Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Interforlivet
@KM: <blockquote>I marts var han ude og sige Spalletti var ikke problemet i Inter og han var fremtiden. Efter sæsonen bliver manden fyret.</blockquote>

Er du ikke lige sød at nævne bare et par enkelte eksempler på en sportsdirektør som ikke har fredet en træner offentligt for så at fyre vedkommende efterfølgende? Det er jo ren standardpraksis over alt, så det holder naturligvis ikke som et kritikpunkt - overhovedet.

At der skulle eksistere en kausal sammenhæng mellem Marottas ansættelse og Icardis elendige præstationer på banen har jeg ligeledes svært ved at tage seriøst.
Skrevet af L'Imperatore
Pep? Manden, som gang på gang svines til i medierne for hans dårlige mandskabsbehandling af reserverne og dem der ikke er en del af hans planer? Ikke en motivationstræner i mine øjne.


Argh der findes talrige eksempler på at spillere netop vil spille under ham, og at han roses netop for dette og for hans enorme engagement i spillerne, og at få dem til at performe under sig. Anyway det giver ikke mening at diskutere Pep. Det var blot for at fremhæve 2 type trænere - indpiskere / motivatorer, som vores trup har hårdt brug for.

Selv Perisic ville væk, noget han kunne have sagt langt før Marottas ankomst med den interesse han havde.


Hvad har det med Marotta at gøre?
Pazza Inter Amala
Skrevet af La Fidanzata d?Italia
Tillykke med Conte

Personligt havde jeg gerne set ham tilbage i Juve, med Pirlo som assistent træner.
Jeg tror på at hvis han få det som han vil, ja så er Inter på vej tilbage til toppen også internationalt.
Il meglio di Allegri
Skrevet af Søren F er gud
Max tillid til både Marotta og Conte. (Håber det er ok jeg bruger de rigtige navne om både spillere/trænere/klubber....)
Naturligvis var Spaletti ikke "problemet" offentligt, det ville da være tosset at udtale noget sådant, om han så var det eller ej.
Og vel naturligt at Inter sættes i forbindelse med mange spillere i første transfervindue med ny træner.
Mon ikke de i ledelsen har en plan, med hvilke spillere der passer i et nyt system.
Inter har brug for et stort trænernavn og det er Conte vel?
Skrevet af Flying Dutchman
@ KM

Problemerne i klubben er eksploderet efter han kom syntes jeg og hans "disciplin" som nogen kalder det har ikke skabt gode resultater på banen.

Det er da noget af en tilsnigelse.

Først og fremmest har resultaterne ikke været bedre eller værre end de var, før ham. Derudover er det jo bare slet og ret forkert, at problemerne er blevet større eller flere siden han kom til.

Inden Icardi sagen startede, så var han ude og sige der ikke var nogen problemer og det ville snart løse sig, men så udbrød krigen sig. Håndtering af Icardis sag og Icardi selv har været en katastrofe. Sjovt Icardi faldt i niveau efter Marottas ankomst.

Men der var vel heller ingen problemer, inden Kaptajnen og Konen begyndte at skabe sig tosset? Håndteringen af Icardi´s sag har fra ledelsens side været upåklageligt. Faktisk har jeg det faktum, at de sagde "nok er nok" og tog anførerbindet fra ham som én af sæsonens absolutte højdepunkter. Det var øjeblikket, hvor klubben kom i fokus igen, frem for de enkelte spillere.

I øvrigt er det ikke første gang, Icardi har et så vildt formdyk. Hans 15/16 var også ringe.

Selv Perisic ville væk, noget han kunne have sagt langt før Marottas ankomst med den interesse han havde.

Perisic ville væk for to år siden, langt før Marotta´s ankomst.

Som jeg ser det, har Marotta været en succes.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Flying Dutchman
Jeg må s´gu ærligt indrømme, at nu hvor knuden er hakket igennem og Conte er ansat, at jeg sådan lidt low-key er spændt til både transfervinduet og næste sæson. Én ting er dog sikkert; han skal overbevise og det skal han i en fart. Der vil ikke gå mange "meh"-kampe, før han har hele GM mod sig.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Slettet(042125212608)
Jeg må også tilslutte mig FD her, for jeg har godtnok også svært ved at få øje på at problemerne ligefrem er eskaleret, alle de problemer du hentyder til er på ingen måder nye. Icardi har lige siden han kom til ganske kontinuerligt skabt problem hver gang der var kontraktforhandlingerne, men vores ledelse var indtil Marottas ansættelse en flok kujoner som fandt sig i dramaet, der er ganske enkelt kommet andre, mere professionelle og mere kontante boller på suppen siden hen og det har Icardi og kone ikke kunnet agere i på professionel vis.

Som FD korrekt nævner er det ikke første gang dette resultere i en nævneværdig formnedgang og Marotta kan derfor næppe tilskrives æren ligeså lidt som han skal have æren for at Perisic vil væk, det gav Perisic enden direkte eller indirekte udtryk for 1-2 gange inden Marottas ansættelse.

Resultaterne er uforandret som FD også nævner.
Skrevet af Stankovic
Icardi har med noget der lignede 8 måneders mellemrum krævet en højere løn. Læg dertil det uheldige kapitel i hans bog om egne Ultras og den skandaløse optræden han og Guarin viste efter en kamp mod Sassouolo for et par år siden, og du har en hel del lort som han har foretaget sig inden at Marotta ankom.

