Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Flying Dutchman
Jeg er heller ikke pjattet med idéen - men manden skal have en chance.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af kim000
For mig handler det ikke om Contes evner som træner, det har han bevist. Mit problem med Conte hænger sammen med hans juventus fortid, det kan jeg slet ikke klare. At han skal stå og skabe sig ude på sidelinjen i mens Marotta sidder og klapper i sine hænder, det synes jeg som interista er direkte klamt!!

Det kommer til at gøre ondt i mit inter hjerte, at skulle se de to sammen hos os.


Hvad synes i om Lukaku?? For mig, så vil jeg hellere beholde icardi eller købe Griezmann ;-). Ej jeg har bare ikke den store fidus til Lukaku..
Skrevet af Interforlivet
@Kim: Lukaku har vi allerede diskuteret. Du må lige følge lidt bedre med;)
Skrevet af Interforlivet
@FD: Jeg skal nok give ham chancen når jeg er færdig med at være børnesur:) Der er jo ikke rigtig andet at gøre.
Skrevet af Flying Dutchman
Hehe, vi er med dig hele vej, I4L!

Næste navn på blokken er Vecino, der er kommet i overskud. Forståeligt. Han har ikke været så iøjnefaldende her de sidste par kampe, men han er bare så ofte så forfærdeligt ligegyldigt.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Interforlivet
Tak for støtten, FD. Det hjælper;)
Skrevet af OC
Er det nu også det? Jeg er med på, at det for Icardi er væsentlig vigtigere at tjene mere end de mange millioner, han tjener i Inter - men for mig betyder det ikke en tøddel. Trøjen, armbåndet og kontrakten forpligter og de forpligtelser lever han ikke op til.


Det er jeg også med på, men at du som fan ikke anser det som værende af betydning (alternativt mener, at det vægter højere end f.eks mandens levebrød), betyder ikke, at det ikke er utroligt snæversynet ikke at tage det med i overvejelserne omkring hele situationen.
Fortsætter vi den tankegang ud i det ekstreme, burde han jo spille gratis - anførerbåndet forpligter jo.

Bortset fra i november 2017, hvor Wanda er ude i pressen for at presse Inter til en bedre kontrakt. Og det samme i februar 2018. Og i maj. Og i september.


Ja. Fordi han fik sin sidste kontraktforlængelse i 2016.
Kigger du udover Europa på Raiola, Mendes og hvad har du ellers, vil du se, at de, ligesom Wanda, også presser på for både spillersalg og lønforhøjelser.
Det gør det ikke mindre irriterende når Wanda gør det på sin egen, specielle måde, men det er ikke desto mindre en del af spillet.

Ville du nu også det, hvis du vidste, din arbejdsgiver simpelthen ikke havde pengene før en gang til sommer? Og ville du som resultat deraf gøre som om du er syg og ikke dukke op i halvanden måned? Ville du efter "sygdommen" så starte på arbejde igen, men lave det absolutte minimum af hvad kan forventes?

Okay. I så fald er jeg glad for, du ikke er én af mine ansatte.

I en normal situation accepterer man den økonomiske virkelighed, smøger op i armene og genoptager forhandlingerne til sommer. Der er bare intet normalt, når det kommer til Wanda og Whipping Boy.


Du glemmer, at fodboldverdenen på ingen måde er sammenlignelig med andre erhverv.
Du glemmer desuden også, at du i dette scenarie bliver degraderet over Twitter.
Hvis du ikke mener at Icardi har smøget ærmerne op for den her klub siden 2013, så ved jeg vitterligt ikke hvilken sten du har boet under.

Næh, den er netop ikke sammenligneligt. Fordi Skriniar, som i sidste sæson var vores vel nok bedste spiller, accepterede klubbens position og udspil og bliver ved med at præstere, velvidende at det bliver belønnet her snarest.


