så snart han forlader skuden.

Jeg kan simpelthen ikke se nogle (realistiske) scenarier, hvor vi på nogen måder afskibber Icardi og samtidig bliver styrket på positionen.
Best-case scenario er, at han og hvem end træneren er, hanker op i sig selv hver især.
La prende Vecino.
Skrevet af Flying Dutchman
Jeg vil være helt tosset med at få Lukaku til klubben. Vi har manglet en krops- og duelstærk spiller, siden Adriano og Zlatan-dagene. Han er teknisk mere end okay, relativt hurtigt, har et godt skud og er en god afslutter.

Vi kunne gøre meget værre end ham, som erstatning for Icardi.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
annonce
0