Perisic var i øvrigt som FD skriver ude og vise sin interesse i at forlade klubben for 2 sæsoner siden.


Angående Conte: Jeg er gået hen og blevet ret positiv over at vi har hentet ham. Jeg var en stor fortaler for Spalletti inden at vi dengang hentede ham, men det var tydeligt at Spalletti var drænet for energi og kreativitet. Netop dette tror jeg i den grad at vi får med Conte.
Skrevet af Flying Dutchman
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Fossa dei Leoni
Stort tillykke med Conte, ville så gerne havde set ham i Milan.
Skrevet af Slettet(071156212702)
Læg dertil det uheldige kapitel i hans bog om egne Ultras og den skandaløse optræden han og Guarin viste efter en kamp mod Sassouolo for et par år siden, og du har en hel del lort som han har foretaget sig inden at Marotta ankom.


Kapitlet om Inters ultras var faktisk en reference til selvsamme kamp, som du nævner. Den mod Sassuolo. Angiveligt skulle han have fortalt sine holdkammerater, at han kendte argentinere, der ville kunne dræbe de her Inter-ultras på stedet. Det følte han sig lidt sej med.

Har selv læst den.

Manden er vokset op i noget fattige kår og orkede ikke at skulle leve et liv efter Barcelonas regler på La Masia.

Ikke desto mindre er jeg 100 % på ultraernes side, når det kommer til Icardi. Synes personligt selv, at det var ganske fint, at de ikke jublede, da Icardi scorede i Genoa. Det er godt med principper. Icardi har tydeligt vist i sine handlinger, at han ikke giver særlig mange f*cks for Inter. På den anden side har du en Handanovic, der ikke siger særlig meget negativt, som præsterer på banen, og som i mine øjne er en mere værdig leder end Icardi og hans agentkone.

At ultraerne så langt hen ad vejen ofte agerer af egoistiske grunde, det er en anden sag. Husker også, jeg engang læste, at en Inter-fan, der var relativt gammel, blev tæsket foran sine børn, fordi han gjorde et eller andet, curvaen ikke kunne lide. Helt grotesk...

Kunne de fjerne det her behov for at skulle hævde sig selv, bringe sig selv i fokus og udøve vold, ville de kun berige Serie A med deres sange, tifoer, romerlys, principper mod spillerne og direktørerne, som ikke udviser den rette passion, sang på træningsanlæg og så videre...
Skrevet af Slettet(511433202601)
Rygterne om Dybala-Icardi handel har taget fat i dag.
Håber INDERLIGT det ikke sker. Dybala er overvurderet i mine øjne og ikke den form for spiller vi har behov for.
Vi har behov for spillere med stabile præstationer og som kan løfte holdet, det kan Dybala ikke med den form han har været i over 1 år nu.
Inter siden 1996 FCK siden 1998 Liverpool siden 2000 Atletico Madrid siden 2003
Skrevet af Stankovic
Du har helt ret LeliAdani. Jeg har ikke selv læst bogen, da Icardi længe ikke har haft en stjerne på min konto. Handa og tilsyneladende Skriniar er begge Capitano materiale, helt i modsætning til Icardi, hvor vi for alvor dummede os ved at række ham anførerbindet, da det for alvor gjorde at han anså sig for værende mere værd end hvad godt var. Eller rettere det gjorde Wanda, men desværre er Icardi en mand uden rygrad.

En del hos Ultras er ikke de hurtigste knallerter på havnen, så den historie du mindes overrasker mig desværre ikke. At have en voldsom mængde passion er ikke kun lutter roser. Jeg griner også lidt over det som de nævner om sig selv i det link FD har sendt, da netop det med at gå fra nederlagene med oprejst pande nu bestemt er ret rosenrødt skrevet i forhold til det reelle.
Skrevet af Stankovic
Icardi er for alvor et kvaj hvis han går med til at skrive under med Rube.
Skrevet af JuveFella
Hvem gider overhovedet Icardi? Se ham i Juventus trøjen er sgu no go. Så heller beholde Dybala og så kan i beholde den selvfede Argentiner. Føj for satan.

Det er mere Juventus der er et kvaj hvis de skriver under med Icardi. Han er jo en idiot af dimenssioner. Behold i ham endelig hvis det ikke var tydeligt nok med ovenstående.
Skrevet af Flying Dutchman
Der er vel efterhånden kun Real Madrid der har råd og plads til Icardi.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af JuveFella
Jeg beklager i forvejen mit sure opstød. Icardi har selvfølgelig vist sig som en god målscore. Jeg ønsker ham bare ikke i Juve trøjen på nogen måde.

FD@

Du har muligvis ret. Og vel den eneste der reelt har behov for ham. PSG kan måske også skrives på den liste.
Skrevet af Flying Dutchman
Jep, PSG er også et bud. Eventuelt ét af de engelske hold - men jeg tvivler på, at Wanda Nara gider at bo andre steder derover end London.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Slettet(071156212702)
Helt enig, DS.
Skrevet af Stankovic
Det kunne nu være rart hvis ham sheiken som står til at overtage Newcastle vælger at gå helt bananas på transfermarkedet og udnævner Icardi som den nye Alan Shearer.

Drømme må man vel... Men ja Wanda er nok ikke interesseret i det nordlige England.
annonce
0