Den er ikke sammenlignelig, fordi det ville svare til, at Icardi fik en lønforhøjelse i løbet af sin sæson nummer to.
Han har med "det samme" (det samme i anførselstegn) fået en lønforhøjelse. Han har ikke præsteret kontinuerligt på det tætteste vi har været på verdensklasse for en konstant-underpræsterende klub i 3-4 sæsoner.
Lad os tage den om få år når Skriniar er væk.

Øh ja? Du køber vel forhåbentligt ikke spillere på baggrund af deres præstationer for to sæsoner siden? Faktum er, at Icardi ikke har præsteret på et nævneværdigt niveau siden i sommers, hvorfor det er klart at a) hans reelle værdi er dalet og b) han lige pt. knap nok fortjener den løn, vi betaler ham.


Hvad skal jeg bruge den logik til? Sådan fungerer det heller ikke - for nu at møde dine eksempler på midten - ude i det virkelig erhvervsliv.
Med hensyn til b, hvor mange af spillerne kan du videreføre den præmis for.

Som skrevet tidligere, så går de ikke fri - men "mindst ligeså kritisabelt"? Ej. Spalletti´s udtalelser efter Icardi kom tilbage fra sin "skade" var under al kritik - men ellers synes jeg, de håndterede sagen helt efter bogen.


Du må mægtigt gerne finde et citat, hvor jeg synes, det "er fint".

Desuden, var disse tre spillere anførere? Har de sidenhen hanket op i sig selv? Har de skabt sig lige så tossede som Icardi? Og det flere gange?


Det interessante er jo ikke så meget hvad du synes. Sætningen gik på ledelsens ageren. Her er det klart, at Icardis straf var langt hårdere og mere prompte, og hans reaktion måske er affødt deraf - de andre er der ikke rørt synderligt ved.
Måske Icardi føler, at han bliver hængt ud til offentligt skue efter at have blødt, svedt og grædt for en klub han reelt set har været (spillemæssigt) for god til igennem mange år - mens Nainggolan får lov til at skyde det afgørende straffespark mod Lazio som belønning for at gå hjem som den sidste fra diverse natklubber, og Perisic spiller hver kamp fra start, selvom han ikke gider at være her.
La prende Vecino.
Skrevet af Flying Dutchman
@ OC

Jeg har enormt travlt i dag, så jeg kan først svare dig en gang i morgen, hvis det skulle være.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Slettet(042125212608)
Perisic ønsker måske ikke at være i klubben, men har han faket en skade; nej, er han udeblevet fra træning; nej og har han på anden vis ageret uprofessionelt; også nej.

Nainggolan blev straffet og rettede ind og har undskyldt så hvorfor skulle han straffes yderligere?

Icardi opførsel var alt andet lige ikke blot uprofessionel han gjorde enorm skade på klubben fordi han kun tænkte på egen økonomisk vinding og i kræft af værende anføre skal man holde sin sti ren og vise en eksemplarisk attitude og gå forrest også i lønforhandlinger, det gjorde Icardi ikke, derfor den ekstra hårde behandling. Man har ingenlunde set Skriniar agere på en sådan vis, han har været topprofessionel hele vejen igennem og ladet agenten gøre arbejdet og komme med sædvanlige kommentarer. Icardi opførte sig derimod dybt uprofessionel og vanærede ikke blot trøjen men også anførebindet.

Icardi er den løn værd han får, man kan kun få mere hvis der er andre der vil tilbyde mere, men interessen må siges at være så som så og så kan man ikke forlange en højere løn især ikke når man ikke har leveret et år på banen.
Skrevet af Interforlivet
Det er i sandhed en herlig nyhed - også selvom det var forventeligt. Og så forlyder det endda at han selv (altså uden hjælp fra en agent) forhandlede kontrakten på plads. Som om man ikke var vild nok med ham i forvejen...

Han ligner så meget en kommende anfører.
Skrevet af Urban
Nå... Mere malurt i bægeret!
Joao Mario, er sendt hjem fra træning, efter (sandsynligvis) en lad indstilling.

Spalletti, har det heller ikke nemt.

Discount på Joao Mario og Icardi, hvem mon vil have dem?

"He was a mix between Ronaldo and Zlatan Ibrahimovic"
Skrevet af Interforlivet
Arhmen for helvede da også. Joao Mario er jo åbenbart bare et kæmpe fjols.
Skrevet af Flying Dutchman
Fuck nu det; en spiller der alligevel ikke spiller, bliver formentlig smidt af holdet her de sidste to kampe, hvorefter han, helt som forventet, bliver solgt til sommer. Det er ikke noget, der kan få mit pis i kog - og er samtidig en god mulighed for Spalletti at statuere (endnu) et eksempel.

Frem-rag-en-de med Skriniars forlængelse. Il Capitano Futuro! Samtidigt også fedt, han fyrer agenten, for selv at få kontrakten i hus.

Det kunne visse spillere - og ikke kun i vores klub - lære noget af.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Interforlivet
Allegris opsigelse er en livline jeg i dén grad klamrer mig til. Skrid nu til Torino, Conte!!! Please!!!
Skrevet af Slettet(042125212608)
Jeg tror ikke man skal håbe for længe på dette, eftersom Juve ikke ser ud til at have Conte som første prioritet.

Jeg ville også fortrække Sarri, selvom den konstante utilfredshed, lad attitude, lav arbejdsmoral og ego trip der er blandt visse spillere skaber en hvis form for bekymring skulle vi lande Sarri.

Conte og Mou vil jeg gerne have holder sig væk for altid, ingen af dem er synderlig velkommen, men skulle jeg absolut leve med en af dem, så levede jeg helst med Conte, da jeg tros alt tror mere på succes med ham en galningen Mou der efterhånden er en omvandrende pinlig joke, hvis ikke eksisterende mandskabspleje og kritik af alt og alle og som ingen selvindsigt har kun kan føre en katastrofe med sig.

Pochettino Forlyder kunne blive ledig og kunne også være et interessant emne.

Skrevet af OC
Conte og Mou vil jeg gerne have holder sig væk for altid, ingen af dem er synderlig velkommen, men skulle jeg absolut leve med en af dem, så levede jeg helst med Conte, da jeg tros alt tror mere på succes med ham en galningen Mou der efterhånden er en omvandrende pinlig joke, hvis ikke eksisterende mandskabspleje og kritik af alt og alle og som ingen selvindsigt har kun kan føre en katastrofe med sig.


Joken er i dette tilfælde dig.
La prende Vecino.
Skrevet af Interforlivet
@Z4E: Hvordan du som Inter-fan kan omtale José Mourinho så respektløst har jeg utrolig svært ved at forstå.
Skrevet af Slettet(042125212608)
Manden er pinlig og uværdig, at han engang for snart 10år siden var en god træner og var i stand til at føre os til en tripleta ændre ikke en tøddel på dette. Mou er ikke en brøkdel af hvad han var engang, engang beskyttede og værnede han om sine spillere mod alt og alle og tog al presset på sig, var god til at sætte holdet op og stille den rigtige taktik mod alle, nu hænger han dem ud i medierne, kommer med groteske beskyldninger, latterlige udtalelser på ugebasis når han rent faktisk har et job og hans hold spiller fuldkommende intetsigende alibi bold og der er konstant problemer omkring hans hold.Manden er pinlig, barnlig, selvsentreret og en omvandrende joke som udelukkende lever på hvad han leverede for snart et årti siden, han var en katastrofe i United og var tåkrummende at høre på de seneste år, at man seriøst ønsker det cirkus i Inter kan jeg kun stå uforstående overfor.

Tak for hvad han leverede men det vil være en historisk fejltagelse at bringe ham tilbage, for han har intet at byde ind med.

Skrevet af Interforlivet
Vil du ikke være sød at stoppe nu, Z4E, inden vi andre får lyst til at skrive noget grimt om dig? På forhånd tak.
annonce
0